Humörsvägningar??

Tomas håller på att sluta röka. Det går sådär. Själv tycker han att det går superbra. Men han har rökt fem dagar av sju sista veckan? Bra eller dåligt ;)

Hursom helst, min alltid så snälla och underbara sambo är en surkart O.o Jag tror jag får åka och köpa nya nikotinplåster till honom, dubbla kanske! Och nikotintuggumi, sugtabletter och inhalator. Då kanske min fina kommer fram.
Tills dess, ja, jag tål inte massa surerier. Hur agerar jag?

Fortsätta puscha om rökstopp = sur sambo men som iaf har motivation (slippa tjatet) eller sluta puscha = sambo som röker vidare i lugn och ro med inställningen 'jag ska sluta', snart.

Hm..

FÖr er som inte vet, jag har varit helt rökfri sen början på oktober. Inte ens feströkt!! Första gången jag klarat det så här bra. Men det är kämpigt, när han röker. Men jag skaaaa inte!!!

Friend <3

Tjo!!

Barnen åkte till sin mamma i går och kom hem i dag <3 så nu sitter vi alla och tittar på Minuten på tv och äter lite chips ;D My håller på med sin nya x10 minipro :)

Tomas ska jobba i natt :( Men sen är vi lediga några dagar :D Ska bli mysigt.

Pratade just med Nina och bokade in en tripp till fjällen tillsammans, våran och hennes familj. Så himla kul! Ungarna älskar ju att åka dit såklart.


Var och fikade med Venessa i dag, hehehehehehe! O.o
Härligt. Planerar en vinkväll framöver.


Nu tvn... puss

Rubrisch.

Bloggtorka jag vet :)

Hur som helst, mycket hund nu. Träning två gånger i veckan och jag har också kommit igång ordentligt med att träna hemma (i den mån det går pga vädret och underlag) mellan träningarna.

Vi har kommit underfund ordentligt med klickern, och yes, den som kom på klickern ska prisas och rosas i evighet, vilken grej! :D Rocco blir dessutom otroligt motiverad med den :)

Målet är att tävla i juni, eller ja, målet är ett första pris i sommar.Barnen är här, My har haft lite feber i går, men feberfri i dag med halsont. Som sagt har vi dom på heltid nu, förutom varannan helg då dom åker till sin mamma, men den här helgen åkte dom inte, men ska dit i morgon vad jag vet, får se hur det blir :)


My har fått en x10 mini android telefon av jojjan :O I morgon får hon den, eller söndag om hon nu åker till mamma i morgon. Så hon är glad :)

Hm, jag har inte så mycket att skriva nu direkt, ska bada hunden nu, han har ätit märgben i kväll så pälsen på benen är kladdiga och det tovar och så, så dusch är ett måste. Är mycket med pälsen nu. Får se hur länge man pallar :S Men än så länge är trots allt det mesta av pälsvården roligt.


Tomas jobbar, barnen spelar just nu, chips och cola har intagits :) Får se om det blir sängen i lite tid i kväll, känner mig lite trött.


puss!

Sista jobbnatten :D

Om en timme är jag hemma!
Och i dag ska My och William komma hem, vad jag vet. Eftersom det är lov så kan dom ju stanna hos sin mamma någon dag extra, dom börjar ju skolan på tisdag, så bara dom är hemma till måndag eftermiddag.
Får se vad som händer.

Iaf, hade tänkt ta fram oxfilen till i kväll, men först måste jag veta om dom kommer hem, för jag vet att dom vill ha av den :)
Annars får den bli i morgon.

Jag är inte riktigt 100... Det har hänt lite grejer ju, som mina nära vet om, eller ja, några av dom, rätt få om jag tänker efter, och jag kan inte skriva om det här. Vissa saker går inte att visa för allas ögon eftersom det inte bara gäller mig.

Iaf, jag skulle på husdjursmässan i dag, hem och vila en timma bara sen i väg, men alltså, jag känner fan ända in i kropp och själ att jag måste vila.
Har dessutom huvudvärk och ont i magen.
Jag tror att jag hellre vilar i dag, tar nya tag i eftermiddag och satsar på en mysig kväll med hela familjen. Får bli så.

Helt klart, rent psykiskt så känner jag att jag behöver ladda batterierna.


Tråkiga veckan :(

Ja, veckan har varit full med magsjuka och William har dessutom haft öroninflammation. Jag började spy i tisdags så jag har legat knockad med.

Så för barn och hund har det varit skittråkigt. Ungarna har suttit och spelat ds mest hela tiden och Rocco har inte träffat sina kompisar på hela veckan.

Men i dag iaf så tog Jojjan med dom till stockholm och gick på husdjursmässan :) DÄr hade dom haft skoj och fått kort på när dom höll i en jättepippi :)Fotona är lite dåliga, min syrra har dom än, så hon fotade korten med sin mobil och skickade mig :)

Sen åkte William och My till sin mamma, dom ska vara där över helgen. Dom har ju inte varit där sen julafton så det var ju roligt för dom.

Jag jobbar helg nu, så när dom kommer hem igen, då har jag jobbat klart och då ska alla vara friska och så ska vi hitta på lite skoj :)


Vi var i pulkabacken en dag iaf, skitkul, sen var jag med Viggo på fotbollsturnering hela dagen i går, skitkul var det och han spelar riktigt bra nu! Stolt mamma kan jag säga :D

Nu ska jag göra lite nytta....

ska försöka bli lite bättre på bloggandet.... puss

Kräksjuka barn!

Jajjemensan! Dagen efter självaste nyårsafton så satte Viggo och William i gång med att kräkas om vartannat :S
Härliga tider, vem vet en bättre start på året än att torka spyor? :D Haha.

Hade en jätteskoj nyårs afton hos Roger och Tessan :) Toppen!


Barnen ligger nu i sina sängar, skulle lägga sig i tid i dag, men verkar omöjligt :S Dom har inte lagt sig före 24 en endaste dag på lovet tror jag, men i dag iofs då, så har dom det, klockan är bara halv ;)

I morgon är det utlovat en riktig myskväll, då lär väl inte bli tidigt då heller. Men Slutet på veckan så får det bli liiiite ordning. Men dom har lov till nästa tisdag :)

Nu ska jag glo lite tv... puss <3


RSS 2.0