Kämpar på!

Kämpar på med mat och träning :)

Går bra.

I dag blev det ett halvt äpple med några matskedar minikeso när jag vaknade, och jag sov ju ända till kl 13 :blush:
Sen var jag ju ute i skogen och plockade svamp och blev sen så jag hann inte äta något innan jag åkte i väg till Friskis. Lite dumt, men så blev det iaf.

När jag kom hem så gjorde jag omelett i ugn med svampstuvning, mums!! :D Det är gott, och enkelt, och nyttigt, om man nu inte gör stuvningen på gräddde, men det gör såklart inte jag ;)
Sen kryddar jag min mat stark som fan, då blir man mätt snabbare och ämnesomsättningen ökar. Perfekt, för jag älskar stark mat.

Har gått ner 7 kg. Låter otroligt mycket, visst sitter kläderna lite lösare, men 7 kg?? Det syns inte. Målet var 58 kg. Imåndags vägde jag strax över 59, så jag kan ha nått målet, eller är nära iaf.

Men kan säga att jag inte är nöjd. Dock ska jag inte stirra mig blind på vågen, det är den lilla kulan på magen som ska bort. Därför mer träning! Faktum är att man kan se dom översta fyra rutorna på magen nu, men dom längs ner döljs. Och det överskottsfettet ska bort. Och det nu!

Ska faktiskt vara oblyg och börja dokumentera med bilder. Synd att jag inte gjorde det från början, men tyckte det kändes pinsamt. Är fortfarande pinsamt då jag inte är helt nöjd, men det tänker jag strunta i!
Ska börja i morgon, som sagt, är på jobbet nu.

PUSS på er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback