Missade visst

att blogga under hela helgen... Ja, bäst att ta det från början!!

Fredag:

Tomas skulle jobba och My och William skulle hem till sin mamma. Så Viggo och jag skulle vara ensamna hemma.
Bestämde med honom att jag skulle hämta honom från skolan och så skulle vi handla till lite myskväll :-)
Kom till skolan när han slutade, träffade My och William där också så då körde jag hem dom till deras mamma så dom slapp gå.
Viggo och jag åkte till Ica och köpte godis, chips och läsk :-) Sen åkte vi hem, stannade till och köpta mackor på Cissis till Tomas, mej och Viggo som lunch/mellis.
Senare, mycket senare när vi började bli middags hungriga så gjorde vi egna chicky bits, jättegoda och krispiga blev dom, mycket bättre än dom färdigköpta. Mums!

Lite senare åkte Tomas till jobbet, VIggo och jag kollade på tv och myste. Han somnade i soffan klockan 21.30, va så trött. :-)

Jag fixade mina naglar och somnade väl efter 02 någongång.

Lördag.

Tomas kom hem vid 7, vaknade till av att la sig och la armarna om mig. Somnade sen om och vaknade klockan 10 :-O Lyssnade, och nog var Viggo uppe, han satt och kollade på tv med sååå låg volym för att inte störa, så gulligt.
Gick upp och gav honom lite frukost, sen åkte vi till norrtälje för lite shopping.
Skor till Viggo, innegympa skor och höst/vinterskor skulle handlas. Sen lite annat smått och gott.
Dessa köptes:
100% Goretex och därför helt vattentäta! Perfekt, snygga var dom också.

Sen inneskor till gympan, och så ska han börja på innebandy nästa vecka

Han gillar puma, hehe.

Sen handlade jag ett nytt påslakan till William och msyiga sockor fast i blått som han velat ha.

Mattor, röda till Mys rum, vit till badrummet
Draperi till mys dörr
Matta till killarna

Sen var det nog inget mer ^^

Innan shoppingen hämtade vi upp syster jojjan så hon hängde med. Vi gick sen och åt en flottig hamburgare på Daisys som lunch, mumsilemums.

Sen bar det i väg till mamma och pappa. Köpte med lite lotter till far som fyllt år. Fikade lite snabbt sen åkte vi hem, Viggo stannade där och skulle sova över.

Jojjan berättade att det va bartömning på Johannesberg och frågade om jag ville hänga med, först middag hos Ann-Sofie. Men jovisst, gärna det :-)

Gjorde mig i ordning när jag kom hem och kramades lite med Tomas, sen åkte jag till Ann-sofie vid 18 tiden, och där var syster och några kompisar till henne.
Drack vin och åt god mat och hade jättekul. Sen drog vi i väg till Johannesberg. Jag representerade garanterat den yngre generationen men hade skitkul ändå. Dansade, pratade, drack och skrattade.

Buss gick därifrån halv 2 så då åkte alla hem, jag hoppade av hemma hos mig och gick i mörkret sista biten och tittade på en helt stjärnklar himmel. Nog var jag berusad och detta kankse förstärkte känslan, men oj så bra jag har det :-) Ringde till Tomas som jobbade, pratade med honom, sa godnatt och så... och la mig ganska direkt när jag kom hem.
Fick ett sms från min rara sambo: Jag älskar dig och allt du gör.
:-)
Somnade direkt och vaknade av att Tomas kröp ner brevid mig, men oj va bakis jag var :-( Gick upp och drack lite mjölk och läsk (mmmmmm, vilken blandning, men det hjälper mot uttorkning och bakishunger) sen la mig igen. Minns inte när jag gick upp, men sov inte allt för länge, kanske 10-11.

Pysslade lite hemma, städade och diskade. Tomas kom upp klockan 2. Efter någon timme kom Björn och dom bröt bort den onödiga ytterdörren vi har på baksidan av huset rätt in i köket, används aldrig utan tar bara plats. Så nu sitter där ett fönster :-D

Jättefint kommer det bli, ska måla det i veckan. Är bara lite till som ska spikas och så vad jag vet :-)
Sen åkte Viggo buss hem och jag hämtade honom på stationen klockan 16. Åkte hem och vi köpte med oss pizza, usch, haha, så här mycke onyttigt brukar jag inte äta. haha. Men hur som helst, vi köpte två pizzor och delade på dom, jag, Viggo och Tomas.

Sen så rann klockan i väg, Viggo la sig vid 20, efter en skön dusch och lite sådant. Tomas åkte i väg till jobbet före 21 och jag blev ensam igen! Men sista jobbnatten för honom.
Städade och fixade lite. Syltade gurka! Älskar det och tänkte dessutom ha det till middagen i dag!

Ska göra köttgryta på rödvin och kalvfond, och till det är det mums med syltad gurka. Till det blir det potatis och palsternackskompott. Och sen lite vin och öl förstås, är man ledig mitt i veckan så är man :-) Ska mysa till det riktigt ordentligt.

Så nu väntar jag på att Viggo ska komma hem från skolan så vi kan åka och shoppa lite och till stallet en stund. Han kommer om en timma typ.
Ska diska lite.. och se om jag får upp Tomas ur sängen.


kramar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback