Hur ärlig ska man vara?

Hur mycket kan man bjuda på sig själv i en blogg egentligen?
Det är vissa saker som jag låter bli att skriva i bland, inte för min egen skull, men dom jobbigaste sakerna rör ju ofta på något sätt familj eller vänner.
Vissa saker kanske man bör hålla för sig själv?

Nu menar jag inte dumma saker om andra personer, utan personliga saker som händer mig. Och det som händer mig drabbar ju ofta lite ens familj osv. Men å andra sidan, folk kanske förstår varför man skriver vissa saker som man inte pratar om?
Det är lättare att skriva. För mig iaf.
Nu iofs, alla som känner mig vet att mitt problem snarare är hur jag ska sluta prata, inte tvärtom.
Men faktum är att jobbiga saker som rör mina känslor och så kan jag bara inte prata om nästan. Jag kan absolut inte gråta inför någon. Absolut inte. Jag kan inte ens yppa en tår framför Tomas, Tomas som jag litar på och älskar mer än man kan tänka sig. Ändå så kan jag inte.

Vissa saker kan ta timmar, eller dagar för mig att prata med honom om, om jag vet att det finns risk att jag blir ledsen eller känslosam. Tillslut klämmer jag ur mig det, men jag gråter inte. Aldrig. Aldrig.

Sjukt egentligen. Men vad gör man?


Kommentarer
Postat av: venessa

joo ja visste att du hade tittat in nångång ;)



Asså d undrar ja med, just d du skriv om i inlägget... men ja tycker att man får bestämma själv hur mycket man vågar stå för och vart gränsen går...sen får man ju själv känna va som e rätt o va som e fel för en själv, för alla känner nog olika när d gäller just den frågan.



Ja har skrivit om ganska personliga saker i tidigare inlägg....saker jag har gått igenom eller saker o ting som har hänt mej. Jag gör mitt bästa att lämna dom inblandade utanför och bara fokusera på MEJ, asså hur en viss situation eller händelse har påverkat mej....fast d e svårt d där.... Säg till om du kommer fram till någe vettigt :)



Känner igen mej i dig, har oxå svårt att visa eller uttrycka känslor..... Beundrar verkligen människor som e så fria att dom bara släpper ut d :) Strävar efter att bli en sådan själv en dag! :)



2009-06-09 @ 22:47:23
URL: http://venessanordstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0