Orientering!! :D

I dag startade Rånäsklubben upp orientering för barn från 6 år.
Alla tre barnen ville prova, man får testa tre gånger gratis innan man bestämmer sig så vi åkte och gjorde det.
Först fick dom lite lättare kartor och fick lära sig att tyda den. Sen gick dom i grupper om fem barn med en ledare på skattjakt!
Efter det fick dom en annan karta och fick orientera efter sådana dära stämplar som på 'riktigt'
Dom var jätteduktiga!!
My tyckte att det var såååååå kul. Viggo med, William var inte lika imponerad så han vill nog inte fortsätta. Men som sagt, det är helt valfritt :)
Sen börjar ju pojkarnas fotboll snart, hamnar den på samma dag så vill ju William absolut hellre gå på den, och förmodligen Viggo också, och då får dom ju göra som dom vill :-)
Mys friidrott ligger ju på samma dag som orienteringen, men hon gillar inte friidrotten så mycket och har nu gått nästan två terminer så då tycker jag att hon kan få välja själv nu vilket hon vill gå på. Men hon kan ju gå dom två återstående gratis-gångerna på orienteringen innan hon bestämmer sig helt tycker jag :)
Sen får vi väl se dom veckor dom är hos sin mamma, dom kommer inte så ofta i väg på träningarna då, men dom är ju bara barn, inga elitidrottare så det gör ju inget om man missar ngn träning då och då.
I morgon har killarna bandy iaf. Det ser dom fram emot, dom har en match snart med! Ska bli skoj. Bägge ser fram emot det. Sen har ju My schack i morgon tror jag... Måste kolla det med henne, om hon nu vill gå på det. Hon har gått på det i bland och har tyckt det varit roligt, det är dessutom gratis vad jag förstår, så det är väl bara att gå om man har lust och tid :)
Glömde tyvärr kameran när vi åkte i väg till orienteringen.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback