Dagen Tisdag

Så... Nu ska jag nog ta om dagen lite mer utförligt... Synd att jag inte kan kommpletera med bilder, är så jobbigt att dra med sig kameran överallt, är sugen på att skaffa en mobil med bättre kamera än den jag har... hmm.. tåls att tänka på, men samtidigt så behöver jag en ny dator också...  Den är nog tyvärr viktigare.

Ska kolla lite på pricerunner iaf.

Hur som helst, Tomas och jag vaknade i dag klockan hakv 2 efter att vi jobbat natt. Vi jobbar fortfarande tillsammans, men när barnen börjar skolan så kommer vi inte göra det längre, en måste ju vara hemma efter som vi har Viggo heltid. Nu under sommaren så kan han vara hos mormor och morfar när jag jobbar, tycker både han och dom är jättemysigt, så han är där nu, och kommer vara där till torsdag då jag jobbat färdigt då.

Nog om det, vi vaknade, gick upp och gjorde kaffe. Jag tog hand om lite disk och tvätt också :-)
Låg i soffan en stund och segade.
Sen kom Tomas pappa och dom skulle sätta igång med att bygga, så då smet jag :-) Till stallet. Bygga är inte min grej!

Tog in Shalle från hagen och pysslade lite. Provade ut en ponnyhack som jag har haft liggande, med lite extra hål så passade det, har varit sugen på att testa nu när han är så het ute och allt känns som en evig dragkamp, vill slippa hålla honom i munnen hela tiden och dessutom så gillar jag bett med lite nacktryck.
Sagt och gjort, red ut och kändes riktigt bra. Svarade bra på hacket fast det är supermilt med läder runt om. Skönt! Han verkar som min förra häst gilla nacktryck och slappnar av lite mer med det. Blir bra att använda vi uteritter! Kändes riktigt fin och trevlig.
Vägarna var fina och mjuka efter allt regn så vi travade och galopperade till sandtaget och väl där var det fullt ös upp för sandbackarna! Han har gasen i botten riktigt ordentligt i bland.

Red på hemmåt efter 40 minuter och mötte på Sofie och Johan som var ute på en Power-Walk! hehe... tänk om jag kunde få med Tomas på det, eller någon annan frivillig?? Skulle verkligen behöva det. Min kropp är lite läskigt lös om man kan beskriva den så.
I stallet så fick Shalle duscha, på med flugtäcket, lite mumshavre och sen ut i hagen igen. Han ska ¨få sova inne lite nästa vecka inför arabcupen, men än får han vara ute. Är så skönt ute för dom nu.

Åkte hem och Tomas stod vid spisen :) Vi åt wokad kyckling, stekta nudlar med grönsaker och pad thai sås. Mums!! Är så förtjust i thai mat och sååå lätt att göra själv!

Duschade och sen låg vi i soffan och myste en timme innan vi skulle åka till jobbet. Och nu är vi här.

Får väl se om det är något att kolla på tv i natt så tiden går fort... Har ju alltid Paradise Hotel iaf :-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej igen



Du och jag skriver fram o tbx till varann vi =) men de är kul!



Nej menade just det, anklagar ingen med att ha gett ut lösen, men nån har gjort det så jag bytte igen :D



De där med barnen behöver du inte oroa dig över heller. Alltså dom är ju här när du åker iväg med Viggo och badar. Skulle dom säga nåt så får ni bara säga att ja men så här ser det ut, att när ni alla är här så gör vi saker tillsammans, när ni inte är här så gör vi saker med bara Viggo. När ni är hos eran mamma så gör ni saker med dom som då inte Viggo får göra.

Då kommer dom förstå!

Dom har aldrig undrat eller sagt nåt heller om hur det är där när dom inte är där. Dom är nog så inne i sitt liv här just då. Det kan ju bara komma ifall dom pratar med varandra om vad dom gjort när dom varit borta. Men som sagt, prata lungt med dom och förklara exakt som det ser ut så dom ser att det inte är några konstigheter...men onödigt att prata om det innan dom själva påpekar det kanske.



Jag känner faktist så ibland själv, att när barnen kommer hit så tycker jag synd om Viggo :( Tänk att det blir så!

Men när vi skulle till Grönan tex så kände jag, hjälp jag vill inte att Viggo ska veta det.

Men det är ju som det är och finns inget vi kan göra åt.



Han får komma och sova här snart igen tycker jag :D



Kalaset, ja det är synd att han inte kan komma och det är tråkigt för William men han hänger ju inte läpp så de är ingen fara =) Han sa bara att Viggo kan inte komma för han ska bort.

Dom accepterar saker rätt bra!



Känner att jag sitter och skriver ett helt brev just nu! hm!

Alla barnen sover så jag hade lite mycket tid över helt plötsligt =)



kram kram



2009-07-14 @ 22:19:25
URL: http://cocochanelplittel.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja men nästa vecka kan nog passa. Är ledig torsdag och fredag men ska in till stan nån av de dagarna men kan kolla upp vilken imorgon. Skojigt!! Känns som hundra år sen!!

2009-07-14 @ 22:37:27
URL: http://lajnurt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0