Så där ja :)

Jag och barnen har varit på Vätö hela veckan :)

Har haft det asmysigt :D Tomas kunde ju tyvärr inte hänga med för han jobbar, och istället för att sitta här och glo i huset så åkte vi i väg.

Åkte i måndags kväll. Kollade lite på tv och myste när vi kom dit. Ungarna tog sig ett kvällsdopp :) Var ju inte där förrän klockan 22 typ.

På tisdagen så gjorde vi i ordning baguetter med ost, skinka, sallad och tomat och tog med oss till stranden, plus kaffe och saft :) Vi åkte till Åkerö på Rådmansö och badade där med min syrra, barnens kusiner Lisa och Tora, och så Petras vänner + deras barn.
Så otroligt skönt väder, barnen hade superskoj, var där länge, till strax efter 15 tror jag :)

Handlade lite på hemvägen, block och pennor bland annat. Så barnen har suttit i stugan och ritat en del.
Vi åt chicky bits till middag, barnen fortsatte med att bada och rita om vartannat, hur lyxigt är det inte med sjötomt?? :D

Somnade vid 23.30 gjorde vi. På onsdagen så gick vi upp före 9.30, åt frukost, packade ner smörgåsar, frukt och resterna av chickybitsen och stack till Lommarbadet och köpte dagskort på vattenrutchbanan :D Petra och tjejerna kom efter ett tag. Vi åkte vattenrutchbana och badade. Va så himla roligt!
Vi åkte alla på en gång, bara det att William lyckades snöra upp min bikiniöverdel med foten så den lossnade :-O hahaha.

Åkte hem vid 14.30, och den här gången följde Lisa och Tora med oss ut till stugan :D

Barnen badade när vi kom dit, igen, dom får aldrig nog :) Sen dukade vi ute och åt tacos. Så himla mysigt.
Sen fram med chips, godis och cola. Dom badade, ritade och kollade på film om vartannat hela kvällen tills vi stupade i säng strax före 24.

I dag, vaknade vi väl vid 10 tror jag. Åt frukost på altanen, sen badade vi och solade.
Min mamma kom ut vid lunch och fikade med oss, sen tog hon med sig Lisa och Tora tillbaka till Petra i Norrälje.

Jag och barnen städade undan i stugan, eller ja, dom badade och åt glass mest, jag städade ;) Men dom hjälpte mig med sina saker och sen så hjälptes vi åt att bära all packning till bilen.

Sen åkte vi förbi McDonalds och köpte en McFlurry Ballerina kladdkaka på vägen hem. Gotti :)

Kom hem vid 18 tror jag. Mysigt att se Tomas igen <3 Vi är sällan borta från varandra så här, hihi.

Sen har jag inte kunnat fota, min mobil har totalt lagt av :( Den ska in på lagning nu. Men tills dess så har jag sen stenåldersmobil, kan man lugnt sagt säga. Helt otroligt gammal. haha.
Men jag lånade Viggos mobil i kväll för att fota Williams senaste konstverk :D Titta bara :D 



I kväll har vi inte gjort mycket alls, pratat, spelat, pysslat och hoppat studsmatta :) Nu sitter My och jag vid varsin data, killarna leker i soffan. 

Världens bästa familj! Jag är djupt tacksam.

Fortsätter med sommarlovet...

på vätö... barnen och jag.
Tomas jobbar natt så han får vara kvar hemma.

Hörs!

Puss!

Beneath me. Beneath me. More clearly than ever.

Snart så... Snart åker vi.

Är rastlös. 

Då är det dumt att sitta här... Bäst att se till att komma i väg ist.


Puss på er alla galningar. Ha världens bästa midsommar <3





Midsommar

Yes! Regnet öser ner, precis som en vanlig underbar midsommar helg ;)

Vi drar ut till Vätö för att tillbringa helgen där med nära och kära <3

Jag har precis varit och hämtat My och William, körde My till stallet, nu är jag hemma med grabbarna i familjen och försöker packa lite :)

Kommer hem på söndag igen. 


Just nu känner jag mig bara fylld av styrka och glädje för hur livet ser ut. 

Karma baby!!

At last, you understand, that the only remedy is to give up and let those who can take over

En härlig start på veckan, har varit ute på Vätö! My och William har varit hos sin mamma några dagar, men i morgon ska dom hem igen och sen ska det firas midsommar ute på Vätö med Nina, Erik + barn och syster Jojjan :D 

Kommer bli askul!

Svärföräldrar och faster Bittan firar med oss också men åker hem senare. 

Så himla underbart!


Puss!!!!!

Tomas och jag i tältar tagen ;)

Ja det har jag också glömt att berätta om!

Vi blev ju inbjudna till Crazy Fresh Tattoos Carnival, och vi åkte dit. Men packning och tält och ett sjujävla festhumör.

Fan så roligt vi hade :D 

Vi slog upp vårat lilla lilla tält, det såg ut som en hundkoja i jämförelse med dom andra tälten, men vad gör det om hundra år ;D

Sen festade vi friskt hela natten med underbara människor. Så jävla mycket kärlek!
sen att jag fick 'passa' Annas och Pekkas underbara dotter Vilja i sisådär en halvtimma medans mamman och pappan stressade gjorde ju inte saken sämre. Fy sjutton vilken underbar liten unge <3

Sen mot småtimmarna kröp vi in i vårat tält och sov på hårda marken och höll på att svettas ihjäl efter som det var en skitvarm helg. Vaknade upp några timmar senare, dyngblöt, bakis och 100 grader i tältet.
Sparkade upp Tomas och släpade det lilla lilla tältet till skuggan, öppnade upp och somnade om ;)


Härligt gäng, dom där i Bäcklösen ;D Crazy Fresh Tattoo

Ridtur! :D

I dag red jag ut med My och Fanny.

Självklart så väljer jag årets regnigaste dag, men vad gör man inte O:-)

Fick låna Evy av Fannys mamma Lena :) Tack så mycket för det :D

Evy



Ute på ridtur :D :D 



My och Elliott <3



Toppen rolig dag :D Det ska vi göra om snart <3<3

Fotboll!

I lördags hade William fotboll.

My ville vara hemma med Rocco så hon fick det, Tomas var ju hemma med men han sov, för han jobbade natt hela helgen. Men hon ville stanna hemma och sitta vid datorn iaf ;)

Vi åkte och mötte dom andra vid arkadien strax före nio. Viggo och William åt matsäck/frukost i bilen på väg till Norrälje.

Sen började matcherna klockan 10.

Tre matcher var det och den sista började strax före 12. William ville gärna att Jojjan skulle komma och titta på så jag åkte och hämtade henne med :)

William spelade superbra och laget var skitduktiga!! Kul när det går framåt :D Så duktig kille! Kul tyckte han att det var också, han sprang som en tetting och sa att han inte ens var trött :)

Viggo är med och hejjar :)
William i mitten någonstans ;D !


Efter att matcherna var slut så åkte vi upp till Intersport och köpte nya benskydd, killarna vill ha sådana som har en 'strumpa' på, som skyddar även fotknölarna, så köpte det :)



Efter åkte Jojjan och jag på McDonalds med dom

William ligger och smälter maten, med t-shirt och medalj som han fått från Rimbo cupen förra helgen :)


Sen lite bus ;)
William



Viggo



Sen åkte vi hem. Barnen skulle sova hos farmor och farfar för jag och Tomas skulle båda jobba en natt. Men innan det så åkte Tomas och jag med My upp till stallet och kollade när hon red :) Sen lämnades barnen till farfar och vi arbetade!
Puss



Ojojojoj!


Här har det hänt saker :D


Barnen har sommarlov, vi var såklart på deras avslutningar och tvingades till att tillbringa 2 timmar i kyrkan ;) Men vad gör man inte, hihi. Nej, det var jättemysigt och dom var så fina <3

Tog bara några kort, glömmer jämt bort :-S Dessutom har mobilen inte den bästa kameran... Funderar på att ringa mitt abonemang och omförhandla ;)
Rimbo kyrka är fin...
Viggo vill inte fotas..... Men William ställer alltid upp <3

Ok, en bild då mamma!



Barnen har varit hos oss i närmare tre veckor i sträck nu och det är underbart att ha familjenn samlad. 
Det har varit mycket fotboll, vi har badat i sjön och badhuset och så har My en sommarhäst :D :D I morgon, om det funkar så ska vi rida ut tillsammans :D :D <3<3 Så roligt att ha ett gemensamt intresse!

Jag hoppas ju att kunna ordna medryttar häst till My som hon kan rida en eller två gånger i veckan efter sommaren. Hoppas hoppas att det funkar!
Hon har växt ur sin säkerhetsväst, hon använder den, men den är i minsta laget så jag har beställt en ny, den var skickad i dag så har vi tur kommer den på måndag! Hoppas den passar bara. Annars får vi åka ner till Granngården.

Pojkarna kämpar på med fotbollen. Viggo fullkomligt älskar det, William tycker att det är roligt men liiiite jobbigt ;)

Dom är så duktiga <3 I morgon har William fotbolls matcher i Norrtälje, Tomas jobbar natt så jag kör honom. Sen skulle Jojjan komma förbi och titta med :) 
Det är många matcher, så eventuellt sticker jag ner en snabbis på stan och kollar efter klänning till midsommar, men det får vi se. Viggo ska med också, om det fattas många ur Williams lag så får han vara med, så han hoppas på det, annars får han snällt titta på :)

Viggo beställde jag nya fotbollskor till i förrgår, dom kom i dag :-O Vilken service :D :D www.sportamore.se, och snorbilliga. 299 spänn :)


Själv har jag beställt en klänning på ebay för futtiga 53 kr inklusive frakt ;) De ni!
För det lilla priset så chansar jag gärna :)
Lite badbilder från dom varma soliga dagarna som varit.... Innan regnet kom...



Sen grävde vi ner My i sanden ;)
Borta!!
Rocco älskar att bada och simma :)

Puss på er!!! <3<3<3

Snart sommarlov för våra fina barn!

Har varit ute på promenad med Tessan och hundgänget ;) Var mysigt, men varmt!

Så himla skönt att det är sommarlov snart, så man kan göra lite hur som helst, jag gillar rutiner, men just nu sinkar dom min framfart i att hinna med så mycket som möjligt ;)

William kom hem från skolan nyss, han har med sig en kompis hem så dom sitter och spelar tv-spel just nu. Dom har varit ute på lejdet hela dagen med skolan. Är nog bra om William vilar lite från solen, han fick soleksem förut, om det var förra sommaren tror jag. Trots solkräm. Så keps + solkräm + att inte vara i solen hela tiden ska väl funka iaf.


Rocco är för övrigt mycket bättre med våteksemet, det är nästintill borta. Så det är skönt.


Nu väntar jag på att My och Viggo ska komma med bussen. Sen funderar jag på om jag ska åka till Arninge eller inte.... Ska köpa en studentpresent till Mimmie som jag tror finns där och sen måste jag köpa ett par sandaler till mig själv... Om jag inte ska fortsätta jobba på min ballerina bränna, mina tår är helt kritvita medans resten av foten är brun och fin :S

Det är avslutning i morgon, sen student för Mimmie på torsdag!

Just...

Tessan och jag var och hälsade på Sofie och hennes nykläckta underbara bebis Devin <3<3

Suget efter bebis slog till hårt och skoningslöst. Tomas tog det med ro, men sa att vi kan väl iaf flytta till större först iaf. 
Haha. 

Här är han iaf... <3



Fin helg!

Vi har varit ute på Vätö hela helgen :)

Nina, Emelie och Linn var där så vi har haft skitmysigt allihopa!

Rocco och Happy var med också.
Rocco med Linns mössa

Finaste Linn <3

På lördag morgonen så rejsade My och jag in till Norrtälje för att gå pudelpromenad där! Jag hade helt glömt bort att det skulle vara, men fick ett sms på morgonen av Roccos uppfödare, så vi åkte in. Till vår glädje så var Kerstin, Smilla och Linn där också. Linn är ju klasskamrat till My och Kerstin och jag har ju träffats lite med voffarna, Rocco älskar lilla Smilla <3
Efter promenad så fikade vi på hundfiket. Alltid lika trevligt :)

Roccos mamma Spookie


Rocco och Sam

Rocco <3


Innan vi åkte hem så fick My köpa dom efterlängtade skorna som jag lovat henne länge nu!
Snygga Converse, världens bästa skor!! :D Har beställt ett par till mig själv också faktiskt. Mina är helt utslitna.


Sen på eftermiddagen åkte jag, Tomas och barnen ut för att fiska strömming :) Det var askul, vi fick jättemånga napp :D :D
Rocco fick följa med. Han tyckte det var konstigt med båt.
Kom hem i går.
Hade en mysig kväll med sambo och barn <3

I dag skulle barnen ha åkt till sin mamma, men sen skulle dom inte det så dom får vara kvar :)
My och jag var på hundpromenad i dag, sen var hon i väg med sin kompis.
På kvällen var det fotboll för killarna och medans dom spelade så tillbringade jag, My och Rocco tiden tillsammans nere vid sjön.
Nu sover dom gott, nyduschade och bara två skoldagar kvar :)))))
På torsdag tar Mimmie studenten, underbara bästa Mimmie <3
Jag var 12 när Mimmie föddes. Jag minns när Petra ringde och berättade att hon var gravid. Jag grät av lycka. Mimmie har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Och nu är hon liksom vuxen. Helt otroligt!

BIS reserv!!!


My fick låna underbara Buffy och ställa ut i torsdags i Gubbängen. 
Först blev hon BIR, sen Big1, sen Bis reserv!!! :O Så himla superunderbart bra!!!!!
Hon vann hundmat, en filt, presentkort, blommor, rosetter och alla var så jäääääävla glada rent ut sagt! Vilken sjukt lyckad uställningsdebut!

BILDER!!!!!

(tog inte många, chockad och lycklig över hur bra det gick, grät under bisfinalen, pinsam som man är)
Snacka om att få blodad tand :D Tack världens bästa Tessan för lånet av fina Buffy.

Och tack underbaraste My för att du är så himla bäst! <3<3<3

Ålrajt....

Men i morgon ska jag blogga lite :)
Men tills dess :



HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAAHHAHAAHHAHAHAAHHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
HAHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHA
haha ;DDDDDD



RSS 2.0