Hej igen :)

Nu drog jag mig för att blogga för att jag inte kunde lägga in bilder, har inte telefon grejen med mig och jag sitter för närvarande på jobbet.

Men jag får försöka lägga in bilder sen istället.

Sista jobbnatten av tre. My och William åkte till sin mamma i torsdags men kom tillbaka till oss i fredags och är kvar än. Dom ska dit i morgon och sen så kommer jag hämta My på eftermiddagen och då kommer vi åka till Globen Horseshow :D

I går och i dag har vi julfixat lite hemma, fikat med glögg och pepparkakor, gjort apelsiner med nejlikor, tagit fram stakar och stjärnor och kokat tomte gröt :)

Nu längtar jag bara till i morgon och Globen!


puss på er!

Tjohej!!

Ledig en vecka och i dag kommer barnen hem, jippii! :D

Snart ska jag till Tessan så ska vi promenera med hundarna, sen sova!

I morgon tror jag det blir badhuset igen :P

kram på er!


Å i kväll är det Robinson!! Det är sååå roligt, tyvärr missar jag och My det mesta pga valpkursen, men det går repris på helgen sen, Tomas och killarna tittar iaf.

Sista natten på jobbet för denna gången...

Sen ledig en vecka... igen :)

Förresten så kan ni kolla in Roccos uppfödares hemsida och vidare i hennes blogg om ni vill se bilder på Rocco, bror Lowe och mamma Spookie när dom träffades i helgen :) www.kennelengine.se

Rocco var faktiskt med mig på jobbet natten som var. Brukar inte ta med honom, men nu fick han hänga på, vi gjorde så lite i går så tänkte att han skulle vara hemma och bli rastlös med husse ;)
Efter att vi kommit hem skickade vi Viggo till skolan och sen la oss och sov! Bägge somnade som stockar ;)

Gick upp klockan 13, skulle möta Viggo och hans kompis där ju, väckte Tomas och vi hoppade i kläderna och åkte.
Tomas gick och badade med barnen medan Rocco och jag tog en skogspromenad. Jättehärligt, kallt men iaf inte blött ute vilket är ett stort plus!!
Var ute någon timme, sen fick Rocco ligga i bilen en  liten stund. Jag gick in på badhuset och tog en kopp kaffe med Tomas. Sen så tog vi upp pojkarna och åkte hem.

Gjorde pizza, mums! :D Slappade framför tv ett tag. Sen ringde Tessan och undrade om jag inte ville gå med hundarna i mörkret ;) Så jag passade på att köra hem Viggos kompis och så gick Tessan och jag en promenad längst sjön med hundarna. Rocco blev väldigt glad att se dom, dom har inte träffats på ett par dagar ju.


Sen hem igen. Rocco och jag lekte en stund hemma, sen slocknade han i soffan. Jag och Viggo slappade framför tvn tills han gick och la sig, sen var det i princip dags för mig att åka till jobbet.

Och nu sitter jag här :)


I morgon kommer barnen hem och sen är det valpkurs på kvällen och på morgonen ska Rocco och jag gå med Tessan och vovvarna. Får vila lite på dagen sen.

Sen när jag gått med hund, sovit, varit på kurs så ska jag fira min veckoledighet med att ta ett par glas vin. Tror jag. Låter härligt tycker jag :D

Ny ska jag göra lite nytta.... puss


Hemkommen från jobbnatt

Nu är andra natten avverkad. En kvar :)

Sen ledig en vecka! Ska bli skönt.
Valpkurs på torsdag, är ju My som går på den med Rocco. Hon är så duktig <3

Annars har jag inte så mycket planerat vad jag vet.

Men nu är jag jättetrött. Ska krama Viggo hej då så går han till bussen och jag till sängen!
Ska upp klockan 13 och åka till badhuset med Viggo + kompis.

Godnatt!

Grattis på halvårsdagen min älskling <3


Tystnad

har det varit från mig!!!


Kort resume!

Utställning 31/10
Gick dåligt, fick nedslag på en tand och varken hp eller bir :( Blev mycket besviken då jag inte höll med alls.

Revanch två veckor senare, i söndags då Rocco kom etta i sin klass 4-6 månader med superfin kritik! Det var en valp till i klassen och det var faktiskt Roccos bror Lowe som uppfödaren visade.
Lina hade även med sig mamma Spookie så det blev en familje lek träff efter.
Det värker riktigt i hjärtat när man ser att Rocco fortfarande känner igen sin mor.

Kritik från söndagen:

Maskulin hanvalp, utmärkta proportioner, tilltalande huvud, vackra ögon, fin hals o överlinje, välburen svans, korekta vinklar, behöver stabiliseras i fronten, rör sig väl från sidan. trevligt temperament.

My och Rocco har börjat på valpkurs tillsammans och dom är skitduktiga! Båda verkar ha jätteroligt och dom fungerar ju superbra tillsammans.

Var på min första lydnadsträning i lördags, Rocco var underbar. Så fokuserad och väntade hela tiden på att jag skulle säga vad han skulle göra vid varje moment. Sååå roligt att se var det. Han är verkligen en fröjd att jobba med.
Tränaren kallade honom för 'kamp-pudel'. Han hängde i kamptrasorna och lydde min minsta vink i utbyte mot lite kamplek  <3<3<3

Barnen har varit hos oss några dagar extra och åkte till sin mamma i går, dom kommer tillbaka på torsdag som vanligt. Vad jag vet nu iaf :)

Vi köpte badkort för hela familjen ett helt år, så badhuset är numera väldigt välbesökt från oss.

Viggo har kompis med sig hem i dag och ville att vi skulle gå, men jag ville inte lova något eftersom jag jobbat natt och inte riktigt vet om jag orkar.
Men jag tror jag vill det, är det så så kan kompisen låna badkläder av oss så ringer jag hans pappa och kollar att det är ok!

I går var jag på www.roxenmosskincare.se och genomled en brasiliansk vaxning. Men så hemskt var det inte och ni, passa på och boka. Första vaxningstillfället är gratis om man bokar ny tid vid besökstillfället och jag antar att om man inte vill genomlida det en gång till så kan man nog boka en annan behandling då, hon har en del roliga saker :) Men jag är väldigt nöjd med resultatet än så länge och det var inte så pinsamt heller.

Det gick snabbt!
Min mobil är knäpp och det är inte säkert att jag får era sms, så får ni inget svar så är det förmodligen därför. Måste ringa och kolla vad som står på!
Men nu ska jag hem, har två till nätter sen!

Puss på er!RSS 2.0