God Jul och allt det där.... :)

Haft en underbar jul :love:

Massor av julklappar och smaskig julmat. Det bästa är att jag tycker själv att jag ätit som bara den men vågen står fortfarande på 56.5 :) Tjohopp!
Har tränat dåligt sista veckorna med, men nu blir det nya tag.
Nästa vecka ska jag få hjälp med att sätta ihop ett nytt program, ska bli roligt.

Barnen fick nog allt dom önskade sig tror jag... ;)
Orkar nog inte rabbla upp allt, men vi var många som samlade till William så han fick ett 3ds som han höll på att spara till, han blev så lycklig att han sprang ut i hallen och la sig på golvet och skrek rakt ut. My fick sin efterlängtade Kagami peruk och pengar till en Kigurumi. Till er som inte vet vad det är.... typ en OnePiece i form av en Picatchu Supersöta och hon har velat ha en huuuur länge som helst.
Viggo som fick ett 3ds genom sin försäljning till jultidningarna fick spel till det och sen fick som massor av annat.... :)

Jag och Thomas hade bestämt att köpa en tv till sovrummet istället för julklappar till varandra, men han hade iallafall köpt säsong 2 av Desperate Housewifes som jag velat ha :D Tjoho så snällt, se fick jag en liten fondue gryta till choklad av syster och en receptbok för cupcakes <3
Sen fick jag också Clinique ansiktsset av Erik, vi lottar ju fram vem som ska köpa till vem av dom vuxna, kul med något, men skönt att slippa köpa till alla :)


My har ju också fått pengar till Upcon, ett mangaconvent som hon ska gå på i juni, biljetterna tar slut så hon har köpt dom innan, 650 spänn :S Så det är ju redan gjort, det faller på hennes mammas helg och hon ringde och frågade innan hon köpte biljett om hon fick och hon fick ok! Men nu har mamman ändrat sig för hon blev arg på Thomas ööver en helt annan grej (ja ni ser!) så kul julklapp  :( Men det kanske ordnar sig.

I kväll väntar en natts jobb... sen ledig för en nyårsafton tillsammans med mitt livs kärlek :love:
Postat av: Thess

Stackars My, Fattar inte Hanna att det är My hon straffar och inte Thomas? Stackars barn och ha en sån ego Mamma! Tur att dom har dig. :)

2012-01-02 @ 15:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback