Ja... ja vet inte jag...

My och William skulle komma till oss först i morgon, men i tisdags så ringde H och undrade om dom kunde komma. Tydligen trubbel igen.
Men såklart, vi vill ju gärna ha hem dom, så det gick ju bra förstås.

Tycker nästan lite synd om henne. Allt ska vara så perfekt, vilken press. När allt är så operfekt egentligen.
Men ja vet inte... Synd om ungarna bara.


I går iaf... så var vi på Lekrymden och sen bio. Var skoj :-)

Först bestämde barnen och jag att vi skulle gå på den efter jul, när dom kommit tillbaka från sin mamma. Men när dom kom tillbaka så kunde dom inte gå på den, för Hon ville gå på den med dom så dom fick inte gå med mig på den före :-S Dom sa att dom gärna ville gå på den igen sen, så Viggo fick sällskap, men dom var tvugna att vänta tills dom gått med Henne, om inte jag kunde ringa Henne och fråga om lov först. (Visst, det hade säkert hjälpt, haha) Men dom skulle gå på lovet, alltså helgen som varit nu, så nästa gång dom kom till oss skulle det vara lugnt.

Sjukt, att hon bestämmer såna saker över dom, vad spelar det henne för roll liksom?? Men därför gick vi ju på G-force i stället och skulle vänta med Alvin och Gänget, det var ju Alvin dom verkligen ville se, men vågade inte.

Hur som helst, Hon hade ju såklart inte varit på bion, ungarna var väl besvikna, hon gör ju aldrig något som hon lovar. Men nu ville dom gå iaf :-) Så det gjorde vi i går, hoppas dom inte får bannor av henne sen nu :-/ Men man kan ju hoppas att hon såfall blir arg på mig och Tomas, ska man vänta tills hon ska gå med dom så kommer det ju aldrig bli av ju.


Nu ska jag iaf i väg till stallet. Shall ska skos och sen ska jag äntligen riiiiiiiiiiiiiiiiiiida :-D


Viggo köpte för sina pengar, hårfärg, som man tvättar ur såklart på en tvätt. Så här ser han ut i skolan just nu, hehe.Förutom stallet så blir det inte så mycket att göra i dag.... Är ju mörkt när My slutar skolan typ, skridskohallen kan man bara åka i till klockan 14 i dag, så det går ju inte heller, hon slutar 14.45.

Jag ska nog baka lite. Eller jag vet inte. Fan... Jag är tråkig :-( Och lat. Försöker hålla tempo, men blir alltid fail. Hinner inte alls med det jag tänkt, eller orkar inte. Som i går, struntade i att hänga tvätten och lägga in en ny maskin. Nu är det inte hela världen, men det behövdes, och det hade jag hunnit. Men jag bara struntade i det.

Men gud, nu låter det ju som jag är sinnessjuk också :-S Nä nu fixar jag tvätten innan stallet, så slipper jag tänka på det, haha.


Nu ska jag ut i kylan, snart!!


Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0