Promenix :)

Hej :)

Som sagt, riktigt slöis dag i dag :)
Har plockat lite hemma, kört lite tvättmaskiner, sorterat. Städat i ett par köksskåp. Skönt att slippa få en burk eller liknande i huvudet när man ska ta fram en tallrik ;)

Sen på eftermiddagen åt vi bifftroganoff. Till lunch åt jag micro omelett, börjar med diet nu. Har gått upp efter mitt frossande som startade i samband med julmaten och har inte slutat än :O Så nu väger jag 59.5 kg och ska raskt ner till iaf 56 som är mer lagom.

Har satan mens värk, men rätt glad endå, den var försenat och jag började blir riktigt jävla nervös :S Så riktig lättnad när den kom iallafall.

Hur som helst, efter middag så körde jag Viggo till fotbollen och under tiden han spelade så gick Tessan, Sara och jag en promenix med hundarna :) Hundarna blev glada över att hitta en säng i skogen :)



Sen har det återigen varit slappa hemma på schemat ;) Har klippt Nikki lite faktiskt och tränat lite med Rocco på tomten. Duktig kille som vanligt!

Tomas jobbar sista natten nu, härligt, ska mysa i helgen :) 
Nu ska jag kolla på några avsnitt av Frestad. Sen tänkte jag försöka komma upp till 6 i morgon bitti så jag kan överraska Tomas med nybakta scones i morgon bitti när han kommer från jobbet.

PUss på er!


Lite bilder från fjällen :)

Jag och My i backen :)
Fikar :)

I stugan, Linn är förtjust i Nikki :)

My och Viggo
Nina och William
Viggo, William, My, jag, Jojjan och Nina
Nina, Viggo, Jojjan och My
William
Tomas och Jojjan
Linn
:love: William, Viggo, My och Emelie :love:
Jag ramlade visst i skogen ;)
Viggo

Renar :)

Sambo :love:
Linn, Erik, My och Viggo
William och Emelie

Hej hopp :)

Har varit i fjällen en vecka :)
Helt underbart. Och i år gick det riktigt bra att åka för mig. Vädret var helt underbart. Några minusgrader och sista dagarna var det strålande sol. Fick en riktig skidlärarbränna, men lyckades få det ok sista dagarna iallafall.

Sen vi har kommit hem så har Rocco och jag tränat och tränat. Vi fick mycket beröm på träningen i dag :)
I måndags var det tunnlarna som funkade lite sämre än vanligt. Han blev osäker och vände i tunneln :S Men han tycker inte om att ta ingången när jag springer på 'fel' sida om tunneln sas. I dag funkade tunnlarna superbra, slalom ingångarna är kanon, kastar sig in, men faller ur slalomet i bland nu istället. Men oftast går det skitbra. 

Det jag ska träna nu är kontaktfält, som sitter bra, men måste sitta bättre och slalomet. 
Han är underbar att träna med för han fattar så snabbt. Hoppar väldigt bra, river aldrig. Platta tunneln som strulade lite förr går klockrent.

Är väldigt glad :)

Nikki är alltid med på träningarna och hjälper till att bygga banor och så ;) Hon gillar att hänga med men är ärligt talat inte så intresserad av att träna eller göra som man säger åt henne, haha! Men hon är ofta väldigt populär bland dom andra som tränar. Dock har hon bara ögon för mig, haha :love:

Hon ska ställas officiellt nästa helg :) Blir min första officiella utställning, spännande. Hon står väldigt fint, men ska träna på springet, hon stutsar gärna glatt för att få min uppmärksamhet! Men hon är duktig.

I morgon blir en lugn dag, sen ska jag träna nere på bk med en kompis på fredag. SKoj :) 

Kollar just nu på massa avsnitt av Frestesen på kanal 6 play, sjuk dokusåpa ;)

Puss!

Glad Påsk :)

Håller på att förbereda middag :)
Sen ska Viggo få leta påskägg.

Tråkigt att Thomas ska jobba i natt, men på måndag drar vi till fjälls och då är vi lediga en hel vecka tillsammans :) Nice.

Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Mest förberett lite packning till fjälls och så.
I kväll ska jag ligga i soffan och titta på tv ;) Så skönt att slappa.

I morgon däremot så ska det sista packas och så ska jag träna med Rocco på kvällen :D Alltid lika kul. Han har fått en ny träningsleksak i påskägget ;)

Nu åter till Påskbestyren, hoppas ni får en bra helg :)

Ledig!!

Ska jobba igen ett pass på söndag natt, annars är jag ledig i två veckor :)
Skönt att vara ledig en vecka efter fjällen också, haha. Man kan behöva vila upp sig!

I går var vi på middag hos mamma och pappa.
Mina systrar och Viggos kusiner var där. Viggos kompis skulle sova över hos oss så han var också med. Dom två klädde ut sig till påskkärringar och fick ihop något kilo godis och 150 spänn :S Inte visste jag att påskkärringar fick sån lön nu för tiden, annat var det förr ;)

I dag så ska vi ut till Vätö och äta middag. Gött. Men måste hem skapligt för i dag jobbar Thomas.
Hade varit soft att kunnat slappa med ett par glas vin, men men, man kan inte få allt :)

Tror det blir en hel del degande framför tvn till Desperate Housewifes i kväll. Har inte sovit så mycket så gissar att jag kommer vara rätt trött.

Viggos kompis skulle sova över en natt till om det funkade för hans mamma. Så får väl se, mig spelar det ingen roll. Men det är ju påsk, så man vet ju  inte om dom har planer.

Kram!

Hundliv!

Ja det är väl vad allt mitt kretsar omkring nu ;)

Rocco och jag fick i slutet på februari gå en handling kurs för Mailin Elfström, i agility. Har ju inte tränat det på länge.
Gick en grundkurs förra våren och började sen introducera hinder, men slalomet var svårt. Och med mitt tålamod så la jag av.

Men den här träningen var suuuuuperkul. Fick verkligen blodad tand och anmälde mig till en kurs på tre tillfällen. Mellan första och andra tillfället satte jag fart med slalomet. Bestämde mig för att helt enkelt shejpa in det då han är väldigt klickerklok.
Det tog några dagar. Min supersmarta hund.

Nu ser det ut så här...

Slalom film Rocco
Ja, jag är riktigt stolt :)

Nu tränar vi på för fullt. Har två träningar till för Mailin E, sen är det tävlingsdebut. 
På söndag ska jag och en från min agility kurs ses i inomhushallen och träna lite tillsammans på banor. Det är vad vi behöver nu. Jag har svårt för att komma ihåg alla hinder, så jag måste köra lite banor.

Var till hallen i dag och byggde en hoppklass bana på 12 hinder. Det gick faktiskt jättebra. Körde lite olika varianter och Rocco lyssnar bra. Tar slalomingångarna hyfsat, riktigt bra på slutet. Och däcket som blev lite besvärligt när det kom upp på large höjd går jättebra. 
Trodde ju att han kanske skulle få vara medium hund, men tyvär 6 mm för stor. Bara att gilla läget och köra på :)

Sen har ju jag och Nikki varit på utställning. Gick så himla bra. Bir och Big1! Hur kul som helst. Vilka hundar jag har :love:

I dag blir det nog lungt... Tror jag ska bara slappa. Ska stå i repan på Friskis. Får se om jag åker och tränar med Rocco, ,men jag tror inte det. Tränar lite på vippbrädan hemma såfall.

Sen på måndag åker vi tll fjällen en vecka :) så då blir det semester för vovvarna. Bara sköna promenader på fjället väntar!

Nu ska jag hem, är på jobbet!

KRAM!




RSS 2.0