30 års fest!

Jodå!! I helgen var det 30 års fest för min beloved Sofie :love:

Fääään va kul vi hade. Jag startade upp med att dricka en sisådär fem (5) välkomnsdrinkar, YEAH!!

Sen åt vi paj, supegott med sallad och efter det tårta + kaffe. Allt detta sköljde jag ner med ett par cider och ytterligare två välkomnsdrinkar. Fortsatte i samma anda, grogg, cider och Whiskey till klockan 2 på natten (fast jag hävdade hela kvällen att klockan bara var 23. Va??? Ska ni hem redan? Meh, klockan är ju bara 23, varpå man fick se förvånade miner och till svar: Men oj, trodde klockan var mycket mer!! ;P )

Blev jävligt glad när Jessie dök upp, hur skön som helst! Vi dansade skiten ur dom dära stripporna på dansgolvet. Vi bah ägde fett bah, YEAH!! ;) 

Tomas satt tålmodigt uppe och väntade hemma, han skulle hämta mig på natten, festen var ju nära oss, i Alhamrastugan :)

Bara det att klockan 2 typ kommer vi på att vi ska efterfesta!! Tjohej! Nu hade ju tyvärr själva födelsedagsbarnet däckat för länge sen. Men jag, Johan, Jessie och Benny bestämde oss för att än var inte festen slut!

Så jag ringer Tomas, hej! Jag kommer inte hem du, men jag sover hos Johan och Sofie, hörs i morgon!

Det va ju inte så jättesnällt :S Älskling! Bad om ursäkt i går och han försäkrade mig om att det var lugnt, visst, lite tråkigt kändes de ju, men det var lungt. Kanon! Vill ju inte göra någon besviken!

Sen iaf så fortsatte vår efterfest till fem på morgonen eller nåt. Så jävla skön kväll/natt. Såååå roligt.

Vaknade upp något mindre glad :tired: Mådde illa, huvudvärk och allmäntillståndet var nära dödläge.
Tomas kom och hämtade mig senare och jag möttes hemma av tre glada barn och en hund som blev så överlycklig så han pinkade på sig lite :love:

Sen jobbade jag natten efter det, omg, det var tufft. Rocco tycker det är jobbigt när jag är borta med, fast Tomas så klart är hemma. Känns lite tråkigt, men jag antar att han får vänja sig. Är ju inte så ofta jag jobbar iaf :D

Och nu sitter jag här! Med kaffe (dumt när man ska försöka lägga sig) Rocco vilar vid mina fötter. Ska ta ut honom på kiss och bajs runda innan vi lägger oss och sover. Frukost ville han inte ha, så det får va bra då. Han hade ätit ett mål i natt vid 24 typ, Tomas och han var vakna och Rocco hade rusat omkring i bustillstånd här hemma och hade då blivit erbjuden mat och det slukade han. Så han får väl äta när han vaknar sen då.
Ska låta han sova med mig nu, i sängen :love: Så slipper han vara utan mig ännu mer nu när jag varit borta hela natten!!!

Hoppas på att inte sova så länge i dag. Behöver städa lite och vill pyssla. Sen skulle Wiliam och Viggo prova på Judo i eftermiddag. Ska titta lite, men tänkte ta en promenad med hunden i Rimbo medans dom håller på. Blir ju ingen hundpromenad i dag tyvärr, inte när jag jobbar, blir lite för tidigt. Synd. Men kanske att jag vaknar tidigare någon dag och kan åka in eventuellt. Vi tycker ju att det är så roligt!! :D
En annan sak! Jag använder Google Chrome som webbläsare, sambon använder Explorer, och bloggen ser helt olika ut i dom två webbläsarna! Nu har jag ändrat i bägge, så den ser lite olika ut, men är nöjd med båda. Men då undrar jag ju hur fan ser den ut i Firefox och då tex :S Dumt!!


Ett tips till er som också använder Google Chrome, som för övrigt rockar, när ni bloggar så blir det inget ordentligt radbryt om man trycker 'enter' ett par gånger. Det ser ut som den när ni skriver inlägget, men när det är på bloggen så syns det inte.
Det löser man lätt med att hålla in shift samtidigt som enter, och voila! Ett radbryt!

Puss på er bajskorvar! Bilder från dagarna kommer, dock inget på festen. Det enda jag har är på två stollar som låg i bakluckan på en bil på väg från festen ;)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback