Ny dag

I går eftermiddag körde jag My till friidrotten och under tiden hon sportade så fikade jag med Venessa. Va skitkul som vanligt :) Gillar henne som fääääään ;) hihi.
Måste ta den där vinkvällen snart gumman!!!
Åt hambuegare med bröd här hemma i går.
Sen var väl båda My och Viggo lite hängiga på kvällen, tog febern och tävlade om vem som var sjukast, haha.
Men bägge var till deras stora besvikelse feberfria. Viggo hade dock lite huvudvärk och My halsont.
Viggo är pigg nu på morgonen, My spelar lite för gallerierna. Men Hon är pigg nog för skolan, jag tycker inte att man är hemma för att man är lite förkyld. Man ser ju att hon glömmer bort sig, skrattar och så med Viggo och William, hihi.
Ska åka till stallet nu på morgonen. Har tänkt rida. Ska se om det är blåsigt ute... Men det kan jag nog inte skylla på... Måste rida i dag. Har inget ridsällskap i dag, då blir det genast svårare att ge sig i väg! Men det ska nog gå. Är skoj att rida själv också.
Hade en mysig kväll i går. Vi var väldigt trötta. Låg och segade till Supersize me. Fan va sick hur jävla sjuk han blir av att äta bara mcDonalds i en månad! Hur kan det vara så? Man fattar ju att man blir tjock om man äter så mycket pommes och cola å så, men sjuk? Lever liknande en alkoholist??
Super Size Me. Foto: Sandrew Metronome
Gick och la oss vid 24.30. Somnade gött. Segt upp i morse men det gick. Jag går gärna upp eftersom jag ändå ska till stallet tidigt. Så Tomas kan ju gärna ta sovmorgon. Men han kom upp iaf och hjälpte till :)
Nä... Vi hörs senare!!
kramar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback