Jahaja...

börjar bli lite sent nu här på jobbet.
Är lite trött, men inte många timmar kvar nu :)

Längtar hem och ska bli kul att mamma och pappa kommer. Och så skulle syster jojjan följa med också. Sen på kvällen så är Tomas och jag lediga tillsammans och barnen är inte heller hemma, M och W ska ju till sin mamma och Viggo skulle med mina föräldrar hem.
Vi ska bara ta de lugnt, köpa lite ost och kex, hyra en film och kramas.

Sen längtar jag till kryssningen nästa veckan... Och det ska bli sååå kul att träffa Nina.

Godnatt på er!

Lördag

Bara en natt kvar nu :-) Sen är vi lediga tillsammans i morgon kväll.

Mamma och pappa kommer hit i morgon klockan 14 och fikar, sen ska dom ta med sig Viggo hem på kvällen, han ska stanna där tills tisdag. Då ska jag ändå hämta Tora och Lisa i norrtälje hos deras farmor.
Och så ska jag köpa en skottskärra som jag ska ha i stallet och en hylla. Blir bra det.

Tomas har diskat och pysslat här hemma medans jag har sovit bort halva dagen. Men faktiskt så åkte jag till stallet i morse efter jobbet, släppte ut hästarna, mockade och fixade till Shalle och red sedan ut med Erika och Frida. Det var skoj, Shalle var busig och pigg som vanligt.

Kom hem vid halv 12, duschade och lade mig med Alfons för att sova. Gick upp rätt sent, Tomas och barnen satt och åt middag då, jag tog bara macka och kaffe, inte speciellt matsugen direkt när man vaknar. Sen har jag plockat lite och legat i soffan med My och Tomas och tittat på tv.
Nu ska jag nog gå ner i tvättstugan och lägga i en maskin, sen åka i väg och kvällsfodra i stallet och sen till jobbet och jobba en sista natt :-)

kramar

Bakning

jaha.. nu sitter man här på jobbet igen.
Är väldigt lugnt just nu, får väl se om det håller i sig. Man vill ju inte att det är föööör lungt, något vill man ju ha att göra, annars går natten så himla segt.

Ska bli skönt att vara ledig, måste upp rätt tidigt i morgon och städa ordentligt tills mamma och pappa kommer. Syster Jojjan skulle hänga med också. Tänkte försöka baka något. My ville gärna det, hon sa att jag inte bakat på jättelänge!
Hmm.. Kanske var länge sen, jag bakar ju rätt ofta annars. Men men, tror jag ska göra havre kakor och smulpaj med hallon, båda dom sakerna går fort.

Har beställt nya nagelsaker med  :) Lite nya färger, glitter och geleer. Kanon :-) Hoppas dom kommer snart!!

Nä... nu är jag lite uttråkad..

Hörs :)

Läsenordsskyddar på tisdag.

kram

En härlig onsdag.

I går var det sista fotbollen. Åkte med barnen dit, tittade en liten stund och sen så lämnade jag My på hennes friidrott. Åkte snabbt till stallet och fixade ordning boxen och maten, red med Sofie tidigare på dagen men hann inte färdigt med allt.
Sen åkte jag tillbaka till barnens träningar. När Viggo och Will hade spelat färdigt så tittade vi på Mys friidrott, killarna fick vara med sista halvtimmen dessutom, de tyckte dom var jättekul.

Sen åkte vi hem, duschade och donade, sen hoppade barnen i säng och somnade gott. Tomas hade ordnat middag till dom innan träningarna, då var jag och red så vi tänkte göra en riktigt mys middag till oss senare på kvällen.
Så det blev det, oxfile och potatisgratäng och ett glas vin. Vi hade supermysigt, vår sista lediga kväll på länge, så ville passa på att ta det riktigt lugnt, prata och ha det mysigt.

Skrattade ihop över några mail som Tomas fått av en viss person, denne vill tydligt att Tomas ska bli arg på mig för att jag skrivit om han i min blogg. Visade vad jag skrivit och återigen så skrattade vi och undrade hur någon kan ta det så allvarligt? Framgår det inte i min blogg att jag tycker han är den bästa mannen i hela världen??Jo, det är jag rätt säker på :-)

Detta är ju en av anledningarna till att jag kommer lösenordsskydda, men som sagt, väntar några dagar så ni kan få lösenordet. Är ju egentligen bara en person som jag känner att jag behöver stänga ute.

Vi har så roligt ihop, Tomas och jag. Jämt. När vi låg i soffan och kollade på tv och han tar min hand, håller om mig, smeker min rygg, jag blir bara så lycklig.

Trötter...

Bara en timme kvar på jobbet nu. Är riktigt trött men det har gått bra att jobba och natten har gått fort.

I går så var det klass handboll, olika skolor häromkring spelar mot varandra. Tror det är bara mellanstadiet, eller från åk 3 och uppåt kanske.
Hur som helst så spelade My och hennes klass iaf och vann alltihopa!! :-D My var så glad så hon grät, hehe. Så nu ville hon börja spela handboll såklart.
Ja herregud, finns ingen ände på allt barnen vill göra *fniss* Hon har ju sin friidrott på onsdagar, det här var visserligen på torsdagar och gratis och kravlöst, så jag kan väl tycka att hon kan gå om man har tid och är hemma. Men jag sa att hon fick ta upp det med pappa och så, så vi får väl se.
Jag tycker bara sådant är roligt, har absolut ingenting emot att köra och hämta till olika aktiviteter, tycker att det är bra att barnen testar på olika grejer och gillar att sporta och röra på sig.

Längtar till skridsko hallen öppnar så Tomas och jag kan åka skridskor med barnen, det är jättekul!! Kanske öppnar på höstlovet???? Behöver nya hjälmar till My och William, men skridskor har vi. Hmmm... skridskorna är nog hemma hos min mamma, ska komma i håg att hämta dom nästa vecka när jag ska till Norrtälje!!

I går så hängde My med mig till stallet. Hon var lite frusen och så, så hon var inte sugen på att rida, så jag la ner det och tänkte att vi gör bara i ordning box och mat då å åker hem, men så frågade Inger om vi vill köra vagn med Dyrbest, och det ville My! Så vi gjorde i ordning honom, spände för vagnen, klädde på My min varma vinterjacka ovanpå hennes egna ridjacka och så fick hon en filt omkring sig i vagnen och så körde vi i väg.

Det var superkul! Dyrbest låg på i selen som tusan och var superpigg. Jätteskoj var det verkligen.
Han var lite svettig och så när vi kom hem, så My borstade, masserade och pysslade med honom medans jag gjorde det sista åt Shalle. Sen så åkte vi hem, Tomas hade precis lagat middag till oss alla, så det var egentligen bara att sätta sig och börja äta :-)

Sen var det dags för killarnas bandy, så vi åkte dit, dom spelade och hade såååå roligt. Är så glad att dom började på det. Sen hem, dusch, kvällsfika och i säng.
Kramas med Tomas sista timmen innan jag stack i väg till jobbet.

Nu snart på väg hem, fixa ordning barnen till skolan och sen lägga sig i sängen, kall och frusen och känna Tomas vända sig om och lägga sin varma kropp runt min. Ahh, finns inget skönare!!

pussar och kramar

Ändrat mig!

Jag har tänkt lite till och har bestämt mig iaf för att blogga. Men med lösenord så icke önskvärda inte kan läsa den ;-) Då slipper denne också störa sig på allt jag, barnen och Tomas gör.

Då kan jag vara helt ocensurerad och skriva precis allt jag har lust med :-D


Men låser den inte förrän om några dagar, så ni som vill ha lösenordet hinner få det! Bara att maila mig så skickar jag det!!!


Pussar och kramar

Onsdag

I dag är det fotboll och friidrott för ungarna. Sista fotbollen, men sen har ju dom bandyn på torsdagar.
Snart öppnar ishallen för allmänheten dessutom och då kommer vi åka skridskor när tid finns :) Det är ju bara det där med att hinna med allt!! Men det ska gå bra :)

I kväll ska vi äta oxfile och potatisgratäng, hehe, blev i dag istället för i helgen, för då jobbar jag ju. Så i kväll blir lite myskväll.
Usch så tråkigt att jobba i helgen, nu när barnen ska vara hos oss dessutom, är ju egentligen deras mammas helg, men hon frågade om det var ok, och vi allihopa har ju försökt att vara flexibla och ställa upp för varandra om det är något, dessutom så kan vi ju ha dom, så då är det ju självklart. Tomas kommer hitta på något med dom iaf, så jag får sova i fred och så att dom får lite skoj :)

Sen är det ju lov nästa vecka, planen är ju att dom åker hem till sin mamma på söndag och att Viggo då kommer åka till mormor. Sen ska jag hämta Lisa och Tora i norrtälje på tisdag och köra hit dom, är Viggo då hos mormor så kommer ju han med då, sen hämtar vi My och William hos deras mamma och så sover alla barnen här till onsdag, sen ska vi på dagskryss med Tomas föräldrar och kankse syster Nina med. Blir toppen kul.

Sen åker nog Lisa och Tora hem till stockholm på onsdag eftermiddag och My och William ska hem till sin mamma igen då med. Sen kommer dom tillbaka till oss på fredagen som vanligt. Sen är det ju halloween den helgen, så dom ska gå Bus eller Godis på söndagen :)
Och William och Viggo har halloweenfest i skolan nu på fredag. Blir skojigt.


Snart ska jag till stallet och rida med Sofie... Blir kul som vanligt. Har faktiskt inte ridit på två dagar, har inte hunnit. Men nu ska jag ha lite mer tid. Dock måste jag vara hemma till 17 och så ska vi köra killarna till deras fotboll, hua, blir stressigt, men i värsta fall får jag åka upp och mocka och göra klart medans dom spelar! Inte hela världen!

Kryssningen. Bla.

Kan ju förklara det med åland lite närmare nästa vecka. Vissa verkar ha missförstått.

Först skulle Lena och Björn åka med barnen på lovet på onsdagmorgon med barnen. Eftersom båten går så tidigt, tror vi måste åka hemifrån typ 8 på morgonen så skulle barnen sova över hos henne från tisdagen, ja, lättast så.

Sen pratade Lena och jag, om kryssningen och så, då frågade hon om jag ville hänga med. Och det vill jag gärna. Tomas jobbar ju ändå, så jag kommer ändå bara ha tråkigt hemma. Sen kom jag ju på då att jag kunde fråga om Viggos kusiner ville följa med, har lovat dom att komma hit och sova över. Så då blev det bestämt att Lisa och Tora skulle komma hit och sova över från tisdag till onsdag. Och då blev ju My överlycklig och ville sova med dom. Så därför ska alla barnen sova här från tisdagen till onsdagen.

Så nu var det klarlagt.

Nu vet jag inte hur det blir, men hoppas det blir, har ju redan pratat med barnen om det här, misstag så klart, men har ju varit klart så länge.

Sen önskar jag att sådana som inte gillar mig kunde sluta läsa min blogg.... Varför kan man inte låta bli att vara så nyfiken?

En sak till vill jag få fram, det är inte bara jag som gör saker med barnen, om det nu är andra som uppfattar det så? I bland gör jag saker ensam med barnen om Tomas jobbar tex, mycket för att jag gör det med Viggo, och är My och William här då så är det ju helt naturligt att dom följer med.
Förut var ju bara My och William här när Tomas inte jobbade, men nu har ju han och barnens mamma ändrat till varannan vecka, så då är det ju lite så att det blir jag som gör en del saker ensam med dom dom dagarna.
Dock så jobbar ju jag i bland när barnen är här och då gör ju han saker med dom. Ensam. Men jag skriver väl inte lika noga om det, eller så läser vissa bara det dom vill läsa.

Besvärligt är det iaf när barnen kommer i kläm. Vi vill bara vara i fred våra veckor, men det verkar svårt ibland.

Barnen är ju nöjda och glada, det är ju det som är viktigt.

Och jag har aldrig skrivit att Tomas är elak, jag har skrivit att jag tyckt att han varit dum i bland, men det är ju smågnäll, alla är ju lite tjuriga på varandra i bland, detta kan jag försäkra er om, han bryr sig inte om jag gnäller lite, jag älskar honom och vi är sååå lyckliga tillsammans. Punkt.

Faktiskt

så har jag bestämt att inte använda mig av den här bloggen längre.
För er vänner skriver jag ändå inget som jag inte kan säga till er direkt eller så :-) så jag tror nog att ni klarar er utan att läsa.

Anledningen till detta är ju att det är vissa som läser, som inte kan låta bli tydligen, och blir bara upprörd. Dessutom så känner jag att det är bättre att denna inte vet vad som händer alls här hemma :-) Så känns ändå bra.

Kanske startar jag en ny, och då kommer ni vänner få veta, kanske lösenordsskyddar jag den, men det kommer ni också få veta.

Sen är ja ändå rätt trött på bloggeriet... Kommer dock läsa era och kommentera.

Är det någon som vill maila tex, så är mailadressen: [email protected]
Tycker bara det är skoj.


kram på er!

Dagarna går...

Jag har gjort naglar på några tjejer den här veckan, toppenkul :) Har en till som vill ha, men nu har jag nog inte tid förrän nästa vecka. Behöver beställa lite nya geleer med!

Har varit fullt upp annars, Tomas, jag och barnen beställde just en stoooor beställning med kläder till barnen som behövs, sånt tycker ju jag är kul :-P

När jag ändå var i norrtälje i dag så kollade jag efter jacka till Viggo, hittade en vinterjacka på Nightmare, som var jättefin. Han blev suuuuperglad när jag kom hem med den och tyckte den var jättefin :)

Köpte vantar till alla barnen också, reflexer och så har My frågat efter deo, vilket hon inte behöver, hon luktar ju aldrig svett på något vis alls, men eftersom hon ville ha en så fick hon väl en då :) Är ju inte så farligt att vilja lukta lite gott :)

Nästa fredag, alltså om en och en halv vecka så ska jag och barnen åka till Täby C, Viggo ska köpa en ramp till sina mini skateboards, han har sparat till en sån. Sen så ska han och William få en varsin bandy klubba, dom tycker att det är sååå roligt att spela bandy. Sen så har jag lovat My ett par jeansleggins och så någon kjol kan behövas.

I helgen skulle barnen till sin mamma, men hon frågade Tomas nu om dom kunde vara här i stället, går ju såklart bra, men så tråkigt att hon säger det nu för vi frågade tidigare om vi kunde få låna dom denna söndagen och då sa hon nej för att dom skulle någonstans, men nu hade det blivit ändrat. Typiskt. Hade tänkt att göra en grej, men biljetterna är slut nu. Men men, inte mycket att göra åt, blir ju sådär i bland.

Nästa vecka är det ju lov, och då ska dom komma hit på tisdagen och då komemr Lisa och Tora, Viggos kusiner, så sover vi alla här sen ska vi åka med My och Williams farmor på dagskryssning till Åland på onsdag morgon, allihopa!! Kommer bli superkul. Var länge sen jag hittade på något med Lisa och Tora. Och alla barnen brukar ha såååå kul tillsammans, och dessutom så gillar jag verkligen att vara med Tomas mamma :) Sen skulle ev Tomas syster följa med, hoppas hoppas!!!!!!


Nä nu ska jag duscha och sen titta på Desperata husfruar!!!



Kraaaaamar från en lycklig!!

Kaninerna har kommit hem.

Glömde ta kort på uteburen, men den är toppen och dom verkar trivas :)

My och Viggo tog en promenad med dom i dag, dom tyckte det var lite läskigt, men det gick jättebra. William ville hellre vara inne och spela tvspel ^^

Om en timme eller så så ska vi åka hem till mamma och fika, Tomas har ju jobbat så han kommer ju sova hela dan, så är ju skönt om han får vila lite ensam så det är tyst.

Bilder på promenaden, bilder på buren kommer senare!

Lilla Mini och Viggo, sen My och Nike



Härlig fredag :-)

Iaf, i dag så gick jag upp vid 7, gjorde ordning Viggo till skolan och han åkte i väg. Jag pysslade lite hemma med disk och sådant sen drog jag i väg till stallet vid 9.30.

Red ut en låååång tur, galopperade i sandtagen, uppför backarna, slalom runt träden, full fräs i sanden. Så himla underbart kul hade vi. Hoppade över grenar, sandhögar och stockar. Så roligt, och Shaman skötte sig, höll inte på att ramla av en endaste gång!! Han är betydligt mindre vild nu när han går mycket. Helt klart!!

Kom hem halv 1, gjorde mig i ordning och åkte till skolan för kvart samtal. Allt gick huuur bra som helst, Viggo är så duktig, pratar lite mycket på lektionerna bara ^^ hmmm, vem brås han på tro??

Sen hem, M och W hade kommit dit. Fick världens största kramar och sen så begav vi oss till stallet för att hälsa på kaninerna. My är så lycklig över sin fina kanin.

I morgon ska vi hämta uteburen som vi ska ha härhemma, en på ben, isolerad så dom kan vara ute hela vintern. Sen har vi en hage hos mor som vi tar hem då med. Blir toppen.

Sen kom vi hem, lagade fisk gryta och smul hallonpaj med vaniljsås till efterrätt. Mums.

Nu så ligger Tomas och vilar inför jobbnatt, barnen kolla på film och jag sitter här.

Har laddat upp med godis till barnen, lite chips till mig, och vindruvor. Kommer sakna Tomas, men kommer somna tidigt så det är ok. Somnade inte förrän halv 5 i morse och gick ju upp 7. Så jag är rätt mör.. hehe :-)

 

Nu ska jag kolla lite på tv.

 

kramar


Min sista natt!!

på länge iaf.
Bara några timmar kvar sen är jag ledig en hel vecka!!

Tomas och jag ska ha en riktig myskväll i kväll, är ju bara lediga en natt tillsammans, sen jobbar han tre stycken. Men men, jag och barnen har lite skoj att hitta på i helgen, så vi överlever, nästa vecka är vi lediga tillsammans några dagar iaf :)

Vaknade klockan 13.30 i dag, gick upp och fixade mina naglar, Viggo kom hem vid den tiden också, Tomas var på möte på jobbet.
Tomas kom hem klockan 16.15, han ordnade middag till Viggo, jag var inte riktigt klar med naglarna än.
Men när Viggo hade ätit färdigt så hade jag hunnit klart och vi åkte i väg till fotbollen som började klockan 17.

William var där också, även My, hon rusade till mig och kastade sig i min famn. Satt med mig i bilen en stund, sen var jag tyvärr tvungen att åka för att ordna till Shalle.
Hann inte med någon ridning i dag, hade blivit alldeles för mycket åka fram och tillbaka, fotbollen varar ju bara en timme så jag hann precis mocka och ordna maten innan jag åkte tillbaka för att hämta Viggo, fem minuter sen!

Vi åkte hem, Viggo duschade, jag slängde i en maskin tvätt och förfaras över hur det såg ut hemma, jag har verkligen haft fullt upp, så nu är det massor av disk och massa småsaker över allt känns det som.
Men när jag kommer hem¨, då!! Ska diska och pula lite innan jag lägger mig så det ser ok ut.
Kommer bli skönt, är ju faktiskt ingen katastrof att det är lite rörigt i bland, men det känns nästan så!! Hehe.

Sen på fredag är det äntligen dags för barnen att komma hem. Blir lajbans.

Och i morgon ska Viggo hänga med en kompis hem efter skolan, stanna över middagen och sen åker han med dom till innebandyn klockan 18 och så hämtar jag honom där :) Blir toppen.

Längtar verkligen efter lite ledighet så man kan få lite ordning och så :)



kramar

Kanuss kanuss

Ska bli så roligt att få hem kanusserna, hoppas nu allt går som det ska med att köpa buren som jag tänkt.

Längtar också att åka hem till mamma och fika. Va länge sen nu, och sist hade vi bråttom och stannade bara en liten stund. Moster och morbror är där också, alltid lika roligt.

Nä.. är för trött för att skriva...


kramar

På jobbet.. återigen

Hmm... Bloggsuget är lite borta.

Är inne på min tredje natt och en till kvar att avklara, sen är man ledig :)

Den här veckan är M och W hos sin mamma, så det har ju varit rätt lugnt. Viggo hade med sig en kompis hem idag iofs, dom lekte och hade skoj.

Jag åkte till stallet vid 16 tiden, innan det så vaknade jag halv 2, gick upp klockan 2, bakade muffins och förberedde middagen, köttfärslimpa.

Sen som sagt, stallet. Red med Frida och hennes treåring Rubina. Shalle skötte sig utmärkt och var sååå duktigt. Va jättekul, galopperade i sandtaget och red sen förbi en bondgård och tittade på kor. Rubina tyckte dock att dom var så hemska att hon växte fast i marken. Men tillslut så kom hon loss och förbi.

Kom hem till 19, lite sent som vanligt. Men Tomas hade fixat resten av köttfärslimpa och potatismos. Mums.

Heta tipset, tryck ner fetaost bitar i köttfärslimpan innan den äntrar ugnen, smaskens.

I morgon är det fotboll och så ska jag rida, och fixa ordning mina naglar. Sen på torsdag är det innebandy och så ska jag fixa naglar på två tjejer i norrtälje.

Sen fredag kommer M och W hem, och så ska jag och Viggo på kvartsamtal :) Tomas börjar jobba så barnen och jag blir ensamna. Men i helgen, för att underlätta sovningen för min kära sambo så tänkte jag åka hem till mamma och hälsa på med barnen. Fika och så, och om jag hinner, plocka svamp!!!!

Sen så ska jag hämta en utebur på ben till mina kaniner som bott i stallet, dom ska hem då, My kommer bli sååååå glad, den ena kanussen kommer nämligen bli hennes.

Skönaste bilden

Min kisse bröt benet, fick komma ut under uppsikt och sola lite, trots sin olycka.



Hoppning!!

Jag hoppade med shalle i går!!!

Det var jättekul! Vi hoppade inte högt alls, han är ju knappt hoppad, men vi hoppade grind och vanliga hinder och han hoppade det man styrde på. Superfin galopp och hoppar riktigt fint, dock behöver han ju göra det mer! SÅ han får in lite snits. Han vet inte riktigt hur han ska göra! Men han hoppar iaf :-D Jättekul var det!!

Slö

har jag varit med bloggskrivandet.
Eller ja, jag har inte känt för det bara.

Men veckan har varit toppen och det har varit fullt ös!!

Jag jobbade ju helgen som var, My och Will kom hem till oss från sin mamma på fredagen.
På kvällen ville Viggo åka till min mamma, han har köpt en BMX cykel av deras granne, men den har varit på upp-putsning hos en cykelverkstad för att smörjas upp och laga en punktering.
Men nu ville han åka dit och provcykla! Han ringde och frågade om han fick komma, och det gick bra. Sen ville My också följa med, så då ringde dom och frågade det med, det gick också bra. Sen ville Will också följa med, det gick också bra, haha.
Dom skulle åka buss, pappa skulle möta dom i norrtälje, men när dom skulle kliva på så ångrade sig Will och stannade hemma.
Jag skulle ju som sagt jobba på fredagen så då fick Tomas och William en mysig ensamkväll.

På lördagen så körde pappa hem Viggo och My på förmiddagen, cykeln hängde med också.
Lite senare på eftermiddagen åkte alla barnen hem till farmor Lena för att sova över, jag skulle jobba min sista natt och Tomas skulle gå ut med en gammal kompis och sin bror.

Efter att barnen llämnat åkte jag till stallet, red, kom hem halv 6 på kvällen, och lite senare så kom Tomas kompis dit. VI satt alla tre och snackade lite skit, dom drack öl och jag kände mej väldigt avis på det!!! :-)
Lite senare ramlade Tomas lillebror in, hade redan festat till hela eftermiddagen så han var rejält rund under fötterna.

Jag åkte till jobbet vid 21 och lämnade dom glada här hemma.

Sen har veckan flytit på, Tomas har jobbat från måndag natt till nu, nu är vi äntligen lediga tillsammans.

I onsdags var jag och barnen till min syster Petra i stockholm för att fira Petras älsta dotter Mimmie som fyller 17 år nu, wow vad tiden går fort!! Ungarna hade suuuuperkul. Vi kom hem till halv 9 på kvällen och missade ju tyvärr då barnens idrottsaktiviteter som är på onsdagar.
Men i går, torsdag provspelade pojkarna innebandy och tyckte det var skiiiiiitkul. Toppen :-) Då har dom det och fotboll.
My har ju friidrotten och tvärflöjt, dessutom har hon börjat rida med mig igen och tycker att det är toppen!!

Hon rider på en kallblodstravare som heter Dyrbest. Han är pigg och glad, men suuuupertrygg och snäll. Hon har gallopperat i full fart ute i skogen och är sååå lycklig!
Toppen!

Jag och Shaman har motionerat hela veckan, han är superkul att rida. Ska upp snart till stallet och ta en tur i härliga vädret.

Är så många i vårat stall som rider mycket på sina hästar så man kan nästan alltid få sällskap!

I måndags red jag med My, sen vaccinerades hästarna i tisdags så då fick dom vila, sen på onsdagen red jag med Inger och i går red jag med Inger och Sofie.
Sen är det en tjej som heter Jennie som jag också har ridit med. Så kul.

I dag åkte William och My till sin mamma och Viggo ska hem till mina föräldrar så vi har en helt barnledig helg framför oss.

I kväll blir det lite ost, kex, vin och öl :-) Till middag bakad potatis med kräftröra och sallad.

I morgon blir det bio, Flickan som lekte med elden.

Äntligen

ska jag få åka hem till sängen! Ska bli så skönt, har varit mycket att göra i natt så jag är ordentligt trött.
Skönt blir det att krypa ner i sängen hos varm sambo.
Sen kan jag sova hur länge jag vill.

Viggo och My åkte ju till min mamma i går, dom kommer hem klockan 12, men Tomas skulle åka och handla lite och sånt då, så alla är ute ur huset i minst en timme till iaf. Sen blir det mer livat. Men jag är så trött så jag kanske kan sova mer iaf!

Sen kommer dom hem och vi får umgås en stund, sen ska barnen i väg till Lena klockan 17och sova över, Tomas kommer ta hem ett par kompisar och dricka några öl! Sen så blir det ju jobb för mig en natt till. Ska rida i eftermiddag med.

Helg igen :-D

Har jobbat i natt så är sådär lagom pigg! Men är inte sugen alls på att sova. Har tvättat och plockat lite här hemma nu och gjort ordning Viggo för skolan.

I går var det ju marknad... Hmmm tar dagen från början.

Skolbussen skulle i dag åka och släppa av barnen vid busstationen på morgonen innan skolan, en lärare skulle möta upp dom där och gå med dom till skolan. Jag sa till fröken att Viggo kommer med den bussen så dom visste om det. Allt ok så långt.
VIggo åker i väg som vanligt då på morgonen, jag bestämmer mig för att gå och vila och försöka somna om då jag skulle jobba på natten. Blir störd efter ett tag av telefonen och springer upp.
Då är det Viggos fröken som undrar om inte Viggo skulle komma till skolan i dag?
Jag blir ju jättearg och rädd och säger att Viggo åkte bussen och att dom måste glömt honom på busstationen! Lägger på, kastar på mig kläderna och åker med ilfart till stationen. Ingen Viggo!!!
Hoppar in i bilen och åker mot skolan, på väg dit ringer Viggos fröken och säger att Viggo just kom dit.
Jag åkte dit ändå och gick upp till Viggos klass, när Viggo ser mig rusar han till mig och börjar gråta, så där hemsk gråt så man inte kan sluta, när man är både rädd, lättat och så oerhört besviken att blivit lämnad och glömd på det där viset.
Pratar med fröken och dom skämdes ju och var jätteledsna. Viggo var så uppriven så jag bestämde att han fick följa med mig hem igen.
Vi gick ner på marknaden en sväng, han köpte en keps och ett halsband, jag köpte snäckor till Mys och mitt akvarium och en matlåda i var till Viggo och William.
Sen köpte vi lite godis och munkar. Sen när vi gick tillbaka till bilen så var Viggo så glad igen och ville tillbaka till skolan, vilket gladde mig mycket, betyder ju iaf att han verkligen trivs där :-) (iofs har jag inte tvivlat på det, men ändå!)Ringde fröken och sa att han kommer tillbaka. Det blev dom glada åt med.
Han sprang dit och jag åkte hem.
Kramades lite med Tomas och fick kaffe. Myste i soffan under täcket en stund innan det var dags för duschning och så. Vi duschade, jag plattade mitt hår och sedan så åkte vi till Tomas mamma.
Jag sminkade mig i bilen på vägen dit ;-)
Nina och barnen var där när vi kom dit, alltid lika roligt att träffa dom, gillar dom såå mycket. David, Tomas bror var där med och efter ett tag kom Björn och Tomas faster Bittan och sist Lena.
Sen stack vi ut på marknaden. David, Tomas, Nina, jag och barnen.

My och jag köpte dessa:


Rosa och röda. Vi fick många skratt och leenden när vi vandrade marknade igenom iförda i dessa.
Viggo köpte en mössa och William köpte en krokodil som kan gå själv, haha.

Sen köpte dom pokemonkort att dela på och fick även pokemon kort av David.
Sen köpte dom lite småsaker, en varsin stoooooor klubba och åkte karuseller!

Sen gick vi hem till Tomas mamma och fikade lite. Sen kom Hanna dit och hämtade My och William för att äntra marknaden. Viggo ringde min syster och sprang och mötte upp henne, så fick han gå en runda till med. Jag var nöjd med ett varv och stå och glo på karusellåkande älsklingar en timme, var ju suuuperkallt. Men är glad att ungarna fick gå heeeeela dagen typ :-)

När resten av Tomas familj kom tillbaka från marknaden fick vi först sillåda, efter det ärtsoppa men bröd och västerbottenost. Även pannkakstårta fanns det, men den hade vi redan nallat av innan vi gick i väg till marknaden :-)

Sen åkte vi hem lite senare, jag åkte upp till stallet och nattade och pysslade om shalle innan jobbet. Han fick vila i går, men har ridit ut dom andra dagarna den här veckan och han har skött sig riktigt väl.
Ska rida lite senare i dag, men ska väl sova först! Ska ju jobba två nätter till. Vill egentligen vara vaken, har så mycket att göra, men det förstår ju till och med jag att det inte funkar. Får lasta över lite att göra saker på Tomas :-)

Han ska ut med en gammal kompis och sin bror i morgon, så dom ska komma hit innan, så då kan han gott städa. Är inte mycket som behövs göras så ska inte vara så besvärligt!


Nä nu ska jag ta lite frukost och kolla på Tv en stund innan jag dyker in till sängen.

Sen kommer ju barnen hem i dag!! :-D


stooooora kramar

Härligt trots arbetsnatt.

Hmm, jag kankse klagar mycket på mitt arbete? Men jag trivs ska ni veta. Men det är ju en stoooor nackdel med att jobba natt, och det är att just dom dygnen då man jobbar är väldigt lååååånga och man är väldigt trött och seg på dagarna efter att ha jobbat några nätter, trots att jag sover hyfsat dagtid när jag arbetat.
Är lite segt att försöka hinna med allt man ska, hästen, hemmet och barnen. Man vill ju gärna göra något kul.
Dock så har jag ju mer fritid, mycket mer, än den normala heltidsjobbaren, så jag ska verkligen inte klaga :-)

Vaknade 13.30 i dag. Gick upp, fikade lite och sen åkte till stallet och red klockan 15. Red med sofie, Jenni och Sofies arbetskompis Bella.
Denna Bella hade inte ridit på minst 10 år. Men hon galopperade i full kareta över sandtagen  (dock var farten inte självvald, haha) såg såååå skitkul ut, haha. Men hon var jätteduktig. Och modig :)

Shaman skötte  sig ypperligt förutom ett antal bocksprång och bakutsparkar i galoppen, men vad gör det? Han var inget tittig och suuuperframåt och riktigt fin i handen. Trevligt!!


kramar



RSS 2.0