02:41

Klockan går rätt sakta.

Om drygt 4 timmar så är jag ledig i två veckor.... Yeay  :D

Allt är jävligt fucking superbra ;D


Är så tacksam över min familj mina vänner och alla underbara personer omkring mig. <3

Lite bilder :)

Lite bilder från helgen då Rocco och Colin fick busa. Hubbe var med också, min jobbarkompis hund som vi var hundvakt åt :)



Rocco fick ny ful frisyr för att eksemet skulle få lufta. Men söt är han ändå <3



Fick ha badring på för att han inte skulle slicka på eksemet



Den är bra, för den begränsar inte så mycket som en tratt :)



Fast först fick Colin ett bad och en klippning :)

Men först, hälsning på Hubbe :)


Sen blev Colin så här fin :)



Jag är inte så duktig än... Men jag tränar på :)

Rocco ser ut som en skabbräv i jämförelse med sin eksem frisyr :(



Sen blev det bus!! :D


Lovely Monday!

Har haft en tuff jobbvecka! Jobbade ju måndag till tors morgon, sen fick jag jobba extra en natt till så det gjorde jag. Var ledig fredag, sen jobbade jag igen ett pass på lördagen, ledig söndag och nu jobbar jag i natt :-/

Men jag har semester helgen som kommer så blir ledig i två veckor :D :D
Barnen är ju lediga tor-fre från skolan så vi planerar att åka ut till Vätö. Nina ska vara där med sina barn, sen skulle Jojjan ha Lisa och Tora en dag med, så då kan vi hitta på något skojs allihopa kanske :)


Barnen kom hem i dag :) Dom har ju varit hos sin mamma en vecka. Fast vi träffade dom i går, för då fick vi 'låna' dom, för vi skulle fira Viggo med Tomas familj :-) Dom kunde ju inte i måndags när han fyllde år. William kom dessutom till oss redan på lördagen och åkte ut till mina föräldrar där Viggo var och sov över. Dom saknar varandra jämt när dom är i sär <3


Hämtade iaf My från skolan, sen åkte hon och jag förbi djuraffären där jag köpte ett medicinskt schampo till Rocco som har fått våt eksem :(((( Men det är bättre nu och jag tror jag kan få bukt med det. Dock har jag fått raka stora delar av honom så han är inte vacker precis :((

Efter djuraffären så var vi förbi en loppis :D My köpte ett diadem (helt nytt med prislappen kvar ), jag köpte två urfina skålar, ska ta kort på dom i morgon sen! Och så köpte jag en bok med spökhistorier till barnen :)

Sen hem! My skötte hand om sin kanin och så, sen ville hon sitta vid datorn ;) Jag, killarna och Tomas spelade tv-spel. Ett fighting spel. Jag är en sorgligt dålig förlorare. Tyvärr. Helt  otroligt dålig.


My och Viggo var ute och lekte på studsmattan också.

Sen hade jag ju beställt lite nya kläder till My, och några shorts till William. Men glömde ta kort på det också, men i morgon! Då :)
My skulle ha en av klänningarna i morgon och William sina nya shorts :)
Viggo fick nya shorts och skjorta av Jojjan i födelsedags present (+ teknik lego) så dom shortsen ska han ha på avslutningen sen så han får vänta med att använda dom i skolan :)

Fikade lite tillsammans på kvällen... Dagen middag var falukorv i ugn. I morgon blir det skitvarmt så tänkte göra ngn pasta sallad... Det gillar ungarna också.

Jojjan och jag håller dessutom på att planera in en resa med övernattning på hotell med ungarna till Örebro och bada på deras äventyrsbad. Det är så sinnesjukt himla kul där :D :D My och William har aldrig varit där, men vi har ju berättat om det så dom är riktigt sugna :D Ska bli asakul.


Kanske lägger in lite bilder sen... Har sladden till mobilen i ett annat rum ;) haha.


Babbel..

I morgon fredag ville Viggo åka hem till mormor och morfar. Han ville klippa gräset och jobba lite för att tjäna en slant ;)
Han brukar ju passa på att åka till dom om My och William är hos sin mamma och det ska dom vara i helgen så då passar han på :)

Så med andra ord blir jag jobb/sambo och barnledig i morgon. Borde passa på att göra något! :) Tessan och jag pratade om att hitta på något så får väl se om det blir av, vore sketkul! :)

Sen på tisdag kväll hägrar en vinväll med Venessa, tjiho :)

Håller tummarna på fint väder, för man blir på ett sånt hysteriskt bra humör :D :D


Iaf, Viggo och jag tänkte åka in till sthlm i morgon och shoppa lite. Tror det iaf, kan vara mysigt. Jag behöver ett par nya skor tror jag. Viggo behöver kolla efter lite avslutningskläder eventuellt. Han har tänkt sig en speciell tröja iaf, se om vi hittar en sådan.

Sen när My kommer hem ska hon och jag ta en shoppingtur, för hon vill ha nya shorts :)
Då ska hon och jag gå på en restaurang där dom har kinesisk och sushi buffe :D :D Det är asagott! Yeay!!

Sen ska Rocco och jag träna vidare, massor! Är taggad till tusen.

Puss

Lite bilder från dagen...

Lite mer bilder från picnicen :)





Viggo sprang i väg och spelade fotboll med några kompisar men William ville följa med mig ner till sjön med Rocco.
Rocco passade på att simma lite ;)



Arbetet kallar!

Skriver vidare sen.

Puss


At the start of work at night I often wonder if there is a way for me to just be a housewife ... I have too much to do to keep up with work and then sleep. Why are there only 24 hours in a day?

I går blev min jobbar kompis sjuk så Tomas fick hoppa in och jobba extra :-) Viggo följde med till jobbet en stund sen kom farmor och hämtade honom när hon kom från sitt jobb och så fick han sova där.

Sen så har jag spenderat största delen av dagen i sängen, för jag fick ta ett extra pass i natt. Hade egentligen ingen lust, men extra pengar är ju inte fel!

I går kväll innan jobbet så var jag och Rocco nere på BK och tränade agility, det är svårt alltså. Vi tränar lite framför/bakombyten och så klarade han platta tunneln :)

Har fortsatt träna lite hemma på bytena och så i dag, ska köpa en tunnel och ett hinder på Rusta faktiskt. I helgen kanske, då har jag nog vägarna förbi Norrtälje.


I dag iaf så var det picnic med Viggos och Williams klass. Så vi gjorde ordning fika och åkte dit, William är ju hos sin mamma, men hon skulle inte gå så vi hämtade William så han fick hänga med.
Va mysigt. Skönt väder :)







Så nu sitter jag på jobbet... Ska försöka lägga in lite fler bilder sen, William och Rocco lekte vid vattnet och Rocco hoppade från bryggan :) Fotade lite :)


Of course, I know. I also know the pain. I can actually feel compassion. Even if everything has gone wrong. More than once. Breathe.

Hejsan på er alla!! :)




Jag har haft en toppen helg och en toppen måndag.

I går fyllde nämligen min Viggo 10 år :D :D :D

Vi firade honom på morgonen med lite tårta och sång ;) William hade köpt en dart-tavla fast med kardborrebollar ist för pilar och en fotbollspump, My hade köpt en modell traktor och Rocco (;P) hade köpt en ny fotboll eftersom han har bitit sönder Viggos ;D


Sen efter lite firande så åkte barnen till skolan och My och William skulle hem till sin mamma efter skolan.
På eftermiddagen kom Bittan förbi, hon hade med sig en present, ett Krocket spel :D Superskoj! Sen kom mina föräldrar och Colin :)



Dom hade ju lagt till pengar till en telefon, en ny experia X8 :) så den gav vi då, den var alltså från oss och mormor och morfar.
Sen hade Tomas varit nere på Björks och handlat en byggsats, pansarvagn och lite lego och gjort en egen nyckel med aik tryck på :) Super bra.

Viggo var mycket nöjd!

En annan mycket rolig sak är att min älskade barndomsvän Sofie födde sin lille son denna dag <3<3 Så samma dag som Viggo, fast 10 år senare :D hihi.

På eftermiddagen tog hennes syster Helene, (som är lärare i småskolan på barnens skola) och frågade om jag ville åka med henne till BB :D Och det ville jag ju!!!! Var roligt, vi pratade om allt möjligt, vi har ju träffats mycket i stallet förut så vi känner ju varandra :) Så det var extra roligt med sällskap.

På BB fick vi hålla i den lilla underbara Devin som hade två väldigt trötta men lyckliga föräldrar <3 Sofie hade dock fått kämpa, legat i 24 timmar innan det tillslut blev akut kejsarsnitt :( Stackaren, nu hoppas vi att återhämtningen iaf går smidigt.






I helgen som var så va jag och My på klubben och hjälpte till på agility tävlingar :D Man blir riktigt sugen och en extra push att träna mer!
Såg massor av Shelties som My drömmer om att få köpa, men tyvärr kommer det att dröja, men när vi flyttat till större så kan hon nog få en sådan, jag har gärna en hund till i familjen ;)


Nu ligger alla barnen hemma och sover, My och William kom hem i dag igen :) Jag är på jobbet, en natt till efter denna.
I morgon agility träning. Jobbar på slalomet... 4 pinnar går ok!

Kaboom!

Fint väder, glada barn och världens bästa sambo och jordens finaste hund. 

Livet är gött :)

Barnen spar pengar, eller Viggo och My iaf, så dom jobbar och sliter här hemma, tvättar, hänger tvätt, klipper gräset och i morgon ska bilen tvättas invändigt och utvändigt. Duktiga ungar :)

Har städat lite här hemma nu på kvällen. Borde göra mer. Har fullt upp i helgen sen för jag ska hjälpa till på klubbens agility tävlingar. Ska bli roligt, synd bara att det var Tomas och min lediga helt som går åt... Men jag är hemma på kvällen och behöver inte åka dit förrän efter lunch :)
Så hinner ju umgås en hel del iaf.

Har inte så mycket annars, har inte hänt så mycket i dag :)
I morgon ska jag åka till norrtälje på fm och inhandla Viggos födelsedagspresent, ni får se sen vad det blir på måndag så han inte ser det här. Har ringt och lagt undan en sak iaf på en affär, så bara att åka dit och hämta. Sen ska jag handla ett par smågrejjer tänkte jag.

Sen promenad med Tessan och hundgänget! Sen ledig kväll med heeeeeeeela familjen.


Puss puss..

Sol sol sol!

Härliga dagar! 

Man vill bara vara ute :D Lite blåsigt men det skiter jag i!


I går var vi på hundpromenaden, Roccos uppfödare kom dit med Roccos mamma Spookie och lilla söta Sam.
Alla tre... 

Bilden är tagen av Lina Moe
Dom hade himla roligt, men Rocco är lite, hrmm, bestämd med hur saker och ting ska vara. Så han leker lite fult emellanåt med vissa. Denna gången lille Sam. Rocco vill gärna leka spring lekar men blir irriterad när han inte kommer ikapp eller om sam kommer i kapp :S Han vill vara bäst helt enkelt O:-)
Men jag tror det ger med sig lite, det är bara på få hundar han uppför sig så, unga spolingar i samma ålder eller stoooora hundar, och där är det ju att han är osäker och vill hävda sin rätt. Lite för mycket ;)

Simmade lite gjorde han i vanlig ordning :)

Har tränat lite ute i solen. Fotposition, lite klicker-trick och slalom.
Blev förvånad hur bra fot satt :D Efter som han är lite seg så startar jag alltid asfort nu, så jag ska fortsätta så. Sen behöver man ju inte kuta omkring på planen när man väl tävlar. Men hemma gör vi så ;D 


Barnen kom allihopa tidigt från skolan idag, skönt. Nu sitter dom och spelar och så, vill egentligen att dom ska vara ute, men samtidigt är dom lite sega efter skola hela dagen. Dessutom ska My klippa gräset sen (hon vill få ihop pengar) och pojkarna kan jag nog föreslå lite studsmatte hopp om en stund :)


Tomas sover. Det är tråkigt!!!! :O Men snart vaknar han nog.


Till middag blir det korvstroganoff :)
puss!

:-)

I går kom jag äntligen i väg och fika i stallet med Sofie och Inger <3 Tessan kom upp dit också med alla hundar och en annan tjej med två am cocker spaniels var där med. 
Var väldigt mysigt, synd att det blåste så, för solen var där!

Am.C


Hästarna :)


Efter en fika så åkte Tessan och jag ner till hundpromenaden. Inger och Sofie följde med :D Var jättemysigt! Sofie är väldigt gravid, hon var beräknad i måndags, jag lääääääängtar tills lillen kommer ut. SÅ härligt med bebis.

Rocco simmade i sjön, ser så mysigt ut, hihi.
I dag kommer Roccos mor och Sam med på promenaden!! Tyvärr kan inte Tessan, men jag får väl klara mig utan henne en dag ;)

Sitter för tillfället och har väldigt tråkigt. Barnen är i skolan och Tomas sover eftersom han jobbat i natt. Rocco och jag har varit ute en stund och hängt tvätt. Nu slappar han i soffan efter en god frukost.

Flyttade ut min 'kontaktfältslåda' på tomten i går. Och han satte den även ute :D Sprang över och stannade med baktassarna uppepå :D :D

Ska fixa en bräda som leder upp till lådan nu så det börjar likna ett hinder tänkte jag!
Sen måste jag sätta fart med slalomet. Ska koncentrera mig lite på det snart, och då ägna mycket tid åt det, små pass några gånger om dagen.

Dessutom nu när jag låtit lydnaden vara lite så har faktiskt fotpositionen blivit mycket bättre nu när jag testat! Ska jobba vidare försiktigt på den lite granna. 


Nu ska jag äta lite frukost.
Rocco i går med sin bästa kompis Buffy <3<3


Puss å kramar!

Äntligen!

Äntligen var det måndag och dags för att My skulle komma hem :)
Mötte henne efter skolan och vi gick en liten promenad ner till sjön med Rocco där han med glädje badade ;) Liiiite mindre glad matte eftersom han var nyduschad och nyfönad, men vad gör man inte O:-)

Åkte hem sen och så småningom fixade vi middag.
William var jublande glad, för Wii dosan han beställt kom i dag. Han älskar lego, så den här bara var han tvungen att ha! Som tur var så hade han pengar så han fick beställa den då. Eftersom vi egentligen behövde en till dosa så la jag till lite. 



Barnen fick muffins till mellis, bakade i går, vaniljfyllda chokladmuffins :)


Sen efter ett par timmar så gjorde vi middag, vi hade rester kvar sen i söndags, så vi gjorde pytt i panna på det, med rödbetor och stekt ägg, yummie :D 

Sen var det dags för fotboll för pojkarna.
Jag åkte med dom dit och sen gick jag, Tessan och Sara en timme med hundarna. Sista kvarten i spöregn :S Rocco som jag fönade för andra gången i dag efter hans bad i sjön fick nu bli fönad en tredje gång när han kom hem. 
Hans pudelpäls blir inte så fluffig och fin om den får självtorka O:-) Sen så frös han dessutom, så det så!!

My hade jag shoppat lite till i veckan när jag stötte på lite rea när jag och Tessan var på Åkersberga centrum. Bla den här som hon blev superglad för, den fyndade jag för blott en hundralapp!


Hon var superfin i den <3
************************


Hade en mysig kväll med Tomas i går. Kan ju säga att när man jobbar så mycket natt bägge två, så har man ju inte så många lediga kvällar med varandra, men man tar vara på dom man har :) 

Men i natt jobbar han, fyra nätter framåt.

Håller på att baka bröd nu, på dinkel och graham! Nu Big Brother sen lite klickerträning med voffe som vilar just nu.


Puss

Sunday

Så, i dag var det fotboll! Killarna hade roligt, men ville hem lite tidigare för dom frös och var blöta. Så Tomas åkte och hämtade dom då :)
Väl hemma så ville Viggo åka till en kompis, William skulle till sin mamma men han ville stanna kvar här, så Viggo åkte till kompis S och William och jag ägnade en stund åt att spela tillsammans :)
Hämtade Viggo före 18 och åt sen middag, broccoli soppa med räkor och nybakat dinkelbröd. Mums!! Barnen gillade det också.
Nu leker dom ute med Rocco, snart är det läggdags.
Skola i morgon och då kommer också äntligen My hem <3
Både Tomas och jag är lediga i kväll. Ska se till att ha lite extra mysigt, för sen jobbar han i fyra nätter.
Puss!

Fuss..

Har kommit hem från jobbet för en timme sedan.
Gjorde räkmackor till barnen. Dom har bytt om till fotbollskläder och ska åka om en halvtimme, just nu sitter vi och spelar mot varandra på ett spel på fb, haha! :)

Sen ska väl jag sova en stund!


Pussss

Utekväll :-)

Yes!

I går stod utgång på schemat!
Jojjan var barnvakt åt Viggo och Rocco. William och My är ju hos sin mor, sen plötsligt så var vi barnlediga!

Det var skönt att få göra sig i ordning för en svängom med vänner, var länge sen känns det som.

Närmare fem tiden så åkte vi hem till Roger och Tessan. Pladdrade på om ditten och datten, jag och Tomas har ju dessutom en aldeles speciell hemlig grej att fira ;-)

Ett par glas vin slank ner och sen gick vi till Bistro för att lyssna på live band och få magen mätt.
Det var gott!
Drack ett par glas vin till och sen slank det visst ner en Irich Coffe också, jävlar vad det är gott ^^
Mja, ett glas vin till och sen en likör 43 med mjölk, sen var dansandet i gång.
Som dom gamla nuckor vi är jag och Tessan så var vi helslut efter två danser och förnärmade av två ståndturkars raggningsförsök.

Vid 24 tiden så såg Roger ut som han skulle ramla av stolen av utmattning så då bröt vi upp.
Tomas och jag tog taxi hem, mös hemma i soffan och fortsatte vårat lilla privata firande tills vi somnade.

I dag så har jag hämtat hund mat och varit ut till min mamma för lite fika. Hämtade ju då Viggo och Rocco hos syster.
Sen ville William komma hem så han hämtade jag upp på vägen, My skulle på party :)

Vi åt fläskkarre och sallad när vi kom hem. Sen har vi myst i soffan.

I morgon har killarna fotboll hela dagen. Så jag ska köra dom dit till 9. Blir skojigt för dom.
Är på jobbet nu, efter den här natten är jag ledig en vecka :-D

Nu ska jag fixa lite.

Puss

Svamel..

Jobbar i natt.

Men i morgon är jag ledig. Har bytt bort den natten för Tomas och jag ska ut och äta med några kompisar :)
Ska bli supermysigt.

Nu har vi bott ihop två år snart, tiden går så himla fort... Är så himla lycklig med honom. Vi har så roligt tillsammans.

Den här kärleken är för evigt.



puss

Lite badbilder

på lille Rocco med sina kompisar :)


Vila.... :)

För Rocco så har det varit vila på schemat.
Han har känts lite trött och seg. Men nu har han piggnat till :D Kan vara att han har fått klippa av sig all sin päls me. Den var varm! Nu är han snyggt sportklippt och han har badat i sjön med kompisarna varje dag sen dess :D Och jag får inte ett helvete med pälsen efter varje dopp :)


Med på promenad var en liten bedårande mopsvalp, Gullan <3



Så himla söt :)

My och William har varit hos sin mamma några dagar, dom kommer hem efter helgen och det längtar vi väldigt mycket efter <3<3<3

Rocco i sin nya sport frilla :)



I morgon så ska Tomas och jag ut och käka med kompisar :D :D Ska bli så jävla kul :D

Underbar dag!

Världens bästa killar Viggo och William spelade fotbollscup i dag :) 
Jag hade lovat My att gå på hundfiket och sen mamma att jag skulle hjälpa till att bada och klippa Colin innan jag visste om denna cup, så jag kunde inte vara där att titta.

Men jag körde dit dom, dom hade matsäck och pengar till lunch och så var ju tränaren där och andra föräldrar. Dom hade spelat tre matcher, förlorat två men vunnit en :D Dom hade haft superkul, synd att jag inte kunde titta, hade varit en skön dag att göra det på, så varmt och skönt.

My och jag åkte sen hem till mamma och badade Colin och klippte. Han tyckte väl inte att det var superroligt att raka näsan, men det gick bra ändå. Han är en väldigt snäll pojke! 

Efteråt fick Rocco och han leka, nu lekte dom bätttre än någonsin, innan har dom mellan leken gruffat lite och lekt lite provocerat, men nu såg man knappt något av det och dom bytte ut delar av jaga i fatt varandra mot brottning :) Var väldigt glada mot varandra.

Rocco gnällde i buren när han såg Colin utanför bilen när vi kom :)

Sen åkte vi till hundfiket. Tessan var redan där :) Voffarna hade jätteskoj som vanligt, men Rocco blir tydligt påverkad av värmen, men på tisdag ska pälsen bort!

Sen efter en fika så var det dags att åka och hämta grabbarna, tänkte hinna se en match.
My fick följa med jojjan, tora och lisa på tjejparty och sova över :)

Åkte till killarna, men dom var precis färdiga när jag kom, typiskt!!

Vi handlade iaf lite lördagsgodis :) 

Hemma så åt vi kött, marinerat sen i går i en egengjord marinad och det blev skitgott, William sa att han ville jämt äta det där köttet hädan efter ;) Sa dock att dom kunde få pyttipanna i morgon som lunch på resterna och då jublades det. Gullungar. <3

Sen har vi myst i kväll, killarna har hoppat studsmatta, spelat fotboll och kommit på en lek som hette 'bu', sen har vi tittat på tv tillsammans och så. 
Nu sitter dom vid en varsin dator och spelar onlinespel med varandra, sen ville dom sova tillsammans me, haha. Dom är så rara ihop <3
Dom här plockade dom till mig för ett tag sen <3
Dom hade lagt dom fina vita stenarna i botten på en glasburk och satt i blommorna i den. Fint :)




Nu ska ja slappa i soffan.

Puss

Agility

Tränar kontaktfält hemma med hjälp av en låda.
Ett par korta pass i dag och 'voila'!


Sen ska det tydligen vara lätt att få över detta på balansbommen å vippbrädan :)

Slalomet har vi satt i gång med också.

Inser att det är kämpigt att både lära sig lydnad och agility samtidigt, borde lägga lite tid på en grej just nu känner jag, men allt är ju så kul :/


Härliga fredag!

Haft en bra vecka :) Men en vecka av jobbnätter så det har inte hänt så jättemycket här.

Har varit nere på klubben och kört agility med gänget i onsdags, det var superkul och Rocco börjar förstå och jag med :) Har påbörjat slalom här hemma nu på tomten.
I går var jag på promenad med Tessan och Sara. Sara har skaffat en JRT valp! Men sååååå söt, mitt hjärta smälte.
Hon heter Nicki och var så tuff och gullig! My höll på att smälla av när hon såg henne.
Titta! Så gullig!


Rocco passade på att bada i sjön när vi gick förbi :S  Stog och skrattade åt Tiana som hoppade i, då i min ofokuserade minut så kommer Rocco rusande och hoppar i innan jag hinner säga stopp!
Sen passade han på att springa lite i sanden på planen brevid också!
Ni anar inte vad vi längtar efter sommarfrisyr ;) Ser ut som det blir dags för det på tisdag!
Har testat Scalibor halsbandet mot fästingar. Ville ha expot, men all badning som kommer bli  i sommar + all shamponering så kändes det omöjligt. Men halsbanden har fungerat bra! Han har inte kliat eller varit irriterad. Så det är bra. Dock så tovar pälsen något så inihelvete där halsbandet sitter :S

I går kväll var jag kreativ och gjorde egna träningsleksaker till Rocco.
Av fleece och tennisboll med pip! Perfekt, nästan gratis och rolig.



Behövde någon som är fladdrig men lätt att kasta. Fleecefilten kostade 10 spänn på Ikea och bollarna som är tennisboll med pip kostade 60 spänn för tre stycken. Ville ju gärna ha ett pipljud me då killen gillar det.

Ska faktiskt iväg och storhandla i dag, blir i uppsala för jag ska handla en låda som jag ska träna kontaktfält med på Ikea, då ska jag nog shoppa ett par extra filtar ;) 

Nu ska jag ta lite frukost, sen en promenad med Rocco innan vi åker och handlar. Han får nog följa med och ligga i bilen. Gillar att åka bil :)
I morgon har VIggo och William fotbollsmatch, sen ska My och jag med min syster JOjjan och Lisa + Tora gå på hundfiket :D
Ska bli så kul!
Men nu ska jag sätta fart med lite göromål!

Bonusbilder <3<3<3<3<3<3<<3
<3

Snart så... hemgång!

En natt som denna, då sitter jag på jobbet!
Trejde natten och en kvar.

Kallt ute, My stackaren var på Skansen, vilket iofs var väldigt roligt, men det var ju så skitdåligt vädetr :/ Dessutom tappade hon en hundralapp av det jag skickade med som hon skulle shoppa något för, otur :( Men hon var glad iaf när hon kommit hem, hon hade 50 lappen kvar och hade handlat en fin prydnads drake :)

Har tränat lite med Rocco under kvällen. Nu känns det bra igen! Jag har stresstränat en del, men nu har jag andats och tagit ett steg tillbaka och blivit bästis med klickern återigen :)

Har lydnadstävling i helgen, men det tar vi lite med en klackspark, men roligt är det. Sen har jag träning med min agility grupp i morgon, det är skitkul! Hoppas på något varmare väder, men det ser inte ut att bli det.

På fredag så får  Rocco sommarfrisyr, skönt för honom och för mig.

Idag när William kom hem från skolan så snöade det och regnade. När vi satt i soffan och pratade och tittade ut på vädret så frågar han om vi inte kunde gå ut och spela kubb.
Jag liksom, nu? Men det är ju iskallt och regnar. Men William bara ryckte på axlarna och sa att så farligt var det inte.
Hahaha!
William som är lite frusen och så av sig, så därför blev man lite förvånad. Men jag övertalade han att spara kubb-matchen till en dag med liiiite bättre väder. Jag hade dessutom just stigit upp ur sängen efter jobbnatt.
Han kom hem ensam vid 14 från skolan, för dom andra slutade sent. Sen när han kom så låg han och jag i sängen och spelade DS en stund, sen gick jag upp!

I morgon ska han leka med kompis, roligt, för det gör han inte ofta, men det är ju bara för att han och Viggo hänger i hop som ler och långhalm, vilket är ju kul såklart, men roligt att göra något med någon annan i bland också :)

Ska försöka komma in med lite bilder sen.

Just nu längtar jag hem, men inte långt kvar nu!


Puss på er



RSS 2.0