Trött!

Oj vad det kan kännas segt när man är trött!!
Har varit mycket med möten och skola veckan som varit så det hade ju varit skönt med en ledig helg ;-) Men så blev det ju inte.

Men jag har bara en natt kvar buy w, sen ledig en hel vecka. Har skola visserligen, men bara ett möte med jobbet, eller en utbildning rättare sagt. Men det ska jag väl klara av.

Ska försöka komma i väg och träna med Rocco på torsdag. Ska lösa säsongs kort i ett ridhus som jag kan träna i hela vintern sen. Många från bk tränar där också. Står agility hinder framme där jämt, så det används bara av hundar.

På måndag kommer My och William hem, så det blir skönt. Ska försöka komma i väg och handla en vinterjacka med My i veckan också.

Just, klippte Nikki för ett par dagar sen, blev jättebra :-)Någon tycker att last galler är en dum idé!


Rocco o Nikki leker med Buffy

Gick promenad med Tessan och några till i går. Rocco äskar Buffy :) Till och med Nikki sprang med och lekte.

 
Nikki träffade en liten kompis ;)
 

Klipp klipp!

Var på hundpromenaden i går. Var mysigt :)
Nikki bestämde sig för att det var en bra i de att släpa sitt lilla ansikte i leran. Då blir man så här fin :)
 


När jag kom hem så var det dags för bad och klipp för Rocco... Han såg mer ut som en labradoodle eller ngt och jag gillar verkligen kortklippt. Så satte i gång. Efter bad och fön såg han värre ut än någonsin :SSen så börjar jag klippa. Då lägger maskinen av :O Efter att jag klippt halva nosen :O


Inte fint!
LYckas inte få fart på maskinen, men får låna en väns maskin och kan avsluta jobbet på kvällen, *pust*Nu ska hundarna få komma ut på morgon pink sen ska vi träffa Tessan.
I kväll blir det möte med Agilitysektorn på klubben och lite träning innan! 

Kram

Rocco levererar!

Nu är vi ju uppflyttade i hopp klassen, hade ju en pinne kvar i agilityn, men inte nu längre!
Rocco knep den sista pinnen i dag!
Är himla glad!Nattligt..

Ännu en jobbnatt till ändå. 
Hade en riktigt trist dag i går, fick bara sova tre timmar innan det var dags att åka till jobbet i gen för ett möte mellan 13-16.30
 
Sen var det ju bara att åka hem och lägga sig igen. 
Hatar att sova bort typ hela dagen. Åt inte ens middag med familjen bara för att jag var tvungen att vila. Blir alldeles för jobbigt att jobba annars.
 
Men men, en natt till sen är jag ledig :)

Har iaf virkat lite i dag... William ville ha en gubbe virkad, någon karaktär från ett spel tror jag. Hm, kollade på en bild och försökte likna... hoppas han blir nöjd  :)
 
Orginalet, den gula gubben

Min variant.. :P

 
 
Sen virkade jag en mössa till också :)
 
Nu ska jag plocka ihop och sen hem till sängen :D

Marknad :)

Så i dag var det marknad.

Ungarna såg man inte röken av så mycket. Dom kom till farmor och åt lite när dom var vrålhungriga, sen drog dom i väg igen.
Shoppade gjorde dom iaf :) Har inte tagit några kort, får se om jag får chans i morgon. Dom somnade gott på kvällen sen, nöjda men trötta.
 
Jag handlade en ny korg till Nikki för 49 kr. Prisvärt och hon var nöjd :)


Nya skapelser

Linn och Emelie ville ha en varsin ny mössa :)En tredje mössa som en kompis beställt :)

 

Roccos stora kärlek, Buffy.

Roccos bästa kompis och största kärlek, staffen Buffy. 
 

Mer träning!

I dag gick jag och Tomas på ett pass Cirkelfys nere på Friskis :) Skönt!
Har träffat Tessan, varit på promenad med hundarna. Mysigt.

I morgon är en viktig dag. Det är Rimbo marknad. Årets dag för dessa Rimbo barn <3
My och William är hos sin mamma den här veckan, men dom sover hos oss i morgon så dom kan gå på marknaden länge, annars hade dom behövt tagit en buss kl 17 hem till henne, så det här är bättre.

Det ska bli sopigt väder så får väl ta med lite ombyte och så antar jag. Inte roligt om dom är blöta och kalla årets roligaste dag ;)

Tomas och jag är ju måttligt roade av marknad, men man går ju för ungarnas skull. Å andra sidan så struntar dom väl fullständigt i om vi går eller itne, dom vill nog bara vara med sina kompisar! Haha! Men vi kommer vara hos deras farmor hela eftermiddagen iaf, så dom kommer ju dit och äter när dom är hungriga och behöver värma sig. Alltid lika roligt, svärmor har alltid lite öppet hus på marknaden, med ärtsoppa och pannkakor och annat mums. Nina, Erik och barnen brukar dyka upp också.
Hmm.. jag har lovat Emelie och Linn mössor... Kanske ska göra färdigt dom i morgon så dom kan få dem. Har ju hela förmiddagen på mig.

Nu lite mer tv innan det blir sängen för migl

Kram på er

jag har en bajs hund!

så mysigt så!

efter två duschningar så blev han hyfsat ren. Och väldigt trött.
Träningsvärk!

Efter ett dubbel pass på Friskis i går så känner man sig lite mör ;-)
Sov gott efter jobbet och har serb plockat lite och kollat lite tv. Viggo och hans nya grann kompisar är ute och leker kurragömma med Rocco :-)

Snart ska jag åka till Friskis och stå mitt pass


kram


RSS 2.0