Min kisse

Törnrosa, min fina kisse, har opererats förra året för cancertumörer i juvret. Allt gick bra, men veterinären sa ju att hennes liv skulle iallafall bli förkortat.

Nu har jag hittat nya tumörer och dom växer snabbt :-( Än så länge så mår hon ju bra, men kommer behöva avlivas innan slutet på sommaren om nu inte tillväxten helt stannar av, vilket det inte verkar som :-(

Fina kissen :'-(

Europachampion i Norge ett år.


Kommentarer
Postat av: Lina

Usch vad hemskt... Så jobbigt när man vet att man man ska förlora sin älskling =(

2009-07-21 @ 22:38:19
URL: http://lajnurt.blogg.se/
Postat av: Hanna

stackars kissemiss :((

Usch va hemskt och tråkigt och sorgligt.



Va bra att du förstår att jag aldrig menar nåt illa med allt jag säger :D så skönt!!! Blir alltid så frustrerad när människor tror att man vill det. Förstår liksom inte hur man kan va så negativ att man alltid VÄNTAR att när nån säger nåt så menar dom nåt och att den personen är nån djävul eller nåt ;) hihi



Det va som su sa =) Ville bara tipsa dig för att jag vet ju att alla tänker olika och att jag fått upp ögonen för att hon växt ifrån sånt där lite grann...eller ja, sakta men säkert och lite till och från är det ju, men snart så kanske det händer. Smart att bara måla en vägg då ju ;)



Det där med barnen. Det går att lösa och du tänker ju helt rätt med allt där enligt mig =) Viggo kan komma hit på lördag och sova om du vill det. Då får ju William en kompis med. Jag har själv ett dilemma egentligen. Jag är dålig och David åkte till Norge idag. Självklart om jag blir allt för dålig så åker han hem igen och tar Filippa men just nu så sa jag att det är bäst han åker så han inte stannar i onödan ifall jag inte blir sämre ju!

Så Imorgon kommer William och My ska kanske åka med dig så jag har tänkt på det, FYFAN va tråkigt lillen kommer ha här hos mig :´( Kommer inte orkar göra nåt med honom ju. Tänkte fråga om Tomas kunde ha honom tills jag blir bättre för det blir baaara tråkigt för honom här. Men han jobbar! Jag orkar inte med att han tar hit massa kompisar heller. Men Viggo på lördag är ju ok! Isåfall är det över en natt och då har han en kompis iaf.



Vet inte annars hur vi löser alla dagar för alla barnen =/ så alla mår bra!



Jo kanske bäst för att vänta med naglar ;)

Men vill du göra på mig nästa vecka :D :D :D



kramar!

2009-07-22 @ 18:20:43
URL: http://cocochanelplittel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0