God morgon :-)

Måndag i dag och skola. Ungarna sitter och äter frukost. Dom är så glada att komma i väg nu, tyvärr så fick William inte ha med sin sparkcykel hit, så bara Viggo har med sin till skolan :-/ Dom har riktigt kul med dom där! Mys är trasig, men hon ska köpa en ny snart, Tomas och jag betalar hennes hjälm så hoppas hon kan ta hit den dom veckor dom är här.

I går kväll så åt Tomas och jag kräftor, västerbottenostpaj och baguette. Vi fick av hans mamma, supergott! Ungarna och jag spelade buzz och hade lite myskväll trots attt det var söndag! Dom gick trots allt och lade sig i tid och var pigga i morse och kom upp själva 7.15.

Jag har lite dåligt med pengar... så jag längtar tills lön så man kan göra något kul. Vill egentligen åka och köpa ett par fiskar till My i dag, men jag vet inte... Kanske borde vänta.. Eller en kan vi köpa. Kostar ju inte så mycket!

Nu ska jag fixa lite riskakor och frukt att ha med till skolan! Sen när dom har stuckit i väg till skolan så tror jag nog att jag ska vila en timme till, är såååå trött.
Jag tog barnen den här morgonen och Tomas fick sova vidare för nu jobbar han fyra nätter i rad och då kommer han ta hand om dom och skicka till skolan.


kramar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback