Helg igen :-D

Har jobbat i natt så är sådär lagom pigg! Men är inte sugen alls på att sova. Har tvättat och plockat lite här hemma nu och gjort ordning Viggo för skolan.

I går var det ju marknad... Hmmm tar dagen från början.

Skolbussen skulle i dag åka och släppa av barnen vid busstationen på morgonen innan skolan, en lärare skulle möta upp dom där och gå med dom till skolan. Jag sa till fröken att Viggo kommer med den bussen så dom visste om det. Allt ok så långt.
VIggo åker i väg som vanligt då på morgonen, jag bestämmer mig för att gå och vila och försöka somna om då jag skulle jobba på natten. Blir störd efter ett tag av telefonen och springer upp.
Då är det Viggos fröken som undrar om inte Viggo skulle komma till skolan i dag?
Jag blir ju jättearg och rädd och säger att Viggo åkte bussen och att dom måste glömt honom på busstationen! Lägger på, kastar på mig kläderna och åker med ilfart till stationen. Ingen Viggo!!!
Hoppar in i bilen och åker mot skolan, på väg dit ringer Viggos fröken och säger att Viggo just kom dit.
Jag åkte dit ändå och gick upp till Viggos klass, när Viggo ser mig rusar han till mig och börjar gråta, så där hemsk gråt så man inte kan sluta, när man är både rädd, lättat och så oerhört besviken att blivit lämnad och glömd på det där viset.
Pratar med fröken och dom skämdes ju och var jätteledsna. Viggo var så uppriven så jag bestämde att han fick följa med mig hem igen.
Vi gick ner på marknaden en sväng, han köpte en keps och ett halsband, jag köpte snäckor till Mys och mitt akvarium och en matlåda i var till Viggo och William.
Sen köpte vi lite godis och munkar. Sen när vi gick tillbaka till bilen så var Viggo så glad igen och ville tillbaka till skolan, vilket gladde mig mycket, betyder ju iaf att han verkligen trivs där :-) (iofs har jag inte tvivlat på det, men ändå!)Ringde fröken och sa att han kommer tillbaka. Det blev dom glada åt med.
Han sprang dit och jag åkte hem.
Kramades lite med Tomas och fick kaffe. Myste i soffan under täcket en stund innan det var dags för duschning och så. Vi duschade, jag plattade mitt hår och sedan så åkte vi till Tomas mamma.
Jag sminkade mig i bilen på vägen dit ;-)
Nina och barnen var där när vi kom dit, alltid lika roligt att träffa dom, gillar dom såå mycket. David, Tomas bror var där med och efter ett tag kom Björn och Tomas faster Bittan och sist Lena.
Sen stack vi ut på marknaden. David, Tomas, Nina, jag och barnen.
My och jag köpte dessa:


Rosa och röda. Vi fick många skratt och leenden när vi vandrade marknade igenom iförda i dessa.
Viggo köpte en mössa och William köpte en krokodil som kan gå själv, haha.

Sen köpte dom pokemonkort att dela på och fick även pokemon kort av David.
Sen köpte dom lite småsaker, en varsin stoooooor klubba och åkte karuseller!

Sen gick vi hem till Tomas mamma och fikade lite. Sen kom Hanna dit och hämtade My och William för att äntra marknaden. Viggo ringde min syster och sprang och mötte upp henne, så fick han gå en runda till med. Jag var nöjd med ett varv och stå och glo på karusellåkande älsklingar en timme, var ju suuuperkallt. Men är glad att ungarna fick gå heeeeela dagen typ :-)

När resten av Tomas familj kom tillbaka från marknaden fick vi först sillåda, efter det ärtsoppa men bröd och västerbottenost. Även pannkakstårta fanns det, men den hade vi redan nallat av innan vi gick i väg till marknaden :-)

Sen åkte vi hem lite senare, jag åkte upp till stallet och nattade och pysslade om shalle innan jobbet. Han fick vila i går, men har ridit ut dom andra dagarna den här veckan och han har skött sig riktigt väl.
Ska rida lite senare i dag, men ska väl sova först! Ska ju jobba två nätter till. Vill egentligen vara vaken, har så mycket att göra, men det förstår ju till och med jag att det inte funkar. Får lasta över lite att göra saker på Tomas :-)

Han ska ut med en gammal kompis och sin bror i morgon, så dom ska komma hit innan, så då kan han gott städa. Är inte mycket som behövs göras så ska inte vara så besvärligt!


Nä nu ska jag ta lite frukost och kolla på Tv en stund innan jag dyker in till sängen.

Sen kommer ju barnen hem i dag!! :-D


stooooora kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0