Nattjobb

Natt nummer två avklarad!

Ska bli skönt att komma hem :love:
Fika med barnen. Sen sova.

I kväll är det fotbollsträning för killarna. Sen i morgon ska vi nog ta och åka skridskor. My tycker det är så kul :) Hon har tjatat om det och det är ju skoj.

Längtar tills i helgen dock.

På lördag ska barnen och jag på pudelpromenad i Norrtälje och sen hundfik efter det, så myyysigt. Sen på söndag ska Rocco, Nikki och jag i väg på hundträning/forumsträff i Husby Långhundra (hallen som jag var i när jag gjorde tvdebut i Nyhetsmorgon) ska bli skitkul.

Angående Nyhetsmorgon, varför sa jag att Nikki var min knähund som jag går och bär på???!!! Hahaha. Bär nästan aldrig på henne. Men jag misstänkte att hon var nödig och hon har inga skrupler så hon hade säkert gärna bajsat i direktsändning. Så därav förvandlades hon raskt till knähund istället för den riktiga oknäiga pälsboll som hon är :love:

My och jag ska åka och leka lite på agilitybanan med bägge hundarna någon dag, Nikki gjorde hinderdebut hemma över kaninhinder. Har det på film, ska ladda upp den senare i dag om jag hinner :)

Enda molnet på himlen just nu är väl att Jojjan och jag tänkte åka utomlands i sommar och ta med oss My, en vecka till Bulgarien. Men hennes mamma säger nej. Så är ju väldigt ledsen för Mys skull, men vi får se hur det blir. My har ju aldrig fått åka utomlands så jag känner mig skitdum om jag åker utan henne :( Hon skulle tycka det är så fantastiskt.


My och jag var förresten på Ikea i måndags och köpte ny säng till henne. Vi har gjort om hela hennes rum och det blev jättemysigt :) Hon är väldigt nöjd.
Pojkarna är bara glada över att ha återförenats efter en vecka i sär, i går lekte dom med varsin kompis, som är grannar, så dom lekte alla fyra :love: Match made in heaven med dom där två ;)

PUSS på er!
Postat av: Thess

Stackars My som inte får åka med, Fattar inte hur fan Hanna kan vara så fruktansvärt EGO Och som vanligt bara tänka på sig själv!!!! Som jag sagt tidigare. Tur att My o William har er! Ni är en underbar förebild för dom!

2012-02-01 @ 09:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback