Trötter...

Så trött i dag..

Somnade sent i går. Vi kollade på film och myste.
Gick upp halv 8 och gjorde ordning till Viggo för skola. Åkte sen till stallet.

Släppte ut, mockade och fixade till Shall och red sedan ut.
Galopperade i full karutta upp för backarna i sandtagen. Han har några växlar extra, helt klart, som jag inte vetat om förut.

Senare på dan så åkte Tomas och jag på Miljö utbildning för jobbet på Ros, skit tråkigt rent ut sagt. Vi smet dessutom lite tidigare, haha.
Åkte hem, ska nu laga lite middag. Sen är det soffan som gäller.

Tomas har fixat ett par filmer..... så jag vet inte om jag kankse måste ta en power nap snart... annars så kanske jag somnar alldeles för tidigt.

Får väl se.


Nu ska jag iaf bege mig in till köket.


kramar

Kommentarer
Postat av: venessa

Tack! Jaaa just, den äldsta kan ju läsa....hoppas att hon inte vet min blogg...... fast psykot har väl redan hjärntvättat henne så att hon hatar mej oxå:( tråkigt när psykot gör så.... but thats her! Saknar M en hel del, tänkte förut, stackare som har psykot till mamma, för d smittar av sig så mycket på M, just psykots beteende. Men ja e glad att M o W har dig och T. Någon som är aktiv o bra människa, så ja hoppas att ditt smittar av sig på dom med:)

Jag förstår verkligen varför du låste bloggen, o du måste ju ha med henne att göra ganska ofta, o d blir ju så jobbigt om d e bråk o så..... Men när ja skriver saker, så känner ja ibland att ja VILL att hon ska se o läsa d jag skriver för att retas med henne..hehe! Jag behöver aldrig ha med henne att göra, så om hon e helt galen på mej e d bara roligt för mej:)ha en skön kväll!

kram

2009-11-10 @ 21:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0