Hundträning!

Nu har jag fått tillbaka motivationen!
Nu ska här tränas :)

Har anmält till en lk1 i april. 

Nu till problemen. Samma som förut. 

Foten går ok, svajjar ut lite och halkar efter i svängarna i bland och lite sådär. Träna träna träna. Ska klicka, små snabba korta moment. 

Apporten går bra. Griper, håller. Men håller inte tillräckligt hårt och fast för framtiden tycker jag. Men jag ska inte träna det så himla mycket förrän jag har någon som kan hjälpa mig lite hur jag ska göra.

Läggandet och ståendet under gång går rent utav dåligt. Han gör det han tror att jag tänker säga. Lyssnar inte alls på kommandot utan är ambitiös nog att göra det han spontant tycker är bäst ;) Dessutom går läggandet för långsamt. Ska klicka stå/ligg ofta och försöka få det befäst.

Inkallningen går bra. Han blir lite tveksam i bland och därmed lite långsam i start, men det går nog lätt att fixa till nu.

Hoppet går jättebra :D 

Tandvisning går jättebra :D

Platsliggning går jättebra :D

Ska i väg till hallen och träna lite i dag :) Ska bli jättekul.
Ska börja med spår igen nu tänkte jag. Rocco har blivit närmast besatt av att spåra rådjur och så i skogen så tänkte ge honom lite utlopp för denna lusta. Kanske lillskiten kommer gilla också :D Men jag antar att man måste vänta på barmark! Eller?

Lite bilder från helgen som var...


Bilden ägs av Rebecca Rosander
Bilden ägs av Rebecca Rosander



Bilderna nedan tillhör www.perfektatassar.se







Anledningen att Nikki fick bära tikskydd är för att dom får absolut inte kissa i hallen då underlaget är av konstgräs ovanpå stenmjöl. Så tänkte att för säkerhetsskull.. hehe... Hon är ju inte sååååå himla noga av sig *vissel*

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback