Hemma!

Måste berätta lite om min Fredag. Hmm.. måste blogga oftare. Kankse blir så nu :)

M och W var ju hos sin mamma så bara Viggo var hemma. Hade tidigare i veckan bestämt träff med en gammal kompis, C. Hon bodde i Rimbo förut och vi umgick en del, främst innan Viggo kom.
Hon har två söner och vi träffades på fredagen vid 17 för att gå och ta en pizza och sen kolla på hockey.

Hennes äldsta son är bara ett år yngre än Viggo, dom var blyga för varandra i typ 2 minuter, sen var det full fart. Dom hade väldigt skoj. C och jag kom fram till att vi inte setts sen hennes äldsta var bebi, alltså... många år sedan.

Åkte hem till klockan 20 och köpte med mig en pizza till Tomas. Han hade tagit en öl så jag tog fram min vinflaska och tog ett glas. Viggo lade sig vid 22.30 och då tog jag ytterligare ett glas. Och sen åkte spritflaskan fram. Ja, nej, vi super normalt inte när barnen är hemma. Men något glas då och då tar vi ändå. Sen om folk tycker det är hemsk så ja, varsågoda och tyck.

Iaf, vi drack lite grogg, lyssnade på musik och pratade till halv 5 på morgonen :O Emmellan där praktiserades det avancerad sängteknik. Jag brukar för övrigt tro att jag är någon sorts porrstjärna så fort jag fått lite vin i kroppen. Och agerar därefter. Brukar dock vara ett uppskattat inslag i Tomas liv.

Dagen efter var man ju något seg, men gick upp och åt frukost med Viggo, efter lite sovmorgon. Han hade vaknat tidigare, men bara gått upp och satte sig och spelade tv-spel. På så vis är det vääääldigt skönt med tv-spel och sånt, att man kan få lite sovmorgon på helgerna tex. Sen iofs så spelar dom ju med sån inlevelse, skrik och gap så det går ju iaf inte att sova, men iaf, slipper stressa med frukost och påklädning osv iaf!

Nu i dag... nu efter jobbnatt, blir inte en morgon i stallet som jag planerat, orkar inte. Får bli i morgon istället. Är så mysigt i stallet på morgonen, men är man alldeles för trött så är det bara jobbigt och jag blir lättirriterad. Så då är det bättre att sova först.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0