Seg...

Ska snart åka hem till mamma och pappa. Måste städa ut resten av huset. Tråkigt men nödvändigt.
Sen ska jag jobba i natt :-(

Tomas har jobbat natten som var och ligger och sover än. Lär väl sova någon timme till iaf.
Jag ska bara göra lunch till Viggo och sen åka.

kram

Kommentarer
Postat av: hanna

tack för att barnen fick följa med idag =)

Det gjorde som dom klarade en dag till! William speciellt....han är så känslig. Han saknar Tomas riktigt mycket. Kan du hälsa honom det så han ger honom lite extra uppmärksamhet när han kommer. Han behvöer närhet från Tomas tror jag.tack för idagkram kram =)

2009-08-17 @ 20:48:11
URL: http://cocochanelplitten.blogg.se/
Postat av: hanna

=) jo + att Viggo har sällskap då me ;) hihi!Ja men de är ju bra att han fick dåligt samvete faktist. Känner att när barnen vill hit eller dit så måste man försöka ta dom. Ok man har ju dåliga dagar då de inte passar men för deras skull så är det nog bäst att göra det, OFTAST iaf!

William va ju besviken för när dom kom hem sa han att de va synd att det inte gick för han verkligen verkligen saknar pappa.

Han behöver honom såååå mycket!!!!

Så ja, va bra, hoppas ni hinner mysa med dom imorgon. Han verkar behöva mycket närhet just nu. Sitta i Tomas knä och sånt kanske!Nej men hörru. Självklart får du betalt. Dom är ju super fina men såklart är det trist med bubblorna men äsch! =) ingen fara. Som sagt....du lär ju dig mer och mer och jag har inte räknat med PERFEKTA naglar liksom, det vet du. Jag kan ha dom här nu och så hmmm vi måste ju göra om dom igen sen så jag inte har bubblor ;)

Men du får gärna komma på onsdag och kitta till dom lite. Pimpa dom =)) ha ha! Men om du tar en hundring för det då? eller?

Bara fila ner dom lite och så lacka och några blommor :D dom är helt långa IGEN...sjukt! växer fort.kram!

2009-08-17 @ 22:08:27
URL: http://cocochanelplitten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0