En bra dag :)

I dag så va Rocco och jag på hundpromenaden. Han var helt galen och rusade och lekte precis non-stop! :O Var exta många hundar i dag, ett par till valpar och några vuxna mopsar :)

I morgon ska vi i hundpromenadsgänget till Norrtälje och gå på hundcafeet, ska bli superkul. Hade pratat med kompis L om att gå dit i morgon, så tänkte att hon kunde komma då med, men hon slutade inte förrän klockan 13, vi ska dit redan 10.30, men kan ju hända att jag är kvar i Norrtälje klockan 13 med.

Ska passa på att springa in på ÖoB och handla tvättmedel, maskindiskmedel, sköljmedel och diskmedel :) När jag ändå är där.

När jag kom hem så hade Tomas plockat av alla bänkar i köket och satte i gång att foga kaklet, så nu är det klart, blev jättefint. Nu ska bara kaklet torkas av ordentligt i morgon när fogen har torkat innan jag ställer tillbaka micron och så. Så alla köksatiraljer står på köksbordet, vilket stör mig, men det får faktiskt vara så tills i morgon nu. 

Viggo hade haft jättekul i skolan i dag och hade lekt med en kompis som jag inte känner igen, han har ju fått många nya barn i sin klass nu så det är roligt. Dom hade lekt med grävskopor i sanden hela rasterna så han ville gärna köpa en sån på Björks i dag, han har ju massa sparade pengar och han ville såååå gärna ha en till skolan i morgon så Tomas åkte dit med honom på eftemiddagen och köpte den :)

Sen kom hans Arceus mjukis som han beställt från ebay, nu väntar vi bara på Mys Leafeon och Glaceon och Roccos regnkappa. Men My är ju hos sin mamma och kommer på torsdag så hoppas dom kommer tills dess iaf :)

Nu ska jag kolla lite på tv, Tomas har åkt till jobbet.
Postat av: Lajnurt

Typiskt att jag ska jobba men pengarna behövs så... Hoppas ni får det mysigt på fiket så hör jag av mig när jag slutar! Pösssss!

2010-09-06 @ 21:53:07
URL: http://lajnurt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback