Nattligt

ja då var man tillbaka på jobbet igen. Min andra natt och den är slut om en och en halv timme, två till att arbeta sen. Går bra men lite trist att Tomas jobbar i helgen, så vi har bara en ledig natt tillsammans den här veckan.

Extra tråkig helg blir det eftersom att förutom att han jobbar så ska My och William till sin mamma och Viggo ska till sin morfar. Så jag kommer bli helt ensam!
Får se om jag ska försöka kolla med någon kompis om vi ska gå ut eller något.


Tomas var ute med några kompisar i  lördags. Kul hade han nog haft, han var rejält rund under fötterna när han vinglade in i hallen klockan halv fyra på natten *fniss*
Sen var det ju iofs omöjligt att sova, han höll på och greja och skulle kramas och gosa så jag kunde inte somna om, fast jag sade till honom flera gånger :-)

Så sen när jag skulle gå upp på morgonen och åka till Grönan med systrar och barn så var jag så lagom pigg. Såååå trött alltså. Men vi hade såååå kul! Jag åkte allt med barnen. Och dom var ju så många så dom hade ju sååå roligt.

William tog mig i handen direkt och frågade om vi kunde åka Vilda Musen och Kvasten direkt (dom har han tydligen inte vågat åkt förut) så jag gjorde det med honom. Han var såååå stolt och nöjd över sitt mod efter, och det ska han vara!
My och jag åkte berg och dalbanan bla, sen åkte jag Insane med mina syrror. Fyyyy fan va läskig!! Skiiiitkul!


Nu ska jag jobba lite! kramar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback