Måndag

i går satt vi uppe ganska länge.
Kollade lite på film, myste och åt gott :-)

Har varit i stallet nu på morgonen, men Sofie skulle rida senare på dagen så tänkte åka upp igen och rida med henne.
Är rätt trött, blev inte så många timmars sömn i natt, men är bra om jag somnar lätt i kväll. Tomas jobbar ju och har ju haft det ganska jobbigt med soveriet sista tiden när han jobbat.
Han jobbar i fyra nätter, men det ska jag väl stå ut med.



Tank att paddan blev så sur över att jag lät barnen vara uppe sent på kryssningen. Hon tyckte det var hemskt.

Tycker ni det var oansvarigt?

Det var inte värst mycket fylla, inte mer än vad det var klockan 20 på kvällen, som jag skrivit tidigare, det var vardag och hela PRO var där (Pensionärernas riksförbund) och vi var tre vuxna som höll dom under uppsikt varenda minut.
Hade hon tyckt att det hade varit bra om dom fått gått och lagt sig klockan 21 och missat Perelli? Dom var ju faktiskt på en mini-semester tripp och tyckte det var superspännande att få vara uppe länge. Ska man ta i från dom det?

Iofs så struntar jag i om folk tycker att jag var oansvarig, för det tycker verkligen inte jag. Som sagt, tre vuxna som var med dom non-stop och ungarna var aldrig ensamna och det var inget fylleslag och dom hade en resa som dom kommer minnas och glädjas åt länge länge.

Stackars dom där två ungarna när dom glada i hågen berättar om sin resa och Paddan blir galen och arg på mig och deras pappa :-( Det kommer inte vara första eller sista gången som My kommer hit och berättar lite skamset att mamma är arg på mig :-( Stackars lilla tjejen att bära på sådant.

Hur ska man göra?


Hon fick ju dessutom en kamera av oss i födelsedags present i fredags. När vi firat färdigt så skulle vi köra dom till deras mamma. Då ger My mig kameran och tittar på mig (hon verkar tro att hon inte får ta med den hem till mamma) varpå jag säger att hon såklart får ta med sig den dit. Bara hon tar med den tillbaka hem sen och är rädd om den.
Hon hade ju knappt hunnit testa den ordentligt ens ju.

Då säger hon: Ja men jag vet inte om jag får ta med den för mamma och ha den där. Hon säger att saker som hon köpt till oss ska vara hos henne och saker ni köpt ska vara hos er.

Sur ja blev då rå. Men jag visste ju iofs att det var så, men jag trodde ju ändå att hon skulle låta dom ha våra saker som dom vill.

Men jag svarade faktiskt så här: Det är din kamera, den ska vara med dig, eller där du vill ha den.


Så tror Paddan blev sur över det också... Men va skulle ja gjort? Barnet måste ju få använda sin present som hon önskat sig så mycket. Hon hade ju bara haft den i sin ägo någon timme.

Ja, skitsamma.

Hur vi än gör så kommer hon alltid ha åsikter och massa klagomål. Skillnad om jag var dum eller misskötte barnen på något vis. Men jag gör faktiskt bara väldigt mycke kul med dom. Försöker iaf :)



Men men, dom är där den här veckan iaf. Så Viggo är ensam hemma. Är ganska skönt i bland också. Även om han tycker det är lite långsamt. Men kanske han får följa med mig till stallet senare, han kan nog vara med Inger i stallet medans jag rider, sen ska jag åka skridskor någon dag i veckan med honom.
Skönt med lite kvalitetstid tu man hand om man säger så :) Han gillar det också, att få ha mig för sig själv.


Bilen ska in på verkstad och få dragkrok i veckan med :-D En kompis till pappa fixar det för 2500 kr inklusive draget :-D Billigt billigt, sen måste man besiktiga den, kostar 400-600 kr. Sen klart för att dra trailer!!
Så nästa vecka ska jag åka till ridhuset! Tjiho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0