Nu

blir det lugn kväll.
Barnen har somnat. Tomas och jag ska kolla på lite serier tror jag :)
I morgon ska vi på Mys föräldramöte, sen tänkte vi eventuellt åka till Norrtälje och storhandla lite. Men det bestämmer vi i morgon, beror på vad vi känner för.
Har utställningstränat lite med hunden, såfort jag stannar så sätter han sig ner, tror nog att han ska stå brevid mig ju :S
I helgen ska jag åka och kolla på en utställning iaf, så jag får lite uppfattning om hur det går till.

Men nu säger jag godnatt, ska in i dusch, sen soffmys.

Rocco = Pudel

Nu har ju Rocco gått omkring och sett ut som en byracka ett tag ;)
Så i dag åkte vill till Uppfödaren för att frisera lite. Sen ska han dit igen i mitten på september och klippas till utställning.
Så här såg han ut innan han åkte.
Sen lekte han med sin mamma lite innan klippningen :D
Sen efter frisering så blev han så här fin <3 <3 <3
Nu ska vi äta lite middag :)

En ny dag.

Hade en jättemysig kväll i går. Men blev rätt sent så var seg i morse när jag skulle upp med ungarna för att göra dom i ordning för skolan.
I går var vi hos veterinären och vaccinerade Rocco, My hängde med, hon ville det :) Sen strosade hon och jag en stund på Rimbo, kollade i affärer, pratade och bara hade det lugnt och skönt. Till biblioteket var vi också, lämnade lite böcker och lånade några nya.
Sen var det ju bara massa mys hemma på kvällen :)
I dag ska Rocco och jag till hans uppfödare och så ska han få sin nos och tassar klippta. Han kommer bli så fin, få lite karaktär, nu ser han nästan ut som en liten byracka.
Har är han, nyduschad.
Efter hårfönen ;)
Sååå söt :D
I går var vi ju på hundpromenaden, slänger in ett par foton på det med
Rocco leker med Enzo
Nu ska jag ta något att äta innan jag och Rocco åker i väg.

Älskling

fortsätter kvällen nu med ett glas vin.
Vi har haft en urmysig middag hela familjen <3
Får skriva mer om dagen i morgon!
Godnatt sen!

Tomas födelsedag :)

I dag fyller Tomas år :D
Brukar fira med frukost på sängen, men eftersom han jobbade natt så blev det inte så, utan han får firas lite senare. Han sover nu, men kan inte väcka honom med tårta nu heller för My är fortfarande i skolan :/
Har handlat lite grejjer, så ska laga mat till honom i dag. Får bli köttgryta tror jag.... har köpt en nötköttsbit iaf. Nu kollar jag lite recept och se om jag fastnar för något....
Gryta blir bra för då kan den sköta sig själv lite, måste i väg med My till biblioteket och sen vaccinera hunden.
Rocco och jag kommer just från affären och innan det var vi på hundpromenad i Rimbo. Jätteskoj.
Men nu måste jag rappa, grytan måste ju stå några timmar.

Nu borde

jag verkligen gå och sova.
Ska bli en sådan kul och mysig dag i morgon!
Ska städa och dona lite på förmiddagen, då är ändå barnen i skolan och Tomas sover. Sen klockan 12.30 ska jag på hundpromenaden, sen måste jag handla lite.
En kul grej...
Var väl någon vecka eller så efter att jag fått hem Rocco. Skulle handla kaffe och kaffefilter, kommer på att det är slut när jag är på väg hem från stallet i bil och svänger ner till Ica. Väl där kommer jag ju på att jag är ensam, så ingen kan ju stanna med hunden i bilen och jag kan ju såklart inte ta med honom in.
Han har ju inte varit själv något alls, men nu får han vara det tänkte jag.
Lämnade hunden i bilen, rusar in i affären, rycker åt mig kaffe + filter, betalar och rusar ut.
Voffe är så lugn såååå :)
Åker hem, går in, Tomas frågar efter kaffet.
-Hmm, ja just, jag glömde det nog i bilen.
Tomas går ut och ska hämta det.
Kommer in,
-Fia, det är inte i bilen.
Jag ser förvånad ut, tänker efter och FAN! Jag glömde det nog i affären :O
Var så stressad för hundens skull så jag betalade bara men tog inte med mig grejjerna från affären och så som jag rusade ut genom dörren så hann väl inte kassörskan säga till heller. Hehe...
Så kan det gå!
Nu ska jag ta en av mina nybakta smörgåsar, sen soffslappa.... Sen sova.

Photoshop

tyckte jag var roligt förut, men nu kan jag spy på det.
Tänkte göra en egen och ny header till min blogg, men orka. Vill ha senaste photoshop.... Tomas..... :love:
;)
Då ska jag göra en ny, som det är nu är det för segt!
Ska pilla lite med hela designen sen någon dag när jag orkar, tar lite tid, längre än vad man tänkt, och så kan man inte sluta heller.

Bakar...

barnens favoritbröd.
Blir gott i morgonbitti :)
Jag som skulle lägga mig tidigt. Så börjar man baka :S Degen ska jäsa i två omgångar, så det dröjer innan jag får krypa ner under täcket.
Längtar tills i morgon, då ska vi ha världens mysigaste kväll! Tur att både Tomas och jag är lediga i morgon, sen tur att vi hade barnen just i morgon eftersom Tomas fyller år, det vill ju dom såklart vara med att fira :D
Men nu... ska jag plocka lite, nu när jag ändå måste vänta på den där dumma degen.

En lördag i Norrtälje

I går hade jag skoj :D
Jag och barnen åkte buss till Norrtälje vid 14 och mamma mötte upp oss vid busstationen. Barn och hund följde med henne hem och jag mötte Jojjan som kom dit med cykel :)
Vi gick ner till bolaget och handlade vin till kvällen och sen stack vi hem till henne. På vägen dit gick jag förbi affären Hemmakväll (filmer och godis typ) och köpte säsong 1 av serien 24 till Tomas, han fyller år i  morgon och jag vet att han vill se den :)
Sen gick vi hem till Jojjan.
Lite senare kom Ann-sofie, och jag cyklade ner till busstationen och mötte Nina som kom med bussen från Stockholm. När Nina och jag kom tillbaka till syrran så hade äldsta syster Petra kommit dit.
Vi åt och drack, pratade och spelade spel. Hade skiiiitkul.
Sen var Nina tyvärr tvungen att åka hem 00 bussen hem till Stockholm igen, vi andra drog ner till teater, drack shots och drinkar, sen var det dans för hela slanten fram till klockan 3 nästan!
Gick hem till Jojjan och där sov jag, Petra och så Jojjan då.
En riktigt lyckad kväll som vi måste göra om snart!
Ventilerade lite tankar och så som jag har, blev en lång diskussion och det känns riktigt bra. Skönt att få prata av sig, kan man behöva i bland, iofs, prata gör ju jag jämt ;) Men också skönt att höra en lite utomståendes syn på saken. Skönt att få stöd och råd.
Hade bara mina slitna jeans och en tubtopp, sen fick jag ett par skitsnygga skor av Petra :D Dom var för små för henne, hade dom på kvällen och är supernöjd!
Kilklackar är så sköna att gå i dessutom.
Osminkad och ofixad :)
Rosorna som var så fina, Jojjan fick dom av Ann-Sofie.
Sen i dag, vaknade jag och systrarna klockan 12 :D Drack kaffe och åt lite frukost, sen drog vi ut till Landet :) kramade om ungar och Rocco när vi kom dit, sen plockade vi ihop lite saker.
Lilla Alfons kisse är inte ett dugg rädd för hunden, han slår Rocco lite när det passar, men utan klor. Såg rätt kul ut. Först gick Rocco så nära så katten smiskade till honom. Sen när han såg att Rocco blev rädd då så gick han fram till honom efter en stund och slog till honom en gång till.
Sen åkte vi bussen hem, sprang in på konsum, handlade lite frukt och så, sen kom Tomas och hämtade oss där.
Hem en sväng, myste lite :)
Sen i väg till Tomas föräldrar på middag, dom ville bjuda på kräftor och paj eftersom Tomas fyller år i morgon :)
Jättemysigt och gott.
My åt lite snabbt där och sen åkte hon i väg till Karate, i Viby skola som hon ska prova på. Klockan 19 kom hon tillbaka, hon älskade det :) Nu vill hon köpa karate dräkt och så, och det ska väl gå att ordna :)
Killarna ska börja på judo, men det startar inte förrän 13 september, så dom får tyvärr vänta lite.
Åkte hem strax före 20. Barnen gullade lite med sina kaniner, sen tog My en dusch och sen la sig alla för att läsa en stund.
Dom hade somnat före 21 iaf.
Tomas åkte och jobba, så nu sitter jag rätt ensam här, Rocco sover också :)
Är rätt kyligt!! Ska lägga mig med en filt i soffan nu, göra lite te, ta lite vindruvor och sen somna tidigt.
I morgon ska vi fira Tomas!!! Blir efter skolan, brukar väcka på sängen med tårta, men han jobbar ju natt, så han får vänta med firandet istället, tråkigt, men så får det bli.
Ska laga en god middag, får se vad vi hittar på, Viggo tyckte oxfile, jag är beredd att hålla med ;)
Blir nog det och potatisgratäng eller hasselbackspotatis, sen kanske bara fruktsallad och glass till efterrätt?
Kanske min goda rödbetssoppa till förrätt.... ah, får se. Bestämmer mig i morgon :)
Ska på hundpromenaden i morgon, sen ville My till biblioteket efter skolan, så hon går dit och jag möter henne där, sen ska Rocco vaccineras klockan 16, så då får hon hänga med dit, det ville hon nämligen :)
På tisdag ska vi till uppfödaren och klippa tassar och nos, blir roligt att se honom så fiiiin igen. Han börjar växa igen :S
Så här såg han ju ut när han kom, lite skillnad mot nu.
Godnatt på er :)

Kaffe

Äntligen har jag gjort mitt kaffe :)
My och Viggo har varit ute och myst med kaninerna, nu sitter dom här på golvet med dom, dom bor ute, men i bland får dom ta med dom en liten stund för gos.
Tog kort på sötisarna när dom var ute :)
Lille busen
Har valt kläder tills i kväll, men jag orkar inte krångla, tar bara mina ljusa trasiga jeans och ett linne. Får duga, tar mina skitsnygga stövlar till.
Barnen har packat sina saker, jag ska väl ta en dusch, fixar resten hos syrran sen.
Vi tar bussen, Tomas behöver ju bilen till jobbet. Åker så vi är i Norrtälje till 14.45, så möter mamma oss där och kör hem barnen till sig, och hunden. Han får roligt där med alla barn och mina föräldrar är sååååå förtjusta i honom.
Dom har ju pratat om att skaffa hund när båda gått i pension, pappa har ju gjort det redan, men skulle inte bli jätteförvånad om det hände innan dom tänkt och jag är helt säääääker på att dom också vill ha en mellanpudel, Rocco har charmat dom totalt och fullt!
Hehe, när Roccos uppfödare får en ny kull så får jag skicka en länk till mor ;) Synd att Roccos mor inte kommer få några mer kullar, men så blir det i bland!

Seg

har inte riktigt vaknat till än. Ska dricka kaffe så händer det nog :)
Barnen har legat och spelat tv-spel och tittat på film hela förmiddagen. Nu är killarna ute och plockar gräs till kaninerna och My har städat sitt rum :)
Sen ska vi åka till mina föräldrar, Viggos kusiner Tora och Lisa är där, så barnen längtar tills att vi ska åka dit. Särskilt My, hon har så roligt med dom :)
Sen ska jag, mina systrar och Nina träffas i kväll! Ska bli toppen skoj. Verkligen!
Men nu ska jag fixa mitt kaffe.
kram

Två fel gör inte ett rätt.

Borde man ju ha lärt sig förut ;)
Haft en supermysig kväll med barnen.
Dom har precis lagt sig, tror dom somnade innan huvudet hann träffa kudden ;) Viggo somnade i soffan, så fick tvinga upp honom därifrån, kan inte bära in honom till sängen längre, är loftsäng så orkar verkligen inte få upp honom där utan att göra illa honom.
Han sov så skönt så han vinglade, yrade, och la sig till sist iaf, men kan lova att han var mer sovande än vaken när jag ledde honom till sängen stackaren.
Kollar på en mysig film, ska avsluta kvällen med det.
Puss på er.
En shopaholics bekännelser



En riktigt tramsfilm egentligen, hehe, men jag gillar sånt ibland :)

Skön kväll...

lite tråkigt att Tomas jobbar, men men!
Barnen och jag har kollat på film, planet 51 och natt på museet två. Ätit lite ostbollar och popcorn :)
My har varit på bio med en kompis i dag och Viggo och William var hemma hos farmor, hon var barnvakt till Emelie och Linn så hon frågade om även våra barn ville komma förbi en stund :)
Var lite drama här på kvällen för kaninerna hade rymt ut sin hage, men vi hittade och fångade in båda två, tur, för barnen var väldigt upprörda och oroliga när vi först inte hittade Vanilj. Hade nog blivit otroligt ledsna om vi inte hittat henne :( Tur hade vi iaf.
Nu ska barnen och jag mysa ett tag till, sen ska vi sova, jag är skiiiiittrött. La mig sent i går och sen upp i morse ju, sen har jag susat runt en massa i dag igen.
puss och kram på er

Andra koppen kaffe ;)

jupp!
Har pratat lite med syster, Viggo och Rocco leker i soffan :)
Ska åka i väg om en timme, till stallet.
Kollade precis posten, Williams väska kom inte i dag heller :( Irriterande!!! Men i bland kan det ta upp mot 2-3 veckor om man har otur när man beställer från ebay. Men oftast tar det ju ca en vecka-10 dagar.
I morgon ska jag, Nina och mina systrar träffas hemma hos Jojjan. Ska bli kuuuul :) Tomas jobbar så det är bara kul att ha något att göra. Sen får jag se om jag åker hem på natten eller inte. Förmodligen inte. Men beror på hur länge vi festar :)
My och Viggo var lovade att beställa något för ca en hundring på ebay, eller ja, dom fick väl handla vad dom ville för den, men dom ville ha pokemon gosedjur och det finns det massor av där. William har redan valt och fått sin, men dom är kvar.
Viggo valde sin favorit Arceus

För My blev det två för samma pris, Glaceon och Leafeon
Söta :)
Sen just, packade ju upp paketet med kläder och så i går. Mys var verkligen jättefina, hon tog på sig ett par randiga strumpbyxor, den svarta tunikan och den randiga cardiganen i morse och hon blev så fin :)
Viggo var skitnöjd över sina nya skor och stackars William som bara fick nya kallingar var toppnöjd han också ;) Nästa gång är det säkert hans tur :)
Tog lite kort... :)
Gullisarna i soffan :)
Sen har vi fått vårat kök kaklat äntligen :D Det ska fogas nu bara, men det gör vi nästa vecka! Blir rint när det blir vitt i fogarna! :D
Nu saknar jag bara en torktumlare. Kan bara tvätta ca varannan dag för det tar tid att få tvätten att torka när den hänger i vår tvättstuga. Oftast räcker ju det, men så byter man sängkläder i alla sängar tex, då blir det massa tvätt och då halkar jag efter. Har man tumlare så kan man ju få tvätten från smutskorgen till rena, torra och vikta i lådorna på ett par-tre timmar!
Nog om det...
Funderar på om jag behöver äta något innan vi åker, blev sugen på att baka bröd men det hinner jag inte. Måste åka om ett tag. Får göra det senare eller i morgon.
Ska dammsuga lite snabbt nu innan vi åker.
kram

Godmorgon!

Såååå trött när klockan ringde! Somnade sent i går, Tomas och jag låg i soffan och kollade på film till 2.30 tror jag.
Jag kom upp ur sängen 7.10, tog ut hunden för att kissa, då kommer My ut på trappen medans :) Får en kram och vi går in och väcker William. Han är skittrött och vill strunta i skolan.
Förstår det, men du får komma upp och äta frukost och så. Efter att han hade gjort det så var han pigg och ville gå :)
My som var hemma i går var som vanligt i dag, så det är ju skönt. Hon skulle dessutom få börja på piano nu, så dom skulle ha en träff i skolan i dag med information. Se om hon vill gå på det! Ska såfall köpa en keyboard som har rätt tangenter (eller vad det nu heter) som hon kan spela på här hemma. Kan ju inte direkt släpa hem ett helt piano :S
Viggo hade ju feber i går kväll, 38.5 så han får vara hemma i dag, men han har ingen feber i dag iaf. Hoppas den inte kommer tillbaka under dagen. Men tror inte det iallafall.
Är han pigg hela dagen så får han följa med en sväng på hundpromenaden 12.30 om det är varmt ute och så. Den är rätt kort och han klättrar redan på väggarna av rastlöshet här :S
Ska fota lite mer i dag sen, har inte orkat! Ska till Shalle med, innan promenaden och sen ska jag till mamma och byta bil. Då kan jag passa på att fika lite där :)
Nu ska jag dricka mitt kaffe!
puss på er

I dag

har det inte hänt mycket. Eller ja, har haft fullt upp.

Åkte och hämtade Shalle, tog tre timmar dit och sen tre timmar hem, innan det var jag tvungen att åka till Norrtälje och byta bil med mamma eftersom vi inte har fixat dragkrok på våran :S
Barnen var hos farmor efter skolan och dom hade haft jättemysigt där :) Nu ligger dom i sina sängar och försöker somna.
Viggo hade feber i dag, han tog temp när han var hos farmor, så han blir hemma från skolan i dag. My hade känt sig hängig i morse så hon hade varit hemma i dag, men hon verkade piggare nu.
Men nu är familjen samlad iaf. Jag är ledig en hel vecka nu så jag ska tänka ut något roligt :)
På måndag fyller Tomas år, så jag ska planera något med barnen då som vi kan göra för honom och dom vill väl gå och handla presenter :)
Alltså... jag har inte en aning om vad jag ska köpa heller :/ funderar fram och tillbaka, måste shoppa senast lördag, brukar alltid ha bra ideer men nu kommer jag inte på något alls.
Nu ska Tomas och jag ligga och kolla på film ett tag, men först ska jag ta en skön dusch. Känner mig väldigt sliten, jobbat fyra nätter och knappt sovit något alls i dag, bara suttit i bil. Inge vidare kul.
Men nu är Shalle hemma iaf, ska åka upp på dan i morgon och pyssla lite, sen måste jag till norrtälje och lämna tillbaka bilen!
Inget drama i dag, det är jag tacksam för. Vill bara ha lugn och ro.

Godmorgon...

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen.
Viggo var vaken, han är lite förkyld och snorig, men feberfri iaf. Köpte nässpray på statiol innan jag åkte hem från jobbet och näsdukar, det var slut hemma. Han måste verkligen ha nässpray så fort han blir förkyld, annars får han så ont i öronen.
Nässprayen dämpar dock trycket i öronen, hur det nu kan göra det när det är i näsan man sprutar den?! Men doktorn har sagt så och det hjälper dessutom. Han får lätt öroninflammation annars.
Han går lång dag i dag, så han har fått med sig lite extra frukt och riskakor. Dom äter lunch redan tjugo i elva :-O och sen går i skolan tilll 14.45, det tycker jag är lite långt.
Ska vila en stund nu, sen hämta Shalle. Lillen. <3
Egentligen vill jag inte vila alls, så tråkigt ;) Men måste, annars kommer jag somna vid ratten!
puss på er

På arbetet...

är jag.
För övrigt så tutade vi hem 150 kronor på bingon, haha. Lyckligtvis var det Viggo som fick bingo dessutom :)
Vi kom överrens att vi skulle spara dom till nästa vecka och spela då igen, och då kan jag planera så att vi kan hämta my på någotvis också från scouterna, så får dom spela med :) om dom vill.
Kunde ju önska att ungarna kunde få bingo så att det blev en 500 hundring eller något så man kunde göra något kul för den :)

Hämtade paketet med kläder i dag iaf. Fast har inte hunnit titta ordentligt. Men det var ju skor till Viggo, lite tunikor och tights till my och kalsonger till William, visade bild på dom och han jublade, men kändes ju lite dumt att han bara fick det :S Men han var nöjd :) Han behöver inget annat just nu och jag har förklarat att det blir lite orättvist i bland, för jag köper till den som behöver, sen får alltid dom andra något litet. Så det blir iaf rättvist i slutändan.
Dessutom har han sin ryggsäck som borde komma nu!! Hoppas den kommer i morgon, den han har är inte riktigt bra, även om han gillar den, men den är lite liten! Gympapåsen går inte ner, så när det är gympa så har han både väska och påse att släpa på. Men nu slipper han det :)

den här fina har han valt ut :) Vilken kram jag fick när jag frågade om den var något han ville ha.



Sen behöver alla tre vinterskor. Alla tre har valt ut. Så ska beställa det snart, men ingen panik, kan egentligen ta det nästa månad, hinner väl inte bli vinter tills dess?? Kommer få rätt mycket utgifter att ligga ute med pga Shalle nu, som jag får tillbaka det mesta på försäkringen, men inte allt och jag kommer ligga ute med en del. Så gör nog så :)

Sen får dom sin månadspeng i morgon, men My och Viggo sparar, men inte William, men han har massa pengar ändå, har kvar 300 sen sin födelsedag dessutom. Men det är ju bra, ifall han hittar något dyrare och fint som han vill ha.

Iallafall så pratade vi om pengaburkar. Att dom har alla sina sparpengar i sina plånböcker är en dålig ide, för dom är lite dåliga på att hålla reda på dom ;)
Så nu sa vi att vi skulle ta en varsin burk, så får dom måla, rita och dekorera sin egen burk och så har dom den i skåpet och där har dom sina pengar :) Så kan dom ta ner dom och kolla hur mycket dom har och så. Blir bra tror jag.

Viggo sparar till en BMX, han har väl runt 800 nu. My sparar till ett DSi, hon har inte så mycket än, hehe, men hon fyller ju år i dec och det är julafton och så snart. Så då kan hon ju önska sig bidrag. Jag bidrar dessutom med rätt mycket om dom jobbar för sina pengar och spar duktigt. (nu hade ju deras mor sagt att dom skulle få senaste ds:et, men det hade hon visst sagt nej till nu + allt annat som hon lovat dom, utlandsresor tex, men blir aldrig av)

I morgon åker jag och hämtar Shalle. Blir bra att få hem honom. Ska pyssla om honom sista tiden ordentligt. Vi har haft flera roliga år tillsammans. Han är så duktig.

Nu ska jag göra lite nytta!

puss

Viggo

har kompis hemma i dag :)
William kom ju till oss i söndags, egentligen skulle han inte kommit förrän på torsdag, så hans mamma ringde och fråga om han inte kunde komma hem en dag och åka tillbaka till oss i morgon. Så han skulle göra det.
Men det är fotboll i eftermiddag så jag åker väl och hämtar honom så han får gå på den :) Ska ändå köra Viggo och hans kompis.
Har skitlite grejer hemma, matsaker alltså, måste handla lite i dag! Skulle baka bröd i går men fanns inte mycket mjöl kvar :S Tänkte göra pannkakor i dag, men sylten var slut :S Men vi har glass, så det kan dom ta till istället :)
Så pannkakor får det bli! Sen åker jag och handlar medans dom spelar. Har ett paket med nya skor till Viggo och lite kläder till dom andra som jag ska hämta ut med.
Tomas är på en utbildning med jobbet.. från klockan 13-17. Så när han kommer så måste vi åka direkt till fotbollen då för att hinna i tid. Han är väl här 17.15 och fotbollen börjar 17.30.
Han ringde för en stund sen och småpratade lite, blev väl lite segt där. Skulle nästan vilja att han följer med sen, men tror nog att han är sugen på att slappa lite :)
Pratade om att gå på bilbingo i kväll. Börjar 19. Vore kuuuul, men, undrar om det hinner sluta till klockan 21?? för jag måste ju åka till jobbet då ju. Hm... vore ju skoj.
Undrar förresten om mamman har tänkt att jag ska köra My till Scouterna också, det börjar 18 och slutar 19.30... såfall kan jag inte gå på bingot ens. Mycket körande hit och dit och väntan...
Hm, får prata snabbt med Tomas när han kommer hem :) Skulle vara så mysigt att sitta ibilen, med lite kaffe, saft och kakor i regnet. Fast det regnar inte förstås... hehe.
Och om det inte regnar, då kanske iofs My kan cykla till scouterna, och då kan ju jag spela bingo :) Är ju roligt och skönt att cykla om inte vädret är piss, så det tror jag inte att hon har något emot.
Iofs så vore det mysigt att träffa henne, men hon kommer ju hem i morgon ändå :)
Beställde en regnkappa till Rocco, hittade på ebay och den var nästan gratis, en 100 lapp ;)
Såååå gulligt.
Köpte en stor storlek, så kanske är lite stor, men då kan han ju ha den ett tag, han blir ju större :)
Nu ska jag fixa pannkakor.
puss kram

Har ingen lust

alls med att blogga.
Så fort jag tänker mig att jag ska skriva något så tänker jag på Shalle. Och allt underbart jag borde berätta om honom.
Jävla skit.
Men han kommer hem snart, ska hämta honom i morgon. Kanske känns lite bättre då. Eller inte.
Men nu ska jag släppa det där en stund. Försöka börja fungera igen.
Tur att jag har min Rocco säger jag bara, han får mig att tänka på annat! Busungen!
Iallafall....
I helgen hade vi kräftskiva med ett par kompisar ute på Vätö, jag hade kamera men jag glömde ta bilder ;)
Innan vi åkte ut så klippte Viggo hela vår gräsmatta och fick en 100 lapp för det, är ju ett rätt stort jobb :)
Spännande med kaninerna
Sen hade vi kört gräsklipparen till tomas föräldrar så jag hade tagit ut hundburen, på vägen hem när vi lämnat klipparen så fick Rocco åka lös i bakluckan då, haha, då stod han så här 3/4 av vägen ;)
Ute på vätö
Efter ett antal bad i havet, en riktigt riktigt skitig valp, som tur var så hade jag med hans shampo och balsam, men hade glömt hårfön, men det tog Ninnie med ut när dom kom, så jag fönade han lite snabbt när dom kom.
Har inga bilder på hur fin han blev efter, men jag vet att Ninnie har, så ni får vänta tills dess!!
Gullebullen med sitt favvoben som vi kallar bajsbenet. Luktar så illa :P
Är för övrigt inne i jobbperiod nu, har jobbat tre nätter och ska jobba en sista nu.
Sen ledig :)
Ska till uppfödaren på tisdag så ska Rocco få klippa nos och tassar :) Sen ska han dit igen i mitten på september och göras fin till utställning :D Ska bli så roligt.

Min Shaman

Har cystor i bägge bakknäna. Och lite annat som gör att det inte är någon ide att försöka ens.
Nu får han träffa Nilah igen och springa med henne på dom evig gröna.

Hundpromenad i dag igen

Rocco och Enzo blev glada att träffa varabdra i dag igen :) I dag kom även en liten Chi som heter Lucas tror jag det var.
I kväll åker vi ut till Vätö och stannar till söndag!
Så det blir tyst här tills dess.
puss pch kram, ha en härlig helg!!

Bilder på Rocco lånade av uppfödaren!

Här kommer bilder på Rocco.. från liten till nu.
Alla bilder har sträng Copyright och jag har lånat dom av Lina MoeKennel Engine.
Några dagar gammal
Två veckor
5 veckor
8 veckor
Sen från viltspåret förra helgen :)
Rocco och hans underbara mamma Spookie
Rocco med sin klöv som han såååå duktigt spårade upp! SÅå stolt är jag!!
Mamma delar med sig av sin klöv också <3
Några av dom andra som var med på träffen, mest pudlar, men en tollare och en golden också :)
Lipton i sin egengjorda frilla
Sweetie
Tappas
Jag och Spookie kramas, Sweetie ser lite avis ut ;)
jag
Fina Spookie
Man blir trött...
Världens bästa hund <3

Torsdag

My åkte hem till sin mamma i dag efter skolan, vi ska ju byta på torsdagar nu fortsättningsvis. William åkte ju dit ett par dagar tidigare, han ville träffa mamma, dom har inte varit där på två veckor nu.
På eftermiddagen så har det inte hänt så himla mycket här. Viggo kom hem från skolan, vi fikade och pratade lite om dagen som varit.
Lite senare lagade vi middag tillsammans. Vi gjorde en enkel pasta sås med spagetti, Viggo hjälpte till att hacka och dela :) Så torkade han bordet och dukade.
Han är duktig på att hjälpa till :)
I morgon ska han åka till min syster på eftermiddagen, hon skulle bjuda honom på bio. Sen skulle han sova där :) Det tycker han är så roligt.
På lördag ska Tomas och jag bjuda ett par kompisar på kräftskiva, ska blir rooooligt. Ninni och Andreas kommer, dom har sina barn med sig, så jag sa åt Viggo att han får göra som han vill, han kunde vara hos mormor och morfar om han ville nämligen. Får se hur han gör. Morfar saknar honom väldigt mycket!! Så han ser verkligen fram emot att Viggo ska komma.
Kanske Viggo kan vara med oss på dagen på Vätö, bada lite och så, sen åka till morfar... Hm. Ska prata mer med Viggo om det i morgon.
Trassel med skolskjuts har vi haft! Men nu verkar det ha ordnat sig!
Barnen åker ju skoltaxi, alltså liten buss och den hämtar ju upp dom vid dörren i princip, väldigt praktiskt ;)
Nu när Viggo börjar 3:an så ska han gå sent två dagar i veckan och My går ju sent fyra dagar i veckan. Förra året gjorde hon ju det med och då fick hon åka SL buss hem. Vilket är väldigt dåligt, för hållplatsen ligger så dåligt till så barnen måste gå typ 200 meter längst landsvägen, det är ju 70 där, men alla kör ju i 100 så där kan dom absolut inte gå själva.
Men vi har ju löst det så att någon går ner och möter upp, och det är ju inte så jobbigt så klart, tar ju bara 5-10 minuter att gå ner, men! Det känns dumt att dom inte ska kunna ta sig hem från skolan själva. I bland kanske man är och handlar, eller har blivit sen någonstans, möte på jobbet eller what ever.

Men nu skulle dom få åka skoltaxi även då :D
Men så i onsdags, då kom den inte :S My och hennes kompis Alexandra skulle åka den hem till Alex, som åker samma väg som våra barn, men då hade dom ringt Alex föräldrar och dom hade hämtat.
Men så ringde vi skolkontoret på kommun, och dom sa att dom visst skulle åka den.
Så i dag så sa jag åt Viggo att springa ner där skoltaxi- bussen går från skolan (i dag slutar han sent) och vänta på den. Om den inte kom så fick han ringa mig så skulle jag hämta. Men så ringde jag, och då satt han på skoltaxi-bussen :D Tjohej!
Och busschauffören hade sagt att nu skulle dom åka med honom fortsättningsvis :) Toppen skönt!! Slipper man gå längst den där livsfarliga landsvägen!
Har känt av huvudet efter migränen i natt, är seg, har inte ont i huvudet men det känns konstigt. Så har faktiskt tagit lite extra tabletter och ska försöka sova i tid sen så är jag nog bra i morgon :)
Ska gå på den där hundpromenaden igen i morgon, Rocco tyckte ju att det var sååå skoj! Den är 12.30, sen slutar ju Viggo tidigt i morgon, 13.15, så då kan jag möta upp honom efter skolan :)
pussar

Migrän

i natt och inga tabletter hemma :S
Fick vänta tills Tomas kom hem från jobbet klockan 7, han åkte förbi OK och köpte. Då släppte det äntligen.
Rocco var ut och kissade ett par gånger, men sen låg både han och jag däckade i sängen till 12 :S
Vilken hund!! :-O
Upp och gav honom frukost och sen åkte vi in till Rimbo för att gå på hundpromenad med några andra som startar vid arkadien och går en sväng tillsammans :) Jätteskoj!! Rocco älskade det!
Han lekte gärnet med lille Enzo, en mopsvalp lika gammal som Rocco. Fick hejda dom ett tag, Enzo var så liten och Rocco ganska hårdhänt, men dom ville inte vara ifrån varandra en sekund!!
Sååå söt valp! En dvärgpudel var med också, men den ville inte leka! Såå nyttigt att träffa flera så fina och balanserade hundar. Ska gå i morgon också om jag har tid, och det har jag nog :)
Nu ska jag äta något.
Rocco har somnat. Tränade lite kontaktövningar på gräsmattan här ute när vi kom hem, 10 minuter. Duktig! :)

Bilder från i går!

Viggo och William längtar efter varandra så mycket när William är hos sin mamma så i går skulle dom leka.
Jag körde dit Viggo, sen var det ju fotboll på kvällen så då hämtade jag dom innan det, körde dit dom och sen körde jag hem William till mamman innan Viggo och jag åkte hem.
Söt William :)
Viggo
Sen hämtade jag och Viggo upp My som hade varit hemma hos kompis hela dagen :)
Det var i går det :)

Tänkte

lägga in lite bilder....
Men det får bli i morgon... Jag ska försöka sova nu. Har lite irriterande huvudvärk, har haft hela dagen. Hoppas det går över under natten, har glömt köpa nya värktabletter, allt är slut :S Får göra det i morgon hur som.
natt natti

Shaman i sitt nya hem...

Som ödet.... Han flickvän ser exakt ut som Nilah när hon var unghäst.
Älskade vän... du kommer få det så bra nu.

Viggo

kom just hem från skolan. Han har ätit lite mellis och nu leker han och Rocco :)
Ut i regnet :)
Snart är det litet :)
Viggo <3
Viggo och rocco gör tricks
Plockade gräs till våra kaniner på morgonen, regnar så mycket så dom får vara inne i dag, eller ja, inne i sin utebur. Annars är dom i sin hage på dagarna :)
Viggo och Rocco gick just ut, dom har lekt så Rocco behövde ut och kissa. Men så sprang dom ner i källaren för att hämta paraplyet som jag glömt där, då pinkade Rocco på sig där :S Så nu måste jag springa och torka upp det!!
hörs senare.
puss

Oooooonsdag!!

Regn regn regn....
Barnen åkte till skolan vid 8, Tomas kom hem från jobbet vid 7, så han fixade det mesta med dom. Men jag gick upp innan dom stack i väg, kollade att alla kläder och så va i sin ordning ;)
Sen vilade jag en stund till, har varit så trött... Men vaknade igen 9.30 av Rocco, perfekt :)
Så nu har vi varit ut och kissat i regnet. Ska äta lite frukost, göra kaffe och glo på tv.

Vi brukar slappa rätt mycke på förmiddagen, Rocco och jag ;) Han verkar tycka det är en bra ide.
Vill hitta på något i dag men vet inte vad....
Köpte ju ett regntäcke till honom, det var ett bra köp! Även om han kommer växa ur det snart, men han blir dygnsur annars. Ska ta ett kort på honom sen med det, är jättefint :D
tog lite kort i morse på honom...
Rocco och våran andra hund Bullen
Nu ska jag nog äta lite... puss

Tisdag...

och första skoldagen för terminen.
Allt gick bra och barnen hade roligt. Viggo hade gjort sig illa lite i benet, men det verkade inte vara någon fara sen på kvällen, inte såsom han rusade omkring här men Rocco iaf ;)
Fick min nya mobil i dag :) Gilla gilla!! :D Har roliga apps, har fixat några kul som barnen älskar!
lite bilder tagen med den :)
Nu ska vi snart lägga oss, Rocco och jag alltså, barnen la sig vid 20.30.
puss kram

Skoldags!

Alltså när jag tog fram Viggos skor som jag köpte i våras så var dom för små :S Alltså han har inte använt dom i sommar så mycket och eftersom dom inte är så gamla så trodde jag inte allls att dom skulle va små nu :-O
Provade hans innegympa skor, men samma där. Jättefina skor, ena Nike och dom andra Puma. Men små.
Nu har jag beställt nya, men tar ju ett tag. Han valde... dessa.
Eftersom jag inte ville att han skulle gå i foppa så fick han ta Mys innegympa skor, ett par puma som liknar dom han hade men lite större, vilket inte gjorde henne på gott humör, men de får hon stå ut med. Erbjöd till och med att köpa nya åt henne om hon ville, så kan jag tvätta dom som Viggo lånade sen och han kan ha dom på gympan, men det ville hon inte.
Men nu får han låna dom, kan ju inte gå i foppa jämt. Dessutom ser det ut som det skulle kunna bli regn.
Beställde lite kläder med, till barnen. Mest till My, blir ofta så :S Men hon är ju tjej och äldst, så hon använder ju mer kläder.. Men ändå, hittar alltid massor till henne men inte lika ofta till killarna.
Men! Alla har nu vad dom behöver tycker jag, killarna har fått lite nya tröjor just, som dom behövde :) I bland får den ena mer, om den behöver, sen är det en annans tur en annan gång, funkar bra :)
Tunikor....
Strumbyxor (och sen ett par vanliga svarta leggins)
Sen en cardigan.... Tyckte den var så söt :) Broschen kan man ta bort...
Och så nya boxer till William, det behövde han!
Sen fick man beställa Filippa K muggar skitbilligt!! ett par för 49 och ett par till för 99 :D
Jag samlar ju sådana, och dom kostar ju 279 kronor paret annars :D :D
Så roligt, för jag har inte köpt/önskat mig sådana på jättelänge, har liksom glömt, men pratade med Tomas om det härom veckan att jag skulle önska mig det av familjen i julklapp och så... Men det här var ju toppen.
Gillar att dricka ur dom, är så fina och bra :)
Det var det :)
Viggo slutar 13.15 i dag, han kommer gå långa dagar två dagar i veckan sen, till 14.45, My går långa fyra dagar i veckan. Tror hon slutar sent i dag, men vet inte. William och Viggo fick brev hem, men inte My. Men slutar hon tidigt så skulle hon åka skolbussen med Viggo men är hon inte med där då slutar hon ju sent så då hämtar jag henne. Vi ska till biblioteket med :)
Nu ska jag kolla på tv... Rocco ligger och sover. Han har varit vaken ett tag, ätit frukost, kissat och bajsat :) Han är sååå duktig, använder inga tidningar längre, gjorde jag bara en vecka, men han kissade inte på dom ändå, utan jag passade på honom hela tiden och sprang ut med honom. Händer någon olycka då och då, kanske 1-2 gånger i veckan, men då är det jag som har varit slarvig, typ att jag är mitt uppe i något och tänker att han får vänta bara liiiiiite tills jag är klar, då kan det hända. Men man märker att han klarar det bättre och bättre! 
Snart rumsren, är jag helt säker på!
Han behöver egentligen ett bad.... Får se om jag gör det i dag eller i morgon. Är lite bök med att bada och föna, men det går rätt snabbt och han är väldigt duktig. Sen är det sååå roligt att se hur fin han blir :) Så fluffig!! :D Älskar fluffet! Längtar tills pälsen växer ut och han får en lejonman, jag tycker det är såååå fint. Vill inte ha honom helt nedklippt, även om han inte blir någon utställningspudel. Fin ska han vara ändå.
Nu ska jag surfa lite ;)
puss

Så mycket jag

vill skriva.... Men orkar fan inte :/
Kan ju skriva om i dag iaf :)
William pratade i går om att han ville åka till sin mamma, dom har ju inte träffat henne på typ två veckor så det förstår man ju verkligen :/ Men han fick åka dit i dag iaf. My ville inte utan åker dit på torsdag som det var tänkt, sen blir det veckovis som vanligt, men byte på torsdagar nu då.
I morgon börjar skolan :D Vi har förberett lite för det, fixat skolväskor och sådant.
Dom har rätt nya väskor som dom fått innan sommaren, men Williams är lite liten tycker jag, så innan han åkte så beställde vi en ny ryggsäck till honom :D Då hinner den komma tills han kommer hit och ska till skolan nästa gång.
Denna blev det, han tjöt av lycka när han såg hur den såg ut :D <3
Viggo valde en skolmapp, det ska My också få göra, men hon hade svårare att bestämma sig.
Den här valde han iaf
Hon får välja en i morgon :)
My hade kompis här i dag, Viggo åkte till en av hans kompisar, så vi andra, Tomas, My och kompis åkte till badstranden, var ju varmt i dag :) Rocco sprang i och var på väg att börja simma, men då vände han och sprang upp och grävde sönder hela stranden istället ;)
Sen gick Tomas, jag och vovve hem till Tomas föräldrar, My och hennes kompis gick ner på Rimbo för att köpa glass och fika lite :)
Sen åkte vi hem, pysslade lite, duschade allihopa och så. Halv 9 gick dom och la sig för att sova, tror dom va trötta, somnade snabbt!
Dom längtar till skolan i morgon!
Finns ju cafeteria där, men man får bara börja handla där efter man börjat 3an, så nu får ju Viggo det med, My har ju fått det ett tag  nu :)
Som tur är så får dom inte handla godis eller läsk, utan frukt, te osv. Så jag lovade att dom skulle få med sig lite pengar i morgon att handla frukt och något att dricka.
Måste säga att det var prisvärt, 3 kronor för frukt och 5 kronor för varm choklad (kanske passar bättre i vinter iofs) Bra om man glömt att handla frukt eller så, dom har ju med sig det till skolan annars :) eller riskakor.
Dom har valt kläder tills i morgon, bussen ringde dessutom och sa att den kommer komma 10 minuter tidigare än vanligt nu, vilket passar perfekt för den kom så sent hit och hämtade på morgonen så barnen kom några minuter sent varje dag fast dom springer till klassrummet från bussen. Så ska det ju inte vara!! Men nu verkar det lösa sig :)
Ska lägga mig i soffan med Rocco nu... Tomas jobbar. Saknar honom.
puss <3


Fullt upp men nu tillbaka till verkligheten :)

Har varit ute på landet hos mor och far och så har vi varit på Vätö. Sååå mysigt har vi haft och ungarna har haft så skoj :)
I lördags var Rocco och jag i väg på en 'pudelträff' och provade på viltspår.
Rocco fick dessutom träffa sin mamma som var med där. Han blev såååå lycklig <3 Såååå söta! Dom lekte och lekte hela dagen.
Vi la ut blodspår och klöv på slutet och Rocco spårade upp den direkt!! Jag höll på att spricka av stolthet :D Och han uppförde sig så bra bland dom andra hundarna och människorna, toppen :D
Bilder kommer förhoppningsvis senare, har en nu på mamma och son :D Sen kommer fler...

På landet....

Är ute på landet hos mina föräldrar, men dom är på Öland, så vi agerar lite hus/katt vakt och dessutom så ska vi vara barnvakt till Lisa och Tora, min systers barn :)

My saknar ju Lisa och Tora så mycket om vi har träffat dom när M och W är hos sin mamma, så det var tur nu att dom var hos oss :D Alla leker och tjoar som bara den.
Sitter i tele2 s kundtjänst och väntar på att få komma fram, vill kolla om min nya telefon tänker komma någon gång :S
Tror att den är skickad, men ska kolla, om den är skickad så kanske jag kan få ett kolli nummer och hämta ut den :D :D

Nu är jag nummer 3 i kön.... yeayyy!


Det är såå varmt ute... eller kvavt! Rocco är jätteflåsig :S Men! Vi ska snart sticka ner till vattnet, hoppas hoppas att det inte blommar och är algit, är ju inte havsalger så är ju inte farligt, men man ska nog undvika det... iaf hundvalpen. Har läst det någonstans.

Nu är jag nummer 2 i kön :D :D

I morgon åker vi till Vätö, Nina och Erik + barn är där :D Såååå roligt att träffa dom, så underbara människor, är sååå glad att alla i Tomas familj är såååååå sköna människor :D

Väntar i telefonen.....
Får väl se om jag kommer fram någon gång! Ligger först i kön ;)

pussar


Bakis O.o

Yes!
I går eftermiddag så bestämde jag och Sofie att vi skulle ses över ett glas vin :)
Tomas körde dit mig och sen var han hemma med barnen <3
Det blev inte ett glas vin, det blev många cider och sen grogg på det :-S
så ja, i dag är jag riktigt dålig.
Tomas hämtade mig på natten, så snällt, sen mös vi här hemma ett tag innan sängdags.
I daq så är Tomas och killarna på Laser Doom, skickade med honom kameran så hoppas han hinner ta lite bilder!! Jag och My är hemma och segar, spelar DS och äter kolor :D Jag ska väl plocka lite här hemma nu en stund.... Så det är lite fint när pojkarna kommer :)
Hunden är mönsterhund såklart.. Han kan nu: sitt, ligg, hopp och skall. Och han har en grym personlighet som visar sig mer och mer. Han är sååååå supercoooool. Jag äääääälskar honom.
Han tycker dock att det är varmt i dag, har vilat mycket, han behöver nog ta det lugnt ett par dagar, känns som det iaf :) Han är ju pigg och glad som tusan, men han är i gång så otroligt mycket och han lekte ju som en galning när vi var ute på landet med alla barnen, så även om han vill, så kanske hans lilla kropp behöver någon vilodag?
Så i dag blir det inga långa prommisar, tränar lite på köksgolvet hemma och är ute på något kortare kisse-turer :) Känns bra så.
Nu städa. Puss.
Hmm.. kanske en alvedon först...

Livet

här hemma flyter på.
Men jag har glömt att ta kort så därför så lite bloggning, ser så tråkigt ut utan foton!
I dag fick jag mitt nya sim-kort till min mobil, hoppas själva mobilen kommer i morgon!!
Men samma nummer som förut såklart och fortfarande comviq ;)
Är så mycket jag vill skriva men inte kan. Händer saker runt mig som jag inte har tagit ställning till vad jag tycker/ känner om det.
I allafall, barnen kom till oss i torsdags eller när det nu var, sen åkte dom till sin mor i lördags och var där med David till söndagen då vi hämtade dom igen. Egentligen skulle dom ha varit hos henne tills i går, och vi ska ha dom till torsdag, men nu vet vi ingenting. Oss gör det ju inget, men barnen undrar ju lite...
Får väl se hur det faller ut.
Iallfall, den till utåt så lyckliga fasaden har rämnat, som jag förutspått. Jag sa upprepade gånger, 'det kommer tyvärr inte hålla sommaren ut' Ja, rätt fick jag. Önskar att det bara drabbade dom två som är skyldiga, men det gör det inte. Dom runt om, det är dom som är dom riktiga förlorarna.
Sånt här förändrar en. Särskilt om man är liten. Särskilt när man under sådana här situationer inte sätter dom i främsta rummet. Sen att man mår skit, ja det får man ta, men dom små ska skyddas till varje pris, hur jävla jävligt man än mår.
I know... sånt här är skitjobbigt, det gör ont. Smärtan kan vara obeskrivlig. Men dom små är viktigare än en själv, att sätta dom som nummer ett valde man den dagen man bestämde sig för att dom skulle få komma till världen.
Sen vet jag inte riktigt hur jag ska säga/göra... Försöker vara som vanligt, svara på frågor om det kommer upp, lyssna om dom vill prata.
Livet är hårt, det går vidare, allt går över. Även om man inte tror det.
Här är dom trygga.

Brölloppsfest

I går var jag på Brölloppsfest. Hans kompis har gift sig i Zanzibar och hade festen hemma i går.
Vi hade skiiiiiiiiitkul. Tomas och jag skakade rumpa på dansgolvet till 5.30 i morse, sen gick vi och la oss.
Så glada alla var och så mycket kärlek i luften, härligt!
Känslan jag har är underbar, vi kommer alltid att vara tillsammans, Tomas och jag. Och det bästa är att jag vet, i mitt hjärta, att han känner likadant. Det har tagit tid att komma hit om man ser vart vi startade, men det har det varit värt. Tryggare än så här kan man inte vara, det är så underbart.
Jag är lycklig, han gör mig lycklig. Och vi är för alltid tillsammans.
Tomas, jag älskar dig mer än någon kan förstå.

Från igår

Hade en mysig kväll i går. Kollade film och åt chips :)
Rocco var glad över att barnen kom hem och dom hade längtat efter honom också.
Nu kommer lite bilder från i går. Själv ska jag sätta igång med lite dammsugning nu.

Överraskning

Rocco, Tomas, Viggo och jag gick en promenad i Rimbo. Rocco träffade en liten hund som heter Ove som han fick leka med! Det var dödskul.
Sen kom My och William hem i dag! Det var inte dags förräns nästa vecka så det var riktigt kul! Så vi har hyrt film, köpt godis och chips, så i kväll blir det mys :)
puss på er!

Allt möjligt...

I går så åkte Tomas och jag till Norrtälje för att hämta Viggo :)
Sen hemma så bakade jag bröd, lagade soppa som vi åt till middag med dom nybakade baguetterna och så chokladmousse till efterrätt :D
Sen bytte jag ut allt grus i mitt akvarium, har tröttnat på det svarta. Det var jobbigt kan jag säga :S
Men så här blev det iaf
Rocco ligger i soffan och sover, nya favorit gosedjuret syns me :)
Fixade mina naglar häromdagen
Morgontrött :P
I dag har vi inte så mycket planerat, men vi får se... :)

Ny vecka.

I går så åkte M och W till sin mamma och Viggo åkte till mormor och morfar så vi blev barnlediga.
Morfar hade längtat så mycket efter Viggo så han var jätteglad att han ville åka dit. Är roligt för honom när M och W inte är hemma, blir så långsamt då, är ju inte alltid man kan ringa hit kompisar heller, många har semester och är ute och far med sin familj :)
I går ösregnade det, Rocco och jag tog en lång promenad i regnet i Rimbo, åkte ändå dit för att mata katten :)
Vi blev dyngsura, så när vi kom hem så passade jag på att duscha och föna honom torr och ren.
Sen sov han kan jag lova ;)
Var förbi djuraffären också, han fick en ny pipleksak, den är liten som en tennisboll, den är lätt att ha med sig, har köpt en liten tygväska som är till för hundgodis och liten boll eller pip som man kan fästa på skärpet eller byxan, så den pipen är perfekt med den!
Har lärt honom sitt, hopp och skall ^^ Har börjat med ligg också. Han är duktig :)
Nu ska vi in till Rimbo igen, tar en skön promenad då längst sjön tror jag.
kramar

Lungt och skönt...

I går så var vi mest hemma... Tråkigt för rastlösa mig, men hann få en del gjort!
Damsög och skurade golvet, blir lite mer sådant på grund av hunden ;) Men det gör inget alls!
Sen tog jag en lång dusch, tonade håret och fixade mig lite. Skönt att få det gjort!
Försöker undvika hårfärg, eftersom jag försöker få tillbaka mitt 'gamla' hår, har blivit så förstört av all blondering.
Men nu har jag toppat det jätteofta, blivit bättre med hårinpackningar och så av toning så blir det så mjukt och fint :)
My åkte i väg till en kompis som bor nära hos, Albert :) Först åkte hon och jag till Rimbo för att mata Lenas katt :) Glad att hon ville hänga med, alltid roligt med sällskap (Tomas sov, han var ju ute dagen innan)
Rocco fick träffa lille Ziggy. Dom hälsade på varandra, gick ut i köket för att göra ordning mat till Ziggy, men då blev Rocoo på bushumör och ville få Ziggy att leka!
Det tyckte katten var en skitdålig ide och boxade till Rocco (utanklor iaf)  i huvudet tre gånger i rad. Rocco tjöt till och blev superskraj först, men sen såg han att vi bara fortsatte med våra göromål och katten fokuserade återigen på mig och hans mat.
Katten åt och gick ut sen. Rocco gick brevid katten men höll ett tryggt avstånd på en halvmeter iaf :) hihi.
Sen åkte som sagt My i väg till A. Tomas och jag hyrde film och handlade lite gott på Ica, till middag åt vi spagetti och köttfärssås, för det var Williams tur att välja middag och han valde det :)
Sen ringde My och frågade om hon fick sova över hos A, det gick ju bra så vi åkte dit med en väska med nattlinne, tandborste, DSet och nalle :)
Killarna hyrde Åskviggen (ska hyra om den i kväll, för My ville också se den så gärna) vi hyrde en annan, jag somnade så jag vet inte om den va bra ;)
I dag så åkte Viggo och William till sin kompis Samuel, My och A kom hit :)
När jag körde in killarna så passade jag på att fixa med katten och sen fika med Lollo :) va roligt.
Efter det så gick Rocco och jag en runda förbi Sandbanken, bortom badstranden finns en liten strand som jag sett att folk brukar låta sina hundar bada på, så jag vadade i lite och Rocco rusade i efter och simmade :D :D :D
Han har ju gått i förut, men inte velat i djupt och simma, och han har sett lite besvärad ut, men nu var det bara hopp i och lek :D :D Lekte med pinnar och sen promenerade vi en skogspromenad där omkring.
Nu ligger han och sover, snart ska vi åka och bada med My och A i Rånäs, så då får han hänga med :) men han ska få vila lite till först.
I går föresten så gick jag en promenad i skogarna häromkring. Vi gick och vi gick, helt underbart var det. Tills jag insåg att jag inte hade någon aning om var vi va!! O.o
Efter en dryg timme hittade vi hem, haha. Rocco var jättelycklig, han älskar att gå i skogen. Jag var glad men trött. Jag vilade en stund efter vi kommit hem, Rocco slocknade på golvet innanför dörren och sov några timmar :-O Lille killen <3<3
Nu ska vi snart dra i väg...
puss kram



RSS 2.0