Dygnskryssning med Charlotte Perelli.

Ja... det bokade min syster åt mig och henne och alla barnen + Viggos kusiner.

Vi bokade så det skulle falla på en dag när barnen är hos Tomas och mig. Men sen ändrade ju Hanna dagarna...
Så nu när jag kollade så har kryssningen hamnat på hennes dag. Detta betyder att hon kommer försöka sätta stopp för detta. Och säga nej.

Till detta hör ju att jag redan berättat för barnen att vi ska åka inklusive för My och William naturligtvis, men så besvikna dom två ska bli om dom inte får åka me. Men samtidigt, hur skulle hon kunna säga nej utan att framstå som dum mot barnen? Hon vill ju vara perfekt för dom, så kankse, om jag har tur, så blir hon bara asförbannad men tvingas gå med på detta.

Det var faktiskt hon som ändrade dag. Annars vet jag inte. Boka till en annan dag kan man ju göra, men det är ju så nära nu, och syster har tagit semester för att kunna åka osv, så det blir nog svårt. jaja.. bara att hålla tummarna, Tomas får ta upp det med henne i morgon. 

Men nu har ju jag retat upp henne extra eftersom jag färgat håret brunt ;-)


Och det här ska jag leva med, hahaha, henne fick jag för mina synder, livtidsstraff. Haha.

Kommentarer
Postat av: venessa

usch stackare! så hon håller på e såå konstigt att d blir komiskt, hur ooorkar hon hålla på?? o de med hårfärgen, hon brukade alltid färga sitt hår mörkt efter att jag gjorde d, så hon pratar ju uppenbarligen om sig själv, men skyller på dig! Ja håller tummarna för kryssningen:) Ta hand om dig!

2009-11-05 @ 11:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0