Ligga me Blondin-Bella?

Om jag dricker vin eller något annat alkoholhaltigt så drömmer jag mardrömmar natten efter. Alltid.

I bland är det konstiga drömmar som jag inte kan förklara, men Tomas brukar höra mig gnälla och pipa på natten och jag vaknar svettig och orolig. Brukar drömma det direkt när jag somnar eller på morgonsidan.

Hur som helst, en gång drömde jag att jag blev kidnappad av två killar till en stuga som låg mitt i en sjö (?) Efter några timmars tortyr, våldtäkt och misshandel lyckades jag rymma, sprang ut genom dörren och hoppade från trappen, men en av killarna fick tag i min jacka mitt i språnget så jag drogs tillbaka in i stugan igen.
Tillslut fick en av killarna nog och såg till att jag kunde rymma, jag sprang ut ner i sjön (?) och sprang genom vattnet, alla som sprungit i strandkanten med vatten till knäna vet hur tungt det är.
Den andra killen jagade efter. Men tillslut fick jag syn på människor som gick skallgång efter mig, skrek och viftade och sprang utmattat och blev räddad.
Vaknade rädd och anfådd.

För inte så länge sen så drömde jag att jag skulle åka och hämta Tomas någonstans i några hyreshus. Stod utanför i bilen och väntade och väntade. Försökte ringa honom men fick inget svar.
Tillslut började jag känna riktiga obehagskänslor, gick ur bilen och tittade lite. Tyckte jag såg honom skymta i ett fönster.
Hm. Jag är varken svartsjuk eller misstänksam egentligen, och vill verkligen inte jaga efter honom eller tro saker, men i nu kunde jag bara inte låta bli.
Jag gick in en port och upp i trapporna i trapphuset. Öppnade tyst dörren, smög genom korridoren och in i ett rum.
Där var han, i en hängmatta som hände i från taket, där låg han, med Blondin-Bella. Hans ögon när han såg mig, ångern och smärtan, klumpen i min hals och livet som rann ur mig.
Jag bara vände och sprang. Det kändes som jag dog.
Just då vaknade jag. Såg han brevid mig och insåg att det var en dröm. Åh gud vilken lycka.

Varför just Blondin-Bella? Haha. Dumt. Skrattade ju gott åt det dagen efter när jag berättade det, hihi.

Men konstigt att jag drömmer så där, alltså mardrömmar. Har aldrig hänt förut. Men men, som tur bara när jag druckigt vin och det är ju inte allt för ofta ändå :-)

Nu så är det väl dags för mig... Att åka till stallet och pyssla lite med pålle-häst.

Kommentarer
Postat av: venessa

Ja d e inte skoj, men mår bättre nu :) har jobbat o jobbat, så jag har inte hunnit tycka synd om mej själv ;)

O jag kan känna igen mej i dina drömmar! fast vet inte riktigt varför ja drömmer så, har inte lagt märke till någe mönster, men ibland så kan d bli riiiktigt sjukt!Ser ut som att ni har haft d såå mysigt i Furuvik! Skoj för er! :)Ta hand om dig!

2009-07-12 @ 16:59:16
URL: http://venessanordstrom.blogg.se/
Postat av: Hanna

=)jo man tröttnar ju garanterat inte på varandra. Man HINNER inte det tror jag ;) nej men vi är verkligen super lyckliga och kära så risken är minimal överhuvudtaget att vi skulle tröttna på varandra. Alla har väl sina dagar då man känner, men va faaan varför gör du si och så och varför sitter du bara där osv osv... =) Men ja, vi har nog inte så mycket tid över till sånt heller!Ja du Blondin Bella..ha ha och hon som är så ful me! hm! hi hi....jag drömmer också mardrömmar när jag druckit förrästen. Speciellt natten efter så natten när jag har alkohol i mig minns jag knappt vad jag drömt.

men som du säger, det händer ju ytterst sällan så man får ju stå ut.Ja just det =) Läste om att du beställt. Jag vill också! Men det är en framtids fråga. Jag vill inte jobba med det på heltid heller. Ha det som extra knäck är ju bra liksom!

Du får gärna träna på mina naglar ;) hihi till en rimlig summa då :O

Jag har ändå inga planer på att riktigt än gå och göra naglar som kostar skjortan så du får gärna göra, sen spelar det ingen roll om nån lossnar och så. Det är bra övning och samtidigt så är jag också erfaren så det kan ju också va till din fördel =) eller?kram kram

2009-07-12 @ 17:01:55
URL: http://cocochanelplittel.blogg.se/
Postat av: Hanna

just det. Att han kunde om UV lampor det va lite märkligt heh =)

2009-07-12 @ 17:02:30
URL: http://cocochanelplittel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0