Mina nya naglar

Fixade i dag


Naglar

Hannas och mina som jag gjort :-)


Måndag igen.

Helgen har gått smärtfritt. Tomas och jag myste lite i lördags, har inte varit lediga tillsammans på ett tag.
Blev ett par glas vin och mys.
Vi var på Ikea tidigare, jag hade jobbat fredag natten, sen var jag upp tills vi åkte klockan 13, sprang på Ikea några timmar och somnade i bilen på vägen hem vid halv 7. Var suuuperseg. Men kom in i duschen efter ett tag och sen piggnade jag till iaf, och vi tog dom där glasen med vin :-)

I dag så stack ungarna i väg till skolan som vanligt, jag gick upp och gjorde ordning dom i morse, Tomas kommer ändå göra det dom här dagarna när han jobbar. Bävar lite för det såklart, blir så stökigt och så när han gör det. Men strunt samma, haha. Går snabbt att plocka undan :-)

Sen vid 10 åkte Tomas i väg och spelade golf med sin pappa :-) Skoj för dom, tråkigt för mig som blev helt ensam hemma. haha. Men jag är bara glad att han hittar på något att göra! Han kommer nog om ett par timmar.

Ska baka lite bröd sen som barnen kan få till kvällsfika och frukost i morgon, sen blir det kyckling med Tikka Masala till middag.

Håller precis på att färga min utväxt, hoppas det blir bra, annars får det bli mössa. Hatar att färga hår!

Och på onsdag ska jag till gyn. Mitt problem bara återkommer och ingen verkar intresserad där av att jag ska slippa det här. Men nu skulle jag få träffa en annan läkare så får vi se. Kan inte berätta så mycket, barnen läser ju, men är inget farligt, bara rikigt tråkigt då det påverkar samlivet ordentligt och jag tappar lusten.

Trött men ändå rastlös...

Ja det är mitt tillstånd just nu efter att ha jobbat en hel natt.
Har en del som jag vill pyssla med här hemma, men alla sover så kan inte börja slamra allt för mycket än känns det som.
Men jag tänker iaf diska... Och tvätta. Sen kankse dom hunnit vakna :-) Fast jag vill inte att Tomas ska gå upp innan jag lagt mig. Mycke mysigare att somna brevid någon jue....


Linn

Söta Linn, dotter till Tomas syster Nina efter dagens lunchning!


En stoooor vas

Jag har en sådan här stooor fin vas hemma, fick den av Tomas :-) Då hade jag en kampfisk i, men den har flyttat till karet så nu visste jag inte vad jag skulle hitta på i den.


Den är 65 cm hög, så den är rätt stor :-)

Men nu har jag kommit på det! Haha!

William och Viggo ska få ha den i sitt rum med två vandrande pinnar i. Ska inreda den fint med färgat grus, växter och kvistar och in ska två pinnar få flytta.
Vandrande pinnar lever för övrigt på ekblad, hallonblad och sallad typ och så kostar dom cirkus 10 kr styck.
Ett utmärkt djur för pojkarna att ta hand om. Sen att dom föder pinnbebisar gör ju saken bara skojigare :-D



Eller ska man skaffa Vandrande löv??


Pigg!! ^^

Just! Fast jag varit vaken hela natten så känner jag mig skitpigg.

!!!!

Bara en timme tills jag är hemma!

jajjemen. Då ska barnen till skolan, sen så är det dags att sova!

kramar-
-

*nynnar*

 Se hela bilden



En endaste natt kvar efter denna.
Är sååå långtråkigt nu... Finns inget att göra och alla sover.


Jaha

då var man på jobbet igen då.

Sov sjukt länge i dag iaf :-)

Kom hem i morse, strax efter klockan 7 och tog fram min nattjästa deg och bakade ut den och in i ugnen.
Ungarna kom upp och pojkarna spelade lite tv-spel och My satt vid datorn.
Efter en stund fick dom nybakat bröd och gjorde sig sedan i ordning och stack i väg till skolan med bussen.

Gick och la mig, med katten brevid Tomas.
Kisse hade gråtit hur länge som helst efter jag åkt i går kväll :-( Han är besatt av  mig.
Tomas vaknade när jag la mig, låg och myste och pratade en stund sen gick han upp och jag somnade.

Vaknade sedan klockan halv 5 :-O
Tomas hade varit och badat med ungarna och sedan handlart. Och sen duschat dom och fixat.
Han lagade ugnspannkaka till dom, det var dom glada över.
My skulle ju ha lagat mat i dag, men det blev inte av, men hon var inte något ledsen över det, så det gör vi nästa middag istället :-)
William blev lite ledsen på eftermiddagen och saknade sin mamma, han ringde och pratade med henne och då verkade det kännas bättre. Som tur är så får han träffa henne i morgon, då ska dom dit efter skolan.
Viggo ska på kalas hos Nora i morgon, hon bodde ju granne med oss förut. Så han och Tomas åker och köper present efter skolan och även ett pennfodral till Viggo, blev inte av  i dag för att jag sov så länge :-/
Sen åker han buss dit, morfar möter upp och kör honom till Nora. Kalaset håller på ända tll klockan 20, så han får sova kvar hos mormor och morfar och åka hem dagen efter.
Blir bra det.


kramar

Bara ett par timmar kvar...

tills jag är hemma. Då ska brödet in i ugnen och gräddas och barnen ska väckas och få nybakat till frukost!


Sen hoppas jag på att dom får en lika bra skoldag som i går.

Nu sista jobbrycket!!

kramar


Ett barn

Folk ser det som mycket märkligt att jag inte vill ha flera barn.
Men riktigt så är det ju inte. Klart man vill ha fler, jag älskar barn.
Men så tänker man efter... Vi har ju redan tre, inget barn tillsammans, utan från tidigare, men ändå, tre barn är ju ändå tre barn. Tre stora. Vill man börja om?

Men jag är ju så bebis-kär :'-(  Men man kan ju inte skaffa en bebis bara för att man just vill ha en bebis? Jag har faktiskt inte tid och ork med ett barn till. Men det verkar ju hemskt av mig.

Jag har inte ork och tålamod till ännu än.

Och så tänker jag.... Jag älskar Tomas. Om vi fick ett tillsammans.... Tänk om jag skulle favorisera det barnet då? Blir som nykär. I bebi. Näe... så kanske det inte skulle bli... Men ändå.

En bebi.

Är jag konstig.

Jag vet inte om jag är en sån bra mamma.... Jag vet inte om jag borde alls ha fler. Jag är rätt otålig och sånt.. å lite bekväm i bland.
Jag försöker vara bra. Jag vill ju att dom ska växa upp starka och älskade.
Alltså.. verkligen. Jag kämpar med att vara bra och tålmodig. Men ofta känner jag mig otillräcklig och rent av dålig.

Som jag kämpat med Viggo ensam, världens vackraste barn, men det var hårt. Sviken, lämnad och förkastad, det var jag.
Visst skulle jag vilja vara gravid, tillsammans. Få känna det på riktigt. Men av bara den anledningen?

Och förlossningen.. Den var så hemsk, så ont, så ensam. En varning om att inte göra om det. Även om det kom ngt bra utav det. Min Viggo. Men det gjorde sjukt ont, jag var så utlämnad till främlingar, utom all kontroll. Nä usch.

Jag är inte stark. Vissa tror det. Jag är mer som en lort.


Åhhh.. så lycklig.

Måste bara skriva om det här igen.... Fast jag redan gjort det i dag.


Jag har varit såååå nervös inför Viggos skolbyte. Tyckt så synd om honom för att han varit så spänd, ibland har han till och med sett ledsen ut och sagt att han inte vill byta skola alls :-(
Men när han kom hem från skolan i dag... Han var sååå glad. Hela ansiktet sken som en sol.

Usch va oförskämt lycklig jag känner mig, så glad för hans skull :-)

Bilder

Tältning... Men dom kom in på kvällen sen ;-)




Kusin Lisa och Viggo



Cosmonova




Onsdagen.

I dag så var barnen väldigt trötta hemma efter skolan. Blev lite strul med Mys buss som hon skulle åka hem med, så var lite synd om henne. Ordnade sig ju, men tycker det var lite slarvigt av skolan att inte se till att hon visste var hon skulle gå på bussen osv nu när hon går längre dag för första gången och skulle ta SL buss hem.
I morgon slutar hon tidigt och åker skoltaxi hem som förut och på fredag ska dom gå hem till sin mamma efter skolan, men nästa vecka när hon ska åka den sena bussen igen så åker Tomas och jag dit och ser till att hon kommer på den ordentligt så att hon känner sig trygg att åka den hädanefter.

Är iaf såååå glad och lättad över att Viggo hade haft sååååå kul i sin nya klass. Han hade hittat en kompis och dom skulle ringa varandra och leka någon dag efter skolan. Roligt! Jag vet vem den pojken är och vems hans föräldrar är, och dom är riktigt trevliga och snälla. Hoppas dom kan leka något nästa vecka.

Hemma gjorde vi korvgryta och det gillade dom. Dom var ute och lekte stor del av kvällen och fick sen gå och lägga sig lite tidigare än vanligt, dom var ju så trötta. Somnade snabbt gjorde dom med :-)

My bad att få laga mat i morgon, eller i dag blir det ju nu. Hade ju tänkt göra kyckling med curry, men det kan hon ju få göra faktiskt. Misstänker att hon vill laga i princip helt själv, och jag kan ju skriva ner hur hon ska göra och bara se till att skära upp kycklingen först. Resten klarar hon med lite uppsikt :-) Skojigt om hon tycker det är roligt!
Hon är ju så stor så hon kan ju följa ett recept ordentligt.

Jag gjorde i ordning en deg som kan jäsa över natten så dom kan få nybakt bröd innan skolan när jag kommer hem från jobbet. Tar bara 15 minuter i ugnen, så det ska hinnas med. Jag kommer ju hem klockan 7. Dom kan ju klä sig och så innan om det är så.
Tomas får ta sovmorgon, jag är ju ändå uppe.

Vill göra om mina naglar i morgon... Men tror faktiskt att det får vänta lite. Har lite hemma pyssel att stå i, och det tar ju ett antal timmar att göra naglarna. Så får nog blir till i helgen misstänker jag.

Nä nu ska jag göra lite nytta här på arbetet!

kram

Dumma bil

Bilen startar inte :-( Igen. Fan. Får ta buss till jobbet i värsta fall. Går bra bussar iaf, så förlorar inte så mycket tid.

Tomas har gått ner till busshållplatsen, för My åker SL-buss hem några dagar i veckan, hon går ju i fyran nu och slutar lite senare vissa dagar.
Vägen där hon hoppar av är ju dock livsfarlig, och man måste gå längst med den en liten bit efter busshållplatsen så känns bäst att möta henne. Hon åker ju skoltaxi här utanför huset med pojkarna på morgonen och två av skoldagarna hem iaf, så då behöver man ju inte följa med. Skönt ändå på morgonen, att dom kan gå själva.
När vi bodde i Norrtälje så var ju jag tvungen att köra Viggo till bussen varje morgon och hämta han varje eftermiddag, är rätt skönt att slippa det faktiskt.


Nu ska jag pyssla lite hemma.

kram

Skolstart

I dag började barnen i skolan.
Viggos första dag i ny skola. Barnen ville åka skolbussen så dom gjorde det och jag åkte bil. Hämtade upp Hanna med, hon ville också följa med en stund första dagen.

Vi var kvar en timme ungefär sen åkte vi hem till Hanna och pimpade till hennes naglar under en kaffe.

Åkte hem sen och åt lite frukost, vilade lite och sen kom pojkarna hem. Jätteglada!! Skönt.
Dom hade haft såååå kul. Viggo har ju såklart varit lite nervös.

I morgon ska vi gå och handla pennskrin. Det kunde dom gärna ha med sig, och är ju roligt med nya!

Jag ska jobba tre nätter nu. Sen är det IKEA på lördag, har blivit sååå uppskjutet. Men då är det dags.


kramar

Hemma!

Brödet är på jäsning och strax klart för ugnen och fönstret är målat :-D Yeay!!

Längtar hem!

Nu är det mindre än två timmar kvar tills jag slutar :-)

Ska måla fönstret i vårat rum när jag kommer hem! Tomas har skrapat och fixat det, så är bara att måla. Går ju jättefort.

Sen ska jag baka bröd så han och Viggo har nybakt när dom vaknar. Kan jäsa medans jag måla och så!
Grekiskt Lantbröd, Nya favoriten!


Har dessutom hittat bröd som kan jäsa över natten, då kan ju ungarna få nybakt på morgonen innan skolan! Tar bara 10 minuter i ugnen då. Det ska jag testa baka i veckan! På torsdag morgon blir bra, då kommer jag hem från jobbet klockan 7.
Tomas och jag har bestämt att om någon av oss jobbar natt när barnen ska till skolan så får den göra ordning dom till skolan den dagen, man kommer ju hem 7, så blir ju lagom att pyssla lite med dom och sova sedan när dom stuckigt i väg. Och då kan den andre få lite sovmorgon.
Sen gillar jag ju iaf att lägga fram rena kläder som dom ska ha redan på kvällen innan och så, men det kan jag ju göra ändå :-)
Ska bli så mysigt.


Stackars Viggo är nervös :-( Men han kommer få sååå kul tror jag. Och jag är helt säker på att My och William kommer ta hand om honom jättebra. När någon av  dom blir lite utsatt så där, då märker man hur mycket dom bryr sig om varandra. Hemma kan dom ju tjafsa och så, som syskon, iaf My och Viggo. Men sen är det så kul att se hur hon ställer upp för honom om det behövs. William kommer dessutom gå i samma klass (mixklass) så det känns bra.
Dom förstår att han är nervös. Ska tala lite med dom i dag, med, men det behövs nog knappt, men kan kännas skönt för Viggo.
Jag följer ju med också såklart, och stannar så länge han vill det, men jag misstänker att jag kommer kunna lämna ganska snart.

Nu ska jag göra lite nytta.


kramar


Kul Grej

Gjorde den här för länge sen.
Va så kul så jag gör igen!!


1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Asså fia, jag försökte sova när du smsade!!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Mm, det var det, vill mer!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Tetror?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ok,

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nej den är död.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Njae sådär

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ne bara undra eftersom jag har ont om pengar

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag sitter vid datorn som vanligt

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
ok jag kan sätta på vatten

10. Din romantiska replik?
Pungvärk!

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
ok, Kram!

Oops.

Viggo lade sig rätt tidigt i dag. Han var trött och lite grinig på kvällen.

Vi var helt säkra på att han hade somnat, så vi, hmm, ja. Hade lite skoj så hära på kvällskvisten. Tyckte vi va tysta,

Vad gör ni???
Hör jag Viggo fråga i från sitt rum....


Ehhh, ingenting....!

Han var ju inte direkt nöjd med svaret om man säger så :-S Men han accepterade ändå... Han vet ju inte, så han kan ju inte ens tro något sånt liksom.
Hm. Får vara lite försiktigare med det där tror jag bestämt.


Klockor

Jajajajaja. Lite barnsliga kanske. Men sjukt billiga. Inhandlat på Ebay.

Denna, 30 kr, inklusive frakt.



En varsin sådanhär till killarna. ca 80 kr för båda inklusive frakt




Fatta va sjuuuukt billigt!!! Älska Ebay!!!!!

De va där jag beställde min nagel lampa. Kostar minst 1500 i sverige, där kostade den knappt 100 spänn. Sen frakt 150 typ. Men va gör de??

Beställt till Nya rummet.

Till vårat sovrum

Ljusfat + ljus



ZoomaZooma

Att hänga i fönstret:

Zooma

Tog snabb paket så det kommer redan på torsdag, hehe, för åker vi till IKEA i morgon så flyttar vi ju in i rummet då!!

Skulle vilja ha lite nya påslakan också... Men får se vad vi har råd med. Ska handlas lite till ungarnas rum med.
Vill ju ha klart allt på en gång!!!


Seg...

Ska snart åka hem till mamma och pappa. Måste städa ut resten av huset. Tråkigt men nödvändigt.
Sen ska jag jobba i natt :-(

Tomas har jobbat natten som var och ligger och sover än. Lär väl sova någon timme till iaf.
Jag ska bara göra lunch till Viggo och sen åka.

kram

Söndag...

Sov till klockan 14. Gick upp, städade lite, hängde tvätt, drack kaffe och åkte sen till Norrtälje. Storhandlade, åkte sen hem till mamma och hämtade Viggo och drack lite kaffe.
Sen hem.
Snabb middag till Viggo och nu sitter han mätt och nöjdoch spelar tv-spel med Tomas.
Jag själv har bara druckit en varma koppen på hela dan, men jag gör mig lite fika i kväll tror jag. Hoppas det är något på tv som jag kan kolla på.

Tomas ska jobba så ja kommer vara ensam hemma :-( Eller Viggo är ju här, men han lägger sig ju vid 21 sen är jag ensam. Men ska kolla tjejfilm och försöka somna skapligt.

Nu ska jag in i duschen,


kramar

Nu slutar jag... :-)

Ska åka och släppa ut Shalle bara innan det är sängdag.

kramar

Ett till test...

JA, jag har tråkigt.

Vad har du för TV-kanaler?
Mja, dom vanliga och tv 1000 och alla sidekicks som hör till.

Har du åkt moped någon gång?
ja, men inte haft någon egen.

Har du busringt någon gång?
Ja det roade jag och mina kompisar oss med rätt ofta när vi var små.

Har du fått felparkeringsböter?
Ja, två stycken, På samma månad!!!
.
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Nej, och kommer nog inte att göra det. Har en obotlig höjsdskräck

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Mja... ja har inte varit så långt, Kanarieöarna är nog  det som tog längst att åka till.

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
American dad!

Kan du alla orden i nationalsången?
Nu blev jag osäker, jo det tror jag, eller kanske inte.

Badkar eller duschkabin?
Duschkabin

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Hmm.... Gran Torino med Clint Eastwood

Chips eller popcorn?
Chips

Vilken färg på läppstift använder du?
Mja, använder mest läppglans med lite färg såfall.

Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin!.

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Hm... Senast jag åt ute så var det nog på Mc Donalds med ungar och Tomas, haha

Favoritchoklad?
Marabou mjölkchoklad, den med luftbubblor!

När röstade du senast?
Hmm.. riksdagsvalet sist det var.

När åt du en hemodlad tomat sist?
Någon vecka sen

Har du vunnit en prispokal någon gång?
Ja :-) Min häst och jag.

Klarar du att tanka själv?
ja, men jag gillar det inte, haha.

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
Nej aldrig.

Pepsi eller Coca Cola?
Coca cola

Vad var det senaste du handlade?
Burkmat till kisse, fruxo godis och klubbor.

Har du kräkts offentligt?
Ja

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nja.. ja vet inte riktigt. Inte kärlek, men attraktion och passion.

Har du ringt något betalnummer?
Snusknummer? Som heta linjen? Ja när jag var liten så tjuvringde jag dit.

Kan man vara vän med sitt ex?
Ja... Absolut. Men kankse olämpligt att vara kompisar och träffas osv?

När besökte du ett sjukhus senast?
Jobbade på Danderyd, praktik i vintras.

Hade du mycket hår som liten bebis?
Nej inte mycket. Tunt fint hår som nyfödd.'

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Har inget mobilsvar

Vad har du i din väska?
Mobil, kortetui med kontokorten osv, plånbok, neccesär med nödvändigheter, läppglans, småpengar, papper, kvitton, kameraladdare, hästkatalog, nycklar, mm mm mm ingen ordning alls

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Mys med Tomas.

Vad är du tacksam för idag?
Över min familj.

Hm?

SOFIA ARONSSON

TOMAS KARLSSON

66 %

Ett förhållande mellan SOFIA ARONSSON och TOMAS KARLSSON har goda chanser att bli lyckat!
Testa själv kärlekstestet här!



Lördag

Hmm..

Alfons har varit ganska orolig i dag :-( Hänger efter mig och piper och jamar oavbrutet. Kräver full uppmärksamhet och har inte vikit från min sida sedan jag kom hem från jobbet i morse. Har legat raklång brevid mej med sin lilla kropp under täcket i min säng när jag sov. Han är varm och go iaf.

Tomas har mest suttit och spelat rymd spel idag. Han hade ställt klockan till och med och gick upp klockan 14 (han har ju också jobbat natt) och satt och spela till 19. Då lagade jag mat, blev kyckling, stekta nudlar och röd curry med wokgrönsaker. Då slutade han äntligen och vi hade mysigt resten av kvällen :-)

Åkte sedan och tog in Shaman, var så kallt natten som va och är rädd att det börjar regna, inte för att han dör av det, men jag hade gått och tänkt på det här på jobbet om han stått ute. Så han fick komma in iaf. Släpper ut i morgon bitti på väg hem från jobbet.
Sen är jag ledig i morgon... Så jag är ensam hemma på kvällen :-O Tomas ska ju jobba. Så... ja... får väl hyra en film och äta godis eller något. Men seriöst.. jag behöver banta. Kanske kan göra grönsaker och bantar dipp! Ja så får det bli. ¨

Tomas köpte den här till mig, när han hade varit ute och åkt, fast ja inte ska äta sånt... Men den är ju bara såååååå god!! Fick bli den i stället för en måltid :-P


Alltså den är sjuuuukt god. Men nu är det slut på onyttigheterna. Har varit alldeles för mycket sådan på sista tiden, vill inte börja rulla fram precis.

Ah, har inte hänt så mycket i dag alltså. Jag har desto mer att pyssla med i morgon. Vi har lite som ska spikas upp på huset och sen ska en hylla byggas till sovrummet. MÅSTE I MORGON!!! Sen är det klart där. Då är det bara att susa i väg till IKEA.

kram

Why?












Husfru?



Nu ska jag baka bröd åt Tomas :-)



S*Alien's Törnrosa. RIP

Hennes liv är slut. Nu får hon sova.

Tomas var med oss hela tiden. Är glad att han följde med.

Test


Vilken svordom använder du mest?  Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?  Nu är den ställd på halv 10. Ska åka 10.
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica affär
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tar bilden :-)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bil och ett hus
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Mjaa... förtroende saker iaf. så ja!
När var senast någon stötte på dig? Haha.. Förutom Tomas då, som stöter på mig hela tiden ;-) Så va det väl sist jag festade, me micki och sanna tror jag det var. Dock var jag ointresserad :-)
Vad åt du till middag senast? Risotto
Kan du vissla? ja
Tittade du på tecknat när du var liten? ja
Äger du några popband t-shirts? Nej
När flög du senast? ett år sen drygt
Pratar du några andra språk? Engelska såklart
Har du gråtit offentligt? Hm, inte vad jag vet.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja två tatueringar. Många piercingar som inte används :-)
Vad har du med dig in på bion? Godis
Vad har du för väder? regn
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska
När sov du senast på golvet? Hmm.. minns inte ens, så det var länge sen, men har hänt.
Vilken är din favorit drink? Nja ja vet inte, Strawberry daquiri
Gillar du din boendesituation? ja, lite litet, men det gör inget
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 7-8 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nja, jo. VIll ju ha tid att mysa me familjen me.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? ja
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 30
Tror du på liv på andra planeter? Nej absolut inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det blir bättre, det vet du.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej aldrig, men jag skulle vilja våga.
Tycker du om att krama folk? Ja :-) Men har tydliga närhetsproblem :-/
Äger du en digitalkamera? ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hahahaa, det berättar jag aldrig!!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej inte direkt, jag vet hur det är!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej det får jag inte
Är du mörkrädd? Lite
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen. Det är det enda jag alltid har med!

Piggelin..... trots jobbnatt

Nu har jag kommit hem från jobbet.
Ska åka med Rosa klockan 10 typ, så känns onödigt att sova.
Tomas sover, önskar han kunde vakna :-/

Rätt skönt att han erbjöd sig att följa med, jag hade verkligen ställt in mig på att åka med, hade inte ens tänkt tanken att han ville hänga på. Vill och vill förresten, han har nog ingen alls lust med det, men just det att han gör det för min skull och låtsas vilja känns ju rart ändå. Kan va skönt att han kör med. Kommer vara både trött och ledsen.
Åker till min mamma efter veterinären och begraver henne där, Viggo är ju där med, så han ska ju hem hit och sen ska han till Hanna och sova där i natt.

Beställt kalsonger till Tomas.. han behöver. Och han fyller år snart dessutom
Dessa (svart7vit) och sen helsvarta också.


Sen har jag en annan överraskning också såklart.... :-)

The silent treatment... Orättvist?

The Silent Treatment.

Den funkar sådär.
Helt värdelös är den inte, men man måste ha ett ruskigt tålamod,
Jag gick som en stum zoombi omkring hemma precis hela dagen. Han gjorde några tafatta försöka att blidka mig genom att röra mig när jag gick förbi, la sig hos mig i soffan, men eftersom jag var så deppig så började bara tårarna rinna då, så då flyttada jag mig bara. Sen försökte han få mig att prata några gånger, frågade hur jag mådde, om jag var arg, vad som hänt och vad det var jag var så ledsen för.
Men jag kan inte prata om sådan, eftersom då började jag grina igen, så jag sa bara 'inget' . När han sa ' Men något är det ju!' så svarade jag bara helt enkelt inte.
Gick in i sovrummet och stängde dörren. låg i sängen och kollade ut på regnet utanför. Efter en liten stund kommer han in, lägger sig tyst bakom mig och håller om mig. Hårt. Tyst. Låg väl så någon timme. Tills kärlek uppstod igen ;-) Man är väl inte gjord av sten heller!

Sen var allt löst, lite prat och en lite gladare Sofia.

Ett sms dök upp under kvällen: Jag är jätteglad att jag har dig.

Jaja.... :-) Blödis.

Pratat ut

Pratade ut på kvällen iaf... och han erbjöd sig att följa med i morgon och ta bort Rosa.
Så så får det bli, så kanske jag kan släppa på spärren att gråta inför honom.

godnatt på er.

kramar

Tårarna bara rinner

Rosa ska avlivas i morgon.

Det är jävligt jobbigt att vara sambo när jag inte kan gråta inför någon. Särskilt när man bor så litet så jag knappt kan vara i fred.

The silent treatment works?

Män fattar fan ingenting. Har dom ingen hjärna?
Jag tänker ge honom 'the silent treatment' tills han fattar.
Brukar funka.

Så irriterad

Män alltså!

Tröst-shopping

Synd om mig med ryggont. Dessutom blir jag så sugen när andra bloggare visar upp vad dom beställt... haha.
Så jag gjorde en liiiiiiiiten beställning.

Detta

Till mig



Till Tomas

Till My
(Hittade inget till William och Vigg direkt, och det här va verkligen skiiiiiitbilligt. Såg sköna ut me :-) )
 

Å så fina kökshandukar.. hittar inte bilden nu.

Nu ska vi kolla på film

kramar

Ryggont

Från ingen stans fick jag ont i ryggen. Skit ont :-( Jag som ska jobba i morgon.
Svårt att sitta bekvämt, värker hela tiden. Ländryggen och ner på höger sida om höften.
Har inga voltaren hemma heller :-(

Och på det så ska man arbeta hela helgen. Hoppas verkligen att det blir bättre i morgon.

Stallet

Var i stallet och pysslade med Shalle, hade barnen med mig, så ville inte rida i väg. Tänkte ev göra det i kväll när killarna är på fotboll.

Shalles nya grimma



Kliar av alla flugor



Kompisarna, Fridolin, Rubina och Ninjas Shaman (stor shaman)


Shaman och rubina kliar varandra.

Den vita i bakgrunden är Stor-Shaman och fuxen är Fridolin.

Somnade

efter en timmes sprattel. Men Tomas låg vaken och höll om mig tills jag blev dåsig och började somna, då släppte han taget och då kunde jag somna tillslut.
Hade riktigt mysigt i går :-)
Ingen hejd på lust och kärlek.


Nu ska jag och barnen åka till stallet.

kramar

En stärkande massage

fick jag mottaga precis :-D
De e sååååå najs. Känner mig som ny.

Nu ska vi mysa lite i soffan tills vi blir jättettrötta. Tomas har lovat att inte somna tidigare än mig i dag. Haha.

kramar.

WOW

Tomas har alltid haft en 'skräp' låda. Papper och massa saker som han tänkt spara ett tag och så har det blivit liggandes. Typ kort, vykort, anställningsbevis, lappar osv osv osv.
Han har tydligen flyttat med den från det ena boendet till det andra, haha.

Men jag sa stopp! Så kan man ju inte ha det, han använder ju aldrig det som är däri!!
Har man en sak som man inte tittat på eller använt på över ett år så behöver man det förmodligen inte!!

Nu är den äntligen tom!! Nästan tom, ett anställningsbevis av allt skit sparades. Och lite papper och lappar från barnen typ. Skönt!!

Hittade saker och papper och brev från tidigt 2000 tal. haha.



kramar

Middagen färdigäten!

Ungarna var riktigt hungriga och åt bra med mat och tyckte fisken var jättegod! Skoj!
Är lite dålig på att laga fisk annars, men har några bra recept som verkar gå hem även hos barn så ska göra det lite ofta så man får lite variation på maten ju.

Längtar på sätt och vis till skolan börjar, få lite rutin på livet :-) På sommaren så här så lever man lite hur som helst och tar dagen som den kommer och äter lite på olika tider och lite så. Blir ju så med alla aktiviteter hela tiden.

När skolan börjar så vet jag att rummen är klara, Tomas och jag börjat på våra nya scheman. Då får vi äntligen känna hur det är att vara sambo när det är som det kommer att vara i framtiden. Om någon förstår hur jag menar, flyttade ju hit i början på sommaren och vi har ju hållt på att flytta in, flytta ut, bygga, måla och fixa precis hela sommaren. Så äntligen kommer det snart vara som det ska :-)

Hmmm

blev inget bad, började ösregna precis när vi skulle åka :-(

Håller på att göra middag nu.
Har haft en riktig tråkdag. Allt känns trist, har legat i sängen i timmar, men inte somnat, måste hålla mig vaken så jag kan sova i kväll. Efter en stund kom iaf Tomas och gjorde mig sällskap i sängen. Barnen var upptagna med tv-spel och dataspel, mycket sånt i dag, så några minuters ro och avskildhet med varandra.

Hela familjen verkar seg och loj, men blir ju så, har knappt varit utanför dörren, känns skit trist, länge sen det hände :-/ Men i bland måste man ju ha någon sådan dag, kom inte på något bra att göra  när badningen blev inställd, så fick bli en tråkdag ist.

Längtar tills i kväll.... Vill sega i soffan.

Nä nu åker vi

och badar med barnen.
Har så långtråkigt.

Är inget tiptop väder precis, men åker iaf. En stund iaf så dom slipper vara hemma precis hela dagen.

Sen ska jag till stallet en sväng, men blir väl efter middagen. Fisk med tak står på menyn i dag. Det är mumsmums.

Nu måste jag plocka ihop lite badkläder.

kramar

Mr Romance

Ja i går så kunde man skicka ett sms till en sms tjänst som det går på reklam om på tv. Exempelvis så kan man få reda på hur Romantisk man är.
Skämtsamt sa jag till Tomas att han kankse borde skicka in dit och kolla upp hur Romantisk han är (lite spydigt sagt med glimten i ögat, han är ingen stor romantiker precis)
Han skrattade och hävdade att han skulle få 100 % romantisk, (troligt liksom....haha)
Viggo och William blev fundersamma och frågade vad Romantisk betydde.
Jag svarade att det kunde dom ju fråga Tomas om då, om han nu är en sådan expert på det. (Vilket jag inte märkt alltför mycket av)
Jo då, det kunde han visst förklara, Det är när man gör gulliga saker för den man tycker mycket om! Svarade han glatt.

Viggo funderade någon sekund, sen utbrast han: Ja men det är ju du mot oss Tomas, ger oss spel till DS och så!!

Haha. Tomas förklarade då att man inte är romantisk mot sina barn utan mot den man är kär i och tillsammans med.
Mhm.... funderade barnen vidare. Är du romantisk mot Fia?
Jadå, löd svaret.

Men sanningen är väl den... Att han inte är någon stor romantiker precis... Men i ärlighetens namn, om jag tänker efter så gör han väldigt mycket småsaker för mig ändå.
Passar upp på mig rätt mycket på kvällarna när jag är seg och ligger i soffan, fixar och donar lite till mig och försöker få mig att mår bra.

Och så har han fixat, för ett tag sen, ett 'love-light' (hans egna ord) till sov rummet. Haha, men om det hamnar under katergorin romantisk vet jag inte..... haha. Våran ' love-light är iaf en ljulgransslinga typ, med små små ljus som ligger ordnad under sängen, blir ett skönt sken av den.
Prova!!
haha.

Man vill ju inte ha helt mörkt, men inte heller en strålkastare i ansiktet. Ne... lagom.


Nä nu börjar ja svamla och snart blir det barnförbud...


kramar

Svårt att

somna i natt igen :-/ Somnade väl halv 3 typ. Så var skit trött i morse men gick upp 9.30 iaf, när Tomas väckte mig.

Nu är el-killen här och fixar i källaren och vårat nya rum.

Va skit deppig i går också när Tomas hade somnat :-( Bara kom över mig. Känner mig fortfarande gråtfärdig men ska ta och sätta i gång med städ och sen ta lite frukost så kanske det blir bättre.
Kanske blir jag trött i kväll nu när jag gick upp något tidigare iaf.... Eller att Tomas inte somnar före mig åtminstonde.
Det är hemskt, haha, tur att han sällan gör det.

Nu städa, återkommer!

kramar

Nu tar jag kväll...

nu väntar en dusch och sen film.

Godnatt på er.


kramar

Kvällsdopp

Gjorde en snabb middag när vi kom hem och åkte sen till en hemlig liten badstrand i Gottröra med barnen. Där är det kvällsol och inte en människa. Skönt.
Ungarna hade riktigt kul.

Nu har dom precis fikat lite frukt och smörgås. Ligger nu i sina sängar och kollar på film. Sussar nog skönt sen.
Själv ska jag lägga mig i soffan med kärleken.

kram

Gjorde naglar på Hanna i dag

och jag känner mej riktigt nöjd! Hon med som tur var! Då känns det riktigt rolig.
Snart har jag helt kläm på det. Å vad jag skulle vilja ha en stol på någon salong och göra naiiiiiiiiiils på folk.

Får sån prestations ångest bara, vill så gärna att det ska bli bra och att den man gör på ska vara nöjd.
Men nu börjar det visa sig att lite övning ger färdighet iaf. Skönt!
Nu vill jag göra om på mig själv, mina är riktigt bra dom med, men hennes blev sjukt fina :-)

Håravfall?

Vaknade sent i dag igen, 10.30. Så här länge som  jag sovit vissa dagar den här sommaren har jag inte sovit på flera år.
Tomas var upp före mig och gjorde ordning frukost till barnen, men i ärlighetens namn så vill jag hellre vakna och göra det själv, hehe, köket såg ut som en atombomb smällt av där.
Städade upp och diskade när jag kommit ur sängen och tog sen lite kaffe.
Ska åka till Hanna ett tag och fixa hennes naglar, blir kul :-)

Känner mig för övrigt på lite halvdisigt humör. Inte på topp alltså. Men jag misstänker att det är för att jag känner mig lite stressad när så mycket är ofärdigt, som målning, sänggaveln och barnens rum.
Måste nog sätta fart med det så släpper nog det här.

En annan sak, tappar sjukt mycket hår :-O Alltså helt sjukt mycket. Om jag drar fingrarna genom håret så lossnar en hel tuss, även om jag gör det 10 gånger i rad. Har alltid tappat en hel del, men det här känns helt onaturligt. Tur att jag har rätt tjockt hår, men till och med det kommer bli tunnare om detta fortsätter, rycker en stor tuss ur hårborsten efter varje borstning, samma sak med duschen, ser ut som ett dött litet djur som ligger vid brunnen. Hmm... men kankse något som går över. Annars är jag nog tunnhårig snart. Ska till frissan om några veckor, får fråga henne.

Nä, nu ska jag dricka klart mitt kaffe.

puss

Hinna?

i dag så ska jag fixa Hannas naglar, åka och bada med barnen och måla rummet, fixa med Shaman, i nämd ordning.

Får väl se hur bra jag hinner med allt.
I morgon är ju en lugn dag annars.

Trötter

Är sååååå trött. Men är nog bara för att jag inte somna förrän 4 i natt och sen ute och lekt med barnen hela dagen i värmen och inte ätit något alls förrän på kvällen.
Men har tagit en power nap nu och ska väl palla en film och lite goseligos.


kramar

Badat :-)

Lagade pannkakor och muffins i all hast i förmiddags för att ha med oss till badstranden, åkte i väg och badade och åkte rutshbana. Riktigt skoj, va skönt i vattnet, jag dök från bryggan och My tyckte att jag var såååååå braaaaaaa på det. Hon verkar tro att man inte kan göra någonting när man är vuxen och tjej. Som till exempel så blev hon helt chockad att jag kan springa fortare än henne fastän jag är vuxen!! Och sen trodde hon aldrig att jag kunde vinna över Tomas i minigolf bara för att jag var tjej. Haha, nä hon behöver visst en lektion i att 'tjejer kan'. Fast hellre lite för pippinett än för mycket rysk bortterska ala 'jag kan allt bäst själv' .

Åkte sen förbi min mamma och fikade lite och plockade hem lite prylar, sen förbi Flygis på hemvägen.
Nu är vi äntligen hemma och Tomas står och steker hamburgare. Mums.

puuss


Gråter en skvätt.

Jag flyttade hemifrån när jag var 19 år. Trött på mina föräldrar och trött på att bo hemma.
Flyttade tillbaka till Rimbo efter att ha bott med mamma och pappa i Norrtälje några år.
En egen lägenhet :-) Var så glad, började jobba och tjäna egna pengar.
Saknade en katt.
Letade, vad vill jag ha? En som inte hårar. En som kan vara min bebi. En siames. En blåmaskad siames ska det vara.

Jag fick hem min fis när han var nästan 12 veckor. Aliens Screwsriver aka Alfons. Han följde med mig till mina vänner, sprang med mig ute när jag åkte inlines, åkte buss med mig. Sov med mig, var på toa med mig. Han fanns alltid där.

Efter en tid fick han en kompis, Mållgan. Hälften bonde hälften Maine Coon. Charmig typ, ljuvligt snäll men ville helst av allt va ute. Flyttade små småningom, efter att Viggo kommit, hem och hyrde ett hus av mina föräldrar på landet och katterna kunde vara ute.

I ett samtal med uppfödaren till Alfons så blev jag erbjuden Törnrosa, en av deras bästa avelskatter, men hon trivdes inte där bland så många katter som dom hade. Hämtade henne genast.

Så, nu var vi alla nöjda, mina katter och jag.

Nu är Alfons 10 år och Törnrosa 11 och Mållgan 9. När jag flyttade hit till Tomas fick Mållgan stanna hos mamma pga att jag inte ville ha honom ute här så nära vägen och så, Rosa och Alfons går aldrig från tomten.

Sen fick ju Rosa sin cancer, hon måste bort. En vecka till, max. Dom växer ohämmat och jag mår illa när jag håller henne och känner alla tumörer i hennes mage :'-(

Men min Alfons. Alfons som älskar mig och ingen annan. Han följer mig i huset som min skugga och gråter (piper och gnäller) när jag inte är hemma. Han måste också lämna huset. My har visat positivt på allergitest mot katter, och även om hon inte känner av det något nu så kan det ju såklart förvärras i den här miljön.
Jag har gråtit och förbannat allt som man nu kan förbanna, Tomas har varit jätteledsen och tycker att det känns skitjobbigt att det blev så här när jag flyttat hit, han vet precis vad min katt betyder för mig och förstår min sorg, även om han inte är så förtjust i katter själv. Så just nu är allt jobbigt.
Jag vägrade ge bort honom så jag tänkte avliva honom tillsammans med Rosa, men min mamma, älskade mamma, hon ville ta Alfons. Så så får det bli. Han får flytta dit. Om ett tag.
Min Alfons.





Bebis.

Gran Torino

Jaha... då var det dags igen att uppdatera, gillar inte när jag inte skriver flera gånger om dagen, för nu blir det ju att jag missar en massa saker att berätta. Väldigt viktiga saker kanske!

Men men, nu var det ju den där myskvällen. Jag hade ju jobbat torsdag natten och hade väldiga problem med att komma upp ur sängen. Tomas väckte mig varje halvtimme från klockan 12 + att han och Björn höll på att hamra och bygga, men jag vaknade iaf inte förrän klockan halv 3.

Disk och städ som den som var ledig skulle ta hand om (=Tomas) var kvar och jag tog hand om det innan jag slog mig ner i soffan med kaffe.
Dessutom har jag blivit riktigt rund, eller rund vet jag inte, men lite fläbbig och läbbig sådär. Jag har unnat mig alldeles för mycket på sista tiden, eller jag har liksom inte brytt mig vad jag stoppat i mig, eller hur mycket. Känns de som.
Sen så känner jag väl ingen superstress, försöker vara bekväm och sams med mig och ska bara dra ner på lite granna.
Dessutom ska jag börja spela en rad på Lotto varje vecka. Jag vill nämligen bli sisådär 100 miljoner kronor rikare.

Nog om det, efter städ och pyssel så åkte jag till stallet och fyllde vatten till hästarna, det dåliga trycket på vattnet + den 30 meter långa slangen gjorde att det tog en halv evighet, medans badkar nummer 2 fylldes så åkte jag hem till Micki och hämtade akvariumet som jag skulle få av henne. My ska få ha det i sitt nya rum :-) Vi tog en cigg och pratade som hastigast, hoppas på att kunna ses något i veckan.
Sen åkte jag och handlade, vi hade bestämt oss för grillspett, så det handlades, jordgubbar, öl, cider och lite sprit också ;-)

Barnen skulle inte komma hem förrän på kvällen dan därpå, så då gör det ju inget om det blir sent och man mår lite dåligt dagen efter.

Kom hem rätt sent i vanlig ordning, jag är en obotlig tidsoptimist, vi lagade mat, grillade och åt. Då var klockan så mycket att en promenad till sjön kändes riskabelt, vi hade nog fått gått i mörkret och vi var inte helt säker på vägen, så vi skjuter upp det ett litet tag. På det lilla badstället har Tomas, hmm, farfarsfar? haft hus en gång i tiden. Men det finns inte kvar där nu.

Vi satt ute så länge det var någorlunda ljust och acceptabelt för myggen, utebelysningen är obefintlig nu när vi bygger om, snart får vi en ny :-) Gick in och satt i soffan, åt jordgubbar, myste och pratade till klockan halv 4 (!)
Efter ett par shots kände jag att det var dags för sängen.

Vaknade 2 timmar senare av att jag mådde skiiiiiiiiiitdåligt, men vad trodde jag, när man shootar klockan 3 på natten?
Upp och tog alvedon, stapplade till sängen igen och somnade efter en stund om.

Vaknade, yr och kände mig sjuk. Klockan stod på 13. Tomas var uppe och såg sliten ut han också. Hehe.
Resten av dagen så låg vi i soffan, jag städade, dammade och dammsög och diskade.
Lite senare pallade jag mig upp, alltså vid 18 tiden, och hämtade Viggo i Rimbo, han hade åkt med min syster dit från norrtälje, sen åkte vi runt stallet och kollade till hästarna och sen till affären för att hyra film och lite godis.

Klockan 21 kom Hanna och D med barnen, och yes, jag hinner fixa dina naglar i morgon, typ 13 tiden??
Dom hade varit i Eskilstuna parken och haft det jättemysigt.
Barnen fick berätta om sin dag sen gjorde dom sig i ordning och lade sig i sina sängar och kollade på filmen vi hyrde och åt lite lördagsgodis :-)
Vid 23 var den slut, dom borstade tänderna och somnade efter en stunds tjatter.

Tomas och jag hade hyrt

Gran Torino till oss själva



Den var riktigt bra, jihooo, var ett bra tag sen vi såg något sevärt.

Sen låg vi kvar i soffan och slökollade på Shaft, hehe, Tomas somnade i soffan och vi lade oss vi halv 2 tiden. Men jag kunde inte somna :-/ Vände och vred på mig i minst en timme, till slut gick jag upp igen, va uppe till halv 4 och somnade runt 4.
Vaknade vid 8 av barnen glada tillrop. (Spelrop) Låg kvar till 9, gick sedan upp och gjorde frukost. Mackor med korv, vaniljyoughurt och ägg.
Nöjda och glada är dom nu ute och leker.
Jag ska göra orning picnic mat och sen ska vi åka till Lommarbadet och åka vattenrutchbana :-D Hade tänkt åka till Vätö. men elekrikern kommer hit någon morgon, så vi måste vara hemma i morrn bitti så får bli Vätö en annan dag.

Nä nu ska jag ta mitt kaffe och kolla bloggar.


kramar

Myskväll

I dag, fredag ska Tomas och jag ha myskväll :-)

Vi ska grilla, måla och dricka lite öl under tiden :-)
Sen funderade vi på att promenera till en sjö som ligger en bort från huset, men måste ringa till hans pappa i morgon och kolla upp hur långt, även om vi gillar att promenera så vill vi inte ta en superprommis just i morgon, hehe.
Men det skulle vara mysigt.. Ensamna vid en sjö, ett par öl, kan inte bli så mycket bättre :-)


Jag drömde...

att Tomas och jag var i ett gammalt hus. Ett spöke jagade oss (såklart, vi var ju som sagt i ett gammalt hus) och det var mörkt, men man kunde blinka med en ficklampa mot spöket, då vågade den inte anfalla. Sen tog batteriet slut men vi klarade oss iaf.

Lite senare drömde jag att Tomas pappa kom på besök och sa att det var buffel och båg med mina nagelsaker, alla burkar med gele och nagellack innehöll samma sak och gick att dricka (vilket han också visade) jag blev väldigt besviken på nagelsakerna som tydligen var ett lurendrejjeri.

För någon dag sedan drömde jag att Tomas och jag råkat mörda några personer och därför så skulle vi såklart gräva en grav på tomten att gömma dom i. Men Tomas grävde alldeles för grunt, bara någon dm så kropparna stack ju upp ovanför groppen och dessutom så var gropen för kort så att huvudet låg uppe på kanten. Det värsta och det jobbiga med allt var att dom vägrade dö ordentligt så jag fick hålla fast dom medans Tomas öste över med sans, men det var jättesvårt :-/ Sen vaknade jag.

Sen drömde jag att en av mina bästa kompisars pojkvän var psyksjuk och fick paranioa av vitt bröd och behövde tvångsvårdas efter att ha ätit det.

Ja det var det :-)


nya naglar

Fick min beställda nagelsaker i dag :-) Gjorde om naglarna genast!
Blev riktigt nöjd den här gången. Börjar lära mig tror jag.
Ska dock dekorera lite mer i morgon om jag hinner.



30 minuter kvar

tills vi slutar jobba. Sängen hägrar!

Hoppas mina nagelsaker har kommit när jag vaknar!
Annars har jag inte så mycket jag ska göra i dag, ska rida om jag hinner och orkar. Borde måla lite, men det överlämnar jag åt Tomas som inte ska jobba i natt.
Å så kan jag längta tills i morgon. Då är vi båda lediga och kan ha en riktig myskväll.
Å på lördag kommer barnen :-D


Over and out

OMG va jag har långtråkigt.

Mm... det är just vad jag har.
Har lust att åka på en dagskryss med Tomas nu på fredag och köpa lite taxfree och mysa, men vi har lite skralt på ekonomi fronten, just för färg, säng och annan möbelshopping står högst på listan för tillfället.
Får väl bli en hemma kväll istället, för även om kryssen är billig så lyckas det alltid dra i väg och bli dyrt iaf. Tyvärr.
Bättre och vänta lite med det så man vet att man har pengar istället, gillar inte att leva fattig resten av månaden, än är det ju sommarlov och då vill man ju göra lite skoj med barnen.


Jaja.... Jag ska ta något att äta nu tror jag

Test

Hur bor du: I ett litet hus i skogens slut.
Brukar du komma i tid: Ja, till jobb och möten. Men annars är jag en stoor tidsoptimist.
Hur lång är du: 170 cm
Kan du laga mat: Jadå, hyfsat :-)
Vad jobbar du med/pluggar du: Natt på äldreboende
Vad har du på dig just nu: Arbetskläder
Har du någon fobi: Höjdrädd, annars absolut inget
Hade du en bra kväll igår: Mja, jag var ju på jobbet, hade gärna varit hemma och myst.
Vilket är ditt senaste inköp: Hmm, förutom lite mat i dag så var det väl en nyckelring som ser ut som ett spöke och lyser och låter illa till Tomas, haha, och potpurri som lukar juvligt.
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Arbetet
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej jag har varit på jobbet hela natten
Vad hade du sönder senast: Hmm... det minns jag inte... har sönder saker lite då och då. Toalettlocket tex.
Vem snackade du med senast: Tomas, för någon minut sen
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Coca cola
Alkoholhaltig favoritdricka: Rosevin eller grogg
När gjorde du senast något riktigt dumt: Ja du det händer lite då och då...
Saknar du någon just nu: Mm, barnen såklart
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Inkonsekvent och sur för småsaker.
Någon jag stör mig på: Att folk inte kan sköta sig själva, eller sådana som ser negativt på allt!
Intressen: Familjen och djur
senaste person du kramade: Tomas
Senaste person du ringde: Mamma
Senaste person som ringde dig: Mamma :-)
Vad drack du senast: Kaffe
Vill du ha barn: .har redan och det blir inga fler
Längtar du till din nästa födelsedag: YES
Har rakat dina ben någon gång: Ja såklart, alltid
Är du sugen på något nu: Mmm... nybakt bröd med gott pålägg
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: fyra-fem kanske
Använder du hudkräm: ja
Attraheras du av män med skägg: Nej, men jag älskar den riviga känslan av lite skäggstubb
Micro-pop eller poppa själv: micro
Brukar du baka: ja
Röstade du i det senaste valet: ja
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja väldigt
Har någon annan sovit i din säng inatt: Mina katter
Vad tycker du är äckligt: Ruttna saker, eller illaluktande saker.
Har du pengar på mobilen: ja

Lite allmänt

Nu är jag tillbaka på jobbet igen. Har en natt kvar efter denna. Sen är det fredag :-)
Tomas och jag kommer vara helt barnlediga då så vi planerar att göra något mys. Sen får vi ser vad det blir, förmodligen blir det något hemma, ingen av oss är så speciellt sugna på att dra i väg någonstans.

Snart så fyller Tomas år, jag planerar någon liten tripp då, men har inte riktigt bestämt mig ännu, måste kolla schemat och fixa barnvakt om det behövs. Eftersom vi har Viggo heltid så behövs det till honon iaf, men det ska nog inte vara något problem. Blir ingen lång tripp snarare bara en natt borta eller så :-)
Blir nog mysigt hur som helst, har pratat länge om att göra någonting barnfritt tillsammans.
Hoppas nu inte att han tjuvläser min blogg ;-) För än får han inget veta!

I dag sov jag ritkigt bra, vaknade tre, då var Tomas redan uppe, han gick och spacklade det sista och jag var bara upp en stund sen somnade jag om en timme, hehe.
Sen var det dags för fotboll! Mamma kom med Viggo och jag mötte dom nere vi planen, sen kom Hanna och D med William och My. Dom spelade och vi tittade på :-)
Sen körde jag hem Will och My och Viggo åkte hem med mamma igen. Han ska förmodligen vara där ända till lördag. Hmm.. Så ovant att ha honom borta så länge :-/ Samtidigt är det ju skönt att vara barnledig när man jobbar, man är ju lite seg och tråkig när man jobbat natt, så han har ju garanterat roligare där.
Så snart skolan börjar så kommer ju vi byta scheman så då kan han vara hemma :-) Då är Tomas eller jag alltid hemma.

Ringde skolan dessutom, det blir mixklasser så William och han hamnade i samma klass. Det blev dom jätteglada för, känns tryggare för Viggo också, han är ju lite nervös inför skolbytet, helt förståeligt, jag har suuuperångest. Stackaren :-(  Men det kommer säkert att gå jättebra såklart.

Har beställt lite nya nagelsaker, hoppas dom kommer i morgon, är riktigt sugen på att göra om mina nu när jag läst på lite extra, tror att nästa omgång kommer bli toppen. Har gjort ett par missar på vissa saker har jag insett. Blir riktigt skoj.
Skulle vilja gå en utbildning, men kostar så mycket :-S Skulle så gärna vilja jobba extra som det, kansek hyra en hörna på någon hår/skönhetssalong och göra naglar. Skulle vara suuuperkul. Men måste spara lite såfall.

Ingen avlivningstid bokad än för kisse-liten. Fick inte tag på någon i morse. Får se i morgon. Känns så himla tråkigt.

puss kram

Rosas dagar är räknade

Törnrosas tumörer växer allt snabbare och nu börjar det bli dags att somna.
Veterinär tid ska bokas i morgon.

Mitt lilla hjärta.


Handlat färgen!

Jobbigt att jobba! Va så trött i natt och hade ändå som vanligt svårt att sova i dag. Hoppas det går bättre i morgon.
Vi har iallafall köpt målarfärg i dag och kommer sätta i gång med måleriet i morgon. Lääängtar tills det blir klart, och är inte långt kvar!!
Blir sååååå kul.

Nu ska jag och Tomas äta middag.... :-) Slappa lite innan jobbet.

kramar

Målarplaner i veckan :-)

Nu jobbar jag i fyra nätter, Tomas jobbar i tre. Jag ska nämligen jobba en för honom, är skyldig!
Hur som helst så ska vi sätta i gång med målning i veckan, i morgon ska vi ner och kolla färg och så. Vi har inte riktigt bestämt oss, men Tomas vill inte ha allt för ljust i sovrummet, jag hade väl tänkt rätt ljust, men nu är jag väl inne på att måla typ ljus beige på en vägg och en mörkare nyans i resten av rummet.
Men som sagt, bestämmer oss i morgon.
Sen är det dags för IKEA så fort målandet är klart och elekrikern har kommit (ska ske i veckan).
Sen är det bara att fixa ungarnas rum. Går rätt snabbt det med, är inte såååå mycket.



Nu ska vi röka lite! Sen film... Är på jobbet.


puss kram

Hem i dag efter en helg ute på Vätö

I går hade  vi en jätteskön dag här ute igen :)

Jag åkte in till Norrtälje vid lunch, vilken mardröm! :-O Men jag ville hämta korten från arabcupen och dessutom passade jag på att handla lite på H&M, en jacka till Viggo som han har velat ha ett tag.

Sen åkte jag förbi mamma och pappa och släppte in hennes katter och så, sen tillbaka hit.

Nina och jag åkte med barnen till självplock men tyvärr var det stängt så vi åkte och köpte glass i stället :-)
Sen ville barnen bada så dom fick göra det medans jag och Nina gick och plockade vildhallon, fanns hur mycket som helst och vi hade jättekul. Pratade om kärleken oavbrutet i en timme tror jag. haha.

Sen myste vi på kvällen med kräftor, snaps, vin och öl, fast jag drack inget i dag. Å andra sidan drack dom andra så lite så det var verklikgen lungt.

Vi la oss lite tidigare i går, alla var trötta. Tomas och jag delade på en smal enkelsäng, haha, supertrångt. Men mysigt.


Nu ska jag åka badring efter båten :-D haha. jag vågar knappt.
Ungarna åkte i går.

Dessutom har dom fiskat jättemycket och alla har fått napp :-)



Nu ska jag byta till badkläder.

Puss kram

Ute på Vätö :-)

I går på dan åkte vi till Vätö. Nina och Erik + barn var där och Lena och Björn skulle komma lite senare.
Vi badade och grillade och hade jättekul. Lade oss sent och vaknade av alla barnen tidigt i morse, så känner mig väldigt trött och seg nu, men det går bra.

Ska snart åka hem till mamma och kolla till hennes katter, dom är ju på Gotland. Ska förbi fotoaffären också där jag har lämnat in lite från arabcupen. Sen kanske jag tar ett varv på H&M med :-P

Sen efter lunch ska Nina och jag ta med oss barnen och gå på självplock :-) Om vädret blir lite bättre, det regnar jättemycket just nu.

I kväll ska vi äta kräftor och lite senare ska vi åka badring efter båten.

Nu ska jag slappa lite och sen i väg på mina ärenden.

kramar

RSS 2.0