Tokyo Expo

Fullt ös i dag!

Började med att försova mig i morse, hehe, upp med killarna och göra ordning matsäck och packa kläder och i väg till Kårsta för att spela fotbollsmatch :-)
Tittade ett tag sen åkte jag hem för att hjälpa My att göra sig i ordning.
Gjorde matsäck, packade det hon skulle ha med sig, strök hennes kjol hon skulle ha och fixade håret :)
Sen mötte vi upp Madeleines mamma och hon sljutsade henne, Madeleine och Johanna som är 14 till Sollentuna :)

Den lilla manga-mässan är i en skola, några klassrum öppna med lite salusaker och sen en lärare från tjejernas skola var där och hade fantasy saker i ett rum bland annat.
Litet, mysigt och det var lugnt där. Sen var det vuxna där som arbetar på den skolan till vardags som skulle vara där hela dagen :)
Lite senare i dag skulle det vara modevisning och lite musik.

Madeleines mamma åkte hem efter att ha kollat läget och ringde upp mig när hon var på väg hem så vi fick prata lite. Kommer höras senare igen när det är dags att hämta tjejerna, det ska jag göra :)
Pratade med My också, alla tjejerna har ju telefoner med sig och ska hålla ihop, och det var bara FANTASTISKT där!! Så härligt <3

Efter att lämnat My iaf så åkte jag och Thomas och tittade på resten av fotbollsmatcherna, killarnas lag vann alla!!! I sista matchen gjorde Viggo två mål och William stod i mål och höll nollan :D :D Såååååå duktiga killar!

Sen hämtade vi upp Samuel på vägen hem så nu leker dom här hemma :) Thomas klipper gräset, jag äter lite havregrynsgröt som försenad lunch. 

Sen åker Thomas och jag till Tokyo Expo!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback