Träning och Träning.

I går var jag i den nya hundhallen i u-väsby. Så himla fin faktiskt. Golvet var så bra stötdämpning och bra fäste att man kan utan problem springa i strumporna om man har glömt inneskor. Alla hindrena var splitternya och alla tunga balanshinder var försedda med hjul så man kan flytta dom i princip ensam, vilket ju har varit omöjligt förut!

Bilder är från en del av hallen, finns tre lika stora delar och på agility banan står hindrena framme jämt. Smidigt, slipper man ställa fram och framförallt, man slipper städa undan när man är klar ;)
Träningen gick bra, tränade running på kf och sen lite hinderövningar. Går bra. Men han är fortfarande lite feg på gungen, han saktar av på mitten liksom. Sen blev han trött fort. Måste nog träna ännu mer kondis hemma. Springa med cykel och kanske vara med att dra mig lite på cykeln för att få upp lite muskelstyrka och uthållighet med. Måste läsa lite mer om det här. 
Han går ju superbra första stunden, men är svårt att träna på en sak när han tacklar av så fort liksom. Man vill ju kunna nöta lite. Försöker pausa, både sätta undan honom och varva med lek, då går det ju bättre, men är ju inte alls som alldeles i början.
Nikki tycker att balansbommen är alldeles för hög för att vara sund att gå på.Sen var jag ute på en promenad i morse med hundarna som vanligt, men hittade ett ny promenad runda :) Perfekt, tar 50 minuter.


På kvällen så åkte jag och Tomas till Friskis och gick på ett cirkelfyspass. Skönt att ha det gjort.
I morgon ska jag nog åka till Bälinge och träna lite, sen så på söndag så ska jag till Bälinge igen och träna banträning för Mailin Elfström :D 

Min stora önskan om en sheltie börjar gå över, ytterst lite. Istället har en strimma kärlek för en kh trefärgad bc komma fram. Ksnske skulle satsa på en sådan istället? Eller?? Skulle helst vilja ha en av varje, men då har jag ingen sambo kvar, så måste välja. Vill gärna behålla honom nämligen ::P

Men jag har tid att tänka.. Ska iaf vänta tills vi flyttat.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback