I morgon !!

I morgon har jag inget att göra på hela dagen!!

Ska ringa Tessan i morgon bitti och kolla om hon kan gå promenad med mig och hundarna <3 om hon inte kan så ska jag ta mig ner till hundpromenaden kl 12.30.
Sen gymet! 

Ska köra stenhårt nu när jag har tid. Vissa veckor blir det ju liksom ingen tid över alls till träning.

Sen hade jag sönder ett par naglar i dag, suck, så dom tänkte jag laga snart. Ska bara damsuga, hehe, nej Viggo är inte lättväckt som tur är ;) Kan inte göra det på dan i morgon för Thomas jobbar och ska ju sova och han vaknar av damsugning tyvärr!

Jag börjar tycka att det är dags för en till hund. Thomas håller inte med, så nu smörar jag så in i helvete. Oj vilken bra sambo jag är. Han kan inte säga nej om ett tag ;)

Viggo är sjuk.

Viggo hade lite feber i går kväll och även i dag på dan. Men på eftermiddagen hade han 40 grader :O 
Nu däremot så är han piggare, får väl ta en temp innan han ska sova, än är det ingen ide då han tog alvedon för tre timmar sen. 
Så nu ligger vi i soffan och slappar. 
Jag är sjukt sugen på något så jag ska ta lite morötter med dip tror jag.

Har iallafall varit och tränat en timme i dag :D På gymet! Känns skönt. Himla skönt efteråt också :)
Väldigt bra att vara där rätt tidigt på dagen, då är det så lite folk där så man kan välja och vraka bland maskinerna och man kan lägga upp träningen på ett bra sätt.
Ska försöka hinna med i morgon också.

På onsdag ska jag träffa Lina :love: Var jättelänge sen!!

Lite bilder

Hej :)


Härliga måndag!

Linn och Emelie vaknade i morse men lekte en stund med våra barn så jag fick sovmorgon en stund iallafall :)
My och William ska hem till sin mamma idag efter lunch, tråkigt men hoppas veckan går fort.

Tog lite kort :)

Köpte ny dagkräm + tvätt



Min nya jacka :D



Mascara på båten



Har virkat tofflor åt Linn :)




Senare ska Viggo, Emelie och Linn gå lite Trick or Treat :)

Godmorgon!

Äntligen ledig!

Snart ska jag åka ut till mina föräldrar, My och Viggo är där och säljer jultidningar i byn :)

Sen kommer Linn och Emelie hit :love:

Nä nu sätta fart. PUSS

Tre små mopsar :)


Globen :)

Var ju på Globen, Batman Showen med killarna och Jojjan i dag :D Var jätteskoj och för ungarna är det stort att få vara i Globen :)



My och Thomas var på egen hand i stockholm (My kommer ju få gå på Globen horse show istället) och dom hade också haft roligt :) Sällan dom får egentid så det var bra. Iallafall så hoppade dom på samma buss som oss på hemvägen, och vi hoppade av i Söderhall där jag ställt bilen. Hämtade Rocco som var hos farmor över dagen och sen hem! Jag plockade lite hemma, Thomas ordnade lite snabb middag och sen vilade jag fram tills att jag skulle jobba. Skönt, hann inte sova alls mycket på förmiddagen.

Nu så är jag på jobbet med Johanna, vi virkar :) Jag har gjort klart en svart mops :) Sen har jag ett par mopsar till att göra och ett par kaniner. 
Sen ska jag börja med mina egna projekt som jag tänkt ut :D

Imorgon blir jag ledig för en jobbarkompis är skyldig mig en natt så hon tar min i morgon, vi ska vara barnvakt åt Emelie och Linn så det passar bra. Ska bli roligt! :D Ska baka lite och ha lite myskväll, barnen är ju lediga på måndagen, eller ja, hela nästa vecka, så dom får ju sovmorgon.
Sen imorgon så ska Viggo och My åka till min mamma i Sika och gå runt där och sälja jultidningar :) Dom får ta buss dit vid 12 sen kommer jag ett par timmar senare så kan dom få skjuts hem, jag ska bara sova och sen städa lite hemma.

Nu åter till virkningen!!!


PUSS!!!!

Ojojojoj

Bloggar lite dåligt, men har varit mycket nu!

Kryssningen då i tisdags till onsdagen, vi åt gott, badade, spelade och hade riktigt kul :) Rocco var hemma med mormor och Colin <3

Vi kom hem på eftermiddagen, jag var uppsvälld av buffe och godis så jag åkte till Friskis och var med på cirkelfys, tog så mycket vikter jag pallade och har skööön träningsvärk i dag :)

Sen efter det så åkte jag hem till mamma och hämtade Rocco, passade på att åka förbi Flygis och handla garn, dom hade massor! Så nu jag jag också massor O:-) Haha.

Sen i går så jobbade jag dagtid och även så i dag. Åkte hem direkt efter jobbet i dag och la mig för att vila, sen upp klockan 16 och nu är jag på Friskis i receptionen. Hann ta lite vita bönor innan jag åkte hit och nu dricker jag kaffe. Får nog fart på magen ;)
Vill träna, men jag hinner inte :( Nu står jag här till stägning och sen i morgon ska Jojjan och jag med killarna till Globen på Batman showen :D (My får gå på horseshowen i globen senare istället)
Så lär vara lagom mör i morgon då jag måste åka vid 12 tiden :S Men det ska gå bra!

Sen är en jobbarkompis skyldig mig ett pass, så jag hoppas hon kan ta min söndag så är jag ledig då iallafall, för då ska Emelie och Linn sova hos oss :love: Annars får Thomas ta hand om dom själva :)


My är hemma och fixar sig för Haloween fest, vi var ju i Norrtälje och köpte saker till det i går :) Hon skulle sminka sig vit och så där, hon ska vara en zoombie :) Så vi köpte en vit t-shirt som hon rivit sönder och så har den fått massa fejk blod på sig :D Hon ser verkligen fram emot festen :D Så det blir nog skoj!


PUSS


Mys kanin

Har virkat en kanin till My :)

- 1 kg till

Har gått ned ett kg till, så nu står vågen på strax över 58 kg.
Men så åt jag ju buffe i går på båten och godis :S Men iofs så körde jag totalt slut på mig själv på ett cirkelfys pass på Friskis på kvällen :D

Så nu blir det att köra på! Har varit dålig på att komma i gång med träningen ordentligt, men det är svårt att hinna med, är så mycket jämt.

I dag jobbar jag extra, sen har jag lovat My att åka in en vända till Norrtälje efter skolan, sen jobbar jag extra på dagen i morgon, står i friskis receptionen på eftermiddagen och sen ska jag jobba natt :S Om jag inte kan byta bort den, skulle verkligen behöva det, men tror inte att det går... För på lördag ska jag och Jojjan till Globen med Viggo och William och kolla på Batman showen :D Superkul men jag kommer nog vara lite trött. Men jag hinner vila i morgon, ska inte till Friskis förrän kl 16.45 och jag slutar jobba vid 13 tiden, så det ska nog gå bra. Men någon träning blir svårt att hinna med!

Ha en bra dag :)


Hemkommen

från en roligt kryssning, nu ska jag i väg och träna.

Mops!

Den här har jag virkat på i dag och igår :D


Kryssning!

I dag åker vi på kryssning! :D

Efter skolan sticker vi. Sen är dom lediga från skolan i morgon. Ska bloi jätteroligt :)

Har bloggat lite dåligt, och blir väl inget när vi är borta. Har äntligen iaf postat min android för att den ska få åka på lagning :) Så sen kan jag ju blogga liiiiiiiite mer från mobilen.

Var ju sugen på att köpa en ny, iphone eller ngt, men jag har lite kvar på abbonemanget, så ska vänta tills det går ut först, runt jul typ. Då har jag lovat William att han ska få min, det ser han fram emot :)

Ska virka lite ;) Höll på med en jättestor kanin till My i går, men garnet räckte inte :( och finns inget av det garnet i Rimbo, så den får vänta lite. Så nu håller jag på med en mops, den blir nog klar i dag.

Har inget förrän vi ska åka, förutom packa lite. Är ju inte alltför mycket, badkläder och lite så :)


PUSS

Senaste Kreationerna :)


Jobbar!

Haft en jättebra dag i solen :)

Lisa och Viggo åkte till min mamma efter lunchtid, jag själv gick ut i skogen och plockade svamp med Nina, Erik och barnen. Jättemysigt.


Nu sitter jag på jobbet, jobbar åt en annan nattare. Men jag skriver nog lite mer i morgon.

Hoppas ni haft en bra helg :)


PUSS

En bra lördag :)

Har varit hos mamma, fikat och promenerat med hundarna och så :) Sen har Lisa kommit hit så jag, Viggo och Lisa handlade godis och så innan vi åkte hem!

Sen ville dom ha pizza så det köpte vi på vägen hem också, jag sallad, pizza till barnen och Thomas.
Har tagit det lugnt hemma sen dess :)

Nu dricker jag mitt kaffe och håller på med mitt nya virkprojekt, har avslutat ett par. Dessutom har Rocco äntligen fått en bädd! Hans var ju för liten, köpte en ny som var skitdålig, luddade och blev ful. Men nu! Han älskar den :D



Sköldpadda som jag gjort



Min nåldyna :)



Lisa ville ha högre kant på sina tofflor så jag fixade det :)


Godmorgon :)

Fattar inte att jag blivit så otroligt pigg på natten? Är inte det minsta trött på jobbet och i går när jag bara sov ett par timmar och sen jobbade till 20 så la jag mig inte förrän klockan 02 i sängen och virkade till 5.30 :S :S

Nu är jag uppe, pigg som en lärka ;)

Samuel och Viggo låg och spelade tv-spel när jag kom upp, dom har nu ätit frukost och håller på att göra sig i ordning. Viggo ska ju åka till Sthlm och Samuel ska vi köra i sammma veva till hans tennis. Jag ska åka till mamma :)

Ska stanna till på Rusta och handla garn! Men får se om jag gör det på vägen dit eller hemvägen.

Kyligt är det iallafall. Är kall om händerna och fötterna är iofs varma och sköna i sina tofflor. Virkade en liten tårta i går som är tänkt att ha som nåldyna :)


Hemma!! :love:

Hemma efter ett roligt arbetspass på jobbet :) Är verkligen roligt att jobba lite dagtid också, lära känna dom som bor där lite bättre, jag träffar dom ju bara nattetid och då sover dom ju oftast eller är åtminstone väldigt trött och så.

Tänkte virka lite :D Är trött men inte jättetrött så ska bli kul. Har ju en toffel kvar till Tora, men vill göra en annan sorts kanin också... Så kanske spar toffeln tills i morgon.

Viggo åkte buss in till Rimbo i dag på eftermiddagen för han ville leka med kompis Samuel och jag hade ju bilen med mig till jobbet. Sen ringde han och frågade om inte Samuel kunde få sova över så jag sa okej till det. Så dom kom till mitt jobb senare på kvällen och åkte hem med mig klockan 20.

Så nu sitter dom och spelar Fifa11 inne på rummet och jag sitter här med min kaffe. Har ätit lite soyghurt med ett äpple och så har jag ätit en chokladpudding gjord på soya och den är det bara 100 kcal i och lite fett :D Mums!

Ska nog sno ett par lösgodisar av pojkarna också, sen är det nog bra ;) Men har ätit dåligt i dag, lunch när jag vaknade men sen inget mer förutom en kopp fil. Så det där var väl min middag antar jag ;)

Nä.. nu ska jag kolla lite mönster på nätet.

Puss på er!


Och Angående kommentaren som jag fick på inägget 'Underbara My' så kan jag inte publicera det påståendet då det handlar om någon helt annan person, jag vet dessutom för lite för att kunna 'svara' på det du undrade. Eftersom du var anonym så kan jag inte svara på mail heller :) Du får maila mig om du vill veta mer istället :)

På jobbet!

Är på jobbet igen :) Men har rast, men ska tillbaka nu.

Kommer hem efter 20 och då blir det soffslappning på höööög nivå :D

Godmorgon!

Har precis vaknat, slänger i mig lite lunch, Carbonara från igår, sen ska jag jobba igen. 12.15-20.00! Roligt att jobba dag :)

Virkade klart en Tant-toffel till Tora i natt. som honville ha :)
Dom ser smala ut på bild, men det är bra om dom är något trånga, dom töjer sig lite när man använder dom :)



Myskväll sen när jag kommer hem med Viggo <3

En ny kanin :)

Senaste virkisen :)


Ghadaffi

Tänk. Han är död. Det har bekräftats officiellt.

Gömt sig i en typ avloppstrumma, utsläpad och ihjälskjuten. 
Ja vissa får vad dom förtjänar. Vilket avskum. Hoppas hans anhängare och följeslagare också får sina straff.

Snart fredag... :D

Är på jobbet nu, Ska viiiiiiiiiiiirka :D

Ska göra klart Viggos tofflor, ett par tofflor till Tora och så en kanin som en kollega till Jojjan har beställt :D 

Sen imorgon ska jag sova snabbt som attan och sen till jobbet igen vid 12 och jobba till klockan 20. Är roligt att jobba dag i bland, sen så får man ju lite extra i plånboken :) Har ju mitt Friskis pass i receptionen på kvällen, men Jocke på Friskis är 'skyldig' mig två timmar så han skulle ta mitt pass.

Sen på kvällen ska Viggo och jag mysa till någon film, Thomas ska jobba natt hela helgen.


På lördag kommer Lisa till oss och Tora kanske följer med, ska sova över, äta något gott och ha godiskväll :) Blir roligt för Viggo nu när My och William är hos sin mamma. På måndag kommer dom  hem och då är både jag och Thomas helt lediga ända till fredag kväll :D :D


Nu virka!

Herregud

Min blogg har blivit en riktig handarbete (tant) blogg :S 

Jag var helt klart född till tant.

Inköp på marknaden : svampkorg, svampkniv, smörknivar och ett förkläde.
Hund: Pudel
Intressen: Handarbete och matlagning, svampplockning, sen iofs, träningen är inte så tantig??
Hårfärg: Röd och krullig :S
Inköp från jultidningen: Virkbok och köksalmanackan

Kan nog fortsätta i evighet. :) haha.

Underbara My <3

Skolkortet, så otroooooligt fin :love:


Tofflorna

Gjorde om viggos lite så det blev ett högre skaft :)


AIK-toffel till Viggo :)

Lisas tofflor är klara, Viggo ville ju också ha, så började på hans. Toras ska jag göra i natt, jobbar ju en natt till :)

På jobbet!

Full fart med virkningen. Lisa och Tora vill ha tofflor så är precis färdig med en av Lisas :) Är riktigt roligt att göra! Skoj när någon vill ha också, så det kommer till användning :D

Mallig :)


Kanin + tofflor

Produktivt?


Skapar!!

Dricker kaffe ur min fina mugg som Viggo målat åt mig. Liten paus från virkandet :) Blir en fin kanin, sen ska jag virka tossor till mig... tror jag iallafall... :)


soooooovit :)

Har sovit gott :)

Ska åka till jobbet om en timme typ.
Viggo håller på att arbeta, viker och sorterar tvätt :D
Perfekt!

PUSS

Äntligen hemgång... snart :D

Kul natt för Johanna och jag kom på att vi virkat fel :S Men alltså, inte konstigt att mina virkgubbar sett ut som fan! 
Nu när Johanna kom på hur man gör rätt så föll allt på plats och grejerna började bli fiiiiina :D Tyvärr så kom vi på det rätt sent, så när jag väl kom igång med mitt nya projekt så var klockan så pass mycket så den är bara halvfärdig, meni natt så :)

När jag kommer hem så ska jag hjälpa Viggo att göra sig klar till skolan och sen sooooooooova! Blev ingen träning i går, får se i dag, vet inte om det är något pass som passar, men imorgon! Då ska jag gå på en gyminstruktion sen efter det cirkelfys! 


Men nu är jag baaara trött. Men ska bli mysigt att äta lite frukost med Viggo när jag kommer hem :love:

På jobbet...

vi virkar för fullt!

Svamp

Har tillbringat en timme med Rocco i skogen och plocka svamp :)

Så snart ska jag åka till Rimbo och lämna svamp till mor, haha, för jag har för mycket, men det är så kul att plocka, haha.

Viggo åkte in till Rimbo för att sälja jultidningar, så ringer han på hos en familj och blir insläppt, men så när han tar fram jultidningen så har jag skickat med en tidning med recept istället :S Så jultidningen låg kvar här hemma! Pinsamt för Viggo :S

Men dom sa att han kunde komma tillbaka sen, så jag ska åka dit med tidningen så fort Thomas kommer hem, han har varit hos tandläkaren.

PUSS

Lite

segt med bloggning! :)

Ska jobba i natt så kanske skriver ett par rader extra då.

Barnen har precis sprungit i väg till bussen och jag funderar på om jag ska lägga mig ett tag till, ska ju jobba i natt så vore ju skönt att ha vilandet klar :)

Sitter nu iallafall och velar över det, om jag ska göra kaffe eller inte! Köpte nya doftljus i går, doftar sååååå himla gott, även fast dom inte är tända. Mums, älskar såna :)

I går kom iallafall Nina, Erik och barnen hit, köpte ur barnens jultidningar och fick med sig en hel del svamp :)Sen bestämde vi att dom skulle komma på söndag så ska vi ut i skogen :) 

Sen så slappade vi mest hela kvällen, kollade på film, Ugglornas rike, sen la sig barnen och Thomas och jag kollade på ett par avsnitt av True Blood.

I dag ska Thomas till tandläkaren vid 15, så jag tror jag ska ta ett pass på gymet då. Iofs så är det ett gympa pass innan jobbet, det vill jag nog gå på....
På onsdag ska jag gå på en gyminstruktion, då får man ett program som man kan följa, så det ska bli superbra, då jag kan för lite om gymträning och så för att kunna göra något vettigt där. Nu gör jag ju lite random saker och det är ju bättre än inget, men träningen skulle bli bra mycket effektivare. Så det ska bli jättekul, så kanske ska vänta med gymet tills dess och bara ta gympan i kväll.

Känner mig rätt uppblåst och lite så i dag :/ Jobbigt, men mådde lite illa i går och mådde definitivt illa sent i lördags när jag ätit godis :S Det var kroppen inte van vid du och visade tydligt att det inte uppskattades.
Godisskålen som stod på köksbänken i går lockade inte ens, istället kände jag nästan avsmak. Perfekt ;)


Nä... jag tror jag kryper ner i sängen med sambon igen, tror jag kan somna om och det är skönt att slippa vila sen  eftermiddag, är så tråkigt då. Bättre nu, när barnen är i skolan och Thomas ligger och sover, då är det så långsamt att sitta här ändå :)

PUSS

Trött!

Nu blev jag sådär härligt seg.
Ska laga middag nu, kötttfärslimpa. Gott :)
Sen ska vi slappa <3

Söndag!!

Skiiiitmysig kväll i går! Jojjan kom hit, så vi hade myskväll hemma med tacos :)
Sen satt vi uppe rätt sent och drack lite vin och så, blev några glas ;)

Jojjan åkte hem vid 2, Thomas och jag var uppe ett par timmar till.

Var rätt segt i dag när jag skulle upp och åka med barnen på fotbollsavslutning :S haha.

Nu är det gjort iallafall och jag ska i väg och köra ett gympass på Friskis! Ska bli skönt. Tänkte vara med på skivstång i kväll, men jag orkar inte åka så sent, för jag måste ändå in till Rimbo nu för andra gången i dag och jag orkar inte fler vändor, så passar på nu då istället.

Skriver nog mer sen!! My kommer hem senare, Nina skulle köra henne :)

Stolta killar :)



Sparkcyklar på väg dit, nya favoritsysselsättningen :)


Wiiiie!!!

LEDIG!!

Om bara en halvtimme är jag på väg hem :D

Har längtat efter den här dagen läääänge! Eftersom jag gått på så strikt diet i några månader så ser jag fram emot gooooooooooodis i dag. Sen har jag längtat så mycket efter att umgås hela familjen en kväll. Nu åker ju visserligen My till Nina, men jag och grabbarna i familjen iallafall, My har ju supermys hos faster så känns bra ändå <3

Förresten så gick det jättebra att stå mitt pass på Friskis i går. Stod ju själv och första gången jag låste och larmade helt själv. Var rätt skönt att Viggo och WIlliam var med när man gick runt i dom ganska så nedsläckta lokalerna och kollade att ingen var kvar någonstans, haha. Hoppas allt blev rätt nu, men det är iallafall låst och larmat, är väl huvudsaken! 
Skooj!
Nu så ska jag plocka ihop datorn och åka hem !!! Vet iaf att ngn vaknar direkt och tjuter av lycka när han hör bilen, älskade Rocco ;) hihi. Villkorslös kärlek det där, han är verkligen bara ren lycka <3 Han får mig jämt att må så bra. Sen har jag ju alltid haft något särskilt för djur. Dom är så lätta. Inga spel, bara helt ärligt.

Segt...

Men nu är det iaf bara ett par timmar kvar.

Ska bli skönt att sova sen :)

Linns katt som jag virkar blir skitful, så den kan man ju inte ge bort :S Får se hur jag ska göra.
Skriver nog mer sen när jag kommit hem och sovit :)

När jag vaknat så ska vi åka till Bromma och lämna My hos Nina :) Hon ska sova över där och ha mysigt, Nina och hon har något alldeles speciellt :love:

Sen ska Thomas, jag och VIggo gå lite på Bromma blocks :) (william ska antagligen vara hos kompis annars är han också med) Vi ska inte köpa något speciellt, men jag ska köpa en fisk till akvariet, en algätare eller så.

Sen ska vi handla godis och så till kvällen. Jag ska äta godis och ta ett glas vin eller tre ;) har inte ätit godis på månader så det har jag minsann förtjänat :D Ska köpa mig en liten chokladbit och lite lösgodis, det har jag saknat!!
Sen vill killarna ha massa lördagsgodis också. 

Myskväll med andra ord! Thomas och jag har inte haft en ledig kväll/natt tillsammans på över en vecka så det ska bli mysigt kan jag säga, blir nog sent, brukar vara så, när vi väl är lediga tillsammans, då sitter vi och pratar och lyssnar på musik och vips så är klockan 4 på morgonen :O Så underbart :love: Ser fram emot det.

Är ett par saker vi behöver prata om ordentligt också :) Sen drömma om framtiden <3


PUSS

Emelies kanin klar :)

Nu är äntligen kaninen klar.



Nu sätta i gång med katten till Linn!

Jättetrött!

Är jättetrött och har precis kommit till jobbet och ska jobba hela natten, Great!! :thumbup:

Ska virka så jag hinner klart med Emelies och Linns gosedjur som dom ska få i morgon när My ska dit, hinner jag inte så får jag väl i värsta fall ge dom när My ska hem på söndag.

Ett par bilder bara... Så här vill killarna äta numera, haha.



Nu virka!

Arbete...

Ska stå i receptionen på Friskis, killarna sparkcyklar omkring och har skoj, My är hos en kompis och Thomas och Rocco är hemma och slappar.

Sen jobbar jag natt, är skyldig en jobbarkompis så nu ska jag jobba igen den!

Hörs senare!

PUSS

Rocco vs pinne... från i går


Kväll...

Sitter och virkar en kanin till Emelie. My ska till Nina på lördag så då kan hon ta med den och innan det så ska jag hinna virka en katt till Linn också.
Men jag ska jobba natt i morgon så då hinner jag nog :)

Har rökelse tänd som doftar lavendel och så har jag tagit fram mina lyktor från Ittala som jag vann :D
Fina och gratis är gott  ;)



Nu så ska jag prata lite med Thomas sen lite mer virkning... Sen soooooooova! PUSS

Jobbat!

Har jobbat extra 12.00 - 20.00. Gick jättebra :)

Är rätt seg nu, barnen och jag kollar på Robinson, är paus nu.

Skriver nog lite senare :)

PUSS!

Lite från i dag.... :)

Började ju dagen med att gå ut i skogen med Rocco och leta svamp. Så härlig höstdag, en sådan här dag uppskattar jag att bo på landet :love:

På väg....



Fina Rocco



Hade regntäcke på honom för han rullar jämt i äckliga saker och blir smutsig och dyngsur. Men han gnuggade in huvudet i något förmultnat äckel istället :S

Mne söt är han :love:




Min härliga skog....



Hittade ett stort ben :O



Jag älskar verkligen att gå och plocka svamp, strosa i skogen, bara mina egna tankar och prata med Rocco som ändå inte kan svara, haha. Sen att man får med sig det här hem, det är en bonus.
Dock hade jag tid att passa, så var tvungen att slita mig efter en och en halv timme, hade kunnat lätt gå ett par timmar till....
Resultatet...



Ser lite ut.. men är en stor korg, är minst 10 liter svamp :)


Sen på kvällen bakade My och Viggo cupcakes :D



Sen så har vi kollat på Bonde söker fru, fikat och så.
I morgon jobbar jag extra, ska försöka somna i tid. Senast om en timme.

PUSS

William...

...mår bättre i dag. Ingen feber, men hade ju 38 i går kväll så han får vara hemma i dag. Har man otur kan ju febern komma tillbaka.
Har ont i halsen men även det verkar vara bättre.

Ligger nedbäddad i soffan med en kopp the just nu. Sen har jag gjort en honungsglass som ligger i frysen.

Skönt.

Frost i natt.
Men snart ska jag ut i skogen och plocka svamp iallafall. Dom tål frost bra.
Men det är rätt kallt ute.
Osmidigt att plocka i vantar, men måste nog ha det. Några tunna iallafall. Är ju så väldigt frusen om mina händer och fingrar. Dom är alltid iskalla. (inte populärt hos sambo kan jag säga) På jobbet får jag värma händerna innan jag hjälper dom som bor där, annars flyger dom högt av att få en iskall hand på sin sovvarma axel.

Appropå jobbet så har jag ett möte klockan 13-15. Så My och Viggo skulle komma dit efter skolan så slipper dom åka buss. 
Sen i morgon ska jag jobba extra mellan 12-20. Roligt och bra med extra pengar :thumbup:
Den här lönen bör jag också få en del extra, jobbade en dag mellan 06.45 och 15.45, och sen en planeringsdag som var ca 7 timmar tror jag :) Blir ju en slant, för man får ju extra när man hoppar in utöver sin arbetstid.

När jag jobbade extra 5 timmar på en helg förut på dagen så fick jag kvalificerad övertid dessutom och tjänade mer dom få timmarna än jag gör på en hel natt för jag fick mer än dubbel timpenning, haha, det var bra fem timmar :)

Nog om det, nu kaffe och sen ut!

Oj då...

Beställde ju sex stycken virknålar från ebay för runt 20 kr inklusive frakt.
Men lite senare kom jag på att jag behöver en jättetjock virknål till att virka mössor med, och en sådan fanns inte med bland dom sex.

Så kollade på ebay, bara en virknål verkar omöjligt att hitta, så ja... det blev ett tolv pack :O Men kostade ju typ 30 kr med frakten, men ändå, hahahaha.


Nu är det bara att virka på!


Frukost :)

Soyghurt med pumpa och solroskärnor och ett halvt äpple + citronvatten. Kaffebryggaren står och puttrar för fullt.


Trött!

Är jättetrött!

Inte konstigt kanske efter bara två timmars sömn i natt. Tror jag ska gå och sova nu. Lite tidigt, kanske blir så att jag vaknar klockan 4 i natt och känner mig utvilad, haha. Men då får det blir så.

Ska tvätta av sminket nu och sen krypa ner i sängen med Rocco ;) Thomas jobbar :(

I morgon ska jag verkligen försöka hinna med svampskogen! Sen har jag möte på jobbet. 
Cirkelfys på Friskis är det också, ska gå på det, vill gå på skivstång på torsdag med men då kan jag inte för jag ska jobba extra på kvällen!

Sen ska My och jag baka cupcakes i morgon har jag lovat :)

Nu fix och sov! 

Godnatt på er.

Vinsten på Grönan

Den här bilden har jag inte visat, från Grönan sist :D


Roccos gulliga lejonsvans


Tävling hos Yarp.blogg.se

"Jag tävlar hos Yarp om en Personlig Almanacka
Var med du också, tävla här."


Sjukling...

William hade feber på eftermiddagen. Han såg faktiskt hängig ut efter skolan, hade lite ont i halsen och så. Det har My och Thomas också.
Han blir hemma från skolan imorgon iallafall.

Ligger och slappar i soffan, har ätit lite honungsglass, skönt för halsen.

¨

lille Toffe



Klippte en lejonsvans på Rocco :) hihi!



Sötisar <3 




Muffinsdags :)




En bonusbild på min pimpade tumnagel :)



Dagens ebay fynd i brevlådan

Älskar att få paket :D


Kamrat Posten

Nu har kamratposten varit här :)
Jättekul var det och ungarna hade jätteskoj :D

Dom intervjuade barnen, tog massor av kort på grodorna och även på Rocco och kaninerna :D

En dag som barnen och vi kommer komma ihåg för alltid :) 

KRAM

En till tävling på Linn's beautybox :)

Missa inte att tävla om ett sminkset :) Jag är med iallafall :D

Linn's Beauty box - tävlingen


Nehej...

Kände att jag ville göra klart allt innan skogen, så jag verkligen kan koppla av. Så nu har jag lagat nagel och fixat lite, men nu blev klockan så mycket?! Tror jag gör så att jag tar en dusch sen vila en timme, börjar bli trött efter bara två timmars sömn i natt.

Svampskogen får vänta :)

Sen behöver jag damsuga lite snabbt, efter klippningen av rocco och filning av naglar så behövs det igen, men får vänta med det tills Thomas vaknar. Men det tar bara 5-10 minuter :)

Nu dusch å sen slappa!

PUSS på er!!

Nu kaffe..

sen blir det svampskogen. 

Känner för det. Måste ändå gå promenad med Rocco och jag tycker det är så avkopplande och skönt att lunka i skog och plocka svamp.

Bara mina egna tankar och jag :)

Nu är voffe pudlig och fin :)


Tävling hos http://beautyboxen.blogg.se

En till tävling som jag är med i och hoppas på att kamma hem priset :D
Ni hinner också tävla om ni skyndar er, tävlingen tar slut i kväll :)

Tävlingen!



Godmorgon!

Kaffe och blogg :)


Godmorgon :)

Ungarna åkte i väg till skolan för en halvtimme sen typ :) I dag kommer Kamrat Posten och gör ett repotage med My och våra pilgiftsgrodor :D Tjoho vad spännande!



Det som står på schemat i dag är att klippa lilla lurviga Rocco och sen laga min trasiga nagel. Sen har jag massor av tid över, KP kommer inte förrän klockan 16. Ska baka muffins också, köpte jättefina formar sist jag var på Ikea :D



Hade jättesvårt att somna i natt, kände mig superpigg! Inte ovanligt att det händer när man jobbat några nätter, men i natt var det extremt! Haha. Kollade på klockan vid 4 sen måste jag ha somnat.
När jag är så där pigg brukar jag inte ens försöka gå och sova, men jag ville somna för jag planerade ju att grädda bröden (som kalljäste i kylen över natten) så dom var färdiga när Thomas kom hem från jobbet och barnen vaknade.
Var väldigt segt när klockan ringde 6.30 kan jag säga, haha. Bestämde mig snabbt för att gå och lägga mig igen sen när barnen åkt till skolan.
Men sen när dom gjort det så var jag pigg som bara den igen, så nu sitter jag här :D 
Ska snart ta tag i Roccos klippning, sen vet jag inte om jag ska gå ut i svampskogen kanske... 

Hur som helst, Thomas och barnen blev väldigt glada över att få nygräddat varmt bröd till frukost, mums! Jag tog också en skiva och det var supersmaskigt, älskar att baka med dinkelmjöl, förutom att det blir nyttigare så blir brödet mycket saftigare och godare tycker jag.

Var en väldigt mysig morgon tillsammans allihopa. Är faktiskt inte ofta som vi sitter och äter frukost tillsammans allihopa. Jag äter ju nästan alltid med dom iofs, när jag jobbar gör jag ju det och är både Thomas och jag lediga så är det ju jag som går upp med barnen, han gör det gärna, så det är självvalt, för han är inte bra på att göra ordning deras kläder, gympapåsar etc, sen kan man ju tycka attt dom är stora nog att fixa sådant själva, men det blir alltid något glömt, jacka, väska, mössa eller precis vad som helst :) Haha.

Nä.. nu surfa runt en liiiiiiten stund. Sen frisör dags för Rocco!

Bild på min fina kruka som Thomas köpte till mig :love: Fick köpa en ny blomma för den andra dog :(


Vann :)

Vann ju en tävling förut på nätet, ett par Ittala lyktor :) Dom har inte kommit än, men nu har jag kammat hem en till vinst :D

En non-spill hundvattenskål :) Alltid roligt att vinna! Yeay!

Börjar bli dags...

för mig att gå och sova.

Rocco är badad och fönad. Klippningen får bli i morgon, men det går rätt fort :) Och så ska jag laga min tumnagel som gått av :( Men det går också rätt fort!

Har varit mysigt i dag.
Den här veckan kommer bli toppen, känner jag på mig! Ledig och alla barnen hemma.

Godnatt på er nu! PUSS

Personlig almanacka, tävling!


"Jag tävlar hos Yarp om en Personlig Almanacka!
Var med du också, tävla här."

Måsten!

Ett måste är att jag ska bada och klippa Rocco. Istället sitter jag här... :)
Men jag är rätt pigg, så ska sätta i gång med det nu! Iallafall bada och föna honom så kan jag ju klippa i morgon om det börjar bli sent :)

Fixar bröd som ska jäsa över natten så jag kan överraska Thomas med nybakt när han kommer hem från jobbet i morgon bitti :love: 

Men nu... Dusch för voff!

Vägningsmåndag

En besvikelse :(

Hade bara gått ner 1 hekto. Så nu står vågen på 59.3 kg. Hade hoppats på under 59 kg iaf.

Hur som helst så borde jag kanske vägt mig efter att ha sovit, alltså på morgonen, men nu blev det inte så. Får vänta till nästa måndag igen och hoppas på att det visar roligare siffror.

Hur som helst så kommenterade på Nina och Lena att 'OJ så smal du har blivit' :O 
Så det var ju bra, blev på bra humör igen då, haha.

Fortsätter att jobba på :)

Städning, shopping.... :D

Jaha! Så har man lyckats shoppa igen då :S

Var på klädparty med svärmor och Nina :love:
Hittade en tröja och en kofta på 'rea-stången' sköna vardags kläder :) Sen beställde jag ett skitsnyggt skärp till mig och en cardigan till Thomas som han ska få i julklapp :) Och två par kalsonger till Viggo, ett par Björn Borg och ett par Calvin C.

Ni ska väl få en bild på mitt inköp...



Annars så har vi pysslat med städning i dag :) Kamrat Posten kommer ju i morgon :D 

Sen kom jag hem efter 20. Pojkarna la sig klockan 21, Thomas skickade dom irriterat i säng för dom uppförde sig inte!
Sen åkte han till jobbet så jag och My blev själva till Hollywood fruar!! Tjoho vad bra det är :D :D

Nu ska jag baka bröd!

Vanish

Vanish fläckborttagarsystem har jag testat utan och innan senaste veckorna.

Det är bra, men inte magiskt. Jag har förr använt 'Ta Bort' spray vid svåra fläckar och måste nog säga att det är ungefär liknande resultat.

Dock gillar jag att man kan ha en halv skopa vanish tillsammmans med sitt vanliga tvättmedel för extra bra effekt, och nog har min tvätt varit lite extra bra tvättat senaste tiden :)

Sen fick jag även prova en vanish spray för möbler, vilket kom väldigt bra till pass då någon kladdat med choklad i nya soffan :O Den fläcken är puts väck nu :) Väldigt smidigt!
Den kommer jag fortsätta köpa, även vit-pulvret :)

Hmmm

Williams pokemon blev jättekonstig så gav  upp den för ett tag och har börjat på en rosa kanin nu istället :)
Får försöka igen sen när jag blivit lite bättre :)

Beställde trosor och strumpor av en jobbarkompis för ett par månader sen, dom hade kommit nu så ska få dom i morgon. Hoppas dom passar nu bara, har gått ner en trosstorlek :S Så mina vanliga bomullstrosor, ja ni vet, vanlig modell sitter så långt upp på ryggen typ nu :S Har råkat banta bort massor av min annars så fina bulliga rumpa ;)  Haha. Får träna upp den igen tror jag bestämt!

Aja, får se i morgon hur det blir :)

I morgon är det vägningsdag dessutom!! Spännande :S
Skulle ha tagit lite bilder i dag, men hann inte komma ihåg det, haha!

Nu åter till kaninen.

PUSS

Jobbet igen :)

Nu sitter jag på jobbet :)

Var ett skönt pass på Friskis, dock kände jag mig inte lika 'stark' som vanlig, men jag antar att dagsformen spelar in mycket, tog ut mig så mycket jag pallade iallafall och har en skön känsla i kroppen nu :)

I morgon ska jag ta ut min sambo på en skön promenad tror jag, han kan behöva röra lite på sig med.



Nu kollar jag lite virkmönster på nätet :) Har lovat William en pokemon som jag tänkte försöka mig på nu.

Sen fina Viggo hade som en liten vagel under ögonlocket i går, superjobbigt sa han att det var och jag har haft det en gång och det känns ju som ett grus i ögat :( Men det var mycket bättre i dag så den är nog borta i morgon :) Dock har han sett lite trött ut och varit frusen och det är inte likt honom, men han hade inte feber, får se om det blir något. 
Men han har ju haft kompis som sovit över, sen varit med kusinerna och så, så är ju inte konstigt om man är lite trött :)

Kanske piggnar till efter en ordentlig natts sömn i sin egen säng i lugn och ro. 

Nu ska jag virka! :D PUSS

Godmorgon!

Sov sjukt länge i dag :O

Har precis ätit frukost/lunch/middag, omelett med broccoli och svamp (såklart, haha) och så har jag fått i mig en kopp kaffe.

Nu ska jag till Friskis och träna Cirkelfys, är asakul :D Tror Ninnie skulle göra det med :)

Sen blir det arbete, sista natten sen ledig några dagar. Sen på torsdag så ska jag jobba extra på kvällen. 12.15 till klockan 20 :) Bra med lite extra pengar.


Nu ska jag byta om!

PUSS!

Nä nu packar jag ihop

och åker hem :)

Ska bli såååå skönt att krypa ner i sängen. 
Sen behöver jag inte ha dåligt samvete för att Viggo kanske har tråkigt medans jag sover och så för han är ju hos moster Jojjan :)


Så GODNATT!!! zzzzzzzzzzzzzzzzzz :)

En ful My little pony

Ser ut som My crazy little uggly pony. Men ändå :)


Kärlek

I går surnade jag till på Thomas och blev snäsig utan egentligen en anledning.

Bad om ursäkt efter ett tag och la även till att jag är väldigt tacksam att han står ut med mina tokryck och impulser och får som svar: 'Jag älskar dig så mycket så du kan nästan få bete dig hur som helst.'




Dagens shopping

Dagens ebay fynd ;)

Virknålar i olika storlekar och härliga färger, alla 6 för ca 20 kr med frakt



Sen rengöringsmedel till mina penslar som jag använder när jag gör naglar, min har tagit slut ca 30 kr inkl frakt





Vikt väktar godis

Var såååå sugen på godis. Hittade dom här i affären! Yeayyy!
Ett par bitar till kaffet, perfekt och inte så onyttiga som choklad!

Tog med mig två till jobbet men är sugen på fler, haha! Men det får vänta. Smaskiga var dom iallafall.

Mysigt!

Vaaknade 14 och gjorde mig i ordning för att sticka till Norrtälje med Viggo.

Åt en omelett med svampstuvning innan jag åkte. Filip var ju kvar hos oss så körde hem honom när vi åkte :)

Mötte Jojjan, Tora och Lisa på bion :) Mysig film, som vanligt ett djupt budskap :)

Savannens Hjältar




Sen gick vi ut och åt mat :)

Jag valde lax med stekt potatis och ugnsstekta grönsaker med turkisk youhurtsås (hoppade över potatisen i allafall)
Supergott!!


Nu är jag på jobbet...Ska virka en My Little Pony tänke jag :)

PUSS

I dag!

I dag lördag så kommer brudarna Tora och Lisa till N-town ;) Så då åker Viggo och jag dit och träffar dom och Jojjan :)
Ska gå på bio och ut och äta efteråt, myyyyysigt. Synd att My och William inte är hemma :( Men det är ju så i bland tyvärr :(

Nu ska jag plocka ihop mina grejjer sen är det snart hemgång och bums i säng :D

GODNATT vänner :love:

Min senaste skapelse

Alltså, haha. Det går extremt sakta för mig att bli bättre på det här. Jag är tydligen ingen naturlig virkare ;)

Liten och ful Häst :)







Kollar lite shopping.... :)

Men ska inte shoppa något nu, kassan har inte utrymme för onödiheter just nu :) Jag har handlat rätt mycket åt mig på sista tiden ;)

Men så småningom ska jag klicka hem ett par eller några par av dom här, jättesöta :love:

Strumpor

Sen skulle jag behöva lite nya koftor... Men det får bli lite senare :)











Kämpar på!

Kämpar på med mat och träning :)

Går bra.

I dag blev det ett halvt äpple med några matskedar minikeso när jag vaknade, och jag sov ju ända till kl 13 :blush:
Sen var jag ju ute i skogen och plockade svamp och blev sen så jag hann inte äta något innan jag åkte i väg till Friskis. Lite dumt, men så blev det iaf.

När jag kom hem så gjorde jag omelett i ugn med svampstuvning, mums!! :D Det är gott, och enkelt, och nyttigt, om man nu inte gör stuvningen på gräddde, men det gör såklart inte jag ;)
Sen kryddar jag min mat stark som fan, då blir man mätt snabbare och ämnesomsättningen ökar. Perfekt, för jag älskar stark mat.

Har gått ner 7 kg. Låter otroligt mycket, visst sitter kläderna lite lösare, men 7 kg?? Det syns inte. Målet var 58 kg. Imåndags vägde jag strax över 59, så jag kan ha nått målet, eller är nära iaf.

Men kan säga att jag inte är nöjd. Dock ska jag inte stirra mig blind på vågen, det är den lilla kulan på magen som ska bort. Därför mer träning! Faktum är att man kan se dom översta fyra rutorna på magen nu, men dom längs ner döljs. Och det överskottsfettet ska bort. Och det nu!

Ska faktiskt vara oblyg och börja dokumentera med bilder. Synd att jag inte gjorde det från början, men tyckte det kändes pinsamt. Är fortfarande pinsamt då jag inte är helt nöjd, men det tänker jag strunta i!
Ska börja i morgon, som sagt, är på jobbet nu.

PUSS på er

Jobbnatt

Sådär, då är man på plats på jobbet!

Viggo är hemma med Thomas och har kompis hemma som ska sova över.
Dock var han väldigt bråkig på kvällen och han blir faktiskt ofta stöddig och så när han har kompis hemma så nu får han kompisförbud en vecka. Pronto! Så kanske det blir bättring. Får starta i morgon efter Filip åkt hem igen.


Thomas körde My och William till Åkersberga efter skolan i dag, deras mamma var där nämligen. Fick skicka med lite godis och sånt på begäran. Hm. 
Dom kommer hem på måndag igen :love: Och då är jag leeeeeedig :D

Just, i går på markanden så shoppade jag en svampkniv + svampkort, ett förkläde till bak och matlagning och så strumpor :)

Bild på korgen och dagens skörd,  hann inte vara ute så länge för skulle ju till Friskis. Men hann plocka det här iaf.



Var väldigt kul att stå på Friskis, nästa vecka ska jag få nycklar och sådär :) Sen har jag fått kläder, men tröjorna fanns inte i min storlek, så fick ett par tröjor som var lite stora så länge, sen skulle hon skicka dom till mig i mindre storlek när dom fick in det. Blir bra.

Nu ska jag göra lite nytta! PUSS

Jobb!

Har sovit heeeeela dagen.
Ska ju jobba i natt :) Dessutom ska jag stå mitt pass på Friskis i kväll :) Rooooligt!

Men allra först, svampskogen :D

Med min nya svampkorg som jag köpte i går :love: (jag vet, jag är som en liten tant)


PUSS!

Soffan....

Thomas och jag sitter i soffan och myser till en kopp kaffe och tystnaden.

Vi har varit på marknaden, den jättestora årliga marknaden i lilla Rimbo, med barnen heeeeela dagen. Dom gick iofs mest med sina kompisar, haha, och hade såååå roligt :)

Vi hängde mycket hos svärmor och åt ärtsoppa med punsh som traditionen kräver. David, Bittan, Jojjan, Nina, Erik och deras barn var också där :) Mycket myyyyysigt och uppskattad. 

Orkar inte skriva mer nu, ska njuta av lugnet med min älskade. Alla har iallafall haft en helt underbar dag och det var tre lyckliga barn som la sig för en stund sen :love:

Jätteskoj att min syster Jojjan kom också och umgicks med oss och Thomas familj :)

Hörs i morgon, puss på er!


Sköldpaddor

Mina senaste skapelser, kunde blivit finare om man säger så, men blir bättre och bättre, sakta, iaf :)


Shopping!

I går var vi ju till Biltema och Ikea :)

Ikea är alltid lika kul!

Handlade nya kuddöverdrag till kuddarna i soffan. Blev jättebra.



Sen handlade jag lite smått och gott till köket, en mortel bland annat som jag saknat sisådär en gång varannat år, men då har jag verkligen velat ha en, har bara hittat för över 300 kronor i vissa affärer och det är lite väl dyrt för en så pass oanvändbar sak, men så såg jag på Ikea för under 100 lappen :)



Viggo som jämt är så vaaarm när han sover fick ett nytt svalt täcke, hans var supergammalt dessutom och så hittade jag tunna fina som passar min lilla kamin till son ;) Sen att täcket kostade under 50 kr är ju bara otroligt :O 

Barnen har precis glada gått i väg till skolan, är marknad i dag :D
Ska ses hos farmor i dag efter skolan, jag får ta med lite extra kläder, vantar och så, för det kommer nog bli kallt, för jag anar att dom tänker vara ute på marknaden heeeeeeela dagen sen :D

Jag ska köpa en svampkniv och strumpor :)

Frukost i dag, ett knäcke med hamburgekött och paprika + stort glas vatten.

Var skönt trött i går efter träningen, somnade sååå skönt när vi la oss. Så skön känsla man får i kroppen av träning :)

Wieeee :D

Barnen har kommit hem :D Vi har varit ute, My har varit hos Fanny och ridit och sen en stund hos farmor, pojkarna har åkt sparkcykel tillsammans med kompisar och tittat på uppbyggnaden av årets marknad som är i morgon :D

Jag har tränat cirkelfys på friskis, superkul!

Nu är vi alla hemma, My har duschat, nu poppar vi musik och ska snart ta och lugna oss och fika lite :)

PUSS

På väg till Uppsala, i tid för en gångs sk...

dsc-0108 (MMS)

På väg till Uppsala, i tid för en gångs skull :)


Frukost!

Ett glas vatten med multivitamin tablett
Lättfil + 1/2 äpple, havreknäcke med hamburgekött och paprika!

MUMS!

Och så står kaffebryggaren och puttrar för fullt och Thomas är på väg upp ur sängen :love:


Morgon igen

Hade en mysig kväll i går. Vi kollade lite på tv tillsammans innan Viggo la sig efter 21.
Sen kollade jag och Thomas på nya Apornas Planet och sen ett avsnitt av True Blood :)


Viggo har just ätit och gjort sig klar för skolan, ska strax gå till bussen.

Jag och Thomas ska ta en tur till BilTema och köpa ett par saker till bilen, sen ska vi lämna den till en kille som ska laga den. Är något fel med bromsskivan i bak. Har vi tur så blir den klar i dag sen :) 

När vi ändå är där i krokarna så ska vi in på Ikea, vi har ju ett par större kuddar i soffan som är jättesköna, men har fula överdrag, så ska kolla efter snyggare som passar till vår nya fina soffa! Älskar ju Ikea :D

Sen kommer My och William hem i dag :D Har virkat färdigt Mys sköldpadda, men den är faktiskt inte fin, hahaha. Jag får göra en ny sen, något allvarligt är fel på sköldisens huvud ;) 



Nu velar jag mellan att vila en timme till eller hitta på något annat i en timme, thomas sover  nämligen och vi behöver inte åka förrän 10, så en timme till kan han sova.

Viggo är så glad över sin kickbike. I går var han hos Isac efter skolan, dom var ute hela tiden, ute och sparkcyklade i skejt-parken och runt i Rimbo, i dag skulle han och kompis Samuel Kicka omkring :)
Förberedde honom att han nog behöver ta bussen hem, för bilen är kanske inte klar redan innan middagstid.

Om bilen hinner klart i dag kanske jag kan hämta den vid 19 och sen gå på cirkelfysen på Friskis :)

Puss!

Nya naglar

Gjorde naglar på mig själv i dag :) Vanliga vita så kan man måla dom och variera sig som man vill ändå :)


Viggos nya kickbike och hans nya mössa :)

Här kommer lite bilder på fina Viggo med hans nya kickbike och hans nya mössa :)



:love:

Fias och Viggos Dumle Muffins :D

Eftersom Jojjan vann en stor dumle låda på Grönan och vi fick massa påsar så har Viggo och jag bakat muffins med just dumle i dag! Blev så himla goda, hihi, säger Thomas och Viggo iaf, jag har inte smakat.
My och William kommer hem i morgon så då får dom också :)

Receptet!

4 dl mjöl
1 3/4 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
4 tsk bakpulver
2 krm salt

Blanda allt det i en skål

Vispa sedan ihop i ca 1 minut:
1 dl olja
3 dl mjölk
1 ägg

Blanda sedan ihop allt.
Häll i formar (inte för mycket i varje form, ca 2/3 delar av formen med smet, annars svämmar det över, muffinsplåt rekomenderas starkt!!)
Lägg på en dumle i varje form, den kommer sjunka ner av sig själv så tryck inte ner den, då hamnar den i botten.

In i ugn på ca 175 C i ca 10-15 minuter!

Mums med ett glas mjölk


Tisdag :)

Gick upp med Viggo i morse strax efter 7, vi åt lite frukost tillsammans, han åt bröd med marmelad och jag åt ett halvt äpple och 1 dl lättfil.

Sen pös han i väg, jag la mig i sängen för att vila en liten stund till och vaknade inte förrän 12 :O


Gick upp, gjorde mina naglar (bild kommer sen) och duschade och gjorde mig i ordning för att åka till Norrtälje.
Drog på mig mina jeans som legat gömda i en låda för att dom är för små :blush: men nu gick dom på lätt som en plätt :tumbup:

Sen åkte vi till Norrtälje, i bilen hade jag med mig en förskräckligt dålig lunch, men jag kom på när jag var på väg ut till bilen att jag inte ätit något sen 7 (misstänkte hunger-surhet i affären sen ) så tog med mig lite minikeso och ett skivat halvt äpple som jag åt på vägen.

Hämtade mina kläder som jag får från Friskis och sen handlade vi mat. Kom hem till 16.30 och då hämtade vi upp Viggo som varit hos en kompis.

Nu står rotfrukterna i ugnen och fisken väntar på att stekas, fisk två dagar i rad, jag vet, men hade så mycket i frysen :)

Ska blii gott, är vrålhungrig.
Men åt faktiskt en halva av en sugarfree kexchoklad variant som var såååååå goooood :D Har inte ätit godig på evigheter :)

Ska lägga in lite bilder senare!

PUSS

Nu hemma!!

Har kommit hem från Friskis! Det var jättekul!


Nu ska jag laga en sen middag och avnjuta, är aphungrig.

PUSS

Dagens Lunch

Omelett i micro

2 ägg
1 dl minimjölk
salt o peppar

Vispa ihop i skål som tål hög värme, in i micron, full effekt i 7-8 minuter.

Supergött :D

Jag äter det med en matsked lättkeso till (älskar keso) + ett knäcke bröd med smör och hamburgekött.

YUM!!
I dag fick jag mitt årskort på friskis och i morgon får jag mina friskis kläder :)

Viggo är överlycklig här hemma, så han längtar nu tills vi ska åka och hämta nu!

Kaffe!

Nu kaffe paus! :)

Kom precis hem från Friskis! Har skrivit på så allt är klart, nu ska jag dit och stå dubbelt i eftermiddag och kanske en kväll till i veckan sen hoppar jag på mitt pass på fredag :)

Får bli en tidig middag, för ska vara där till 17 typ och stå ett par timmar. Sen funderar jag på att gå på gympa passet som är 19.30.. Men jag har inte bestämt mig. 

Viggo vill följa med in i är jag säker på, hans sparkcykel har kommit :D Så då kan vi hämta ut den och så kan han sparkcykla med någon kompis medans jag står i receptionen, men blir lite långt att sparkcykla ända tills gympa passet är slut, haha. Eventuellt om han kunde hänga hos farmor också ett tag... Men nja, blir lite krångligt! 
Kan träna en annan dag, är ju lite mycket nu bara för att jag måste lära mig i receptionen, blir mer tid sen. 

Dessutom så är det lagom med tre pass i veckan tycker jag, (jag kan lätt bli besatt och känna att jag måste träna en gång om dagen, helst dubbelpass om jag inte lugnar mig) och det kommer jag hinna ändå.


Tänkte steka tonfiskstek till middag, älskar det! Med sallad till. Viggo vill nog ha potatis också så kokar lite sådant med :) Ska kolla någon god sås till. 


Åh han kommer bli såååååååå lycklig när han ser att hans kickbike har kommit i dag!! :D Vi trodde den tidigast skulle komma på onsdag.


Vägningsdag!

Eftersom jag blev som besatt av vågen så bestämde jag mig för att bara väga mig på måndagar.

Har varit ganska duktig med mat och träning förra veckan. Men ville verkligen hamna under 60kg nu.
Så vägde mig, 59,2 :D

Jippie!

Går fortfarande stadigt neråt. Har gått ner 1,5 kg veckan som gått. Då ger iallafall allt slit resultat, haha. Eller slit och slit, det har varit rätt soft, bara man kommer in i det. Måste ju bara vänja sig att göra på ett lite annat sätt.

Har ju ätit alldeles för onödigt stora portioner, småätit smörgåsar och så på kvällen och unnat mig chips och så för ofta! Det har jag fått vänja mig av med. Det svåraste var att sluta småäta på kvällen, men nu går det bra. Nu så hoppas jag iallafall att trilla bort ett till kilo efter den här veckan. Men vi får se :)


Vissa blir väldigt provocerade och irriterade när man 'bantar' eller tackar nej till fikabröd tex. Förstår inte varför egentligen. Dessutom så bantar jag inte egentligen. Jag har dragit ner från att äta som en byggjobbare till att äta lite mindre och lära mig att jag blir absolut mätt och nöjd med det.

Vill jag äta godis och sådant en dag så gör jag det, men max en gång i veckan och då försöker jag att äta extra nyttigt och så resten av dagen.

Att folk tycker det är så jobbigt att man inte tar en bulle till kaffet har jag märkt förut, för jag har aldrig varit så förtjust i fikabröd (om det inte finns bullar fyllda med vaniljkräm!! MUUUUUUUMS!!!) så jag har aldrig ätit mycket sådant. 

Men det är tydligen väldigt fult att visa att man tänker på vikten. Konstigt? :) Man ska ju trivas i sin egen kropp och jag mår väldigt bra nu, träningen dessutom gör att jag mår bättre än på länge!! 

Ska börja skriva upp träning + min mathållning.


Men nu mina vänner ska jag äta upp min frukost!

Ett äpple skuret i bitar och ½ dl lättkeso + citronvatten.

Sen ska jag ner till Friskis och skriva på papper :D
Har ingen träning planerad i dag förutom ett par timmar i svampskogen om vädret tillåter :) 

I morgon ska jag följa med min älskade Sofie till stallet och rida :D Då ska Rocco få springa med, det kommer han älska!!


Pust!

Nu har jag skurat badrummet och sen gjort ett träningspass på 40 minuter med min nya pilatesboll + hantlar :D Känner mig asduktig. Haha.

Det var William som så gärna ville köpa en pilatesboll för sina pengar att leka lite med och så när vi såg en sådan i affären. Men jag har ju också velat ha en så då köpte jag den så kan han låna den också :) 

Han har rullat omkring med den här på kvällen, hehe.

Så nu är jag rätt svettig, så ska bara varva ner, sen in i dusch å fixa de där inpackningen och så! PUSS

Full fart

My gick just och la sig, killarna något tidigare, nyduschade allihopa.
Skola i morgon :)

Sen ska William och My till sin mamma i morgon, men kommer hem på onsdag igen, för att kunna gå på marknaden på torsdag, deras mamma skulle bort tydligen och dom ville ju så gärna gå på marknaden, men då måste vi köra dom till Åkersberga på fredag, men får göra det, annars får dom inte gå :/ Och jag vet ju hur viktigt dom tycker det är, har ju sett fram emot det sen dagen efter marknaden förra året *fniss*


Har varit hos mina föräldrar i dag :) Klippte Colin, blev jättebra! Sugen på att börja träna lite igen, ska sätta fart i morgon, med lille Rocco. Nu ska det gå! Han är ju så duktig jämt. Har bara inte haft träningssuget riktigt, vet inte varför. 
Har ju varit ute mycket i skog och så med honom, långa promenader och bus. Men ingen direkt träning. Han är ju rätt nöjd vilket som, men han gillar ju att träna och mår ärligt talat bäst av det, så nu!!! :) Behövs ju inte mycket om dagen, sen eftersom man har egen tomt så kan man ju göra massor av små pass, så tidsbrist är ju inget att skylla på precis!


På kvällen var vi på middag hos svärmor :love: Nina och Erik var där också med sina barn, och faster Bittan.
Mysigt. Jättegod mat som vanligt, fick verkligen hålla i för att inte ta dubbla portioner :S Vägningsdag i morgon. 

kom hem efter 20, har virkat lite på Mys sköldpadda som hon beställt, huvudet är klart och det ser minst sagt roligt ut, men hon sa att den var jääääääääättesöööööööööööööööt! Men jag tror ärligt att hon bara vill vara snäll, hahahaha, fina snälla My <3 <3 <3

Jag sa att den får bli som den blir, så får jag göra en ny sen när jag blivit bättre på virkning, haha. Är lite svårt! Pilligt! Men mycket roligt!

Nu ska jag skura badrummet, för det är översvämmat efter barnen duschat så måste ändå torka golvet. Sen ska jag göra ordning nattjästa bröd så dom kan få nybakade frallor i morgon bitti och även Thomas när han kommer från jobbet :love: 
Är jag inte en bra husfru????? :rolleyes:

Nu ska jag sätta fart med det, sen blir det dusch och lite hårinpackning och pormaskplåster som jag köpte i dag, får se om det funkar något bra :) 



PUSS

SöndagsMys

Nu har vi ätit frukost här hemma :)

Viggo och My ska bara flytta kaninhagen så kaninerna får nytt gräs, sen ska vi väl typ åka :)

Ska hem till min mamma och pappa, jag ska klippa Colin är det tänkt och sen ska vi fira min pappa lite som fyllt år förra veckan.

Ska hämta Jojjan på vägen så hon hänger med ut :) 

Nu ska jag också göra mig i ordning!

PUSS

Tävling :)

Här kan ni tävla om en jättesöt väska! :)

Ni har hela dagen på er.

Tävling



Gröna Lund!

Väldigt lyckad och rolig dag, men kan man ha annat än kul på Grönan?? :D

Skriver mer om det i kväll eller i morgon och ngn bild, (jojjan kan du maila den/dom du hade?) är supertrött, så nu är det soffläge och komma i säng i hyfsad tid, ska hem till mamma en sväng med ungarna och syrran i morgon!

PUSS



RSS 2.0