Torsdag

På torsdagar så byter vi vecka, så i dag gick barnen hem till sin mamma efter skolan. 
Alltid tråkigt när det blir så tomt i huset, men har ju Viggo och Rocco kvar iaf och så ska jag försöka hinna med lite saker som är svårt att hinna med annars. 

I går bestämde iaf Viggo och hans kompis F att dom skulle leka i dag. Både jag och Fs mamma skulle på 'hundpromenaden' i dag så vi bestämde att dom skulle möta oss där efter skolan och då bestämma vem dom skulle vara hos och åka hem med den då.
Dom ville vara hos oss så vi åkte hem efter en sväng runt Ica först bara.

Till middag ville dom ha tacos eller köttfärssås och som tur var så hade jag köttfärsås kvar sen vi åt det tidigare i veckan. Dom fick det och Tomas och jag stuvade svamp och åt det på rostat bröd, FYYYY vad gott det är.
Fick nämligen en hel kasse svamp av svärmor i går, blev jätteglad, älskar svamp! Så en stor del av min kväll i går gick åt till att rensa svamp, koka av och frysa in. Men det är det helt klart värt.

Och just, i går hade killarna fotbollsavslutning, föräldrarna skulle möta barnen, jag skulle vara med, men sen fick jag som vanligt massa måsten, men Tomas spelade med dom så dom var väldigt nöjda med det som tur var. Jag hann ner en stund, men då var matchen slut och dom höll på att fika.

Efter fotbollen så var det dags för Mys karate. Den är mellan 19-21, men att vara där ända till 21 är väl lite väl sent tycker vi, men det går bra att 'bara' vara med en timme. Så det siktade vi in oss på. Med nya karate dräkten åkte vi dit, jag hade lovat att kolla på hela träningen och såg fram emot det.
Men när vi kommer dit och tränaren dyker upp så står det en lapp på dörren 'Hallen stängd pga olycksrisk, beträdelse sker på egen risk'
Då var det tydligen lamporna som var trasiga och vissa såg ut att hålla på att rasa ner från taket :S

Dom dividerade om dom skulle träna i halva hallen, där lamporna såg ut att sitta. Men jag kände att när det står så där så kan jag bara inte tycka det är ok att ett barn ska vistas där inne, My blev väldigt besviken och jag hade verligen svårt att säga nej, men tillslut så bestämde alla för att ställa in träningen. Tråkigt men det var helt rätt beslut. Nu hoppas vi att hallen är fixad till nästa träning på söndag!
Tog några kort på henne iaf när hon kör några poser

I dag iaf så lekte ju Viggo och F. Jag pysslade lite hemma på eftermiddagen. Sen när F åkte hem vid 18 tiden så gick Viggo, Rocco och jag ut i skogen för att plocka lite svamp innan det blev mörkt.
Vi hittade en del trattisar och gula kantareller. Men dom här är finast ;)




På morgonen i dag så fikade jag med min rara Linda. Jättetrevligt, åt lunch på RimboBiten, hade  jättemysigt.
Hennes söta ängel Viola! :love: 


Såååå himla söt :D

Tomas har åkt till jobbet nu iaf. Men i morgon är han ledig, sen har vi dessutom lördagen tillsammans. Då ska Viggo vara med syster Jojjan och även Rocco tror jag, annars blir han hos mina päron. Vi ska se den här. Yeeeeay, älskade ettan tvåan och trean!!! Weeeeee!!!!!

Älska Milla!!!



I morgon ska Viggo leka med F igen och då ska han sova över :) Så kanske inte blir en lugn hemma kväll som jag tänkt, hehe :D

Nu ska jag lägga mig framför tvn, är riktigt trött nu i kväll!
Puss

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback