En ny vecka :-)

Så... Nu har jag varit lite dålig på att blogga igen :-(

Men iaf, Tomas jobbade i helgen, barnen åkte till sin mamma och Viggo åkte till mormor, så jag har varit helt ensam.

I fredags kom en stallkompis från förra stallet i P-by och hade med sig en sadel som skulle provas på Shall. En hoppsadel :-)
Och yes, den ligger riktigt bra.

Åkte till ridhuset i söndags och provhoppade, han gick fin i form i uppvärmingen, men var svinpigg, många hästar var det i ridhuset, vi var npg 5-6 hästar från Bergby där som skulle hoppa tillsammans.

Vi hoppade grind, vattenmattor och han stannade inte på något. Hoppade jättefint! Så nu har jag anmält till clear round hoppning på ridskolan nästa helg, hela 50 cm. Haha, men jag har ju knappt hoppat något på honom. Det här var ju egentligen bara andra gången. Så det får bli bra så!

Sofie tycker att han är jättefin i dressyr, så hon tycker att han ska bli sån häst. Men jag ska väl försöka komma oi gågn lite med träning och se... Jag rider ju mest i skogen för tillfället.Med Paddan har det varit lugnt, förutom att jag låtit My köpa friidrottströjan, eftersom V och W fick bandyklubbor till sin bandy, den tröjan hade ju paddan tänkt köpa, men sagt åt My att vänta lite för hon hade fått så mycket nu. Så det var hon sur över och anklagade My för att ha gått bakom ryggen på henne. Men så var det inte alls, jag frågade My om hon ville ha den, och hon kan ha den hos oss, så kan Paddan köpa en egen till My själv när hon nu tänkt det.

Nu ville ju iofs My ta med den till paddan och det går ju bra, är ju hennes tröja. Men men. Om nu paddan ville att hon skulle vänta med tröja får hon väl ringa och säga det då så man vet, hur som helst, att skylla på My är bara fel. Jag erbjöd henne den och hon ville ha den. Vad skulle hon säga?
Nä, Paddan får köpa en sen oxå när hon tänkt (dock börjar dom ta slut så blir väl inte av) så kan hon ha en hos henne och en hos oss. Så slipper man skicka saker fram´och tillbaka, så lite som möjligt vill man ha att göra med varandra tack!!!

Dock tror jag att hon blev sur bara för att jag fick henne att se operfekt ut nu när jag köpte den där före henne, hehe.


Lite bilder på våra kanusser.

:-) Söta?? :-D


Kommentarer
Postat av: Fia

Malin, hör av dig om du är i rimbo något!! Vore en riktig nostalgikick att träffas och fika :-)kram

2009-11-09 @ 16:23:09
Postat av: Karin

Skoj att det verkar funka med sadeln! Vi syns på hoppbanan=)

2009-11-09 @ 22:47:19
Postat av: malin

hej hej!

ja det hade ju varit jätte kul, men mina föräldra och syskon har alla flyttat till stan , så jag har inget i rimbo att åka till... och det e skönt :-)

ska väl iof hälsa på ninnie snart, då kanske vi kan ses vi tre :-)

hahha synd att inte henrys e kvar .. det hade varit riktigt kul att fika där, det e väl någon lunch restaurang där nu va??

jag bor i bromma , och läste att du åkte hit ibland??

kanske kan ses i stan på en fika eller något??kram!!!

2009-11-10 @ 10:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0