Så mycket jag

vill skriva.... Men orkar fan inte :/
Kan ju skriva om i dag iaf :)
William pratade i går om att han ville åka till sin mamma, dom har ju inte träffat henne på typ två veckor så det förstår man ju verkligen :/ Men han fick åka dit i dag iaf. My ville inte utan åker dit på torsdag som det var tänkt, sen blir det veckovis som vanligt, men byte på torsdagar nu då.
I morgon börjar skolan :D Vi har förberett lite för det, fixat skolväskor och sådant.
Dom har rätt nya väskor som dom fått innan sommaren, men Williams är lite liten tycker jag, så innan han åkte så beställde vi en ny ryggsäck till honom :D Då hinner den komma tills han kommer hit och ska till skolan nästa gång.
Denna blev det, han tjöt av lycka när han såg hur den såg ut :D <3
Viggo valde en skolmapp, det ska My också få göra, men hon hade svårare att bestämma sig.
Den här valde han iaf
Hon får välja en i morgon :)
My hade kompis här i dag, Viggo åkte till en av hans kompisar, så vi andra, Tomas, My och kompis åkte till badstranden, var ju varmt i dag :) Rocco sprang i och var på väg att börja simma, men då vände han och sprang upp och grävde sönder hela stranden istället ;)
Sen gick Tomas, jag och vovve hem till Tomas föräldrar, My och hennes kompis gick ner på Rimbo för att köpa glass och fika lite :)
Sen åkte vi hem, pysslade lite, duschade allihopa och så. Halv 9 gick dom och la sig för att sova, tror dom va trötta, somnade snabbt!
Dom längtar till skolan i morgon!
Finns ju cafeteria där, men man får bara börja handla där efter man börjat 3an, så nu får ju Viggo det med, My har ju fått det ett tag  nu :)
Som tur är så får dom inte handla godis eller läsk, utan frukt, te osv. Så jag lovade att dom skulle få med sig lite pengar i morgon att handla frukt och något att dricka.
Måste säga att det var prisvärt, 3 kronor för frukt och 5 kronor för varm choklad (kanske passar bättre i vinter iofs) Bra om man glömt att handla frukt eller så, dom har ju med sig det till skolan annars :) eller riskakor.
Dom har valt kläder tills i morgon, bussen ringde dessutom och sa att den kommer komma 10 minuter tidigare än vanligt nu, vilket passar perfekt för den kom så sent hit och hämtade på morgonen så barnen kom några minuter sent varje dag fast dom springer till klassrummet från bussen. Så ska det ju inte vara!! Men nu verkar det lösa sig :)
Ska lägga mig i soffan med Rocco nu... Tomas jobbar. Saknar honom.
puss <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback