Myskväll

I dag, fredag ska Tomas och jag ha myskväll :-)

Vi ska grilla, måla och dricka lite öl under tiden :-)
Sen funderade vi på att promenera till en sjö som ligger en bort från huset, men måste ringa till hans pappa i morgon och kolla upp hur långt, även om vi gillar att promenera så vill vi inte ta en superprommis just i morgon, hehe.
Men det skulle vara mysigt.. Ensamna vid en sjö, ett par öl, kan inte bli så mycket bättre :-)


Kommentarer
Postat av: Lina

Myyysigt!! Vi ska ner till stranden och vara där under dagen. Underbaart fina stränder här nere =)

2009-08-07 @ 09:25:58
URL: http://lajnurt.blogg.se/
Postat av: hanna

=) låter riktigt mysigt de där med att sitta vid en sjö tillsammans :)Det där med färgen! Det låter ju fint! Att du ska fixa det där på elementet och ställa saker på låter också fint =) + att du ska ha ljusa prylar...Jag brukar ha mycket vita prylar när man har mörkare vägg så blir det super fint. Vita kuddar, vaser m.m.

nån vit filt på sängen, osv.

Kommer säkert bli jätte fint =)Det med körkortstillstånd. Hm, vi glömde bort det när vi va i Norrtälje sist. MÅSTE få det. Kan man beställa??Väskorna! Hade redan titta ut en till william. Tänkte My skulle ha sin beiga Friis & company men hon ville ha nån annan. Vi kollade på nätet lite men har inte hittat den klockrena än. Har du lust kan du ju kolla ut till henne. Hur såg bakugon ryggsäcken ut? Jag hade nämligen hittat en på BR leksaker till honom, mn inte köpt den än. Ni får gärna köpa väskor. Bara dom är rejäla så dom får plats med mappar m.m. i dom. My tex, tänker aldrig så, så hon pekar alltid ut nån som är för liten. Hon måste få plats med en mapp för alla papper + snart kanske dom får atlas m.m. ;) hihi!

Men jag ska ju köpa höst skor till båda. Sen ska jag köpa en jacka till My + ett par jeans till William i slutet på månaden. så ni får gärna köpa väskor då.katterna. My känner ingen skuld. Hon vet att såklart väljer du henne framför en katt. Förstår hur du känner men det vet vi ju, att livet alltid bjuder på litet orättvisor tyvärr. Bra att ni tog tag i det snabbt för hon måste ju få leva utan katten väldigt snart =)

tack!Naglarna....va fina dom ser ut =) Du börjar bli riktigt duktig nu. Mina ser helt föjävliga ut och jag ska faktist ta bort dom idag =/

Har du hittat hårfärg så kan vi ju träffas snart för nya naglar + färgning av hår =)

Jag kommer köpa pärlblond och sen silver schampoo. Gav upp..hittar inte den andra =) hahakram kommer me barnen kl 20 ca imorn...kan bli lite innan och lite efter.

2009-08-07 @ 10:29:52
URL: http://cocochanelplitten.blogg.se/
Postat av: hanna

Börjar bli beroende av din blogg känner jag. Har redan kikat in 2 gånger idag och kollat om du uppdaterar nåt med barnen eller naglar =) hahkram

2009-08-09 @ 08:35:01
URL: http://cocochanelplitten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0