Godnatt!

Nu ska jag hem och sova! Sen ni så ska det firas nyår.
Thomas och jag laddade upp på systemet i dag :)

My och William är ju hos sin mamma till måndag, men My ville fira nyår med Jojjan (som ska till sin kompis som har två tjejer i samma ålder som My haft jätteskoj med förut) så vi ska hämta henne och ordna så hon kommer till Norrtälje, då ville William också med, så han ska få åka ut till landet och fira med Viggo som ska fira med mina föräldrar, moster och kusinbarnen, dom kommer ha superkul!

Nu ska jag åka hem till sambon och sängen!

Puss på er

nattjobb..

Provar... Har hört någonstans att man kan blogga i mobilen på html läget istället för att behöva skicka sms. Eftersom det inte finns en app till android. Så nu testar jag det. För övrigt tycker jag att det är dåligt att inte app, blogg och android fanns med i min mobils ordlista B-)

God Jul och allt det där.... :)

Haft en underbar jul :love:

Massor av julklappar och smaskig julmat. Det bästa är att jag tycker själv att jag ätit som bara den men vågen står fortfarande på 56.5 :) Tjohopp!
Har tränat dåligt sista veckorna med, men nu blir det nya tag.
Nästa vecka ska jag få hjälp med att sätta ihop ett nytt program, ska bli roligt.

Barnen fick nog allt dom önskade sig tror jag... ;)
Orkar nog inte rabbla upp allt, men vi var många som samlade till William så han fick ett 3ds som han höll på att spara till, han blev så lycklig att han sprang ut i hallen och la sig på golvet och skrek rakt ut. My fick sin efterlängtade Kagami peruk och pengar till en Kigurumi. Till er som inte vet vad det är.... typ en OnePiece i form av en Picatchu Supersöta och hon har velat ha en huuuur länge som helst.
Viggo som fick ett 3ds genom sin försäljning till jultidningarna fick spel till det och sen fick som massor av annat.... :)

Jag och Thomas hade bestämt att köpa en tv till sovrummet istället för julklappar till varandra, men han hade iallafall köpt säsong 2 av Desperate Housewifes som jag velat ha :D Tjoho så snällt, se fick jag en liten fondue gryta till choklad av syster och en receptbok för cupcakes <3
Sen fick jag också Clinique ansiktsset av Erik, vi lottar ju fram vem som ska köpa till vem av dom vuxna, kul med något, men skönt att slippa köpa till alla :)


My har ju också fått pengar till Upcon, ett mangaconvent som hon ska gå på i juni, biljetterna tar slut så hon har köpt dom innan, 650 spänn :S Så det är ju redan gjort, det faller på hennes mammas helg och hon ringde och frågade innan hon köpte biljett om hon fick och hon fick ok! Men nu har mamman ändrat sig för hon blev arg på Thomas ööver en helt annan grej (ja ni ser!) så kul julklapp  :( Men det kanske ordnar sig.

I kväll väntar en natts jobb... sen ledig för en nyårsafton tillsammans med mitt livs kärlek :love:

Julklapp till mig själv....

Många härliga tusenlappar flög i väg i natt :S

Hehe, tur att man jobbar extra ;)

Dessa klickade jag hem till mig själv, äger nämligen inga vinterskor, mina älskade leopard-uggskopior gav upp totalt.


Hush puppies :)

Julklappar :D

Oj oj oj! Nu har man gjort masa julklappsbeställningar i sista minuten :love:

Har beställt till William, Viggo och Thomas. Kan ju tyvärr inte skriva ut vad, så ni får veta sen :)
My är jag redan klar med. Och nu som sagt så är grabbarna klara med, förutom en grej till åt Viggo. Men det ska jag fixa snart, måste in till Arninge och shoppa åt småtjejorna Linn och Emelie och sen åt Tora och Lisa. 
Vet exakt vad jag ska ha så och i vilken affär så det kommer gå toppen bra.
Till Mimmie har jag redan köpt. En skitbra present :D

Sen tror jag att jag börjar bli klar :)

Roooligt!

har haft en superrolig helg, var på julfest hos syster och hade jättekul, åkte hem rätt skapligt dock. Thomas och jag hade haft lite meningsskiljaktigheter minst sagt dan innan, så jag kände att jag måste hem och reda ut allt.
Så det gjorde vi och har varit som nykära sen dess :love: Älskar honom så mycket.

Sen kom My och William hem i dag. William har feber så han har varit hemma från skolan. Var riktigt risig på kvällen :/ Hoppas han mår lite bättre i morgon.
Bakade lussebullar som blev smaskens. Till och med jag smakade ;)

SKa försöka hinna med ett par pass på Friskis den här veckan. Tror jag ska på yoga i morgon innan jobbet, det ända är att jag uppskattar den där slappartimmen i soffan innan jag åker med familjen och den går jag ju mista om då.
Å andra sidan så kommer vi vara lediga mycket i jul och nyår och barnen har lov så massor av mys kommer ju hinnas med :)

PUSS

Freeeeeeedag :D

Wii!

Äntligen fredag. Äntligen lediga lite tillsammans. Vi har jobbat väldigt mycket, våra egna pass och sen jobbat extra. Så nu ska det verkligen bli skönt att ta helg!

Visserligen står jag i recepttionen i dag på Friskis och i morgon förmiddag, men det gör inget, är bara skoj.

Är väldigt trött bara, så ska bli skönt att slippa jobba natt ett par dagar, fast jag har varit ledig i två och sovit, men är fortfarande väldigt seg, har sovit rätt mycket på soffan i dag :S Istället för att göra nytta. Men blir så i bland.

Vet att jag skrev tidigare om mina svåra pms, fick en läkartid och har får tabletter att prova att ta under den veckan det är som värst. Vilket jag har gjort denna vecka. Rena drömmen så lugn och nöjd jag har känt mig. Helt otroligt, sådan lättnad. Men, denna trötthet. Har sovit mer än jag varit vaken tror jag. Men hon sa att jag skulle testa ett par perioder, så kanske blir bättre, men jag är hellre trött än överstressad och gråtmild och rentutav galen.*

Kom iallafall ner till banken och betalade in över 8000 kr till ungarnas jultidningar, duktigt sålt :) Hoppas nu att dom får sina premier innan jul. Vore skojigt. Dom längtar som bara den :)

I morgon är det julfest hos Jojjan, ska bli jättekul :D Dessutom kommer Petra och Nina med :love:

Har förresten slarvat rejält med maten men går ändå ner, sakta men säkert. Har ätit mycket godis och chokladpudding, men då har jag istället knappt ätit mat iofs, godis som måltidsersättning funkar mindre bra tillsammans med träning och trötthet. Så nästa vecka är målet att äta bättre och träna mer :)
Men i kväll vill jag nog ha godis till middag :love:

Tvätt...

Har så mycket ren tvätt så jag håller på att bli galen. Bättre än smutsig, men fy fan vad jobbigt det är att sortera och vika in i lådor. 
Har städat barnens garderober också, vilket var super tråkigt. Nu har jag min egen hög med rentvätt kvar. En proppfull IKEA kasse med rena kläder, endast mina. Och då har jag ändå massor av kläder i mina lådor... Jag som aldrig har något att sätta på mig??? 

Märkligt.

Har lagt undan en Ikea påse med barnens kläder som är urväxta, urtvättade eller bara sådant som inte används. 

Ska göra klart tvätt, sen ska jag åka ner till banken och betala in för jultidningarna :D Perfekt! Dom sålde för mycket, drygt 8000 tillsammans :S
Ska passa på att gå en promenad med hundarna när jag är i Rimbo. Dom har precis lekt med varandra ute på gräsmattan, full fart! Så himla söta :love:

I kväll blir det repan på Friskis sen en skönt hemma kväll :)

Godmorgon :)

Nu har jag jobbat min femte natt och nu ska det bli väääldigt skönt att bli ledig :D

Ska försöka hinna med lite bakning, sen så ska jag på fest på lördag :D
Viggo ville bjuda en kompis på bio, så kanske man kunde hinna med det på söndag, men det får vi se. Ska kolla lite tider och så!

Annars lugn vecka! Håller på för fullt att dela ut jultidningar, i kväll ska vi till dom som köpt i Rånäs och i morgon till Sika. Sen är allt utdelat! Utom till Nina, men henne träffar vi ju snart ändå :)

Perfekt, för då kan jag betala in på fredag så får dom säkert sina premier innan jul! Viggo har valt ett Nintendo 3ds och My en surfplatta :)

Nu ska jag göra lite nytta på jobbet och sen hem till sängen :)

Fryyyyser..

Är på jobbet. Fryser som fan.
Längtar hem till sängen, i morgon ska jag sova länge :)

My och William åkte till sin mamma efter skolan i dag så det är bara Viggo den här veckan. I morgon ska han leka med en kompis efter skolan så jag ska försöka sova läääääääääääänge! Ut en promenad med hundarna på morgonen sen hoppas på att dom håller sig lugna :) 

I dag på eftermiddagen så åkte hundarna, Thomas och jag in till Kista Galleria för att visa Nikki och lämna jultidningarna som Micki köpt av Viggo. Hundarna uppförde sig väldigt väl :) Många pekade på Nikki och tyckte hon var sååå söt. En kom fram och frågade vad rasen hette, han trodde den hette mops?

Lika?



I morgon ska jag jobba extra en natt, pust, dessutom jobbar jag med Thomas så Viggo skulle få sova hos farmor <3 Rätt skönt, så nära skolan :) 

Nu ska jag spela lite wordfeud... ;D Heter fijjax där, för er spelsugna :)

PUSS

Bloggtorka...

Ursäkta att det är tyst här på bloggen.

Har haft mycket och inte haft skrivlust.

Mycket skoj :) Lilla Nikki som vi alla älskar, sen så har My varit på Idol finalen i Globen med Jojjan och Lisa, dom har tur dom som har en sådan engagerad och bästig moster :love:
Sen så har jag varit på hundmässan! Det var helt fantastiskt kul!

Bästa underbaraste Tessans mops Qleo blev Nordisk juniorvinnare :D Sen var fina Qleo med i en av fyra mopsar i uppfödargrupp (dom som också äger Nikki) och då vann dom hela uppfödargrupps BISet :D :D I stora finalringen på Stockholmsmässan. Det är stort! Helt underbart. 

Strandsmedjans kennel alltså. Så roligt!


Själv har jag varit väldigt trött sista tiden. Vet inte riktigt varför. Riktigt jävla slut. Men det vänder väl :)

Söt?

Så gullig.... :love:



Nu har Nikki bott här några dagar och det går så bra :) Rocco är väldigt snäll och det är en tuff tjej som säger i från om han gör saker som hon inte tycker passar! Nu på eftermiddagen sprang dom och busade på gräsmattan och det är väldigt sött att se <3 Så olika!

Hon älskar att kela och gosa, vill mysa i soffan heeeeela tiden! Jättebra med andra hundar och hon går inte ifrån mig alls så det går jättebra att ha henne lös.
Är sååååå himla glad att jag fick ta hemma denna söting!

Nu ska det bli roligt att ställa ut! Tessan och jag kollar för fullt på utställningar, på tisdag ska vi åka på ringträning om inget annat kommer i vägen. Skoj!



Braun Silk-épil 7 Dual Epilator‏

Få chansen att testa den här! Vore kanon. Skulle gärna testa, har haft en sådan här förut, av annat märke och den köptes för många år sedan, det var inte en behaglig upplevelse :S Kan tänka mig att det är annat med denna :)


Länk till att anmäla sig att få testa!



Herregud... så tråkig jag :)

Som bloggar så dåligt ;)

I går kom barnen hem från sin mamma och då var det också Mys födelsedag :D :D



Mest av allt hade hon ju önskat sig en cosplay... Så ja, vi köpte en sån. Hon var sååååå söt i den. Ska se senare om jag får lägga ut en bild på henne i den. Så fick hon peruken till av Jojjan. Så glad så hon ville börja gråta :love:



Sen fick hon biobiljetter och en shoppingdag + pengar av farmor och ett armband. Ett hängsmycke i form av en jättefin ängel av Bittan, pengar och ritgrejor. Av Nina och Erik fick hon pengar och något mer tror jag.

Sen så fick hon lite mer smått och gott av oss ;) En sparbössa som inte går att öppna, hehehe, man får ha sönder den när man ska ha ut pengarna. Tyckte det var lite kul, eftersom hon håller på att spara pengar till en manga mässa nästa år och det ärr svårt att låta bli att nalla ur penga burken, hihi, men jag påpekade att det är nog bra att inte stoppa alla sina pengar i den, hihi. Sen köpte jag en musmatta med en mangakatt figur som hon ääääälskar, en kalender och så fick hon en dvd box med manga filmer :D Den blev hon väldigt glad över.


Går jättebra med sötis hunden. Hon är så söt så man blir tokig, haha.
Ska snart åka in till Rimbo och gå på gymet, sen träffa Tessan och gå hundpromenaden. Ska bli roligt!
En väldigt positiv sak är ju att Rocco äter nu när han fått en kompis som annars gääääärna skulle äta av hans portion, hehe. Jag hoppas det håller i sig! 


Nu ska jag fixa mina träningskläder så jag är redo att åka sen!
Puss

Gott gotti gott gott!

Testa gratis saker är kul!

Här har ni chansen att få prova en av Ekströms desserter 

Länk



Lilla Nikki

Har fått tagit hem en pomme tik på prov.

Hon är helt underbar :love:

Älskar att gosa, vill vara nära och bli klappad heeeela tiden. Ute är det bus och spring i benen ;)
Rocco tar det med jämnmod, han undrar varför han fick ett marsvin istället för en pudel till kompis???

Kan säga att hon är en liiiiten plutt, vägde henne i dag och vågen stannar på 2.2 kg. Ingenting :O Men så söt!


Kung fu panda 2

Nu ska jag lägga mig i soffan med Viggo och kolla in Kung Fu Panda 2 :)
Köpte lite godis, hann inte äta middag så det smakade bra med en godismiddag ;) Godis är extra gott när man går på diet, såklart, uppskattar det 1000 ggr mer, smakar underbart :D 

Coca cola zero till det!

Har stått på Friskis i kväll, roligt som vanligt. I morgon är det funkis fest på kvällningen, ska dit en liten snabbis.

I morgon på fm ska vi åka och kika på en liten hund...... ;)

Amigurumi Apa

Eget mönster :)


Ledig :)

Nu ledig en vecka! 
Så härligt.

Lyckades virka klart projekt Apan i natt. Blev söt. Bild kommer sen!

I går var jag på en sälj utbildning på kvällen i Norrtälje, passade på att inhandla lite smått och gott som jag behövde... En fin kampfisk till jobbets akvarium som jag tagit över driften av, en superfin röd :) Sen lite tyg och sist men inte minst.... Nutrilett ;) Älska måltidsersättning när man har bråttom och ändå vill få i sig något 'bra'.

Sen har jag fått läkartid till på tisdag... Har så otroligt svåra pms, helt omänskligt. Var ju bättre när jag hade p-piller, men nu när jag har spiralen så går det inte. Och jag vill ha spiral. Är så slarvig och missar piller och håller på, funkar inte. Men klarar mig inte utan dom heller? 
Blir så otroligt nedstämd. Thomas sa åt mig att han tyckte jag drog mig undan och så och frågade vad som var fel, då grät jag en timme i sträck :S Kunde inte få fram någonting. Haha, nu när jag inte är inne i pmset så fattar jag inte hur det kan bli så, men just då är det högst verkligt och kan inte kontrollera mig. Det här är ju bara en av alla saker, det är sjukt jobbigt och när jag ringde så verkar det som att jag absolut inte skulle 'skämmas' över att be om hjälp för det här, för det är så för vissa och det går att göra något åt det oftast.
Har så svårt att komma mig för att gå till läkaren, men jag kände att jag orkar inte med det här längre. Jag vill ju vara så där glad som jag är annars :) Så som alla känner mig!

Men just nu är jag inte i pms period, dessutom extra glad för att vara ledig!
Handlade saffran och sådant i går så i dag ska jag nog baka, om jag orkar, annars i helgen :) Härligt!

PUSS på er :)

Trött :)

Tredje natten gjord.... :)

Bra nätter, men har inte skrivit något, jag vet. Ska försöka bli lite bättre!

Nu kollar jag och Viggo på julkalendern, ska äta lite frukost. Sen ska Viggo till skolan och jag ska sooooooooova!



RSS 2.0