Cigaretter

I dag skulle vi sluta röka.

Jag röker kanske 2-3 cigg om dagen nu för tiden. Blir rastlös om jag inte har cigg, röker knappt om jag har det. Och röker oftast inget alls på dagtid utan det är på kvällen.

I allafall så är det alltid någon av oss som tjuvköpt cigg när vi har kommit överrens om att sluta, men klarar inte av att hålla det hemligt för varandra, haha, så fortsätter rökandet iaf.

Men!! Jag är mycket duktigare än Tomas, för han röker mer än mig och snusar. Men han hävdar motsatsen. Hur går det till? Hur kan han vara dukigare på att sluta röka än mig när han snusar samtidigt??? Då är det ju inte ett dugg svårt!!!
Eller hur????????? Han retas bara med mig. Haha.
Den muppen. Jag ska få han att erkänna vid ett känsligt tillfälle!! Ja det ska jag. Jag har mina knep. Som funkar skitskit bra. Verkligen. Blåsjobb. Man kan muta med det, använda det som betalning, använda det som utpressning, ja det funkar till allt.
Han kan vara hur envis som helst, men lockar jag med ett blåsjobb så blir han lika lydig som en cirkushund!!

Visst är det fantastiskt??? :-D

Vilket får mig ännu mer att tro att killar är lite mer lika djur än vad tjejer är. Vi är mer en egen, mer upphöjd sort av människa. Ja visst är det så!!

Till exampel, jag har ett Cafe på fb. Tomas hatar det. Verkligen. Det har en minneslucka som jag inte förstår mig på, men enligt min sambo dataexperten är det Cafet från Helvetet.

Jag ville att han också skulle skaffa ett cafe och blir cafegrannar på fb, och så ville jag att han skulle ta hand om mitt cafe på natten när han jobbar. Men han vägrade. Totalt. Verkligen.

Men så kom jag på den briljanta iden att betala ut en cafelön i blås. Och ja då vips så skaffade han sig ett cafe, tog hand om mitt cafe hela nätterna osv osv. Bra va?? Lönen utbetalas ju relativt snabbt och smidigt ändå.

Har använt mig av denna metod många gånger och resultatet är obestridbart helt enkelt.

Killar är enkla i bland. Primitivt enkla.

<3

Jag älskar honom.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback