En till härlig dag

Synd att man sover bort halva dagen bara!! Ochh jag är förkyld, mår inge vidare :S Har inte varit dålig på ett par år tror jag, så dags nu :( My är också lite förkyld, men verkar mest vara lite 'rivigt' i halsen på morgonen, känner sig pigg för övrigt, så hoppas hon inte blir värre med.

My gick med en kompis hem från skolan i dag, hon åt middag där så vi åt ensamna med grabbarna. Blev något så kulinariskt som fiskpinnar och ris! :)

Sen var det dags för fotboll, båda grabbarna var laddade för det :)
Sen verkar kanske inte intresset vara sådär överdrivet stort... Men man kan ju inte mer än att uppmuntra till att dom ska spela, är ju bra om dom har något sånt, rör sig och så, härligt att vara en del av ett lag ju.
Vi uppmuntrar och peppar, så får man se vart det leder, antingen så tänder dom till, eller inte.

Vi var tvungna att handla lite medans dom spelade och hämta My. Sen mötte vi upp dom hos farmor och farfar. Faster Bittan var där också, så vi fikade lite bulle och glass :) Jättemysigt.
Farmor Lena frågade då om vi hade planer för helgen, och det har vi ju inte, Tomas jobbar ju :/ Men dom skulle ut till Vätö hela helgen så hon undrade om inte jag ville komma ut dit då med barnen. Och det gör jag gärna.
Barnen älskar att vara där och dom verkligen avgudar sina farföräldrar. Så det blir toppen.
Hoppas vädret håller i sig!

I sommar skulle det vara tennisskola en vecka, Viggo och My har pratat lite om Tennis. Den veckan tennisen är så är My hos sin mamma, så hon kan ju fråga henne såfall om hon nu vill prova på.

Ska prata mer med Viggo i morgon om han vill, kostar bara 200 kronor, känns bättre än att börja och betala för en hel termin i höst sen och så kanske dom inte tycker att det är kul alls. Så är väl lagom att testa en vecka, kan vara roligt också, på sommarlovet och så :)

William vill börja på brännboll, men det finns inget brännbollslag här i Rimbo, vet inte om det finns någonstans över huvudtaget?? Haha. Men han var glad ändå, för dom skulle tydligen spela det på gympan i morgon :)

Jobbar min sista natt nu, sen ledig en vecka :D Tomas jobbar ju i helgen, men nästa vecka så är vi lediga några dagar tillsammans, typiskt bara att barnen inte är hos oss då, hihi. Men så blir det i bland ju.

Blir ju så vissa veckor, får göra det bästa av dom.
Snart har vi ju massor av semester :D


Massa svammel...

kram på er kompisar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback