Fredag

Å så trött jag var i går.
Kom hem 7.15 efter att jag jobbat natt, satte i gång med att göra om mina naglar :-)
Tog ju några timmar, pysslade lite hemma, gav barnen frukost och så vidare. Somnade halv 12 och gick upp lite före halv 2.

Åkte förbi Hanna vid klockan 15 och gjorde om en nagel på henne. Har en nagel som är lite konstig så tippen fäster inte så bra. Men nu tror jag att den sitter ett tag. Sen åkte jag till Micaela och gjore naglar på henne och snackade skit :-)
Var kul att ses i gen, var länge sen känns det som, hehe :-)

Kom hem lite sent med då lagade vi middag.

Barnen gick och lade sig vid halv 10 och somnade direkt. Jag kom in i andra andningen och var uppe till halv 3 :-S

I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Har lite olika alternativ, men Tomas verkar inte kunna bestämma sig. Återkommer om detta :-)

kramar

dagarna som varit

Nu ska vi se om jag kan bringa lite ordning i detta kaos som pågår i mitt huvud.


Var ju ledig i tisdags natt så då var jag och Tomas bara hemma och mös. Kändes som evigheter sen.
Hela tisdagen var en lång väntan till kvällen ;-) Vi ägnade dock dagen iaf åt lite undangömda quickies när vi kom åt.
Ungarna var mycket ute och lekte, jag var för seg för att åka i väg med dom, men som tur var så verkade dom ha roligt på egen hand och nöjda med att stanna hemma och leka med grann-barnen.

Somnade utmattad i soffan klockan 00.30.

Vaknade i går morse runt 10. Det är så härligt med sommarlov vill jag lova :-)
Sen gjorde vi oss ordning, barnen lekte lite ute, sen åkte vi till Norrtälje.
Där shoppade vi lite på H&M, ytterst lite, lite smink till mig, och nya underkläder till barnen. Hm... lite onödigt kankse , men vi hittade så fina :-)

Så handlade vi present till Nina, tråkiga som vi var så blev det ett presentkort på Åhlens bara.
Sen ut till Vätö. Badning för barnen, fika och sen grillning på eftermiddagen med Nina och Erik + barn.
Det var jätteskoj och Nina och jag hade väldigt roligt och trevligt, småpratade om allt och ingenting i timmar tror jag.

Sen ilfart hem och till jobbet!

Och nu slutar jag!!


Natti!

puss

Stress

känner jag över målning, möbelshopping och så. När ska vi ha tid?? Har varit borta så mycket, jobbat, tävlat osv... Nu är jag ledig till måndag, men vill helst bara ligga och slappa me Tomas i soffan. Men om jag tar det lugnt i morgon så kankse man ska sätta fart på fredag och måla klart ett rum??
Hm... jaja. Tråkigt att ha det hänga över en. Skulle vilja vara ledig nästa vecka och ta tag i det då så man kunde bara slappa och göra roliga saker i helgen.




Var ute på vätö i dag och firade Nina och såg hennes Linn gå helt själv! hon har bara gått ett par steg innan, och nu plötsligt så började hon gå!! Helt själv, jättelångt!! Så sött och såååå kul att få vara med om det. Härligt!
Vill till Vätö i helgen igen nu när Erik och Nina är där, men vi får se hur det blir.

kramar...

Ny naglar

Gjorde om mina naglar i går, från vit fransk manikyr till glitter. Ganska nöjd.


tröttis

Har sovit dåligt, men det gör inget, ska ändå inte jobba i natt ju :-)
Längtar tills i kväll... Mysa och slappa i soffan.

Ska beställa lite mer nagelsaker i dag me... penslar och sånt.

kram


Nilah.... återigen... Minnena tränger sig på..

Åh vad jag saknar Nilah.
Många frågar fortfarande efter henne.
I helgen när jag var och tävlade var det folk som jag inte kände igen alls som kom och frågade vart jag hade mitt skimmelsto... Hon var verkligen minnesvärd. Min pärla.







Orättvist det känns... Men jag var hos henne till hennes sista andetag åtminstonde.

Jag kommer alltid sakna. Hon var en del av mig.

på jobbet

Sitter på jobbet igen.... Drygt halva natten kvar.

Var ganska svårt att sova i dag för att dom höll på att bygga, så är rätt seg, men går bra ändå. Men längtar hem.
Fick ett sms för en stund sen från Tomas; Jag hade velat att du var hemma istället :-(
Och det vill ju jag med kan jag ju säga, vi har knappt spenderat någon tid alls tillsamman sen i tisdags. I onsdags åkte han ju till en kompis och sov kvar, sen åkte ju jag till Strängnäs i torsdags, kom hem lördag natt men då jobbade ju han, sen sov ju han mycket på söndag och jag var i väg till Hanna på eftermiddagen så kom hem sent, sen jobbade vi ju tillsammans söndag natten, men det är ju knappast samma sak.
Sen när vi kom hem från jobbet på måndagen så hade ju jag en massa ärenden, så när jag väl kom hem och la mig så steg ju typ Tomas upp och byggde med sin pappa tills jag skulle åka till jobbet :-(

Men i morgon, i morgon kväll... då ska vi mysa :-)

Så trött jag är

Tomas, Björn och Viggo är ute och bygger och har gjort det sedan 12. ´Jag är så trött så att jag känner mig sjuk, men jag vaknar väl till snart....
Behöver städa, men jag låter det nog vänta tills i morgon tror jag... Pallar inte just nu iaf. Eller en timme kan ja ju kosta på.... Så  kan jag ligga i soffan sen.
Hm.. jo så får det bli, ska ta hand om disken och så iaf. Sen platt i soffan en liten stund och ta lite frukost. Med betoning på lite, jag har blivit en riktig liten tjockis :-S

kramar

Bilder från arabcupen :-)


   

 


Lite kortfattat

så skötte sig Shalle på arabcupen, kände i bland att det är vissa saker som vi måste arbeta bort, och så borde jag ha ridit ännu bättre i vissa stunder :-) Har fått tillbaka tävlingssuget så ska träna på ordentligt nu.
Vi slutade 3:a totalt i våran cup så det var ju ändå toppen bra :-)

Kom hem sent i går, Viggo har varit hos Hanna så i dag på dan åkte jag dit med My och hämtade Viggo. Och när jag ändå var där så passade jag på att göra naglar på henne :-) Det var kul att göra och kul att ses och snacka lite.
Är lite pilligt att göra naglar, men är ändå nöjd med resultadet ändå, har ju bara gjort en gång på mig själv och aldrig på någon annan. Men hoppas att fler kompisar vill göra, för jag vill gärna träna och att det inte går föööör långt mellan gångerna. GÖr som sagt gratis, möjligtvis en 100 lapp för material och bensin om jag åker dit. Men som sagt, är ju inte utbildad så vill absolut inte tjäna något utan gör det enbart för att jag tycker det är kul och vill bli bättre :-)

I natt ska jag jobba, jobbar med Tomas iaf så det känns bra, har ju knappt setts sen i onsdags :-S I morgon jobbar jag med en som jag inte träffat på skitlänge så det blir också kul... om hon nu inte har semester? Då vet jag inte alls vem jag jobbar med.


Hur som helst, ska ordna lite mat nu. Bilder från tävlingen kommer i kväll :-)


kramar

I väg och tävlar

I dag sticker jag i väg till strängnäs med Shaman och tävlar hela helgen, kommer hem söndag eftermiddag. Ska bli roligt.
Mamma och My hänger med.

Är sjukt trött i dag bara, sov skiiiitdåligt i natt. Hm, ungarna spelar spel nu, jag kanske ska lägga mig en timme. Va såååå ensamt att sova utan Tomas, dessutom smsade han och väckte mig och så, fast jag blir ju glad av hans sms så det gjorde inte så mycket :-)
Han har inte hört av sig i dag, men han kanske inte ens har vaknat än :-) Sa ju att han inte behövde komma hem någon särskild tid, jag kan köra William till hans mamma och så. Men skulle ju bli glad om han kom hem så vi kan säga hej då ordentligt, kommer ju inte ses förrän söndag :-S

Ska lägga mig på sängen en stund och se om jag kan vila lite....

Förresten, drömde att jag glömt att ta p-pillret en dag, och Tomas var rasande på mig för han hade varit och rotat i mina grejor och hittat pillren och sett att jag inte tagit på en dag, han trodde att jag gjorde med flit så att jag skulle bli gravid. Vilket inte alls var fallet.
Skrattade iofs gott åt det när jag vaknade och berättade för honom, han vet ju att jag faktiskt är lite glömsk och har glömt någon gång i bland + att jag är super fertil verkar det som, men han vet verkligen att jag aldrig skulle göra så mot honom.
Dessutom tycker vi båda att vi har precis lagom många barn, även om jag är lite bebissjuk <3 Men det har jag förståss alltid varit.


Nåja, nu säng.

puss kram

Ensamt

Nu ska ungarna sätta på sin film på rummet...
Jag har lagt mig framför tvn.
Ensamt det känns. Men ses en snabbis i morgon innan jag åker iväg iaf :-)

Ensam i kväll

Tomas kompisar ringde på eftermiddagen och frågade om han ville komma dit och ta några bärs och snacka skit. Han har inte träffat dom på länge så jag tyckte självklart att han skulle åka, så tillslut så gjorde han det :-) Fast tråkigt för mig att sova ensam, hehe, särskilt eftersom jag åker bort i morgon och är borta tills på söndag, men men, han träffar sina kompisar så himla sällan så :-)

Barnen har inte kommit hem än, men dom är väl på gång. Dom får följa med mig till stallet, ska rida lite lätt och sen ska Shaman få sova inne i natt.

Sen ska jag sega, Tomas och jag fick i oss rätt mycket i går på våran barnlediga kväll så jag är rätt risig :-S


Nya naglar :-D

Nu har jag fått mina nagelsaker och jag orkade inte hålla mig så satte i gång direkt att fixa dom!
Första gången jag gör naglar, dessutom på mig själv. Va lite pilligt men gick förvånansvärt bra ändå :-)



Min kisse

Törnrosa, min fina kisse, har opererats förra året för cancertumörer i juvret. Allt gick bra, men veterinären sa ju att hennes liv skulle iallafall bli förkortat.

Nu har jag hittat nya tumörer och dom växer snabbt :-( Än så länge så mår hon ju bra, men kommer behöva avlivas innan slutet på sommaren om nu inte tillväxten helt stannar av, vilket det inte verkar som :-(

Fina kissen :'-(

Europachampion i Norge ett år.


Myskväll i kväll :-)

Så, nu har jag varit i stallet och ridit. Shalle skötte sig väldigt bra :-)

Kom hem för någon timme sen och ungarna åkte precis i väg med Björn. Dom ska till vätö med Tomas föräldrar och sova över. Blir skojigt för dom.

Ska in och handla, frågade Tomas vilket han helst gjorde, städa eller åka och shoppa, haha. Men han ville hellre städa, så då får det väl bli så, även om jag hoppats på motsatsen, för jag anser mig bättre på städning.. Hehe.

Nu så stänger jag nog ner för kvällen.


kramar

Planeringen

I dag ska barnen sova hos Tomas föräldrar. Så vi är barnlediga.
Vi ska inte göra något speciellt, laga mat å dricka lite vin och ha mysigt. Blir skojigt.

Jag ska åka till stallet och rida snart och sen så ska vi åka och handla lite och lämna barnen.
Tomas och Björn håller på att bygga, nya ytterdörren är på plats, rummet är i princip klart, dom skulle lägga golv och göra det sista på innertaket i dag.

Sen är det målning dårå.

VI har ju ändrat oss lite vem som ska få det nya rummet, det är det minsta av alla tre rummen så nu bestämde jag och Tomas att vi tar det nya, får ju bara plats med sängen i princip men det gör oss inget för det betyder att William och Viggo får dela på vårat större sovrum och då får dom plats med mycket mer saker och My får det gamla rummet. Som muta så lovade jag henne ett litet akvarium med fiskar, då blev hon jätteglad.
Det kan hon pyssla med, köpa lite fisk för veckopengen och så. Blir skojigt. Jag hjälper gärna med lite vattenbyten och matning när hon är hos sin mamma.

Så det blir nog bra, alla är riktigt nöjda.

Mys rum ska ju målas om och så, hon villl ha ett Hello Kitty rum, så tur att jag är grym på att måla just det :-) Ska måla rummet vitt, med en rosa vägg med ett Hello Kitty huvud på.

Pojkarnas rum kankse får vara vitt och köper någon stor affisch och ramar in och sätter upp på Star Wars eller något sådant som dom gillar.

Mitt och Tomas rum så vill jag ha väggarna vita förutom den väggen rakt in som huvudändan på sängen står emot, den vill jag nog ha i ljus latte färg eller så. Eller hela rummet i någon väldigt ljus beige/brun färg. Inte kritvitt i såfall iallafall.

Men men blir skoj :-)

Har föresten fått alla nagelsaker utom lampan, hoppas den kommer den här veckan så jag kan sätta i gång :-)
Beställde geler och tippar såklart och allt som behövs dit, sen köpte jag vit franska gele och rosa, sen olika sorters glitter, ett var självlysande, hehe, så funderar på att lägga på den som fransk manikyr första gången, men jag vet inte :-) eller glitter..... hehe. Ska ju tävla i helgen, så kankse bra med något flashigt och färgglatt :-P

Nä nu ska jag kolla in hur det går för byggjobbarna ;-)

Utbyggnaden snart färdig :-)

Snart så är den färdig :-) Till veckans slut, då blir det in till IKEA i början på nästa vecka :-) Skoj!

Hästliv

Lilla Shalle skötte sig utmärkt i dag när vi var ute och red. Tänk så himla kul det är att rida när det finns så oändligt många ridvägar omkring stallet :-) Såååå skoj att rida ut nu!
Handlade lite och så på hemvägen, kom hem vid 5 tiden.
Tomas och hans pappa höll på att bygga med huset och slutade efter någon timme efter att jag kommit. Då lagade vi tackos och myste lite :-)

My ska sova hos en kompis så hon fick med sig lite godis som jag köpt till alla tre, hyrde en film också men den får väl Will och Viggo kolla på själva.

Nu ska jag slappa lite, är mätt och trött :-)


kramar

Äventyr och födelsekalas :-)

I fredags åkte jag och min syster till Örebro med Viggo, Lisa och Tora. Väl där badade vi på ett äventyrsbad.
Det var riktigt kul, jag vill åka dit igen, med Viggo, My, William och Tomas :-)
Sov över i en hyrd stuga på en camping och åkte hem sen på lördagen.

Syster släppte av mig i Rimbo hos Tomas föräldrar och där förbereddes det kalas för William som fyllde 7 år i fredags :-) Sötis killen hade barnkalas hemma hos sin mamma i fredags, Harry Potter kalas :-) Skojigt för dom.

Sen firade vi honom med Tomas familj och det var jättemysigt. Han fick massor av fina presenter. Firade lilla Linn samtidigt också som fyller år samma dag som William.

Sen var vi hem till min mamma och pappa på söndag och firade han lite där. Var och badade ett tag med barnen i en hemlig sjö mitt i skogen. På förmiddagen innan så var My och jag och red i stallet, gick jättebra. Vi red ut en sväng, My på Dyrbest och jag på Shalle, efteråt trimmade jag lite på ridbanan också. Gick toppen,
Åt middag där och åkte hem på kvällen.
Barnen hyrde film och låg och tittade på den i sitt rum till klockan halv 12 på natten, Tomas och jag var trötta men hade massa mys på kvällen.


I dag ska vi till stallet om en stund sen blir det lugnt.
I morgon skulle Tomas mamma ha barnen över natten och hitta på något med dom, då är vi barnlediga så då ska vi väl fixa mys här hemma med middag, vin och mojs typ. Tror jag :-)


Har äntligen fått Tomas att rensa ut sitt skåp och låda med skräp som har flyttat med honom genom alla hans boenden tror jag. haha. Det var grejjer där i som var daterade  från år 2000 till och med. Men nu är det rensat. Äntligen. :-)

Bilder

Hittade lite gamla bilder på min mail :-)

Linslus?



   

Gullegris :-D



Sötisar :-)
 


Bäst av alla!!


Älskade lilla viggo ger Jills jättehäst en puss <3

Har ganska tråkigt...

Sitter på jobbet. Finns inte mycket att göra precis.
Halva natten kvar. Sen leeeeeeeedig :-) I typ 10 dagar!!

*wiee*

Onsdag!

I dag sov jag lite bättre :-) Jag vaknade klockan 15. Då var Tomas pappa Björn utanför och höll på att bygga på huset, gick upp och satte på kaffe. Tomas kom upp några minuter efter mig.
Han drack lite kaffe och gick sen ut för att hjälpa Björn med byggandet.
Jag slappade i soffan en liten stund sen gick ner i tvättstugan vek lite tvätt och stoppade i en maskin.

Klockan fyra stack jag till stallet. Sofie hade redan kommit dit. Vi hämtade hästarna, borstade, pysslade och red sen i väg. Shaman var suuuperduktig. Höll ett bra tempo och hade inte handbromsen i som annars och inte alls lika tittig.

Red en runda på någon timme med mycket galopp. Var tvunget för det var så mycket bromsar!! :-O Skiiiit jobbigt.
Verkar dock ganska lugnt i hagen där Shaman står, är öppet fält så blåser rätt mycket så då blir det inte så mycket broms och odjur.

Kom hem 18.30. Vrålhungrig. Tomas hade precis byggt färdigt och var me jättehungrig. Men så varmt, då är det svårt att bli sugen på någon mat tycker jag. Båda var sega dessutom så i dag blev det fil och mackor till middag :-) Lagom när det är så varmt ute.

Så skönt ute på kvällarna, skulle vilja grilla och dricka vin med några roliga vänner! Synd att jag är upptagen hela helgen :-/ Och nästa helg med! Då tävlar ja ju... Jaja... är ju lediga hela nästa vecka så får väl ta en grillkväll då, me oss själva och barnen om ingen kan :-)

Sen blev det hopp in i duschen för mig och lite mys i soffan innan det återigen var dags att sticka i väg till arbetet!
Sista natten för mig, Tomas har en till natt. I morgon när han jobbar tänkte jag passa på att åka hem till Micki och sova över. Ha lite myskväll med god mat och godsaker :-)

Dagen efter måste jag vara i stallet klockan 8 för då kommer hovslagaren, tror alla Shalles skor är lösa, hehe, så behövs verkligen. Sen åker jag buss till söderhall direkt efter och möter upp syster och Viggo och drar till Örebro och äventyrsbadar!!

   

Nu slutar jag snart!!

Snart dags


03.45

och jag är sjukt trött. Men kämpar på, snart får man somna i sin sköna säng.


Dagen Tisdag

Så... Nu ska jag nog ta om dagen lite mer utförligt... Synd att jag inte kan kommpletera med bilder, är så jobbigt att dra med sig kameran överallt, är sugen på att skaffa en mobil med bättre kamera än den jag har... hmm.. tåls att tänka på, men samtidigt så behöver jag en ny dator också...  Den är nog tyvärr viktigare.

Ska kolla lite på pricerunner iaf.

Hur som helst, Tomas och jag vaknade i dag klockan hakv 2 efter att vi jobbat natt. Vi jobbar fortfarande tillsammans, men när barnen börjar skolan så kommer vi inte göra det längre, en måste ju vara hemma efter som vi har Viggo heltid. Nu under sommaren så kan han vara hos mormor och morfar när jag jobbar, tycker både han och dom är jättemysigt, så han är där nu, och kommer vara där till torsdag då jag jobbat färdigt då.

Nog om det, vi vaknade, gick upp och gjorde kaffe. Jag tog hand om lite disk och tvätt också :-)
Låg i soffan en stund och segade.
Sen kom Tomas pappa och dom skulle sätta igång med att bygga, så då smet jag :-) Till stallet. Bygga är inte min grej!

Tog in Shalle från hagen och pysslade lite. Provade ut en ponnyhack som jag har haft liggande, med lite extra hål så passade det, har varit sugen på att testa nu när han är så het ute och allt känns som en evig dragkamp, vill slippa hålla honom i munnen hela tiden och dessutom så gillar jag bett med lite nacktryck.
Sagt och gjort, red ut och kändes riktigt bra. Svarade bra på hacket fast det är supermilt med läder runt om. Skönt! Han verkar som min förra häst gilla nacktryck och slappnar av lite mer med det. Blir bra att använda vi uteritter! Kändes riktigt fin och trevlig.
Vägarna var fina och mjuka efter allt regn så vi travade och galopperade till sandtaget och väl där var det fullt ös upp för sandbackarna! Han har gasen i botten riktigt ordentligt i bland.

Red på hemmåt efter 40 minuter och mötte på Sofie och Johan som var ute på en Power-Walk! hehe... tänk om jag kunde få med Tomas på det, eller någon annan frivillig?? Skulle verkligen behöva det. Min kropp är lite läskigt lös om man kan beskriva den så.
I stallet så fick Shalle duscha, på med flugtäcket, lite mumshavre och sen ut i hagen igen. Han ska ¨få sova inne lite nästa vecka inför arabcupen, men än får han vara ute. Är så skönt ute för dom nu.

Åkte hem och Tomas stod vid spisen :) Vi åt wokad kyckling, stekta nudlar med grönsaker och pad thai sås. Mums!! Är så förtjust i thai mat och sååå lätt att göra själv!

Duschade och sen låg vi i soffan och myste en timme innan vi skulle åka till jobbet. Och nu är vi här.

Får väl se om det är något att kolla på tv i natt så tiden går fort... Har ju alltid Paradise Hotel iaf :-)

På jobbet igen

Är på jobbet igen! Har sovit mycket bättre i dag, men har lite ont i huvudet.
Var till stallet och red i dag på eftermiddagen, blev fint väder just då så jag klarade mig utan regn :-) Shalle skötte sig riktigt duktigt, höll inte på att ramla av en endaste gång.
I morgon ska jag rida med Sofie klockan 16. Alltid skoj med sällskap, i förra stallet red jag nästan alltid ensam, nu har jag ofta sällskap, är så himla kul och man märker att Shalle tycker det också.

Ska bli superkul att tävla nu, känns riktigt bra, även om jag tror att fart grenarna kankse kommer gå lite mindre bra än med min förra häst, haha.... Men nu är jag med bara för att det är så himla skoj. Hoppas att han gör bra i från sig i westernklasserna och att han håller sig på mattan :-)

Nu ska jag gå och fika lite :-)


pussar och kramar.... skriver mer senare!

Äntligen

hem och sova!!!

Är såååå trött!

Hörs senare i dag. Ha en bra dag alla!


kramar

Paradise Hotel

Är jag helt hooked på. Bra tid när man jobbar, typ runt halv 1 på natten, men när man är ledig är det lite mer kämpigt att hålla sig vaken.



E super kul... haha. Massor av intriger. *gillar* Börjar om 14 minuter!! *wieee*

Stallning :-)

åkte i väg till stallet med Viggo, hämtade upp Micki på vägen, hon är inte ett dugg intresserad av hästar men följde med som sällskap <3

Hämtade upp Shalle och borstade lite och longerade. Han var duktig. Viggo fick löslongera honom lite på slutet i skritt och trav, gick jättebra :-)

Sen åkte Viggo till min mammas jobb och ska följa med henne hem och vara där dom här dagarna när jag jobbar. My och Will åkte tidigare i dag till sin mamma.

Sen har jag inte gjort någonting, legat i soffan och nu är vi på jobbet.
Har sovit jättedåligt i dag, Tomas och hans pappa har ju byggt på huset och ungarna har ju varit hemma. Så blev inte många timmars sömn alls.
I morgon börjas det inte byggas förrän klockan 2 och ungarna är ju inte hemma så då får jag sova ordentligt :-) Blir skönt.
Ska rida lite på eftermiddagen också. Han behöver gå, blir för pigg att rida annars och snart är det ju dags för tävling :-)

Kramar

Akvaristik

Beståndet i akvariet har ökats med hjälp av fem stycken sådana här



Haha, jag tycker dom är såååå fula att dom blir coooola. Ser helt sjuka ut, som ett skelett som simmar omkring :-)

Städning

Är vad jag borde ägna mig åt i eftermiddag när barnen lämnat huset
Men känner mig ungefär så här sugen på det

Men så skönt att röja ordentligt så man slipper tänka på det sen nu när man jobbar natt några nätter, håller sig ju städat några dagar sen eftersom barnen inte är hemma ;-)

Går ju rätt fort med, behöver ju inte vara superpetig. Bara damma lite snabbt, dammsuga och torka golvet. Är ju så litet, gör jag på någon timme. Men ska ju sova ordentligt först, sen måste jag till stallet och rida lite helst.... Så tiden känns lite knapp :-/

Förresten,,, min vackra Törnrosa har fått tillbaka tumörer och har nu inte långt kvar att leva :-'( Missangull. Har redan opererat henne en gång och veterinären säger att det var en chansning och det är ingen ide att försöka igen. Hon fick iaf ca 8 månader extra att leva. Lilla hjärtat, Älskling.

Jag är rubbad.

Visst fan verkar det som så många människor mått så himla dåligt i sina liv? Så olyckliga...
Utanförskap.... Jakten på bekräftelse. Självkänlsan som blir nedslagen som en spik i en kista.

Jag har mått så dåligt i den här världen. Jag har lidit, skyllt på mig själv, plågat mig själv, berättat för mig själv hur värdelös jag är. I åratal.

Nu är jag lycklig. Nu känner jag mig hel.Lite finns kvar att laga visserligen, Mitt inre har blivit massakerat gång på gång under åren. Jag har bara försökt att svälja bort känslan.
men nu äntligen är jag lycklig. Kontrasten mellan det och mitt sargade jag är som vart och vitt.

Nu oroar jag mig bara för att något av barnen ska känna som jag gjort, jag vill aldrig att dom ska vara olyckliga, bli utanför, mobbade eller utnyttjade. Jag vill att dom ska känna sig starka, älskade och lyckliga. Jämt. Iallafall alltid veta det.

Äntligen kan jag gå omkring som en lurk i håret å fula mjukiskläder på mig hemma och ändå känna att han älskar mig och kollar på mig med samma ögon jämt, även om jag är lurkig eller fixad.

Närhetsproblem har jag ju fortfarande. Allvarliga sådana dessutom. Det blir bättre, men det går långsamt. Förut, om T kramade om mig bakifrån när jag stod och diskade tex så kom den där obehagskänslan av att jag inte vet var jag ska gå... Varför gå? Jag älskar ju honom och jag älskar att kramas med honom. Nu tar han ju jämt på mig när han går förbi, så det blir ett antal tagningar om dagen, hehe, så jag vänjer ju mig. Jag älskar ju när han rör vid mig egentligen.

Av någon anledning går det bättre om vi ligger ner eller sitter i sängen eller soffan. Då är jag snarare som en klängig apa och ska gosa non-stop. Vilket också är ltie märkligt. Men men. Det blir bättre, och jag är nog snart helt hel.


Det värsta för mig är att jag i bland till och med har svårt med närhet med barnen. Självklart så kramar jag dom och så, med kärlek i hjärtat. Men vissa stunder så känns det sjukt nog svårt. Det är sjukt. Nog är det så att det inte var så mycket närhet i min familj när jag växte upp, och nog har det lite satt sina spår antar jag.... Jag vill verkligen inte föra över detta till någon... Men jag tror att min son är den kramigaste lilla människan som finns i bland... Så jag tror nog inte att jag har smittat honom :-)

En sak till.... Att säga till barnen att jag älskar dom är inga som helst problem. Det kommer i från hjärtat och poppar ut ofta.
En helt annan femma är det att säga det till Tomas. Alltså jag älskar honom så det värker i kroppen. Men att säga det, det är nära omöjligt. Varför? Jag har aldrig sagt det till någon annan kille än honom. Så man kan ju säga att det är ett problem som jag haft. Sen har jag ju aldrig älskat någon som honom, men nog finns det någon man velat sagt det till, men det går inte.
Nu går det, men det tar emot. Riktigt. Och jag kan knappt titta på honom när jag säger det.

Ja herregud jag är riktigt rubbad. Jag ska nog sätta mig mitt emot honom i soffan någon dag snart, titta honom i ögonen och säga 'Jag älskar dig' ända tills det inte tar emot längre, haha. För hur kan det ta emot när det är sååååå sant? Jag älskar honom, mer än man kan förstå. Han gör mig sååå lycklig.

Som sagt, jag blir bättre hela tiden, känner mig mer och mer normal och hel. En sak i taget :-)

Elektrisk flugsmälla


En sån har vi. Som ger flugan en stöt så den dör. Känns skönt.

Dock vill ju jag verkligen prova effektiviteten i denna. Så jag frågade Tomas snällt om jag fick stöta på hans finger. Då sa han Nej. Jag som trodde han hade lärt sig vid det här laget att man inte säger nej till mig?!?!
Försökte smyga hans hand till den hela tiden, men då vred hans sig och drog i mig så jag nästan fick en stöt!! Grrrr!!
Han vägrade sitta still i soffan och bli stötad. Så då sa jag att om han inte tar stöten nu så tänker jag elektrifiera honom när han sover. Han vaknar ju ändå inte för någonting. Men då hotade han mig med att stöta mig varenda natt i all evighet! (iofs så känns det skönt att veta att han tänker sova med mig varje natt i all evighet)
 Men nä nu är måttet rågat!!
Alltså seriöst, så skulle han aaaaldrig göra mot mig. Jag tror inte ens han skulle ge igen om jag gav han en stöt och sen bönade om nåd? Han hävdar bestämt motsatsen, så nu är jag så sugen på att ge han en el-chock för att se om han skulle göra detsamma mot mig eller om jag skulle kunna blidka hans ilska med lite bön och grin?

En kille kan val bara inte el-stöta en tjej???? Det är ju grov kvinnofridskränkning om inte värre????

Vågar nog inte el-stöta honom när han sover, för om han vaknar så blir han nog arg, han är inte på sitt allra muntraste humör när han blir väckt, och antar att det inte skulle blidkas med en el-chock mitt i natten.


Skulle han verkligen hämnas?

Han som e så snäll å gooooosig, se själva:

Nattligt

Är helt ok att vara tillbaka på jobbet, men tiden går lite sakta nu. Hade ju svårt att vila hemma så kommer vara trött i natt, men bara att kämpa på. Ju tröttare i natt, desto bättre sover jag när jag väl är hemma :-D Nästan bara halva natten kvar ju.

Längtar tills mina nagel prylar kommer :-) Har ju gjort naglar på salong miljoner gånger och så har jag läst på en massa nu, så känner mig säker på hur jag ska göra och att jag har köpt riktigt bra grejjer. Ska träna lite på mig själv först sen så får alla som vill komma och få naglarna fixade hos mig gratis!! :-D haha.Ska lägga ut kort här på mina egna så fort det bara går så får ni se!
Men tyärr så dröjer det en vecka eller två till sakerna kommer, men gör inte så jättemycket, hade inte haft tid att göra naglar den här veckan iallafall så....  :-) Men hoppas dom kommer i början på nästa!



My hade förresten haft superkul hos Nina... Hon fick med sig kamerna, glömde fråga om hon tagit några kort. Får fråga det i morgon, om jag träffar dom innan jag somnar! Sen åker dom till sin mamma klockan 13 typ, och då sover jag nog hur som helst.
Men vaknar dom samma tid som vanligt så är jag nog fortfarande upp antar jag, vill gärna träffa dom en liten stund innan jag lägger mig, ge dom frukost och så så får Tomas lite sovmorgon också, han ska ju bygga på huset och har gjort det i flera dagar så han behöver nog lite extra sömn.
Han smsade mig nyss dessutom så han verkar inte ha kommit i säng än. Passar väl på att sitta uppe halva natten och spela rymdspel nu när jag inte är hemma. haha. Han älskar sitt Rymdspel :-)


Nä nu ska jag göra lite nytta i stället för att sitta här och svamla.... Hade inget direkt skoj å skriva..... Hm.. kanske poppar upp något roligare i morgon...

puss och godnatt!

på jobbet

Sitter på jobbet.

Försökte vila i dag, men det var omöjligt, var inte alls trött och då är det svårt att somna ;-)

V och W följde med mig till stallet, dom älskar att leka där. Medans jag gjorde i ordning Shalle så lekte dom uppe på höloftet. Sen när jag skulle ner på travbanan så fick dom komma ner och leka ute :-) Går jättebra. Rider ju bara på själva stallområdet om jag har dom med mig så att jag kan höra/se om det skulle hända något.

Dom fick också titta på den nya fölisungen som storken kom med för några dagar sedan ;-) Super dupersöt liten halvblodsflicka.

Gick jättebra att rida, red lite tempo på travbanan och Shalle var lite lugnare nu än vanligt, skönt. Höll inte på att ramla av en endaste gång :-)

Sen hjälpte killarna mig att fylla vatten till hästarna sen åkte vi hem.
Jag hoppade in i duschen, sen la mig i sängen och förökte vila. Som sagt, utan resultat. Låg och filurade en timme i sängen iaf, haha. När jag kom upp så sprang barnen ut och lekte, några sommargäster nära oss har visst anlänt med ett par barn, skoj :-) Tomas hade gett dom middag medans jag låg i sängen.

Seg var jag när jag gick upp, och jag som hade lovat att laga våran favoritpaj, hade inte alls lust med det, men gick ut i köket iaf och då stod den redan i ugnen :-D Tomas hade gjort den. Gullis. Supergod var den som vanligt :-)

Sen tog vi en koppkaffe och kramades lite sen var det dags för mig att åka till jobbet :-( Längtar hem, hehe.

Ska bli såååå skönt i morgon bitti när jag kommer hem, trött och frusen och få krypa ner hos min vaaaaarma Tomas.

puss kram

Sötisar....

Shaman i sitt reserv flugtäcke som jag köpte på rea för 99 kronor på Granngården.


En fin fisk som jag såg på Bromma Zoomarknad :-)

Älskling!!

Alfons på sin favvohund!

Ligga me Blondin-Bella?

Om jag dricker vin eller något annat alkoholhaltigt så drömmer jag mardrömmar natten efter. Alltid.

I bland är det konstiga drömmar som jag inte kan förklara, men Tomas brukar höra mig gnälla och pipa på natten och jag vaknar svettig och orolig. Brukar drömma det direkt när jag somnar eller på morgonsidan.

Hur som helst, en gång drömde jag att jag blev kidnappad av två killar till en stuga som låg mitt i en sjö (?) Efter några timmars tortyr, våldtäkt och misshandel lyckades jag rymma, sprang ut genom dörren och hoppade från trappen, men en av killarna fick tag i min jacka mitt i språnget så jag drogs tillbaka in i stugan igen.
Tillslut fick en av killarna nog och såg till att jag kunde rymma, jag sprang ut ner i sjön (?) och sprang genom vattnet, alla som sprungit i strandkanten med vatten till knäna vet hur tungt det är.
Den andra killen jagade efter. Men tillslut fick jag syn på människor som gick skallgång efter mig, skrek och viftade och sprang utmattat och blev räddad.
Vaknade rädd och anfådd.

För inte så länge sen så drömde jag att jag skulle åka och hämta Tomas någonstans i några hyreshus. Stod utanför i bilen och väntade och väntade. Försökte ringa honom men fick inget svar.
Tillslut började jag känna riktiga obehagskänslor, gick ur bilen och tittade lite. Tyckte jag såg honom skymta i ett fönster.
Hm. Jag är varken svartsjuk eller misstänksam egentligen, och vill verkligen inte jaga efter honom eller tro saker, men i nu kunde jag bara inte låta bli.
Jag gick in en port och upp i trapporna i trapphuset. Öppnade tyst dörren, smög genom korridoren och in i ett rum.
Där var han, i en hängmatta som hände i från taket, där låg han, med Blondin-Bella. Hans ögon när han såg mig, ångern och smärtan, klumpen i min hals och livet som rann ur mig.
Jag bara vände och sprang. Det kändes som jag dog.
Just då vaknade jag. Såg han brevid mig och insåg att det var en dröm. Åh gud vilken lycka.

Varför just Blondin-Bella? Haha. Dumt. Skrattade ju gott åt det dagen efter när jag berättade det, hihi.

Men konstigt att jag drömmer så där, alltså mardrömmar. Har aldrig hänt förut. Men men, som tur bara när jag druckigt vin och det är ju inte allt för ofta ändå :-)

Nu så är det väl dags för mig... Att åka till stallet och pyssla lite med pålle-häst.

I dag händer inte mycket....

Nu har Tomas och jag just varit nere i tvättstugan och tvättat och hängt upp :-) Höll på där nere själv och pyssla, men då kom han ner och hjälpte till, vilket iofs var rätt onödigt, jag kan tvätta och hänga en maskin på egen hand, haha. :-)

Viggo och William har spelat tv-spel hela dagen i sitt rum typ, My är fortfarande hos Nina, kommer hem i eftermiddag.
V och W har precis ätit lunch, rester från smörgåstårtan :-) William älskar det :-) Har nog aldrig sett han äta så mycket.

Tomas pappa Björn kom just hit, dom ska fortsätta bygga på huset, hör dom såga och grejja. Inget för mig så jag och ungarna tänkte åka i väg till stallet en stund nu. Dom gillar att vara där och leka.

Skulle helst vilja åka i väg någonstans i dag, alltså göra något med ungarna. Men Tomas är ju upptagen med byggandet och ingen kompis verkar hemma. Men å andra sidan så har jag ju stallet att fixa, sen så ska jag ju vila en stund eftersom jag ska jobba i kväll och så ska jag laga Tomas och min favorit paj, med salami, fetaost och spenat. Sjukt god.

Hmm... mest svammel nu....


Furuvik!

Nu kommer Bilder från Furuvik :-D

Första dagen!
Vi kom dit vid lunch tid typ. Checkade in, vi sov i tågvagnar :-D Ett gammalt tåg, precis i parkområdet, så låg bara 20 meter i från poolen och djurparken / tivolit :-D



Det var trångt, vi hade två 'hytter', tre bäddar i varje. Vägg i vägg :-) Barnen ville sova själva i en egen så efter att vi hört hur lyhört det var så lät vi dom göra det, hörde dom prata och skratta lika tydligt som om dom låg inne i våran hytt :-) Knackade lite i väggen när klockan började bli mycket och dags för att sova, hehe. Myyysigt. Smala sängar, men Tomas och jag ville iaf sova tillsammans så vi trängdes i en smaaaal säng hela natten, haha. Lite onödigt tyckte jag när jag vaknade med rygg ont dagen efter.

Hur som helst så satte vi genast i gång med karusellåkning när vi kom dit!!!

Första karusellen



Furuvikspolisen skojar med barnen

        
     
                  

Radiobilarna



Lilla Fritt Fall




Katapulten ( va riktigt rolig)





Larven


Tomas i larven, haha,


Bilar :-)


Mer bilar




Sen tog batterierna i kameran slut, så fick ladda den på kvällen, kom ihåg att ta med mig laddaren iaf :-D

Poolen, badade när det var finare väder första dagen :-)


Dagen efter ägnade vi åt djurparken.

Här fick man passa sig, marken sprutade vatten, hehe.



Shimpanserna va sååå söta :-)


Småapor


Getterna blev jag helt förälskad i som vanligt.... Såååå söta....
     Tomas var inte lika förtjust


Ankor, kameler, mera apor, fanns alla möjliga djur

    

Påfågeln va skitläskig så Tomas fick jaga bort den från mig när vi skulle fika, den ville ha min bulle!! :-O


Nu får det vara nog med bilder för i dag :-) Tomas vill ha tillbaka sin dator en stund innan han ska börja bygga på huset för i dag... Dom har hållt på med det i några dagar nu, vår tvättstuga är förresten klar :-D Ska ta ett kort på den sen, är suuuuperbra!!


kramar!!






Filmkväll

Småkillarna har precis bäddat ner sig och ligger och kollar på film på sitt rum :-) My är hos Nina och har filmkväll där.
Tomas och jag har hyrt film i dag igen, jag var på Ica och valde, valde denna, endast för att Tomas gillar krigsfilm, jag gör det inte, dessutom bakade jag en smörgåstårta åt honom. Ja, jag är väldigt kär <3

Way of War
WAY OF WAR

Så nu ska vi mysa lite. Jag börjar jobba i morgon :-/


Har beställt Nagel saker, Uv lampa och geleer och allt som behövs :-) Så snart så kan jag göra eget :-D Bara dom kommer snart, dröjer lite dock, någon vecka.


kramar


Uppdaterar...

Har knappt skrivit något, kan inte lägga in bilder just nu, så det är därför, inte lika kul då :-/

Har beställt egna nagel prylar, så snart kan jag börja göra egna gele naglar :-D

Vi har varit i Furuvik, va suuuuuperkul.

Micki har varit här ett par gånger och tagit en cider med oss och sovit kvar.

I dag så ska My till Nina, gå på bio och sova kvar. Ska köra dir henne vid 13 tiden.


Längtar nu efter mina nagelpryls, kommer ta någon vecka eller två innan dom kommer, men då blir det kuuuuul!! :-D



Ska bättra mig på uppdateringen.


kramar

Måste väl

skriva någonting... .Har inte skrivit knappt något.

Har en del att göra, har inte varit hemma någonting känns det som. Men men.

I torsdags så blev vi barnlediga så vi grillade och drack vin och öl för hela slanten. Micki gjorde oss sällskap så det var riktigt mysigt. Satt ute hela kvällen, stupade i säng vid 2 tiden. Va skapligt bakis dagen efter.

I fredags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde, men vi slappade förmodligen..... Kollade nog på några avsnitt av Lost, åt chips och godis och myyyyyyyyyyyste.

I lördags kom barnen hem, en kompis till Tomas kom över och jag drog i väg på systers födelsedags fest. Trevligt var det, men när dom skulle vidare till Mobergs så ville jag hem till min Tomas. Så så blev det. Hoppade i säng direkt när jag kom hem.

I dag har jag varit och städat vidare i gamla huset, flyttat hit fiskarna. Håller på med dom nu, men tog en liten paus.

E sjukt trött, får sova lite tidigare i dag för i morgon ska vi till Furuvik :-) Ska bli suuuuuperskoj!!

Ha det bra sötisar!!

Värme :-)

Hann visst inte skriva någonting alls i går!

Vi va och badade i den konstgjorda sjön i Riala. Superfint där och vattnet va klart och fint som havsvatten.
Sen åkte vi och handlade lite på vägen hem, nödvändiga livsmedel och  nödvändiga glassar :-)

Jag åkte lite senare i till Norrtälje för att handla lite sänglådor och dyligt för förvaring, vi behöver helt klart mer plats!
Sen, på eftermiddagen träffade jag D och vi åt som vanligt på Mc Donalds, som alltid när vi ses. Hehe, lite dåligt samvete mot min halvfläbbiga kropp som fick McDonalds mat dagen innan också... Men den fick iaf mycket motion i går. Så det kanske jämnade ut sig.

Hur som helst så åkte vi och hämtade en av D:s hästar som ska i väg på betäckning inte långt i från där jag bor nu för tiden :-) Fint där och massor av P.R.E hästar med föl <3 Vi fastnade kvar länge där, tittandes på föl, unghästar, mammor och hingstar. Några hästar som jag kände igen då dom stått på Penningby tidigare, roligt :-)

Kom därifrån sent! Körde D till bussen och sen direkt hem, kom inte hem förrän halv 12 på natten, Tomas och jag som hade hyrt film och köpt godis!! Han var jättetrött när jag kom, så vi struntade i filmen och lade oss i stället :-/ Lite dåligt samvete fick jag ju, men han vet ju hur jag är :-) Alltid sen och tidsoptimist. Haha.

I dag åkter My och William till sin mamma så min pappa frågade om inte Viggo kunde komma till dom och söva över. Han har visst lite långtråkigt som pensionär :-) Viggo ville gärna det så han åker hem med mamma när hon slutar jobba.

Då blev Tomas och jag barnlediga igen! Haha. Så det blir myskväll för vuxna i dag :-)


Nu ska jag stääääääda!!!


puss kram

Tisdag

I går så åkte vi och hämtade My från ridlägret. Dom hade en liten hoppuppvisning och My var jätteduktig :-) Verkligen. Ska försöka hinna med lite ridning i kväll, men jag kanske blir sen.
Ska hjälpa en kompis med en häst i eftermiddag och innan det så ska vi nog åka till konstgjorda sjön i Riala och dessutom städa i källaren och plocka in en del möbler.


Sen ska vi provfylla akvariet med. Om det håller tätt kan jag hämta hem mina fiskar i morgon :-D Blir skoooooj.



puss kram.

RSS 2.0