Nu väntar vi bara på besättningen :)

Oj oj oj,  nu börjar det likna något. Kan man få komma i väg ändå?

Vi drack vin för checkarna vi fick för att planet var försenat, så vi hade rätt kul. Men nog trodde man att planet verkligen skulle åka i väg sedan 22.30.
Dom var inte snåla med att fylla på glasen här på Sky City ;)När vi kom tillbaka till avgånshallen så får vi veta att planet inte kommer flyga 22.30 men dom bjuder på hotellrum. Lät skönt, vi var lite fnittriga av vinet så hunöret höll sig upp iallafall. Men ja, vi kom till hotellet runt 23, tog en smörgås i baren, sen upp till rummen. La sig i sängen vid 24 och klockan 03 skulle vi åka tillbaka :S Knappt värt att sova, men samtidigt, vilade hellre dom där tre timmarna i en skön säng än att sitta i avgångshallen, naturligtvis.

Men nu sitter vi här, planet är fixat, det är tankat och allt är i sin ordning. Kunde man tro!!! Nej nu väntar vi på besättnngen, ja, fint folk kommer sent säger dom ju. Mycket ska man vara med om :) Snart är vi på gång. 
Planen var ju att ta lite vin på planet och så, känns lite sådär klockan 5 på morgonen så vi omvärderar nog den planen och tar plan B, coca cola. Nåväl, vin kommer jag hinna dricka tillräckligt i veckan ;)

Men nu vill vi bara komma fram till värmen, börja semestern, men snart så. Den som väntar på något gott.....?
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback