Promenix :)

Hej :)

Som sagt, riktigt slöis dag i dag :)
Har plockat lite hemma, kört lite tvättmaskiner, sorterat. Städat i ett par köksskåp. Skönt att slippa få en burk eller liknande i huvudet när man ska ta fram en tallrik ;)

Sen på eftermiddagen åt vi bifftroganoff. Till lunch åt jag micro omelett, börjar med diet nu. Har gått upp efter mitt frossande som startade i samband med julmaten och har inte slutat än :O Så nu väger jag 59.5 kg och ska raskt ner till iaf 56 som är mer lagom.

Har satan mens värk, men rätt glad endå, den var försenat och jag började blir riktigt jävla nervös :S Så riktig lättnad när den kom iallafall.

Hur som helst, efter middag så körde jag Viggo till fotbollen och under tiden han spelade så gick Tessan, Sara och jag en promenix med hundarna :) Hundarna blev glada över att hitta en säng i skogen :)



Sen har det återigen varit slappa hemma på schemat ;) Har klippt Nikki lite faktiskt och tränat lite med Rocco på tomten. Duktig kille som vanligt!

Tomas jobbar sista natten nu, härligt, ska mysa i helgen :) 
Nu ska jag kolla på några avsnitt av Frestad. Sen tänkte jag försöka komma upp till 6 i morgon bitti så jag kan överraska Tomas med nybakta scones i morgon bitti när han kommer från jobbet.

PUss på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback