Godmorgon!

Kaffe och blogg :)


Godmorgon :)

Ungarna åkte i väg till skolan för en halvtimme sen typ :) I dag kommer Kamrat Posten och gör ett repotage med My och våra pilgiftsgrodor :D Tjoho vad spännande!



Det som står på schemat i dag är att klippa lilla lurviga Rocco och sen laga min trasiga nagel. Sen har jag massor av tid över, KP kommer inte förrän klockan 16. Ska baka muffins också, köpte jättefina formar sist jag var på Ikea :D



Hade jättesvårt att somna i natt, kände mig superpigg! Inte ovanligt att det händer när man jobbat några nätter, men i natt var det extremt! Haha. Kollade på klockan vid 4 sen måste jag ha somnat.
När jag är så där pigg brukar jag inte ens försöka gå och sova, men jag ville somna för jag planerade ju att grädda bröden (som kalljäste i kylen över natten) så dom var färdiga när Thomas kom hem från jobbet och barnen vaknade.
Var väldigt segt när klockan ringde 6.30 kan jag säga, haha. Bestämde mig snabbt för att gå och lägga mig igen sen när barnen åkt till skolan.
Men sen när dom gjort det så var jag pigg som bara den igen, så nu sitter jag här :D 
Ska snart ta tag i Roccos klippning, sen vet jag inte om jag ska gå ut i svampskogen kanske... 

Hur som helst, Thomas och barnen blev väldigt glada över att få nygräddat varmt bröd till frukost, mums! Jag tog också en skiva och det var supersmaskigt, älskar att baka med dinkelmjöl, förutom att det blir nyttigare så blir brödet mycket saftigare och godare tycker jag.

Var en väldigt mysig morgon tillsammans allihopa. Är faktiskt inte ofta som vi sitter och äter frukost tillsammans allihopa. Jag äter ju nästan alltid med dom iofs, när jag jobbar gör jag ju det och är både Thomas och jag lediga så är det ju jag som går upp med barnen, han gör det gärna, så det är självvalt, för han är inte bra på att göra ordning deras kläder, gympapåsar etc, sen kan man ju tycka attt dom är stora nog att fixa sådant själva, men det blir alltid något glömt, jacka, väska, mössa eller precis vad som helst :) Haha.

Nä.. nu surfa runt en liiiiiiten stund. Sen frisör dags för Rocco!

Bild på min fina kruka som Thomas köpte till mig :love: Fick köpa en ny blomma för den andra dog :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback