Bästa måndag.

Va riktigt mysigt i går. Vi hade jätteskoj.
Lagade en supergod köttgryta med rödvinsfond och till det potatis och palsternacks kompott. 
Efterrätt blev glass med friterad banan och sirap. Hmm.. onyttigt värre, hehe.

Viggo lade sig vid 20, jättetrött och hade lite huvudvärk på kvällen :/ Men gick över efter lite värktablett som tur var, och han var pigg nu på morgonen.

Nu har vi båda ätit lite frukost, Tomas sover än, Viggo gick just till skolbussen.

Annars har jag inget speciellt i dag, Tomas och jag bestämde oss i går för en slappardag! Men jag ska till stallet senare, men blir mot kvällen. Hästarna ska komma in för natten nu, så passar på att rida innan det är dags för insläpp så jag slipper åka så mycket fram och tillbaka.

Ska ringa bonden och köpa halm och havre bara. Har lite halm kvar, så är ingen panik. Hovslagaren ska ringas med! Men annars ska vi inte göra något, inget som måste handlas, inget som måste byggas och inga aktiviteter för barnen så man måste åka omkring.

I morgon är det dock fotboll för killarna och friidrott för My. Dom är ju hos deras mamma, men då ses vi ju där iaf, antar att vi får köra dom och så med som vanligt. Men det göööör inget, vill gärna träffa dom nu ju.

Men sen är det marknad på torsdag, då ska barnen och jag mötas hos deras farmor efter skolan, eller ja, Tomas också, hehe, även om han inte är lika förtjust som jag :-)
Sen ska vi gå och shoppa lite och åka karuseller! På eftermiddagen ska M och W till sin mamma, hon ska gå med dom på marknaden en sväng med senare (!) och vi, tomas, viggo och jag ska till Lena och äta ärtsoppa + pannkakor och träffa Nina och Erik och deras barn. Bliiiiir sååå kul.


Usch jag är lite trött.... Är sugen på att vila en stund till.. Men samtidigt... Skönt att vara uppe å så somnar jag i tid i kväll sen. Jo.. är nog uppe, har lite disk och tvätt att ta hand om. Skönt att få det gjort!

kramar

Missade visst

att blogga under hela helgen... Ja, bäst att ta det från början!!

Fredag:

Tomas skulle jobba och My och William skulle hem till sin mamma. Så Viggo och jag skulle vara ensamna hemma.
Bestämde med honom att jag skulle hämta honom från skolan och så skulle vi handla till lite myskväll :-)
Kom till skolan när han slutade, träffade My och William där också så då körde jag hem dom till deras mamma så dom slapp gå.
Viggo och jag åkte till Ica och köpte godis, chips och läsk :-) Sen åkte vi hem, stannade till och köpta mackor på Cissis till Tomas, mej och Viggo som lunch/mellis.
Senare, mycket senare när vi började bli middags hungriga så gjorde vi egna chicky bits, jättegoda och krispiga blev dom, mycket bättre än dom färdigköpta. Mums!

Lite senare åkte Tomas till jobbet, VIggo och jag kollade på tv och myste. Han somnade i soffan klockan 21.30, va så trött. :-)

Jag fixade mina naglar och somnade väl efter 02 någongång.

Lördag.

Tomas kom hem vid 7, vaknade till av att la sig och la armarna om mig. Somnade sen om och vaknade klockan 10 :-O Lyssnade, och nog var Viggo uppe, han satt och kollade på tv med sååå låg volym för att inte störa, så gulligt.
Gick upp och gav honom lite frukost, sen åkte vi till norrtälje för lite shopping.
Skor till Viggo, innegympa skor och höst/vinterskor skulle handlas. Sen lite annat smått och gott.
Dessa köptes:
100% Goretex och därför helt vattentäta! Perfekt, snygga var dom också.

Sen inneskor till gympan, och så ska han börja på innebandy nästa vecka

Han gillar puma, hehe.

Sen handlade jag ett nytt påslakan till William och msyiga sockor fast i blått som han velat ha.

Mattor, röda till Mys rum, vit till badrummet
Draperi till mys dörr
Matta till killarna

Sen var det nog inget mer ^^

Innan shoppingen hämtade vi upp syster jojjan så hon hängde med. Vi gick sen och åt en flottig hamburgare på Daisys som lunch, mumsilemums.

Sen bar det i väg till mamma och pappa. Köpte med lite lotter till far som fyllt år. Fikade lite snabbt sen åkte vi hem, Viggo stannade där och skulle sova över.

Jojjan berättade att det va bartömning på Johannesberg och frågade om jag ville hänga med, först middag hos Ann-Sofie. Men jovisst, gärna det :-)

Gjorde mig i ordning när jag kom hem och kramades lite med Tomas, sen åkte jag till Ann-sofie vid 18 tiden, och där var syster och några kompisar till henne.
Drack vin och åt god mat och hade jättekul. Sen drog vi i väg till Johannesberg. Jag representerade garanterat den yngre generationen men hade skitkul ändå. Dansade, pratade, drack och skrattade.

Buss gick därifrån halv 2 så då åkte alla hem, jag hoppade av hemma hos mig och gick i mörkret sista biten och tittade på en helt stjärnklar himmel. Nog var jag berusad och detta kankse förstärkte känslan, men oj så bra jag har det :-) Ringde till Tomas som jobbade, pratade med honom, sa godnatt och så... och la mig ganska direkt när jag kom hem.
Fick ett sms från min rara sambo: Jag älskar dig och allt du gör.
:-)
Somnade direkt och vaknade av att Tomas kröp ner brevid mig, men oj va bakis jag var :-( Gick upp och drack lite mjölk och läsk (mmmmmm, vilken blandning, men det hjälper mot uttorkning och bakishunger) sen la mig igen. Minns inte när jag gick upp, men sov inte allt för länge, kanske 10-11.

Pysslade lite hemma, städade och diskade. Tomas kom upp klockan 2. Efter någon timme kom Björn och dom bröt bort den onödiga ytterdörren vi har på baksidan av huset rätt in i köket, används aldrig utan tar bara plats. Så nu sitter där ett fönster :-D

Jättefint kommer det bli, ska måla det i veckan. Är bara lite till som ska spikas och så vad jag vet :-)
Sen åkte Viggo buss hem och jag hämtade honom på stationen klockan 16. Åkte hem och vi köpte med oss pizza, usch, haha, så här mycke onyttigt brukar jag inte äta. haha. Men hur som helst, vi köpte två pizzor och delade på dom, jag, Viggo och Tomas.

Sen så rann klockan i väg, Viggo la sig vid 20, efter en skön dusch och lite sådant. Tomas åkte i väg till jobbet före 21 och jag blev ensam igen! Men sista jobbnatten för honom.
Städade och fixade lite. Syltade gurka! Älskar det och tänkte dessutom ha det till middagen i dag!

Ska göra köttgryta på rödvin och kalvfond, och till det är det mums med syltad gurka. Till det blir det potatis och palsternackskompott. Och sen lite vin och öl förstås, är man ledig mitt i veckan så är man :-) Ska mysa till det riktigt ordentligt.

Så nu väntar jag på att Viggo ska komma hem från skolan så vi kan åka och shoppa lite och till stallet en stund. Han kommer om en timma typ.
Ska diska lite.. och se om jag får upp Tomas ur sängen.


kramar

Barnen har

pyst i väg till skolan. Tomas ligger i sängen, han ska jobba i natt så är ju bra om han kan sova lite till.
M och W ska till sin mamma i dag, Viggo och jag ska ha lite myskväll.
Ska hämta honom efter skolan så ska vi åka och shoppa lite till det och hämta ut mitt H&M paket :-D

Sen ska vi ju till Norrtälje i morgon och handla lite och sen till mamma. Syster Jojjan kankse skulle dit med, hon frågade om vi skulle sova kvar... Hmm... Viggo ska ju det, men jag hade ju tänkt åka hem. Men kanske vore kul, Tomas ska ju ändå jobba. Men vill ju gärna vara med honom någonting i morgon :-S Åker ju till Norrtälje senast 11, då sover ju han eftersom han ska jobba i natt, och om jag inte kommer hem då så ses vi ju inte förrän på söndag. Haha, vilka lyxproblem... Han kanske kan tycka det är skönt att sega riktigt ordentligt ensam efter jobbnatt. Jo.. får nog bli så.

Jag shoppade lite på ebay i går, haha. Alltså vilka fynd, jag fattar inte att dom som säljer en tjänar något på det?!?

Ett par pärlörhängen, inklusive frakt, 2 dollar= 17 kr


Köpte vita också, 3 par, typ 40 spänn eller nåt sånt. Med frakt såklart. Kan My få ett par :-)

Jag har blivit ebay beroende :-O

Mitt i natten

Bara fyra timmar kvar. Sen ledig en hel vecka.

På fredag som sagt, då ska Viggo och jag ha myskväll. Ska köpa lite godis och sånt. Och så ska vi göra egna chickybits till middag :-)  Sen längtar jag ju tills det är shoppingdags på lördag *wiee*

Ska skura köket från golv till tak i morgon! Behövs! Men det är ju inte så stort, så det går rätt så fort ju. Bara man kommer i gång.

Nä, jag är för seg för att skriva...

Godnatt alla!

kramar

W &V's Vandrande blad


Skansen i våras

I våras var ju jag, Viggo och William till Skansen, åkte tillsammans med Viggos skola som han gick i då.

Hittade bilder på min mail.



Mitt hjärta

såhär ligger han vid min sida hela nätterna, under täcket, gärna sitt huvud på min kudde.



Om jag kollar på tv så ligger han i soffan med sin hund :-)



Nattlig shopping

Som det ebay fan jag är så inhandlades detta i natt under tristessen.
Vilka fynd!!!

Sovmask, 20 kronor inklusive frakt

Örhängen, 30 kr inkl frakt

Kepsar, haha, jag kunde inte låta bli till mina söta Supermario fans här hemma ;-)
ca 80 kr för båda med frakt



Halsband, ett till My och ett tänkte jag ge till Lilla Emelie, F till My och G till Emelie. Kostade ca 60 kr för båda med frakt.



Tora i tidningen

I dag var min systerdotter Tora med i tidningen Roslagen Runt :-)

Fina hon.



Sista natten!

På en hel vecka :-)

I dag sov jag sjuuukt länge. Jag kom hem typ 7 i morse och fixade med barnen. Viggo skulle ha utedag och matsäck med sig.
Dom stack i väg strax efter klockan 8. Tomas kom upp tidigt också så vi tog lite kaffe och så, sen la jag mig vid klockan 10.

Vaknade av att Tomas åkte i väg klockan 11, sen vaknade jag till av att han kom hem, sen vaknade jag till av att pojkarna kom hem. Hörde Tomas fixa mellis och så. Sen vaknade jag av att alla åkte i väg.
Sen vaknade jag igen, tyst, mörkt.... Gick upp. Klockan var 18.10 :-O

Tomas och barnen var på fotboll och friidrott. Telefonen ringer, letar reda på den, yr och trött.
-Hej, vad gör du? Tomas var det som ringde...
-Ehh.. jag vakna precis!!

haha. Kände mig jättekonsig som sov så länge.
Han ville inge särskilt, bara prata lite <3.

Dom kom hem strax efter 7. Viggo hade en läxa kvar så han gjorde den, My duschade, V och W hade badat hos farmor Lena efter fotbollen.

Sen fikade alla.

Barnen lade sig sedan vid 8. Viggo och William bråkade om en kudde (!) så Viggo blev arg och tänkte sova inne på toaletten. Suck.
Fick ut han därifrån till slut och sen var det iaf tyst och lugnt. Tomas och jag låg och myste tills jag skulle till jobbet och jag åkte vid 21.

Nu är det bara typ sju timmar kvar.

Har beställt mobilväskor till Tora och Lisa, High school musical väska och Hello Kitty väska. Blir dom glada för :-) Dom vill komma till oss på lovet, men dom är hos sin pappa då så jag ska ringa och prata med honom. Går säkert jättebra, han ska nog jobba ändå och dom kommer ju vara på fritids så då kan dom lika gärna komma till mig :-D


Nattligt

ja då var man tillbaka på jobbet igen. Min andra natt och den är slut om en och en halv timme, två till att arbeta sen. Går bra men lite trist att Tomas jobbar i helgen, så vi har bara en ledig natt tillsammans den här veckan.

Extra tråkig helg blir det eftersom att förutom att han jobbar så ska My och William till sin mamma och Viggo ska till sin morfar. Så jag kommer bli helt ensam!
Får se om jag ska försöka kolla med någon kompis om vi ska gå ut eller något.


Tomas var ute med några kompisar i  lördags. Kul hade han nog haft, han var rejält rund under fötterna när han vinglade in i hallen klockan halv fyra på natten *fniss*
Sen var det ju iofs omöjligt att sova, han höll på och greja och skulle kramas och gosa så jag kunde inte somna om, fast jag sade till honom flera gånger :-)

Så sen när jag skulle gå upp på morgonen och åka till Grönan med systrar och barn så var jag så lagom pigg. Såååå trött alltså. Men vi hade såååå kul! Jag åkte allt med barnen. Och dom var ju så många så dom hade ju sååå roligt.

William tog mig i handen direkt och frågade om vi kunde åka Vilda Musen och Kvasten direkt (dom har han tydligen inte vågat åkt förut) så jag gjorde det med honom. Han var såååå stolt och nöjd över sitt mod efter, och det ska han vara!
My och jag åkte berg och dalbanan bla, sen åkte jag Insane med mina syrror. Fyyyy fan va läskig!! Skiiiitkul!


Nu ska jag jobba lite! kramar

Bilder från grönan.




Helgplaner

Känner mig glad och pigg :-)
Har planerat lite för helgen, så nu känns det som den kommer bli riktigt mysig trots att Tomas jobbar och M och W är hos sin mamma.
Viggo skulle ju till sin mormor, men nu bestämde han och jag att vi har myskväll hemma på fredag och sen åker vi tillsammans till norrtälje på lördag förmiddag. Behöver shoppa lite! Viggo behöver ny pyjamas och ett par höst-skor. Sen ville William ha mys sockor, My fick ett par av mig härmodan och han tyckte dom såg såååå sköna ut :)

Till Viggo vet jag inte alls vad jag ska köpa för skor... han vill ju bara ha sneakers.. .Men jag vill gärna att han har något som tål lite väta med jue... hm. Får kolla om vi hittar något som vi kan komma överrens om.

Sen så tänkte jag stanna hos mamma och fika och sådant lite granna och plocka svamp. Sen lämnar jag Viggo där då och åker hem och äter middag med Tomas. Sen blir det väl en lite ensam kväll, men det gör inte allt för mycket. Sen hämtar jag ju Viggo på söndagen igen.
Blir en bra helg.
Hoppas hoppas dom där skorna finns!! Annars kanske dom kan ta hem dom eller något. Perfekta juh!!

kramar

Härliga fredag

I går var en riktig toppen dag!
Middagen blev jättegod och alla tyckte om. Sen låg vi alla i soffan och myste till idol och kändisljungeln.
Ungarna lade sig väl efter 22 någonting.
Tomas och jag satt uppe ett par timmar till och tog ett par glas vin.

I dag så ska William i väg på kalas och Viggo kanske skulle i väg och leka med en kompis. My ville göra något med mig, så då kan vi ju passa på med det, synd bara att jag inte kan göra av med några pengar alls, måste verkligen spara det jag har kvar till Grönan i morgon!

kram

Äntligen fredag!!

I går fikade jag med Lina på dagen. Det var skitkul att ses, va ju hundra år sedan!
Nu måste vi hålla det här och ses ngn gång i bland :-)

På eftermiddagen efter att Viggo kommit hem från skolan så åkte han och jag till Jill och fikade, haha. Mycket fika på en dag! Va också jättekul.

Kom hem till 17.30 och då lagade jag och Tomas middag. Kyckling med pasta och thaismakande sås. Mums.
Viggo gick och lade sig som vanligt vid 20 och Tomas och jag myste en stund innan han skulle dra i väg till jobbet.

Han kom hem i morse och gjorde ordning Viggo till skolan. Viggo kom in till mig och sa hej då innan han stack i väg. Sen la sig Tomas i sängen med mig, jag skulle egentligen gå upp, men det är så skönt att ligga så där, jag var sov-varm och han la armarna om mig, sval och skön. Låg kvar så tills han somnat, sen trasslade jag mig ur hans grepp och gick upp.
Nu ska jag ta lite frukost, är riktigt hungrig.



Usch jag mår så bra!!!! :-D
Man har ju sett vilka problem, riktiga psykproblem vissa har, fy fan va skönt att slippa ha det så!! Ja fy fan!!! Johooooo!!! :-D

Dagens middag

Är planerad redan nu.

Kalvstek med gräddsås, palsternacka och morot.
Hoppas Tomas blir glad över den här middagen sin första lediga natt på ett tag :-D Å så kommer ju barnen hem, det måste ju alltid firas.



Jag har till och med inhandlat en stektermometer så jag inte ska misslyckas :-D

Så här nöjd, men trött är jag efter dagens lilla shopping :-)



Mys

Mys akvarium



Fika dag!

I dag på dan ska jag träffa Lina och fika, sen på eftermiddagen ska jag träffa Jill :-D
Sen kommer barnen hem i morgon och sen ska vi till Grönan på söndag, Jihoo :-)

Onsdag eftermiddag och Torsdag morgon.

I går var en riktigt mysig dag.
Klockan halv 4 åkte vi till Lena och Björn. Lena, David och My var där då. My gick dit direkt efter skolan.

Tanken var att barnen skulle äta efter pojkarnas fotboll som slutar klockan 18, men Mys träning slutade inte förrän klockan 19 så hon skulle få äta innan, men killarna var också hungriga så då fick dom också äta då.

Pratade och stojade med barnen en stund efter och sedan gick Tomas med dom ner till träningen.
Han kom tillbaka efter en stund och då åt vi vuxna tillsammans. Va skönt och få sitta och prata av sig lite och ha det mysigt.
Pratade även en lång stund med Nina i telefonen där och hon skulle till rimbo på söndag, typiskt, det är ju då barnen och jag ska till Grönan. Jaja, vi ska ju ändå till Bromma nästa vecka så....

Tomas gick upp och kollade på Mys träning också på slutet. Sen åkte vi alla hem till oss. Fikade och myste i soffan till Whipeout, ungarna skrek och skrattade så högt så jag trodde att jag skulle få tinnitus, men stod ut, dom var så glada. Senare så åkte My och William till sin mamma, dom kommer tillbaka på fredag. Tomas åkte till jobbet.

Viggo lade sig och jag kollade ett tag på tv. Men blev trött och gick och lade mig efter 23. Sov superskönt hela natten, vaknade av att Tomas kom hem, men låg kvar, hörde hur han väckte Viggo och gjorde ordning frukost och gympapåsen, då somnade jag om tydligen, vaknade av att Viggo kom in till mig och sade hej då innan han sprang till bussen.
Sen kom Tomas och la sig. Låg och pratade en stund och sen somnade han med armarna om mig så jag fick snirkla mig ut efter en stund, kunde ändå inte sova mer!

Nu har jag ätit lite frukost och ska in i duschen och åka snart. Ska möta Lina klockan 11 i norrtälje. Ska bli sååååå kul.

Dagens outfit

Dagens, även om ingen bryr sig ;-)

Linne H&M, jeans Gina Tricot, armband från Snö (julklapp från Viggo) silverhjärtörhängen (födelsedagspresent från Viggo) Alltså vilken sjukt fin son jag har <3



Kärlek

Helt plötsligt så är kärleken starkare än någonsin.
Känns som vi är så samspelta.
Bråkar aldrig, skrattar alltid tillsammans.

Nä, livet är fint! :-)

sms

Jag får ganska många utförliga, långa och otrevliga sms av en person. Rätt många senaste dagarna.
Dom är inte bara långa utan dom är väldigt roande också!

Och sånt spar jag. Man vet aldrig om man kan ha nytta av sådant. För man förstår ju att avsändaren inte riktigt har alla hästar i hagen.

Godmorgon

Vaknade vid 7 att Tomas kom hem, barnen hade redan gått upp och satt sig för att spela tvspel :-)
Hörde hur han fixade frukost och gympakläder osv. Tänkte försöka ligga någon timme till men kände mig så pigg så gick upp iaf. Har sovit gott så ingen ide att försöka :-)
Är inte så kaffesugen så har gjort lite te ist nu, ungarna har precis sprungit i väg till bussen. Viggo ska ha kompis med efter skolan i dag, så det blir fullt upp då till klockan halv 5. Sen blir det fiskgryta till middag.

Ska till stallet nu under dagen och på vägen dit, om jag hinner, så ska jag hämta ut mitt friskis kort har jag tänkt. Men som sagt, vill vara hemma när pojkarna kommer från skolan så Tomas får sova lite till om han vill.

Hmm.. tänkte säga att annars har jag inget särskilt, men det räcker nog med saker att göra i dag :-) Vill träna på friskis i kväll, men får se vilken tid det är. Sen till kommer ju lite disk och tvätt. Ska bli kul att rida med Shall i dag med.

Nä nu ska jag slöa lite framför tvn en stund innan jag sätter fart med dagens göromål!!

Kramar!


Tisdag

Jag har nästan hunnit med allt jag ska i dag förutom Friskis! I morrn vet jag inte riktigt om jag hinner det heller, för passen är på eftermiddagen och då ska vi hem till barnens farmor och äta lite middag.
Dom ville så gärna att hon skulle komma och titta på när dom spelar fotboll och äta hos henne efter, så det skulle hon göra :-)

Här blev det fiskgryta till middag, och alla gillade :-) Nu sitter pojkarna och spelar och Tomas vilar lite inför jobbet. Jag ska ringa till Jill och bestämma något! Måste ses!
Och på torsdag så ska jag träffa Lina, förmodligen iaf :-D Va 100 år sedan!


kramar

William och Viggo

är två fina killar, dessa kom dom med till oss nyss



Bilbild från i går



God morgon :-)

Måndag i dag och skola. Ungarna sitter och äter frukost. Dom är så glada att komma i väg nu, tyvärr så fick William inte ha med sin sparkcykel hit, så bara Viggo har med sin till skolan :-/ Dom har riktigt kul med dom där! Mys är trasig, men hon ska köpa en ny snart, Tomas och jag betalar hennes hjälm så hoppas hon kan ta hit den dom veckor dom är här.

I går kväll så åt Tomas och jag kräftor, västerbottenostpaj och baguette. Vi fick av hans mamma, supergott! Ungarna och jag spelade buzz och hade lite myskväll trots attt det var söndag! Dom gick trots allt och lade sig i tid och var pigga i morse och kom upp själva 7.15.

Jag har lite dåligt med pengar... så jag längtar tills lön så man kan göra något kul. Vill egentligen åka och köpa ett par fiskar till My i dag, men jag vet inte... Kanske borde vänta.. Eller en kan vi köpa. Kostar ju inte så mycket!

Nu ska jag fixa lite riskakor och frukt att ha med till skolan! Sen när dom har stuckit i väg till skolan så tror jag nog att jag ska vila en timme till, är såååå trött.
Jag tog barnen den här morgonen och Tomas fick sova vidare för nu jobbar han fyra nätter i rad och då kommer han ta hand om dom och skicka till skolan.


kramar

Brandutbildning

Nu längtar jag efter att kläderna som jag beställt ska komma!!!! Fast jag har ändå inte råd att ta ut det förrän till lön, så likabra att det väntar en vecka!!

Gröna Lund blir av på söndag!!! Jihooo! Båda mina systrar och Viggos kusiner ska gå med! Så himla roligt, My kommer bli såååå glad över att få träffa Lisa och Tora.

Har inte berättat om Grönan än för barnen för min syster kunde inte säga bestämt om jag kunde få biljetter förrän i dag vid 9 tiden, men när dom kommer hem så ska vi spräcka överaskningen.
Ska bli sååå roligt. Jag har ju  inte varit där i år ännu!

Ska på brandutbildning i dag med, egentligen skulle jag gå på fredag men en arbetskompis ville byta med mig och gärna för mig, är hellre hemma på fredag :-)

Efter den ska My och jag gå och handla en fisk till henne.

Hon har ju bara fyra stycken i sitt kar, och en av dom är Viggos och en är från mitt kar. Dom går hos henne för att dom är gravida och hon ville ha yngel. Men så fort dom födit så ska dom tillbaka till mitt kar och My får behålla ynglena :-)

Nu ska jag fixa tvätten.


kramar

Fyra nätter utan sambo :-(

Ja nu ska han jobba fyra nätter i sträck!
Gillar inte att vara ensam henna på kvällarna, blir så rastlös och känner mig ensam.
Men det går ju bra ändå, äter ju middag tillsammans och har ju rätt många timmar tillsammans innan det är dags för honom att åka i väg. I helgen är vi ju tillsammans och lediga!

Hade velat åkt till Vätö på fredag och stannat tills på lördag, men William ska på kalas lördag vid lunch, så då måste man hem så tidigt... Men iofs... Ah får se då. Vore ju kul att göra något!

Jag ska köpa Friskis kort i dag, får ju 1000 kr till det genom jobbet och ett halvårs kort kostar 900. Så det ska jag göra. Börjar träna i morgon :-) Blir roligt!!

Shopping och brandsläckning!

Var på brand utbildning på jobbet mellan klockan 13-16. My kom till mitt jobb klockan 15 så kunde hon åka med mig hem ist för bussen.
Så hon fick också lite brandutbildning, alla fick prova att släcka en brand och även så My :-) Jättekul tyckte hon att det var!

Sen åkte vi till djuraffären och hon handlade några fiskar.

Gurami och två guldfärgade algätare! Sen köpte hon en trärot att ha i akvariet. Jag betalade snällt, haha.
Nä, men jag betalade faktiskt Wills och Viggos Levande Blad, och hon fick ju mitt lilla akvarium komplett med grus osv, så jag har ju inte lagt så mycket på det. Men vi måste köpa mer växter, har inte kommit iväg till Bromma än som jag tänkt, nu får det vänta till lön.

Sen handlade vi ordentligt på Ica. Så nu kommer vi inte behöva handla mer på hela veckan, förutom mjölk då, som går åt nästan 3 liter om dagen!! Orkar inte köpa så många, haha...


Nu middagslagning!


kramar.

I dag

kommer barnen hem!

Jag ska hjälpa en kompis att köra en häst på dagen, men ska hämta barnen innan. Kanske My vill hänga med mig :-) Vore kul så kan William få lite kvalitets tid ensam med sin pappa, skulle dom gilla <3

Viggo stannade ju kvar hos sin mormor i dag när vi var där så honom ska jag hämta på eftermiddagen sen.

Sen på måndag så ska jag ner till djuraffären, då ska My få köpa en ny fisk till sitt akvarium om hon vill!
Sen har vi ju förhoppningsvis Gröna Lund i helgen att se fram emot! *hoppas*

Annars blir det rätt lugnt, är lite fattig så kan inte hitta på så mycket i veckan, men dom har ju fotboll på onsdag och ev så ska My börja på något på onsdag med, så då har vi lite att pyssla med.
Ska baka lite och sådant med dom såklart.... Men det gör ju jag ofta.

Medeltidabröd bakade ju jag och My en dag, dom var rätt goda, så det kankse vi kan göra om, är så gott med nybakt till middagen ju!


Fick sms av Tomas nu..... Han är såååå gullig <3

Jag har bestämt mig

Att aldrig bråka med Tomas om följande:

Pengar, städ och disk.

Visst har jag surat lite... Men aldrig tjafsat om det.
Vi har nog knappt bråkat om något alls egentligen. Inte sen vi blev tillsammans på 'riktigt'.

Surat lite, ja. Men aldrig bråkat eller tjafsat. Det bådar gott.

Äntligen!!

Ledig!!

Tomas är och hämtar barnen.

Jag är tröööööött! Men ska sätta på lite kaffe så piggnar jag nog till!
Å va skönt det ska bli i kväll... Bara ta det lugnt i soffan och inte behöva jobba!

kramar.

Bättre...

Jo nu känns det bättre.

Har pratat med Tomas nu på natten om lite allt möjligt. Händer mycke saker nu, men ändå inte.
Hur som helst...  Känner mig gladare iaf :-)


Ska beställa lite nya nagelprylar. Nu har jag ju hållt på ett tag så nu vet jag mer vad jag gillar för saker och vad som är bra. Ska beställa nageltippar med lite mer kurva, tror de kan bli riktigt snyggt :-P och geleer med tjockare konsistens. Och så glansgele, som man lägger på som sista lager. Blir kanon!
Men det får hända till lön!

Lilla Lisa, Viggos kusin kom hem till oss och sov över. Viggo var mycket glad över det och dom har haft superkul. I morgon så ska vi ju till mina föräldrar på middag och då är Lisas mamma där så då passade det ju bra, så jag slapp åka ända till sthlm för att lämna henne. Dom köpte lite godis och hyrde film. Och så har vi spelat ett dans spel med Eye Toy till PS2 och Buzz.

My och Will är ju hos sin mamma, lite synd då My gärna ville träffa Lisa, men Lisa får komma en helg sen när dom är hemma :-)

Nu har visst halva natten gått... pass på! Jobbar en natt till. Sen börjar Tomas på måndag :-/

Åh vad jag älskar honom och våran fiiiiina familj.


puss kram

Gröna Lund

Förmodligen ska vi dit i helgen :-D

Det är Ericsson dagen då och min syster jobbar där. Då kan man köpa biljetter för 100 kr så ingår allt! Åkband, inträde, spökhus!!! :-D

jihoo!

Mitt hår


Män

jag är inte den enda tjejen som inte förstår sig på män.

Blev så irriterad på Tomas nu på kvällen. 

Jag skulle ju jobba i natt, jag lagade middagen till oss, fixade barnens kvällsfika lite senare, hjälpte dom till säng osv, la fram kläder tills i morgon och klockan 20.15 var allt tyst och lugnt hemma. Jag börjar jobba 21.18 så jag måste åka klockan 21.
Det betyder att vi hade haft en halvtimme att ta det lugnt tillsammans och mysa och prata lite. Men vad gör Herr Tomas denna halvtimme? (eller ja, för rättvisans skull, 20 minuter av denna halvtimme ägnades åt) DATORN!!
Det som gör mig så irriterad är att jag vet att han kommer sitta vid den halva natten när jag jobbar så då kunde han väl ägna sig åt mig den sista stunden innan jag ska i väg att jobba???
Jag VET att han VET att jag vill det. Så varför kan han bara inte göra det?

Det är bara en skitsak... Jag vet. Men så tråkigt faktiskt. Inte kan jag säga det till honom heller, för då kommer han ändra sig. Men då är det ju bara för att göra mig nöjd?? Ne då sitter jag hellre ensam i soffan.



Gick inte

att vara sur så länge.

Han vet hur man lagar en tjurig Sofia. Ett sms med 'Jag älskar dig' räckte en bit. Och då vet jag att han förstått dessutom, så då kommer han tänkta efter lite extra hemma :-) Ett tag iaf!

Återigen... arbetet

Ja då var man här igen.
Men det går fort.

I morgon eftermiddag  ska vi hem till mina föräldrar på middag. Blir mysigt :-)

Ledsen

men jag vet inte varför. Vill hem till Tomas famn och ligga där och gråta.
Har så tårfyllda ögon så det håller på att rinna över, men försöker att behärska. Ska ta en kopp kaffe.

Jobb jobb jobb

I dag ska vi på nattmöte och sen ska jag jobba i helgen :-(
Har varit trött och känt mig lite ledsen i dag, men blev bättre sen iaf. Har lyckats vila några timmar till och med så kommer vara pigg i natt och det känns skönt.

Är hungrig. Har inte ätit något direkt. Hmm.. lite havregrynsgröt får det bli. Haha.


kramar.

Outfit

Tyvärr glömde jag att ta kort under kryssen. Tog på mig själv hemma för att kunna visa min outfit som jag valde, tyvärr hade inte håret torka så man kan inte se hur det var, men det är såååå fint och sååååå ljust och inte alls ljusgult längre!!
Man kan vara glad att man har en vän som kan färga sååå bra, jag hade aldrig fått till det här på egen hand.

Som sagt, ser lite gult ut när det är blött, men inte det minsta när det är torrt....

Legginsen är glansiga och supercoola, använde dock inte pumpsen som jag tänkt utan mina bruna stövletter i stället, älskar dom och dom är så sköna med.

 

 



Kryssningen

Alltså vi hade skiiiitkul. Ja herregud det var helt galet. Vi var som 20 år igen! Dansade, spexade, spelade, skrattade, tog myspauser ;-)
Tomas blev lite lättretlig frammåt småtimmarna bara, hehe, inte mot mig, men han tyckte folk var jobbiga på dansgolvet. Och sen var det några killar som frågade om jag kunde komma med till deras hytt, då blev hansuuuuuur!! Så då var det dags att retirera till vår egen hytt :-) Kände att han kanske skulle reta upp någon ordentligt snart :-S

I hytten fortsatte våran egen lilla fest till klockan 6 på morgonen. Så nu är vi skapligt trötta :-/ Jag ska pyssla om honom lite sen när barnen somnat och göra hemma gjord pizza till honom. Han är rätt bakis och surig just nu, så jag ska nog blidka honom till att inte kunna vara tjurig ;-)

Riktigt god mat åt vi också, Tomas åt oxfile och jag åt kalventri????? hur fan stavas det?? Aja, sjuuuuukt gott var det. Drack ett riktigt gott vin som jag glömt namnet på :-( Men köpte ett rose i taxfree som var supergott och det minns jag vad det hette :-D

Nu ska jag göra det sista med barnen, sen vårda min ömma kropp. Den pallar inte riktigt sådana här aktiviteter.
För det första är jag öm. Ja mysöm liksom, ajajajaj. Sen har jag sabbat mitt dåliga knä igen :-/ Men känns ändå bättre nu, sen har jag ont i fötterna efter allt dansande, haha.


puss kram

Kryssning!

I går var jag hos Hanna och färgade och toppade håret. Färgade håret dagen innan, men då mest som avfärgning och det blev liksom lite ljusgult. I går ordnade hon till det, nu är det verkligen silverblond!
Som tack för det så fixade jag hennes naglar!

I dag ska Tomas och jag på kryssning :-D
Ungarna ska vara hos Hanna, även Viggo. Så snällt. Han är jätteglad för det.

Barnen har precis stuckit till skolan, jag ska plocka ihop lite saker som dom ska ha till Hanna sen som jag ska köra dit.

kram

Kläder

Ja nu funderar jag på ett par alternativ.

Ja jag vet inte... jag får prova mig fram... kankse nu och ta kort igen? Haha, ne, provar sen när jag är duschad och ordninggjord... Känns bäst så. Hmmm... örhängen då...

Får nog bli dessa, örhängen från Gina, ring från guldfynd, mitt snöarmband som jag fick av Viggo i julklapp <3 och mina vita.. kanske, nä.. blir nog för mycket.



Hur kan man stanna?

Hanna och jag pratade en massa i går.
vissa kanske kan tycka det är lite konstigt att hon och jag är vänner, eftersom hon är ex till min sambo.
Men det var ju så många år sedan, hon har ju ett helt nytt liv med sin fina familj och så.
Sen så är det väldigt skönt att komma bra överrens eftersom dom har två barn tillsammans som bor växelvis hos oss och hos dom.

Det hon berättar om Tomas från deras förhållande har ju inget med mig och Tomas att göra i dag, som sagt många år sedan.
Men jag kan inte låta bli att förvånas, pratar vi verkligen om samma person? Sen finns det ju saker som aldrig har förändrats (slarvigheten tex, fniss) Men hur han var, hur han betedde sig... Vilken skithög. Men ju mer jag tänker.. Desto mer kommer jag ihåg av förträngda, förnedrande saker.

Våran historia är ju år lång, när vi började träffas, Tomas och jag, så var han inte samma som nu. Han var rätt dum faktiskt. Behandlade mig rätt illa, aldrig fysiskt, han har aldrig varit aggresiv eller arg mot mig. Bara likgiltlig. Som han inte kunde bry sig mindre.
Kändes i bland som han inte ens skulle bry sig om jag drog. Han ska vara glad att jag stannade så troget vad han än drog mig igenom i alla dessa år. Vad fick mig att stanna?

Min dåliga självkänsla? Ingen kommer iaf älska mig så jag kan likagärna stanna här? Eller? Trodde jag verkligen på riktigt att han skulle förändras? Nej egentligen inte.

Jag kände faktiskt att en dag så lämnar han mig. Med allt jag stått ut med för hans skull, med allt han lagt på mina axlar, allt det kommer han lämna mig med. Bara sådär. Så kände jag. Till för kankse ett par år sedan. Något hände, jag vet inte vad.
Men en annan han har växt fram. En som älskar mig och visar det. Han vill göra saker med mig, göra saker med mig och barnen. Han vill ofta åka och hälsa på våra familjer och umgås.
Det här existerade knappt förut. Han var som instängd. Verkade inte sugen på någonting, förutom sex. Kom aldrig med några intiativ att vi skulle göra något, åka i väg någonstans.

Åh fy hur stod jag ut?? Jag har krälat, jag har sjunkit. Men nu flyger jag.

Men jag är glad att jag stannade. Han är världens bästa nu.

God morgon!

Vaknade halv 3 i morse och kunde inte somna om! Så gick upp och plockade lite klockan halv 5.
Bakade sen scones till frukost åt barnen och Tomas. Han kom hem klockan 10 i sju, då gick pojkarna upp och My kom upp 20 minuter senare.

I går var jag hos Hanna och hon färgade håret på mig. Det blev superbra! Superljust som jag vill, ska färga en gång till i dag med pärlblond så det gulaktiga försvinner bara.
Tvättade med silverschampo i går och då blev det ännu bättre, är bara en liiiiiten ton av gul i det.

Ska dit igen i dag, fixa naglarna på henne och hon ska toppa mitt hår. Lite byteshandel :-D Superbra.
Sen har vi riktigt kul också, stackars Bebi Filippa kan knappt vila när jag är där för vi skrattar så mycket!

Nu ska jag ordna lite med barnen sen ska jag försöka vila en timme eller så så jag inte är skittrött i kväll nu när Tomas och jag äntligen är lediga samtidigt!


Kram

Rakt hår.

Man kan inte föna mitt hår. Det blir som Ronja Rövardotters hår.

Ser ni likheten?
Sofia??? Ronja??

Beställning

Till Viggo, han behöver jeans!!! Dom första har han ett par av, men dom håller på att gå sönder, och han gillar dom så köper ett par till i större storlek bara.

Till My
Leggins, sen sa hon att hon ville ha en väst, den här kostade 29 :-O Så då tog jag den. Vill hon inte ha den kan den användas i stallet :-)

Till William, han behöver egentligen inget direkt.. Men den här va fin.
Känns lite dumt att handla super mycke till Viggo å nästan inget till dom andra, men dom har ju sin mamma som handlar en hel del till dom och så, dessutom så behöver dom inget direkt nu då Hanna har skickat med dom massa fina kläder hit, och känns ju lite onödigt att handla bara för att handla. Dom förstår :-)

Godmorgon!

Kom i säng sent i går kväll igen, halv 3 typ :-S

Men blev väckt klockan 7 av att Tomas kom hem, men jag somnade om direkt, blev omväckt av Björn klockan 10. Här ska det spikas lister!!
Inte mycket att göra, bara plocka upp hammaren och sätta fart. Tomas har ju jobbat i natt och ska jobba en natt till, så han sover, men han får byta rum så snart vi fått upp lister i dom två andra rummen. För det ska upp lister i det rummet han sover i me.


Å när jag vakna i morse hade en nagel gått av :-O Den satt skitbra och var jättefin i går, så jag måste ha smällt den i väggen på ett högst oturligt vis eller något. Jaja, hade ändå tänkt att göra om ett par i dag på mig själv som måste bli snyggare till kryssen. Det är på tisdag :-D Yeay!

I dag ska jag fixa Hannas naglar och hon ska klippa och färga mitt hår. Jiho! Ännu lite blondare ska det bli!

Nä nu ska jag sätta i gång med hamrandet!

kramar

I går!

Vi hade det så mysigt i går :-)

Vi hade ju inga barn hemma så vi var helt ensamma hela dagen. Visserligen jobbade Tomas, så han sov till klockan 13.30 sen åkte han ju strax före klockan 21, men som sagt, vi hade ju hela dagen på oss att mysa :-)

Sen visade han lite uppskattning över hur mycket jag går och pysslar och städar här hemma, det gör det ju hela värt det. Jag har som jag skrivit förut, inget emot att det är jag som städar, men jag vill faktiskt att han åtminstonde visar tacksamhet mot det och uppmärksammar hur mycket jag ränner omkring här hemma för att det ska se drägligt ut, trots byggeriet som gör att det står prylar överallt :-/

Hur som helst, sjukt bra hade vi det i går iaf!
Efter att han åkt så målade jag klart Mys skrivbord, så nu kan hon använda det :-) Men måste fixa något skrivbordsunderlägg! Snart. Undrar om det finns på leksaksaffären här nere?

Sen diskade jag, tvättade och hängde tvätt. Sen slappade jag i soffan tills jag kunde gå å lägga mig :-)

Nu ska jag fixa mina naglar, verkar inte som jag behöver hjälpa till med spikandet :-D

Tråkig helg

Hade svårt att somna i går. Tomas jobbade ju och jag låg hemma i soffan.
Det dumma va att jag slumrade till framför tvn gång på gång under kvällen, sen när jag väl la mig kunde ja inte sova. Somnade väl till tre eller något sådant.

Vaknade till lite när Tomas kom hem i morse och la sig brevid mig och höll om mig. Men så somnade jag om igen. Och gick inte upp förrän klockan 13 :-S
Nu kommer jag verkligen inte kunna somna i kväll. Alla kompisar är bortresta också eller upptagna på annat vis, typiskt när man har en helt ledig helg, från både barn, sambo och jobb.
Fast jag hade inte varit så sugen på att gå ut, usch nä, men sitta hemma och snacka skit över ett vinglas hade varit kanon.

Men i morrn ska jag fixa naglar på Hanna och hon ska färga och klippa mitt hår. Blir lite mer mot kvällen/eftermiddagen. Men blir skoj. Viggo kommer hem med. Han har köpt en kickbike och hjälm för sina sparade pengar :-) Han är ju hos morfar och mormor, men morfar hade följt med och hjälpt han med inköpet :-)

Skönt att dom kommer på va bra det är att ha sparat lite så man kan köpa något dyrare när man vill ha det. För en sådan här vill han gärna ha.

Sådan här blev det:

Hjälm, men en grå med döskalle på tydligen :-S haha.

Han är sååååå glad.

Han ska sova hos Hanna med My och William på tisdag då vill han ha med sig den så dom kan åka tillsammans där för William har också en.


kram

Äntligen...

Mys rum är helt färdigt :-) Förutom en gardinstång, men den åker upp i morgon.
Har satt upp hyllor med korgar på och sen tagit upp skrivbordet, nu ska det målas vitt, men ska måla en gång nu, och en gång i morrn förmiddag. Då är det torrt och redo för att användas i morgon eftermiddag :-)

Tomas jobbar i natt igen :-( Så han åker innan 21. Är sååååå sugen på smågodis... funderar på om jag ska åka och handla det nu eller inte. Svårt val!!


kram

Städning

Jag har lovat mig själv att aldrig bli ett sådant par som bråkar om disk och städ.
Jag gör det ju gärna, så då får det väl ligga på min lott att göra det då. Jag har rätt låg toleransnivå mot diskberg och prylar som släpats fram, så jag diskar två gånger om dagen och plockar efter familjen så klart varje dag, så blir det ju när man är fem personer på liten yta.

Jag vet också att om jag ber Tomas om han kan diska så gör han det ju, men han gör det sällan på eget intiativ nu mera, ett tag försökte han underlätta för mig och diskade då och då, men det har i princip upphört. Han störs inte av diskberget förräns allt rent porslin är slut. Typ!

Men en dag när My och jag varit och shoppat lite och ätit lunch ute, kom hem och då står tallrikar med mat kvar på bordet efter att Tomas och pojkarna ätit lunch! Alltså skitiga tallrikar med matrester och dyl. Klart som dan att ungarna inte plockar undan efter sig när inte ens pappa gör det?

Jag tog tag i det direkt och diskade och plockade undan efter hans matlagning och var sur! Stack i väg till ett par kompisar ett par timmar på kvällen sen.

Surningen gick dock hem, han har blivit bättre, haha. Plockar iaf ordning efter sig själv. Lite. :-) haha.

Som sagt, jag har inte något emot att göra det, men att lämna så där känns inget annat än respektlöst!


Så nu har jag gnällt lite på honom.
Kanske ska tillägga att han har andra bra sidor?

Nu ska jag sätta på kaffe, har inte ens gjort det än. Tomas och Alfons ligger i sängen och sover än, lovade honom sovmorgon då han ska jobba i natt och jag tvingade honom uppe jättesent i natt. Jag kunde inte somna och ville inte sitta uppe själv, haha.
Kollade på den här filmen, underbar

Gilbert Grape

Svammel

Penningproblem

Displayen har gått sönder på min digitalkamera, så man ser inget när man knäpper kort. Kul att ta kort då :-(
Vill ha den där med 10 megapixel som går på reklam för en tusenlapp, men jag har verkligen inga extra pengar att lägga på det den här månaden.
Skulle allra helst vilja ha en kamera mobil, men det har jag inte råd med eftersom jag helst inte vill ha abonnemang. Jag kommer prata för mycket i den då i onödan och slösa upp massa pengar på det, jag vet det! Så skönt med kontant kort, ringer för ca 100 i månaden.
Tomas kryssnings present kostar ju en hel del och så har jag köpt saker till hemmet för lite mer än jag tänkt, som vanligt!! :-S

Hästkraken

Tur att hästen går på bete så hans mat inte kostar några stora summor just nu iaf. Har tänkt att han ska gå ute september ut iaf, om vädret tillåter. Men har hö för några månader framåt om han skulle behöva komma in. Har dock dåligt med halm.
Men är inga problem att få tag i det nu, grannbonden har, ska köpa nästa månad. Sen behöver jag havre, men det är billigt :-) Grannbonden tar mindre än hälften om man jämför med att köpa på Granngården!

Alfons har vaknat men inte Tomas, han går nog inte upp före 11 i dag. Är ju bra om han kan sova länge eftersom han ska jobba, men tråkigt för mig. haha. Usch så trist att han ska jobba hela helgen. Viggo ska åka till sin mormor och My och Will ska till sin mamma, så jag kommer vara helt ensam. Borde gå ut!! Men har nog ingen lust. Eller jag har ingen lust. Skulle kunna tänka mej att ta ett glas vin hos Sofie typ, men jag tror hon och Johan har åkt till Thailand, eller om det var i början på nästa vecka hon skulle åka?? Att jag alltid glömmer sånt.
Kan ju skicka ett sms och fråga faktiskt. Vore kul att sitta och prata lite skit.. Slippa sitta hemma och uggla ensam!
Ja... får se hur jag gör.

Sjuk??

Förkylningen är mycket bättre förresten! Kände mig död i går när jag vaknade och ojade mej i ett par timmar. Hade riktig dunderhuvudvärk och kände mig allmänt sjuk. Men efter lite alvedon och min egen kur ( eller inte helt min egen, stallägaren till stallet jag stod i förut har en stor del i denna fantastiska dryck) treo + berocca och te så kände jag mig mycket piggare.

Skolkort

Var förbi skolan och ungarna tog syskon kort alla tillsammans. Jättesöta var dom. Dom fick välja kläder och frisyrer själva (med lite guidning från mig) och var sååå söta. Tänkte att dom korten blir perfekta julklappar till mor och farföräldrar! Hade egentligen bestämt att vi inte skulle köpa några skolkort direkt, bara lite småbilder och skolkatalogen, men när jag såg att det fanns syskonfoton så tyckte Tomas att vi skulle göra dom.

Arbetar

Men bara ett par timmar till.

Har en del att pyssla med i dag efter att jag har vilat en stund. Sen ska det bli skönt att få tillbringa en kväll med Tomas :-)

Lite bilder

Viggos och Williams vandrande blad

'Buren'


Mys akvarium, under progress, inte färdigplanterat!




Än så lever jag

Men har ont i halsen :-/ Men blir nog bättre när jag får sova ordentligt. Längtar sååå hem till sängen.
Först ska dock ungarna göras i ordning till skolan, jag vill göra ordning dom för skolfotot och så.
Men sen, klockan 8 när dom gått till bussen så tänker jag stupa i säng :-)

Sen är det lite hyllor och sådant som ska upp i dag, i Mys rum. Men det hinns med, så det behöver jag inte stressa över! Nä, sova är nummer ett i dag! Tycker det är så tråkigt bara.

Men om jag går och lägger mig 8 i stället för att vara uppe och vara rastlös så ligger ju förmodligen Tomas fortfarande och då hinner jag somna med honom innan han går upp. Det är bra!

Nä nu ska jag gå och göra lite nytta!

kramar

Sååå trött

Började få lite ont i halsen i natt. Mådde inte så bra när jag vaknade.
Sov ända till 15.30, så är utvilad iaf men känner mig lite hängig, huvudvärk och halsont :-/

Så stökigt här hemma med :-( Men Tomas tog ungarna och åkte i väg till fotbollen och sen så skulle han och My på föräldra möte och då skulle killarna vara hos hans föräldrar en stund. Så då passade jag på att diska, damma och dammsuga. Så nu känner jag mig lite mer tillfreds iaf och kommer kunna slappa resten av kvällen innan sista jobbnatten.
Hoppas att jag är bra i morgon och att det inte blir värre, jag har absolut inte tid att bli sjuk!!

Ska sega lite i soffan nu innan familjen kommer hem!

kramar

Så.. äntligen blogg-dags igen.

Har vart fullt upp :-)

Tomas har fyllt år i helgen och så fyllde mina vänner Sofie och Linnea år dessutom.
Jag var på middag med dom och några vänner från förr som jag inte träffat på jättelänge, det var superroligt och jag hoppas att man blir lite bättre på att träffas nu!

Sen på söndagen fyllde Tomas år, barnen och jag väckte honom med tårta och presenter på sängen. Barnen hade skrivit egna kort och köpt godis till Tomas och så fick han strumpor och kalsonger. Sen fick han veta att han och jag ska på 'lyx-kryssning' nästa vecka :-) Det verkade han bli jätte glad för det och jag tror att vi kommer ha super roligt.

Sen ringde min syster och frågade om jag och barnen ville följa med på en dygnskryssning i november, och det kan ju vara roligt. My, William, Viggo och jag och sen syster med Viggos tre kusiner. Så det ska vi nog :-)

Nu sitter jag på jobbet, jobbar tre nätter. Sen ledig en vecka, men Tomas jobbar helgen som kommer :-/ Viggo skulle till sin mormor då och My och William till sin mamma så det blir väl lite långtråkigt, men ska ägna lite extra tid till Shaman :-)

kram

På jobbet...

Nu var man på jobbet igen!

Jag är rätt seg, lyckades bara sova tre timmar i dag :-S
Åkte till stallet direkt i morse och red med Sofie, Shalle var halvt galen, men det var skönt att komma ut.
Kom hem halv 10 och satt uppe och pratade med Tomas en stund och lade mig sedan vid halv 11. Vaknade sedan halv 2 på dan att Viggo och William kom hem.
Deras vandrande blad hade kommit :-D
Haha, dom såg jätte coola ut.
Vasen är superfin och dom var jätteglada.

Sen satte jag i gång och målade klart i Mys rum, senare på eftermiddagen fick vi upp sängen och akvariet. Så nu står det med vatten och är igång. Ska få stå ett tag innan fiskarna får flytta in.

Sen var det ju kväll typ. Och ingen tid för vilning.

Tomas lagade hemmagjord pizza på eftermiddagen, supergott. William tog hand om disken :-) Så gulligt.

I morgon ska jag försöka ta det lugnare.
På kvällen är det fotboll, men det får Tomas ta om jag är trött... Jag vill nog till stallet. Men får se hur det blir med bilen då... Hmmm. Jaja... Ska sova ordentligt hur som helst!

Nu ska jag kolla lite på tv.


kramar



RSS 2.0