Träning!

I dag blev det lite träning i lång-100 hallen. Anna, Wicks 'mormor' och jag träffades där för att träna lite.

Jag har ju inte kört så mycket med Wick och när jag har gjort det så har det kännts väldigt svårt! Han är så snabb och jag är så himla ovan. Men i dag kändes det mycket bättre :)
Tränade mest kf och dom sitter ju fint, märkte dock att han började slarva med dom rätt snabbt för att jag inte tänker till ordentligt med hur jag belönar! Måste variera mig lite så han inte sticker i väg direkt utan att vänta på att jag släppt. 
 
Sen trasslade han lite med slalomingångarna. Det är lätt att anta att det beror på hans öga, men ändå kändes det inte som om det var det. 
Testade med en fyra pinnars slalom och en klicker. Då satte han det. Utan större problem. Kul! 
 
Han är så härlig att träna med. Det lyser lycklig om honom när han får springa :) 

Tog inga bilder, men några filmsnuttar har jag, men dom får jag lägga upp vid ett senare tillfälle tror jag. 
Är på jobbet nu, men är ledig i morgon natt, bytte bort den för Rocco och jag ska på kurs på söndag 10-13 så då vill jag nog sova den natten ;)
Av anledning till kursen på söndag så fick Rocco bara köra lite. Kontaktfälten är bedrövliga måste jag säga.Men det är ju mitt fel så klart, som har varit så okonsekvent i min kf träning. Nu gäller det att vara benhård. Ska backa lite och köra mer med target ett tag, tror jag. Gungan blir sakta bättre. Där har jag ju inte haft ens möjlighet att köra 2+2 för han har varit så otroligt seg med den, men nu blir det andra bullar. 

Hur som helst, mycket nöjd i dag. Wick är så fin och jag tror vi kommer passa ihop. Vi behöver bara lite tid att lära oss varandra. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback